60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vayyyyyyyyyyyyyyyy süpersinnnnnnnnnnnsporlar yapılmışşşşşş,menüler kaçamaksız sağlıklııııı,harikasın yecaleeeeeeeeeeee20 mayısaaaaa tam gazzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım benim süpersin...ya gerçekten ne güzel spor yapmısın tebrik ederim.ayrıca afiyet olsun...

günaaaaaaaaaaaaaydıınn kızlaaaaaaaaaaaarrrr

herkes iyidir inşaaaalllahh ben iyiyim şüküürrrr

kahvaltımda şölee

1kupa şekersz açık çay
2 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
2 kkpeynir
3 zeytin
maydonoz
2 kaşık lihgt yooooort
1 kuru kayısı

1 tanede kaçamağım varrrr:26:dün akşam misafrlerime yaptıklarımdan akşam yememiştmm.pişman deilimaz soona pilates yapcammmm inş.önce geçmişi okuyumm

kukuliiiiiii günaydınnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmm
ya bu arda nugi nerdeeeeeeeeee,dünde yoktu:44:hügocukda yokkkk bugünnn nerde bunlar:44:

senin kaçamağını yirim kızzzzzzzzzzzhala kaçamak diyo yaaaa,tatluum arada yicen tabiii kızzzz hayat onlarsız nası geçecek ayolllll,ideal kilondasın nasıl olsaa

hadi bakalım hayırlısı

benim de bugün onuncu günümdü

çilek yiye yiye eriyecen sen canımçileğin içinde zayıflatan enzimler varmış,bol bol ye,afiyet olsun

evet öyleymiş.inşallah koçiş sağolsun kasayla almış.banada yemek düşüyor.bizimki ufaktan ufaktan zaten konuşmaya çalışıyor.ama özrünü açıkça dilemeden olmaz.bende dün acıdım kendisine 4 gömlek 2 pantolon ütüledim.millet sonra bu admın karısı yokmu :26:diyecekler.gerçi cezasını çekiyor ama kendim için ütüledim.bana laf gelmesin.

gelince okusunn aklımdayken sorimm dedim,sen zeytin yemiyomusunnnnn:44da yağlı diyemi yemiyosun şaşırdımm vallaaaa,hiç etdeyemiyon sankimmmm şimdi onu düşnünce oda geldi aklımaaaa:26:ne sıkı yönetimmiş bu yawwwwww,ben paso et yiyom yaaa et kafa oldum vallaaaabugünde tavuk varmışşş,neyse en azından beyaz et o da bişey dimi

vayyyyyyyyyyyyyyyy süpersinnnnnnnnnnnsporlar yapılmışşşşşş,menüler kaçamaksız sağlıklııııı,harikasın yecaleeeeeeeeeeee20 mayısaaaaa tam gazzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Teşekkürler Fambığım.. Gaza geldim ama inşallah devamı da gelir tabi...

canım benim süpersin...ya gerçekten ne güzel spor yapmısın tebrik ederim.ayrıca afiyet olsun...

Teşekkür ederim..

afiyet olsun canım benim.kaçamağın yememiş olman galiba tebrikler ozaman.

ben olsammmmm yapmazdımm kızzzzzzzzzzz,gerçi yine yapmıyorummm kendi ütüsünü kendi yapar amaaaayani ben yapıyor olsaydımm yapmazdımmm yapa yapa öğrensin bizde yapa yapa öğrenmedik miiiii,sanki atla deve yaniiiiiii

Canım benim afiyet olsun..

Ne güzel sporunu da yapmışsın süpersin Vallahi ne deyim.

Günaydın canım.. afiyet olsun...Bugün topla plates var sanırım.. Akşama ben de yaparım inşallah..

geçmiş olsun canım benim senin migren zorluyo seni tabiki. canım migren için netten araştırma yapsan bazı bitkisel otlrın çayların iyi geldiğini duymuştum sende araştır istersen faydası olur belki

günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsın canımmmmmmmmmmm
bugün herkesi karşıladım maşşlaaahh heeeeeeee

yaaaaaaa ben neden ayın 15 ini bekliyorum ki hocamı bu gün yakalayablirsem bu 1-2 gün içinde pilatese başlayacağım.15 ine kadar bayağı etkisini görürüm.haftada 2 gün pilates 1 leslie 2 günde yürüyüş yaparım olur biter...

iyiyiz canım sen nasılsın bakem iyi çok şükür bitmiş haftaya aramızda olursun özledik kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…