60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Loxandra beni tahrik etmeye mi uğraşıyorsun sen beni ...
Şaka bir yana biraz daha beklemek istiyorum geçen rüyamda yedim ya halleyi
yemiş gibi oldum resmen
Accuk daha bekleyim diyorum
Tahrik etmeyiniz lütfen

yeme anacım istemiyosan.teklif var ısrar yok bizdebu arad 1 halley 132 kal imiş,netten baktım

geçmiş olsun canım benim senin migren zorluyo seni tabiki. canım migren için netten araştırma yapsan bazı bitkisel otlrın çayların iyi geldiğini duymuştum sende araştır istersen faydası olur belki

evet haklısın bakayım.öğlen aşağı inince alayım.bakalım neler bulabileceğim ozaman.

iyiyiz canım sen nasılsın bakem iyi çok şükür bitmiş haftaya aramızda olursun özledik kızz

inallahhhhhh yaaaaaaaaaa,birazdan yine yumulmam lazımmmmmmm derse ve işeeeeeeeeeee,öfffffffffff ne sıkıcı hayatım var yaaaaaaaaaaaaaaaa
bende şöleeeee sabahın 9unda kalkasammm kendime kızıma küsseelll bir kahvaltı ile başlasammm,kendime kızma daha fazla zamn ayırsam olmamı yaaaaaaaaaaaaaşu okulu bitirince olur inşallahhhhhhh,azcık daha sabredeyim

yeme anacım istemiyosan.teklif var ısrar yok bizdebu arad 1 halley 132 kal imiş,netten baktım

kız loxiiiiiiiii,ama biz kalori hesabı yapmıyoruzz,hügocuk san dimedimi tatlı yersen hamurişi yersennnnn,normal yediklerini kısarsan yine zayıflarsın ancak kas gider yağ gitmezzz,yine göbüşlü ama zayıf bir tipin olurrrrrr dimedimi heeeeeeeeeeebizde az miktarda adece göz hakkı yiyoz ödül niyetine yoksa tatluyu kestük canım,sende kessssskessssssssssssssssss uleeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn

olur olur onlarda olur bu kadar emek veriyosun yapıyosun olur sen hiç canını sıkma. o güzel günlerin hevesiyle daha sıkı sarıl başarırsın sen hiç merak etme canım.

doğru söylüyo tatlı yendiği sürece göbek erimiyo o yüzden en aznından kilolardan kurtulup göbek gidene kadar yenmemeli veya çok az yani 2 haftada bir filan bitter olur yani tatlıyı unutuyoruz evet göbek geç eriyo ama napak niiidek başka türlü sporla bilem erimiyo ben daha önce diyet yaptım spor yaptım pilates yaptım yine erimediydi şimdi eridiğine göre var bir hikmeti bence
evet 130 kalori çok değil ancak onu yedinmi sağlıklı şeylerden kısman lazım kas kaybı olur o zamanda hiç gerek yok bence 1 halley yedinmi yine yemek istemeyecekmisin yine isteyceksin 1 halley dişinin koğuğuna gitmez valla

Ahanda yolide geldiiiiiiiiiiiiiiii
günaydınnnn yoliiiiiiiiiiiiiiiiii nediyonn gıyzzzzzzzzzzzzz,nerde kaldınnn bakim sennnn

Herkeslere günaydınnnnnnn...
Dün akşam işten ananeme yürüdüm spor olarak...
Akşam yemeğimi de yazıyım hemen;
5yk taze fasulye
3yk yogurt
2dlm çavdar ekmeği
Akşam da arkadaşıma dizi izlemeye gittim
Arkadaşlar karsımda cıkolatalar, colalar, cıpsler, pastalar yedı benseeee 5-6 ad. çilek ve yine 5-6 ad. erik yedimmm Canım onların yediklerini çekmedi bile... Sanırım bu sefer kararlıyım :26:

yaw kız 1 aydır tatlı yememiş zaten,1 halley yiyecek,ne var ,ben bu kadar kasamam doğrusu,hiç yemezsem gözüm dönüp daha çok saldırabilirim tatlılara,gerçi şimdilik hurma idare ediyor beni tatlı aramıyorum hiç emzirdiğim hal+de

önce kahvaltımı yazayım sonra geçmişi okuyum

bitki çayı

1kk peynir
1köz kırmızı biber
1 yeşil biber
1 dometae
2 minik salatalık
1çay kaşığı tahınle pekmez

ara da 500 ml su 3 kuru kayısı yeşil çayyy

teprkkklerrr loxiiiiiiiiiiii.çok svndim cnm sütün için se dere otu ye.ayrıca ayvadan yapılmış şkersiz komposto.ahmet maranki sölemişti.

kukuliiiiiii günaydınnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmm
ya bu arda nugi nerdeeeeeeeeee,dünde yoktu:44:hügocukda yokkkk bugünnn nerde bunlar:44:
bilmiomki bebişim ya.hugom gelmişde.nugiyi bilmiorum.neruşda dr.a gtcekti bugün
afiyet olsun canım benim.kaçamağın yememiş olman galiba tebrikler ozaman.
yedim cnm akşam yeyemiştim sabah yedim

ayyy ebru başladı hemen bende yetşiiiiiimmm kaçtıııımmm

tatlım bir süre sonra onlar o sağlıksız kilo yapan yağ yapan şeyleri yedikçe sen yemedikçe kendinle gurur duyacaksın sadee kilo için değil o sağlıksız şeyler insanı yaşlandırıyo insan sağlıklı beslenip sporda yapınca gençleşiyo cildi ışıl ışıl oluyo. hafta sonu annemlerdeydim komşular geldi herkes bana genç kız gibisin ne güzel hiç yaşlanmıyosun dediler ellerinde kekleri pastaları götürerek nasıl kilo verdim filan sordular ama dediğim gibi kekleri börekleri götürerek sordular bende gün aşırı 1 saat yürüyün dedim böyle günlerinizde yeşilçay için esmer undan yapın kekleri pastaları dedim ses etmediler sonrada benle pazarlığa başladılar 1 saat yürüyüş çok bari yarım saat olsun yürüyemem yorulurum filan diyorlar birde pazarlık yapıyorlar bende olur şimdi 15 dakikayla başla düzenli yap zamanla daha çok yürürsün dedim ama dediğim gibi hepsi lafta kalıyo icraat yok anlayacağın

kızzz yesinde bitter çiikolata yesin veya tahinpekmez yesin dediğin gibi hurma yesin hergün meyve yesin o zaman canı tatlı çekmez kızzz

bu arada halleyi kim yemiş veya yiyecek yeni bir arkadaşmı yoksa eskilerdenmi anlamadım kimmiş halleyci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…