60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn hatuncukkklarrrr,nasılsınız bugun?

bende iyi ve kötü haber birarada,öncelikle iyi haber 900 gr gitmişşşşşşhastalıgın etkisi de olsa cok mutlu etti beniiiiiiiiiiiiiiiiiii,kötü haber sütüm cok azhemen cogaltma çabalarına giriştim sabah
2 yumurtadan menemen yaptım,yanında 3 dlm ç.t. ekmek, 1,5 kk peynir yedim.patlamak üzereyim2 günde alısır mı mide az yemeye ya,şaşırdım valla.
bugün sağlam yemeliyim kızlar,sütümü arttırmam lazım,ödev gibi oldu bu,hiç yiyesim gelmez şimdik

acaba diyettenmi oldu yoksa hastalandın ondanmı oldu. eğer diyettense o liste sana uygun değil demektir
hastalıktanmı oldu acep
kefir içsene geçen arkadaş demişti sütü çok arttırıyormuş

Günaydın sevgili arkadaşlarım
daha yeni uyandım
gidip kahvaltımı hazırlayım sonra yine dönerim ...

Canım benim kilo vermene çok sevindim ama sütün azalmış üzüldüm
benim üzüntüden sütüm kesilmişti içime oturdu bunun için bile kendimi suçladım
humana nın çayı fayda ediyor diye biliyorum dene istersen.
helva - kefir sütü çoğaltıyor diyorlar

sabah şekerleri herkese kalorisiz,yağsız mutlu neşeli bir gün diliyum.

dün gece gene spor yapamdım...kaç gündür hiç yapamıyorum.sürekli aksilikler çıkıyor.gene felaket baş ağrım vardı halende var ama akşamki kadar şiddetli değil.saat 10 da kızımı uyuyttum neti açtım yapmak için ama ayakta bile duramıyordum.vaz geçtim.bu hafta sadece cumartesi yaptım..

dün akşamki menüm:

6-7 tane çilek,
1 kepçe yoğurt,

birde kızmıma makarna haşlamıştım 1-2 çatal yedim.yağsızdı,

sabah kahvaltım:

1 haşlama yumurta,
2 adet yeşil acı biber,
1 dilim k.ekmek,
2 kaşık yoğurt,
5-6 tane zeytin,
1 bardak açık çay tek şekerli,

canım venim kilo vermişsin öncelikle tebrik ederim..:92::92::92::92::92:canım benim sütün içinde çok üzüldüm.diyetten mi acaba .ya bak benim kızım doğdunda hiç sütüm yoktu humana çayı içmiştim o attırmıştı.ama daha sonra onun yerine ısırgan çayı demliyordum kaynatmıyorsun üzerine sıcak döküp 10-15 dak bekleyip içiyorsun günde 3-4 bardak bayağı arttırıyor.ayrıca hurma ve armutta çok süt arttırıyor.süt sorunu sürekli yaşadığım için bayağı tecrübem oldu..

acaba diyettenmi oldu yoksa hastalandın ondanmı oldu. eğer diyettense o liste sana uygun değil demektir
hastalıktanmı oldu acep
kefir içsene geçen arkadaş demişti sütü çok arttırıyormuş

diyetimi yapamadım 2 gündür hugocum,yogurt süt de tüketmedim,onlara ağırlık vermem lazım.şimdi de emzirme çayı içiyorum humananın:126::126::126:

evet kefir almam lazım canım.hep unutuyorum.benim de üzüntüden azaldı bir kaç kere,tem kesilmedi ama çok azalmıştı,işte çevremizdeki insanlar da dikkat etmiyor ki,emzirirken moral çok önemli

evet canım şimdi ağırlık vercem bunlara,humana tecrübeyle sabit demekki herkes onu söylüyoriçiyom zaten şimdik.
ısırgan çayı aktardan mı alıyorsun yoksa taze ısırganı mı demliyorsun?

amaan o yemek mi yapar ,40 yılda bir yapmıs,becerememiş zehirlemiş zaten herkesikocasına dua etsin,tüm yemekleri kocası yapıo,ifşa ediyom sırlarını famirçooooooooooooooo

heeee bizle birlikte yaşıyon sen zatennnnn,biliyon yani kimin ne iş yapıp yapmadığınııısenin gibi yardımcımız yok diye ezikliyon bizi dimi bak senide şutlarım heeeee

canım akşam çok az yemişsin ya,tabii ki halin olmaz spor yapamazsın.keyfin yok,ondan yemiyorsun heralde sen.en azından birkaç porsiyon meyve yesen akşamları çok iyi olur.

