60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım sabah sabah ekmek yemedin mi yoksa yazmayı mı unuttun ?
hani ekmek yediysen eğer menün güzel.

Sabah kahvaltımı yazmayı unutumuşum :26:
1 kase dolusu sade nesfit
yarım yağlı sütle birlikte

şimdi de limonlu y.çayımı içiorummm

canmı bendede migren var ve önceden ne bulursam içerdim daha sonra bi ilaç iyi gelmeye besladı ve ben hep icerdim sonra o gecırmemeye basladı bende onun 750mg lığını aldım içtim ve iç kanama geçirdim kafama göre içince... sonra tıp fakultesinde migren poliklınigi vardı oraya gittim tedav oldum son aylarımda hamiş olunca bıraktım emzirmeyi bırakınca kesin gidip bitircem tedaviyi migren tedavi edilmezse ilerde günlük ağrılara dönüstürüyormuş tedavi sart ve ben çok faydasını gördüm .

bu arada halleyi kim yemiş veya yiyecek yeni bir arkadaşmı yoksa eskilerdenmi anlamadım kimmiş halleyci

Benim canım benim

canım istiyor yemek ama biraz daha beklemek istiyorum.

birde ben öyle minicik halley le yetinemem şöyle büyük bir tane yiceeeem

o yüzden tahrik etmeye çalışıyor bir arkadaş beni

ama kandıramadı bakalım

bakalım artık ne olacak gierim tekrarda iş yerinden müsait zamanı kolluyorum.çok yoğunuz bu aralar.üf yaaaaaaaa.günün yorgunluğu da akşama yansıyor..

günaydın kızzzzlar çok hızlısınz vallahi yetişmek zor işler bitmek bilmiyor,nasıl başarıyorsunuz harika kızlarsınız

diyette olunca kıskanan çok olur canım. bak kendini bittere alıştır bidaha asla sütlü çikolata yeme gofret bile yemek istersen eğer bitterli olanından ye. daha az yiyeceksin çünkü ama sütlü çikolatalı bişey yesen dediğin gibi kesmez seni daha çok yemek istersin hep aklında olur. bak meyve olarak hurma muhakkak ye tavsiye ederim sonra tahinpekmez yiyebilirsin veya sadece pekmez yersin. muhakkak günde 3 porsiyon meyve ye. şekerde kullanmadınmı bir süre sonra alışacak ve canın çekmeyecek. canım ben eskiden günde 1 pasta yerdim kestaneli aç tok farketmez yerdim karnımı pastayla doyururdum sabahtan başlardım cola içmeye rahat 1 litre cola içerdim sonra kahve nescafe çok içerdim şekerli. yanında çikolata gofret cips çok yerdim ben yemiyosam şimdi demekki yenmiyormuş. tatlı alışkanlıktır yemezsen zaten vücut ihtiyacını meyveden alıyo canın istemez zaten. bu düzeni 1 ay devam ettirirsen insülin dengeye girer ve zaten bidaha kendin yemek istemezsin. eskiden şeker yokmuştu insanlar doğal yoldan meyvelerden alıyormuştu şeker ihtiyacını onlar tatlı yemiyordu mutsuzmuydular elbette hayır. demekki bizde yapabiliiiriz ben yapıyosam sende yaparsın. bak benim tatlısız şekersiz 7 ayım oldu.
üniversitede arkadaşlarla zayıflamak için diyet yapıyoduk sabah kepekli ekmek 1 dilim peynir öğleye kadar aç nescafe içiyoduk şekerli tutuyodu bizi. ikindiye doğru hamburger yerdik akşamda çoğu kez cips yerdik bir paket yağlı olduğu için tıkıyodu yemek yiyemiyoduk sonra işte anlayacağın çok dengesizdi nescafeyle duruyoduk ama şekerliydi. veya tm gün doğru dürüst yemiyoduk akşama tatlı yerdik yemek yok. nescafe tutuyodu bizi. çok kilo verdik hızlı verdik bikaç ayda tartı 60 dedi ama berbat olduk tabiki kaslar eridi yağlar kaldı göbek dahada berbat oldu ama kıyafetlerle kamufle ediyoduk. kalorili sevdiğimiz şeyleri yiyebilmek için sağlıklı şeyleri yemiyoduk. sabah bişey yemeyip öğleye pğizza menü yerdik colalı patates kızartmalı akşama bişey yok nescafeyle duruyoduk berbattı yani vebizide berbat etti sonradan hemen kilo aldık eskisinden daha kilolu olduk malesef

günaydın kızzzzlar çok hızlısınz vallahi yetişmek zor işler bitmek bilmiyor,nasıl başarıyorsunuz harika kızlarsınız

sorma abla ya netim hep açık gidiyoum bi işimi yapıyorum geliyorıum yazıyorum hep böyle
sabah erken kalkıyorum 6 da kahvaltıyı yapar yapmaz salonum büyük kuşlarda varya hemen siliyorum topluyorum havalandırıyorum kuşları salıyorum yatak odası varsa bulaşık sonra öğlen yemeği eşime yemek derken saat 2 oluyo sonra ara öğün akşam yemeği yiyorum eşim geliyo ona yemek hazırlıyorum bulaşıkları yıkıyorum eşimin çay vakti derken anlayacağın ben oturamıyorum hiç birde market pazar oluyo filan oturmak güç oluyo sporda oluyo valla 6 aydır ben diyete girdim gireli hiç şöyle dinlenmedim valla. cumartesi kayınvalideye gidiyoz onunda evini toplarım silerim pazar eşim çalışır kendi evimi temizlerim halıları kaldır filan komple. pazartesitekrardan spor valla bi maratondur gidiyo. 6 aydır ne yorgunum nede tam dinlendim garip bi durum işte

Hugocuk ben dün akşam pilates yaptım yazdım ama sen görmedin sanırım..
Ebrunun pazartesi günü yaptığını yaptım ama şu anda heryerim ağrıyor...

Herkese merhabalar..ben de 62 kilo biri olarak aranıza dahil olabilir miyim?

hoşgeldin cnm buyur 60-69 arası olmasanda gelebilrsn burda onun altında olan da var üstünde olanda var kilo olarak.tanıt bakalım kendini yaşın boyun kilon hedefin? bizde sana yardımcı olamaya çalışalım

30-35 dk.pilates yaptım
geneli toplaydı ve kalça karındı.
ayrıyeten 12*2= kalça hareketi yaptım.kalçalarım bacaklarım karnım titrio resmen. süper hissediorummmmohhh miisss

kafayı pilatesle bozcamm yakında zaten rüyamda pilates hocalığı yapıodum şişko göbüşlü teyzelere yaptırıodum onlarda ayyy kızım Allah razı olsun bel sırt ağrım geçti fln diolardıı

Gülbenin programında gürkan kubilay var,kilo vermenin püf noktalarını çok güzel anlatıyor,dinlemenizi tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…