canım attardan kuru ısırgan çok faydasını gördüm ayrıca zayıflamada yardımcı.ben emzirdiğim dönemde günde 3 tınaklı ekmek ve ayrıca her çeşit urfa yemeklerini de doya doya yiyiyordum.yağlı oluyorlar genelde ama hep 64 kilodaydım.az yemiş olsaydım eminim verdirirdi.ama ben netten araştırmıştım zayıflatıyormuş.sen diyette yapıyorsun etkisi her iki yöndende olur.benim hiç sütüm kaynamaz akmazdı onu içtikten sonra sürekli kıyafetlerime akıyordu.bayağı arttırıyor.
halley yedin mi halleyy
günaydınnn hatuncukkklarrrr,nasılsınız bugun?
bende iyi ve kötü haber birarada,öncelikle iyi haber 900 gr gitmişşşşşşhastalıgın etkisi de olsa cok mutlu etti beniiiiiiiiiiiiiiiiiii,kötü haber sütüm cok az hemen cogaltma çabalarına giriştim sabah
2 yumurtadan menemen yaptım,yanında 3 dlm ç.t. ekmek, 1,5 kk peynir yedim.patlamak üzereyim2 günde alısır mı mide az yemeye ya,şaşırdım valla.
bugün sağlam yemeliyim kızlar,sütümü arttırmam lazım,ödev gibi oldu bu,hiç yiyesim gelmez şimdik
afiyet olsun esmer şekerKızlaaaaarrr tekrar günaydın herkese..
ben dün akşam ne yedim
1 kase mercimek çorbası
peynirli salata
1 dilim tahıllı köy ekmeği.
kahvaltıdan önce 2 bardak ılık su ve üzerine 2 tatlı kaşığı pekmez içtim.
kahvaltımda ;
2 diim köy ekmeği
domatesli-maydonozlu-salatalıklı-peynirli 1 tatlı kaşığı zeytin yağıyla salata
( diyete başladığımdan beri nerdeyse sabahları hep salata yapıyorum kendime )
3 zeytin
3 bardak tek esmer şekerli çay
afiyet olsun canım beniönörüyonuz bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün sunumu hallettimmmmmmmm,birde pazartesi günkü sunumumu aradan çıkarayım artık bu dönemki sunum defterimi kapaticimmmmm
akşam ki menümü yazimm bari gerçi çok sıkıldınız ama napim
2 dlm tahıllı ekmek
1 kk kaşar peynir
1 hurma yidimmmm
evde 3 yk light yoğurt
8 çilek yidimmm,üzerine tarçınla güzel oldu (YOLİİİİİİİİİİİİİİ)hernekadar çileklerin tadı olmasada fena değil
sabah
2 dlm tahıllı ekmek
yarım kk kaşar peynir,1 çaykaşığı salçadan oluşan tostt
1 salatalık
maydanoz yidimmmmmmmmmm
canım akşam çok az yemişsin ya,tabii ki halin olmaz spor yapamazsın.keyfin yok,ondan yemiyorsun heralde sen.en azından birkaç porsiyon meyve yesen akşamları çok iyi olur.
Günaydın, herkes iyidir umarım.
Yine buralara gelmeye yüzüm olmadıEşimin anne babası ameliyat oldukları için haftasonları hep istanbuldayız ve benim yeme düzenim iyice bozuldu.
Kilom 58,5 civarında. Oysa 57 lileri görmeye başlamıştım ne güzel.
Spor da yapmıyorum
girla.
ayyy hemen almam lazım bu ısırganı.sağolasın cimcimeeeeeeeeeeee
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakemsabah uyanınca 1 bardak su ardından diyetisyenimin verdiği çaydan içtim. sonra 1 dilim ekmek 1 dilm peynir ve domates yeşilsoğana azcık zeytinyağı ekledim öyle yedim salata gibi
dün spor beni yormuş akşam bi uyumuşum sabaha kadar deliksiz
günaydınnn hatuncukkklarrrr,nasılsınız bugun?
bende iyi ve kötü haber birarada,öncelikle iyi haber 900 gr gitmişşşşşşhastalıgın etkisi de olsa cok mutlu etti beniiiiiiiiiiiiiiiiiii,kötü haber sütüm cok az hemen cogaltma çabalarına giriştim sabah
2 yumurtadan menemen yaptım,yanında 3 dlm ç.t. ekmek, 1,5 kk peynir yedim.patlamak üzereyim2 günde alısır mı mide az yemeye ya,şaşırdım valla.
bugün sağlam yemeliyim kızlar,sütümü arttırmam lazım,ödev gibi oldu bu,hiç yiyesim gelmez şimdik
sabah şekerleri herkese kalorisiz,yağsızmutlu neşeli bir gün diliyum.
dün gece gene spor yapamdım...kaç gündür hiç yapamıyorum.sürekli aksilikler çıkıyor. gene felaket baş ağrım vardı halende var ama akşamki kadar şiddetli değil.saat 10 da kızımı uyuyttum neti açtım yapmak için ama ayakta bile duramıyordum.vaz geçtim. bu hafta sadece cumartesi yaptım..
dün akşamki menüm:
6-7 tane çilek,
1 kepçe yoğurt,
birde kızmıma makarna haşlamıştım 1-2 çatal yedim.yağsızdı,
sabah kahvaltım:
1 haşlama yumurta,
2 adet yeşil acı biber,
1 dilim k.ekmek,
2 kaşık yoğurt,
5-6 tane zeytin,
1 bardak açık çay tek şekerli,
Günaydın, herkes iyidir umarım.
