Loxandra beni tahrik etmeye mi uğraşıyorsun sen beni ...
Şaka bir yana biraz daha beklemek istiyorum geçen rüyamda yedim ya halleyi
yemiş gibi oldum resmen
Accuk daha bekleyim diyorum
Tahrik etmeyiniz lütfen
yedim diyo yaaaaa kız,akşam yememişşşşş,sabah yemiş işte 1 taneeee
yedim diyo yaaaaa kız,akşam yememişşşşş,sabah yemiş işte 1 taneeee
geçmiş olsun canım benim senin migren zorluyo seni tabiki. canım migren için netten araştırma yapsan bazı bitkisel otlrın çayların iyi geldiğini duymuştum sende araştır istersen faydası olur belki
iyiyiz canım sen nasılsın bakem iyi çok şükür bitmiş haftaya aramızda olursun özledik kızz
kukuliiiiiii günaydınnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmm
ya bu arda nugi nerdeeeeeeeeee,dünde yoktu:44:hügocukda yokkkk bugünnn nerde bunlar:44:
yeme anacım istemiyosan.teklif var ısrar yok bizdebu arad 1 halley 132 kal imiş,netten baktım
inallahhhhhh yaaaaaaaaaa,birazdan yine yumulmam lazımmmmmmm derse ve işeeeeeeeeeee,öfffffffffff ne sıkıcı hayatım var yaaaaaaaaaaaaaaaa
bende şöleeeee sabahın 9unda kalkasammm kendime kızıma küsseelll bir kahvaltı ile başlasammm,kendime kızma daha fazla zamn ayırsam olmamı yaaaaaaaaaaaaaşu okulu bitirince olur inşallahhhhhhh,azcık daha sabredeyim
sınıf başkanıııııııııııııııııııı,yoklamamı çekiyonnn
kız loxiiiiiiiii,ama biz kalori hesabı yapmıyoruzz,hügocuk san dimedimi tatlı yersen hamurişi yersennnnn,normal yediklerini kısarsan yine zayıflarsın ancak kas gider yağ gitmezzz,yine göbüşlü ama zayıf bir tipin olurrrrrr dimedimi heeeeeeeeeeebizde az miktarda adece göz hakkı yiyoz ödül niyetine yoksa tatluyu kestük canım,sende kesssss kessssssssssssssssss uleeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn
kız loxiiiiiiiii,ama biz kalori hesabı yapmıyoruzz,hügocuk san dimedimi tatlı yersen hamurişi yersennnnn,normal yediklerini kısarsan yine zayıflarsın ancak kas gider yağ gitmezzz,yine göbüşlü ama zayıf bir tipin olurrrrrr dimedimi heeeeeeeeeeebizde az miktarda adece göz hakkı yiyoz ödül niyetine yoksa tatluyu kestük canım,sende kesssss kessssssssssssssssss uleeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn
teprkkklerrr loxiiiiiiiiiiii.çok svndim cnm sütün için se dere otu ye.ayrıca ayvadan yapılmış şkersiz komposto.ahmet maranki sölemişti.günaydınnn hatuncukkklarrrr,nasılsınız bugun?
bende iyi ve kötü haber birarada,öncelikle iyi haber 900 gr gitmişşşşşşhastalıgın etkisi de olsa cok mutlu etti beniiiiiiiiiiiiiiiiiii,kötü haber sütüm cok az hemen cogaltma çabalarına giriştim sabah
2 yumurtadan menemen yaptım,yanında 3 dlm ç.t. ekmek, 1,5 kk peynir yedim.patlamak üzereyim2 günde alısır mı mide az yemeye ya,şaşırdım valla.
bugün sağlam yemeliyim kızlar,sütümü arttırmam lazım,ödev gibi oldu bu,hiç yiyesim gelmez şimdik
bilmiomki bebişim ya.hugom gelmişde.nugiyi bilmiorum.neruşda dr.a gtcekti bugünkukuliiiiiii günaydınnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmm
ya bu arda nugi nerdeeeeeeeeee,dünde yoktu:44:hügocukda yokkkk bugünnn nerde bunlar:44:
yedim cnm akşam yeyemiştim sabah yedimafiyet olsun canım benim.kaçamağın yememiş olman galiba tebrikler ozaman.
tatlım bir süre sonra onlar o sağlıksız kilo yapan yağ yapan şeyleri yedikçe sen yemedikçe kendinle gurur duyacaksın sadee kilo için değil o sağlıksız şeyler insanı yaşlandırıyo insan sağlıklı beslenip sporda yapınca gençleşiyo cildi ışıl ışıl oluyo. hafta sonu annemlerdeydim komşular geldi herkes bana genç kız gibisin ne güzel hiç yaşlanmıyosun dediler ellerinde kekleri pastaları götürerek nasıl kilo verdim filan sordular ama dediğim gibi kekleri börekleri götürerek sordular bende gün aşırı 1 saat yürüyün dedim böyle günlerinizde yeşilçay için esmer undan yapın kekleri pastaları dedim ses etmediler sonrada benle pazarlığa başladılar 1 saat yürüyüş çok bari yarım saat olsun yürüyemem yorulurum filan diyorlar birde pazarlık yapıyorlarHerkeslere günaydınnnnnnn...
Dün akşam işten ananeme yürüdüm spor olarak...
Akşam yemeğimi de yazıyım hemen;
5yk taze fasulye
3yk yogurt
2dlm çavdar ekmeği
Akşam da arkadaşıma dizi izlemeye gittim
Arkadaşlar karsımda cıkolatalar, colalar, cıpsler, pastalar yedı benseeee 5-6 ad. çilek ve yine 5-6 ad. erik yedimmmCanım onların yediklerini çekmedi bile... Sanırım bu sefer kararlıyım :26:
yaw kız 1 aydır tatlı yememiş zaten,1 halley yiyecek,ne var ,ben bu kadar kasamam doğrusu,hiç yemezsem gözüm dönüp daha çok saldırabilirim tatlılara,gerçi şimdilik hurma idare ediyor beni tatlı aramıyorum hiç emzirdiğim hal+de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?