Günaydın, herkes iyidir umarım.

Yine buralara gelmeye yüzüm olmadı Eşimin anne babası ameliyat oldukları için haftasonları hep istanbuldayız ve benim yeme düzenim iyice bozuldu.

Kilom 58,5 civarında. Oysa 57 lileri görmeye başlamıştım ne güzel.

Spor da yapmıyorum

Kahvaltım 2 dilim matcha çaylı kek ve bolca yeşil çay oldu mesela.

nörüyonuz bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün sunumu hallettimmmmmmmm,birde pazartesi günkü sunumumu aradan çıkarayım artık bu dönemki sunum defterimi kapaticimmmmm

akşam ki menümü yazimm bari gerçi çok sıkıldınız ama napim
2 dlm tahıllı ekmek
1 kk kaşar peynir
1 hurma yidimmmm

evde 3 yk light yoğurt
8 çilek yidimmm,üzerine tarçınla güzel oldu (YOLİİİİİİİİİİİİİİ)hernekadar çileklerin tadı olmasada fena değil

sabah
2 dlm tahıllı ekmek
yarım kk kaşar peynir,1 çaykaşığı salçadan oluşan tostt
1 salatalık
maydanoz yidimmmmmmmmmm

canım attardan kuru ısırgan çok faydasını gördüm ayrıca zayıflamada yardımcı.ben emzirdiğim dönemde günde 3 tınaklı ekmek ve ayrıca her çeşit urfa yemeklerini de doya doya yiyiyordum.yağlı oluyorlar genelde ama hep 64 kilodaydım.az yemiş olsaydım eminim verdirirdi.ama ben netten araştırmıştım zayıflatıyormuş.sen diyette yapıyorsun etkisi her iki yöndende olur.benim hiç sütüm kaynamaz akmazdı onu içtikten sonra sürekli kıyafetlerime akıyordu.bayağı arttırıyor.

Kızlaaaaarrr tekrar günaydın herkese..
ben dün akşam ne yedim

1 kase mercimek çorbası
peynirli salata
1 dilim tahıllı köy ekmeği.

kahvaltıdan önce 2 bardak ılık su ve üzerine 2 tatlı kaşığı pekmez içtim.

kahvaltımda ;

2 diim köy ekmeği
domatesli-maydonozlu-salatalıklı-peynirli 1 tatlı kaşığı zeytin yağıyla salata
( diyete başladığımdan beri nerdeyse sabahları hep salata yapıyorum kendime )
3 zeytin
3 bardak tek esmer şekerli çay

heeee bizle birlikte yaşıyon sen zatennnnn,biliyon yani kimin ne iş yapıp yapmadığınııısenin gibi yardımcımız yok diye ezikliyon bizi dimi bak senide şutlarım heeeee

üüüffffffff delüüüüüü ne var eziklencek,halimizi bilmiyon sankim,kızım benim koca yemek mi yapıyo hiç,yazın birkaç ay baktı oğluma biliyon,yemek bırakamadıgım zamanlar yogurt ekmek veriyordu sadece ,aç bırakıyodu çocugu, yardımcı da olmasa 2 küçük bebeyle sefil olurduk biz bende kafayı yerdim heralde.senin kociş kızına iyi baktığı için kıskanıomuyum acebaaaa?

halley yedin mi halleyy

REZENE VE ISIRGAN ÇAYI SÜTÜ ARTIRIYOR

Emziren bir annenin ayni zamanda beslenmesine dikkat etmesi gerektigine isaret eden Dr. Kartal, "Annelerin günde 2-3 litre sivi almasi, her gün protein içerigi yüksek gidalar (et, balik, tavuk) tüketilmesi, bol meyve yenmesi ve meyve sulari içilmesi gereklidir. Sebze çorbalari, domates suyu, ve zeytinyagli yiyecekler beslenme uzmanlari tarafindan özellikle önerilmektedir. Günlük kalsiyum ihtiyaci gerek 2-3 bardak süt gerekse peynir veya yogurt tüketilerek karsilanabilir. Bu konuda gerekirse bir diyet

uzmanina danisilabilir. Günde 2 fincan isirgan çayi ile 4-5 fincan rezene çayi sütün kalitesin ve miktarini artirir. Özellikle vejeteryan annelerin soya fasulyesi ve soya sütlerinden zengin bir diyet ile beslenmesi kendilerine bu yönde büyük avantaj saglamaktadir" diye konustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…