Yine buralara gelmeye yüzüm olmadıEşimin anne babası ameliyat oldukları için haftasonları hep istanbuldayız ve benim yeme düzenim iyice bozuldu.
Kilom 58,5 civarında. Oysa 57 lileri görmeye başlamıştım ne güzel.
Spor da yapmıyorum
Kahvaltım 2 dilim matcha çaylı kek ve bolca yeşil çay oldu mesela.
nörüyonuz bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün sunumu hallettimmmmmmmm,birde pazartesi günkü sunumumu aradan çıkarayım artık bu dönemki sunum defterimi kapaticimmmmm
akşam ki menümü yazimm bari gerçi çok sıkıldınız ama napim
2 dlm tahıllı ekmek
1 kk kaşar peynir
1 hurma yidimmmm
evde 3 yk light yoğurt
8 çilek yidimmm,üzerine tarçınla güzel oldu (YOLİİİİİİİİİİİİİİ)hernekadar çileklerin tadı olmasada fena değil
sabah
2 dlm tahıllı ekmek
yarım kk kaşar peynir,1 çaykaşığı salçadan oluşan tostt
1 salatalık
maydanoz yidimmmmmmmmmm
Kızlaaaaarrr tekrar günaydın herkese..
ben dün akşam ne yedim
1 kase mercimek çorbası
peynirli salata
1 dilim tahıllı köy ekmeği.
kahvaltıdan önce 2 bardak ılık su ve üzerine 2 tatlı kaşığı pekmez içtim.
kahvaltımda ;
2 diim köy ekmeği
domatesli-maydonozlu-salatalıklı-peynirli 1 tatlı kaşığı zeytin yağıyla salata
( diyete başladığımdan beri nerdeyse sabahları hep salata yapıyorum kendime )
3 zeytin
3 bardak tek esmer şekerli çay
yok hayatım yemedim...
çok sinirli olduğum bir ana saklıyorum halleyimi
o zaman güm diye indiricem mideme o halleyi.
şimdi yersem kendimi suçlu hissedecekmişim gibi bir havam var yahuu
günaydın kızlarrrrrrr
kahvaltımı yaptım işe geldim
kahvaltı
*maydanoz kürü
*2 tane altın çilekk
*nesfit kırmıızı meyvalı yarım su bardağı yarım yağlı sütle
Günaydın.. Afiyet olsun...
Günaydın canım.. Öncelikle tebrik ederim 900 gr çok iyi.. ama sütünün azaldığına üzüldüm..
Ben çok emziremedim oğlumu.. Emmedi velet 4. aydan sonra... O zamana kadar da humananın çayını hep içtim.. Bide bulgur arttırmıştı sütümü, bide kimyon.. Kısır yapardım bol kimyonlu..
Ama bünyeden bünyeye de değişiyor olabilir tabi.. bu arada ısırgan çayı da içmiştim. Dr.um söylemişti.
Umarım çoğalır tekrar.. Ama kafana da takmaman gerekir. Süt için en zararlı şey stres..
Günaydın.. Afiyet olsun.. Benim de başım ağrıyor akşamdan beri..
Günaydın Pirene.. Özledik seni yahu..
geçmiş olsun bu arada.. Bugünler geçince toparlanırsın sen bence..
Günaydın fambığım... Afiyet olsun ve sunumu atlattığın için geçmiş olsun...
Afiyet olsun..
Günaydın.. Afiyet olsun...
Günaydın canım.. Öncelikle tebrik ederim 900 gr çok iyi.. ama sütünün azaldığına üzüldüm..
Ben çok emziremedim oğlumu.. Emmedi velet 4. aydan sonra... O zamana kadar da humananın çayını hep içtim.. Bide bulgur arttırmıştı sütümü, bide kimyon.. Kısır yapardım bol kimyonlu..
Ama bünyeden bünyeye de değişiyor olabilir tabi.. bu arada ısırgan çayı da içmiştim. Dr.um söylemişti.
Umarım çoğalır tekrar.. Ama kafana da takmaman gerekir. Süt için en zararlı şey stres..
Günaydın.. Afiyet olsun.. Benim de başım ağrıyor akşamdan beri..
Günaydın Pirene.. Özledik seni yahu..
geçmiş olsun bu arada.. Bugünler geçince toparlanırsın sen bence..
Günaydın fambığım... Afiyet olsun ve sunumu atlattığın için geçmiş olsun...
Afiyet olsun..
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kız olur mu o zaman keyfi çıkmaz ki,bugun sabah ara öğünde yesene çayla,keyifli keyifli,hem akşama kadar eritir gidersin onu.
sinirli zamanda yersen kesmez bir halley seni,bence hiç deneme,diyeti bile bozabilirsin alimallah:26:
kız olur mu o zaman keyfi çıkmaz ki,bugun sabah ara öğünde yesene çayla,keyifli keyifli,hem akşama kadar eritir gidersin onu.
sinirli zamanda yersen kesmez bir halley seni,bence hiç deneme,diyeti bile bozabilirsin alimallah:26:
cimcime bu küre bir hafta mı yoksa 5 gün mü ara verecektikkk
Loxandra beni tahrik etmeye mi uğraşıyorsun sen beni ...
Şaka bir yana biraz daha beklemek istiyorum geçen rüyamda yedim ya halleyi
yemiş gibi oldum resmen
Accuk daha bekleyim diyorum
Tahrik etmeyiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?