60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy hemen almam lazım bu ısırganı.sağolasın cimcimeeeeeeeeeeee

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

afiyet olsun esmer şeker
afiyet olsun canım beniö
canım akşam çok az yemişsin ya,tabii ki halin olmaz spor yapamazsın.keyfin yok,ondan yemiyorsun heralde sen.en azından birkaç porsiyon meyve yesen akşamları çok iyi olur.

canım ya eve girdiğimde başım zaten ağrıyordu.çilekli yoğurdumu yedim.biraz uzandım geçer dedim ama olmadı.ilaç içtim o bile fayda etmedi.başımda sürekli bir uyuşukluk ağırlık ve ağrı var çözemedim bakalım artık akibetim ne olacak...

günaydınn priene.dün aklımdan geçtin biliyonmu,sen de emziren annesin ya o bakımdan,ideal kilosuna kavuştu ondan girmiyo heralde dedim.sadece yarım kilo almıssın ya,hemen verirsin onu nolcak ki,zor zamanlarda az yemek olmuyor,dikkat etmen lazım beslenmene.Allah sağlık versin büyüklerinize

günaydın kızlarrrrrrr

kahvaltımı yaptım işe geldim

kahvaltı

*maydanoz kürü

*2 tane altın çilekk

*nesfit kırmıızı meyvalı yarım su bardağı yarım yağlı sütle

Günaydın.. Afiyet olsun...

Günaydın canım.. Öncelikle tebrik ederim 900 gr çok iyi.. ama sütünün azaldığına üzüldüm..
Ben çok emziremedim oğlumu.. Emmedi velet 4. aydan sonra... O zamana kadar da humananın çayını hep içtim.. Bide bulgur arttırmıştı sütümü, bide kimyon.. Kısır yapardım bol kimyonlu..
Ama bünyeden bünyeye de değişiyor olabilir tabi.. bu arada ısırgan çayı da içmiştim. Dr.um söylemişti.
Umarım çoğalır tekrar.. Ama kafana da takmaman gerekir. Süt için en zararlı şey stres..

Günaydın.. Afiyet olsun.. Benim de başım ağrıyor akşamdan beri..

Günaydın Pirene.. Özledik seni yahu..
geçmiş olsun bu arada.. Bugünler geçince toparlanırsın sen bence..

Günaydın fambığım... Afiyet olsun ve sunumu atlattığın için geçmiş olsun...

Afiyet olsun..

yok hayatım yemedim...

çok sinirli olduğum bir ana saklıyorum halleyimi
o zaman güm diye indiricem mideme o halleyi.

şimdi yersem kendimi suçlu hissedecekmişim gibi bir havam var yahuu

kız olur mu o zaman keyfi çıkmaz ki,bugun sabah ara öğünde yesene çayla,keyifli keyifli,hem akşama kadar eritir gidersin onu.

sinirli zamanda yersen kesmez bir halley seni,bence hiç deneme,diyeti bile bozabilirsin alimallah:26:

evet ya ne zor şu süt meselesi,oğlum da sorun yoktu,ama kızda bıktım sürekli sütle uğraşmaktan,az olur doymaz,çok olur içemez,bir türlü sütümle barışamadı bu kız,fazla emmeyecek gibi geliyor bana da

canım benim geçmiş olsun.ahh evet ben bu ay çok daha baş ağrısı çektim büyük ihtimallede benim ağırlıklı olarak sitresten kaynaklanıyordur.her ne kadar kafama takmasamda.bilinç altında bir kızgınlık yatıyor.oda işte ağrıtıyor.

Loxandra beni tahrik etmeye mi uğraşıyorsun sen beni ...
Şaka bir yana biraz daha beklemek istiyorum geçen rüyamda yedim ya halleyi
yemiş gibi oldum resmen
Accuk daha bekleyim diyorum
Tahrik etmeyiniz lütfen

Ben de dün akşamdan başlayayım anlatmaya..
eve gittiğimde oğlum uyuyordu..
O uyurken 30 dakika eliptik yaptım..(10 dakika oturarak, 20 dakika ayakta)
akşam:
4 yk taze fasulye, 1 yk pırasa (pirinçsiz)
1 dilim denge ekmek
salata yoktu malesef

sonra da saat 10 da pilatesimi yaptım.. Ebrunun pazartesi günkü yaptığını karın kalça sanırım..
Canıma okundu tabi, heryerim ağrıyor şu anda..

sonra da 1 fincan yeşil çay içtim ve yattım..

sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 bardak çay

işte bu kadar..

kız insanları yoldan çıkarıyon heeeeeeeeeeeeeee,bu sabah yeee keyfini çıkar diyo yaaaaaaaaaaaayrıca bede sinirli zamanlarda yenmemmsi gerektiğini düşünüyorum keyfini çıkaramayacağın için değil,o zamnları yiyerekkkk atlatmamalıyız yoksa kilo versek dahi sonrasında almamız yakın görünücekkkk

cimcime bu küre bir hafta mı yoksa 5 gün mü ara verecektikkk

canım 15 yapıp 5 dün ara tekrar 15 gün.toplam 35 günlük bir serüven bende yarın tekrar başlıyorum ara bitti.15 gün daha yapsam valla 18 kız gibi cildim olur eminim...inşallah kiloda verdirir bu defa.belki verdirdi ben fark etmedim.

Loxandra beni tahrik etmeye mi uğraşıyorsun sen beni ...
Şaka bir yana biraz daha beklemek istiyorum geçen rüyamda yedim ya halleyi
yemiş gibi oldum resmen
Accuk daha bekleyim diyorum
Tahrik etmeyiniz lütfen

bi kaç kilo verdikten sonra ödül olarak yeeee,ama şimdi değil bencedeee
bende geçen hafta yedim ama büyük olanlardan değil hani tek lokmalık olnalradan yapmışlarya aynısı işte ondan yedim 1 tanecikkkkkk,ödül niyetine ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…