önce kahvaltımı yazayım sonra geçmişi okuyum
bitki çayı
1kk peynir
1köz kırmızı biber
1 yeşil biber
1 dometae
2 minik salatalık
1çay kaşığı tahınle pekmez
ara da 500 ml su 3 kuru kayısı yeşil çayyy
canım benim geçmiş olsun.ahh evet ben bu ay çok daha baş ağrısı çektim büyük ihtimallede benim ağırlıklı olarak sitresten kaynaklanıyordur.her ne kadar kafama takmasamda.bilinç altında bir kızgınlık yatıyor.oda işte ağrıtıyor.
canımcım sabah sabah ekmek yemedin mi yoksa yazmayı mı unuttun ?
hani ekmek yediysen eğer menün güzel.
bu arada halleyi kim yemiş veya yiyecek yeni bir arkadaşmı yoksa eskilerdenmi anlamadım kimmiş halleyci
bakalım artık ne olacak gierim tekrarda iş yerinden müsait zamanı kolluyorum.çok yoğunuz bu aralar.
canmı bendede migren var ve önceden ne bulursam içerdim daha sonra bi ilaç iyi gelmeye besladı ve ben hep icerdim sonra o gecırmemeye basladı bende onun 750mg lığını aldım içtim ve iç kanama geçirdim kafama göre içince... sonra tıp fakultesinde migren poliklınigi vardı oraya gittim tedav oldum son aylarımda hamiş olunca bıraktım emzirmeyi bırakınca kesin gidip bitircem tedaviyi migren tedavi edilmezse ilerde günlük ağrılara dönüstürüyormuş tedavi sart ve ben çok faydasını gördüm .
diyette olunca kıskanan çok olur canım. bak kendini bittere alıştır bidaha asla sütlü çikolata yeme gofret bile yemek istersen eğer bitterli olanından ye. daha az yiyeceksin çünkü ama sütlü çikolatalı bişey yesen dediğin gibi kesmez seni daha çok yemek istersin hep aklında olur. bak meyve olarak hurma muhakkak ye tavsiye ederim sonra tahinpekmez yiyebilirsin veya sadece pekmez yersin. muhakkak günde 3 porsiyon meyve ye. şekerde kullanmadınmı bir süre sonra alışacak ve canın çekmeyecek. canım ben eskiden günde 1 pasta yerdim kestaneli aç tok farketmez yerdim karnımı pastayla doyururdum sabahtan başlardım cola içmeye rahat 1 litre cola içerdim sonra kahve nescafe çok içerdim şekerli. yanında çikolata gofret cips çok yerdim ben yemiyosam şimdi demekki yenmiyormuş. tatlı alışkanlıktır yemezsen zaten vücut ihtiyacını meyveden alıyo canın istemez zaten. bu düzeni 1 ay devam ettirirsen insülin dengeye girer ve zaten bidaha kendin yemek istemezsin. eskiden şeker yokmuştu insanlar doğal yoldan meyvelerden alıyormuştu şeker ihtiyacını onlar tatlı yemiyordu mutsuzmuydular elbette hayır. demekki bizde yapabiliiiriz ben yapıyosam sende yaparsın. bak benim tatlısız şekersiz 7 ayım oldu.Benim canım benim
canım istiyor yemek ama biraz daha beklemek istiyorum.
birde ben öyle minicik halley le yetinemem şöyle büyük bir tane yiceeeem
o yüzden tahrik etmeye çalışıyor bir arkadaş beni
ama kandıramadı bakalım
günaydın kızzzzlar çok hızlısınz vallahi yetişmek zor işler bitmek bilmiyor,nasıl başarıyorsunuz harika kızlarsınız
Herkese merhabalar..ben de 62 kilo biri olarak aranıza dahil olabilir miyim?
Hugocuk ben dün akşam pilates yaptım yazdım ama sen görmedin sanırım..
Ebrunun pazartesi günü yaptığını yaptım ama şu anda heryerim ağrıyor...
Herkese merhabalar..ben de 62 kilo biri olarak aranıza dahil olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?