60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hugocuk ben dün akşam pilates yaptım yazdım ama sen görmedin sanırım..
Ebrunun pazartesi günü yaptığını yaptım ama şu anda heryerim ağrıyor...

olsun canım 2 haftaya alışırsın bırakma yeterki. ben uyluk kemiği yüzünden bırakıcam bugün bile acıyo kasıyo. doktora gidene kadar yapmıcam napalım sağlıktan önemli değil hiçbişey hem kardşyo yapıyorum sadece kardiyo yapıcam gün aşırı çünkü tuvalette bile zorlamaya başladı malesef dahada kötü olmasın zaten acıdığı için geçen pilates yaparken konsantre olamadım

evet canım.. malesef bende abur cubur hastalığı çok kötü durumdaydı.
şu an 1 çekmecem abur cubur dolu düşünün halimi yani
sabah oturup çayın yanında kuru pasta ile karnımı doyurduğum çok olurdu çünkü manyak derecede seviyordum.
ama yine de abartılı kilo almıyordum.
dediğim gibi depresyon ilacı mahvetti beni 4 ay neredeyse su içmek aklıma hiç gelmemişti
artı demir ilacı kilo aldırdı

1 aydır sabahları aç karnıma pekmez içiyorum.
meyve tüketiyorum.
çikolata - pasta - tatlı yok
geçen rüyamda halley yedim çok canım çekmiş demek ki ama irademe yenilmedim...

bugün de gidip bitter alayım bari
hurmamı aldım zaten arada yiyorum.

amanında amanın eswcik gelmiş hoşgeldin nirelerdeydin merak ettik seni. annen rahatsızdı dedik heralde annesiyle ilgileniyo diye düşündük özledik kızz sensiz olmuyo

kızz famir özel mesajımı okudunmu nen

He r-l sürçmesi olmuşş soryyyyyyyy... ı am sorryyyyy neee soriiiiiiii güzelim sanaaa noliiiiiiiii

Ama ama ben kimsenin canı istemesin diye kaçamka yaptım deyip geçiyorummmm amma velakiin istersen sana özelden yazarım neler yediğimi pazar günüüü yete rki için rahat etsinnnn:86::86::86:

Günaydın sevgili arkadaşlarım
daha yeni uyandım
gidip kahvaltımı hazırlayım sonra yine dönerim ...

günaydın bebeeeeeemmmm ben naaadiren de olsaa canının çok istediği bir şeyi kararında yemenden yanayım ayrıca 1 aydır kaçamak yapmamışsın ve senin kilo fazlan çok değilll bence halley bukadar canın istiyosa ye bu tür durumlarda kendini tutumak sonra cozutmaya sebep olabileeyorrrr hem 1 aydır dikkat ediyosun hiç kaçamak yapmadın bence şaşırtmak amacıyla yenebilir

heeee bizle birlikte yaşıyon sen zatennnnn,biliyon yani kimin ne iş yapıp yapmadığınııısenin gibi yardımcımız yok diye ezikliyon bizi dimi bak senide şutlarım heeeee

mıhhtarr emiii mıhhtarrr emiiiiiiiiiiiiiii

prıeneeeeeeeeeee kuzum enrdesinnn diye merak ediyordum çok çok geçmiş olsunnnn

bence de duygu yoğunluğu olan dönemlerde kaçamak yapılmasını tavsiye etmiyorum ruhumuz aç oluyo ve abartabiliyoruzzzzz

katılıyorummmmm (ayrıcadan itibarenki kısmına):86::86: yoldan da çıkarıyo ivettt ama bence nil zaten 59kg ve 1 aydır hiç kaçamak yapmamış şaşırtma amaçlı yenebilir kanısındayımmmmm:82::82::82:

Şimdi şöyle oluyooooooooooo ben bir iki haftadır biraz yoğunum siteyle uğraşıyorum bir yandan ev işleri spor falan menülerim de genelde aynı diye yazmıyorum ama haftada 3 gün toook 1 gün et mutlaka yiyorum 1-2 gün de balık yemeye çalışıyorum hatta pazar günü ciğer yedim mesela ızgara :86::86::86: ama işte menülerim genelde aynı diye ve biraz da yoğun olduğumdan ancak önerilerimi yazabiliyorum ve gevezelikleri de kaçırmak istemediğimden onlara katılıyorum bir de işte sporlarımı falan yazıyorum ama bugünden itibaren yazayım menülerimi de gözünüz menü görsün baaariiii:86::86::86::86:

Zeytine gelinceeeeee zaten çok sevmem kendisini ve çok nadir haftada toplam 3-4 tane yiyorum ama hergün yemiyorum yani çok sevdiğim bişey olmadığından eskiden de çok yemezdim zaten boşa yağ olmasın diye yemiyorum yani diyete özgü bir durum değil aslında ama pazar günü mesela kahvaltıda 3-4 zeytin yiyorum gün içinde badem-fındık falan yiyorum ayrıca kaçamaklarım oluyo tabeee ama hafta içi süt-yoort-meyve-sebze-et-took-balık düzenim hani hep verdiğimiz ölçüler var yaaa o şekilde devam ediyoooo fambığımmm ama yazmadığımdan görmemiş olabilersinnnn sanırımcaaa

canımmmmmmm canımmmmmmm kessinlikle hakediyorsun ve inşallahhh okul bitince her şey gönlüne göre olurrrr

1 aydır hiç kaçamak yapmamış kilo fazlası az bukadar canı istiyosa bence yemeliii emmeeeeeeeee normal şartlarda elbette ben de pekmez--hurma- günlük 3 porsiyon meyveyle gayet güzel tatlı ihtiyacının karşılandığını ve zararlı şeylere gerek olmadığını düşünüyorummm ama illa canımız isterse ve devamını da getirmiyosak bence arada yiyebiliriz bu tür şeylerii ama kesinlikle sağlıklı öğünlerden kısmadan!!!! tüm öğünler düzenli yenmeli bunalr haricinde canımız bişey isterse arada kararında yemeliyiz ve bunu sporla yakmalıyızz!!1sağlıklı besinlerden kısarak değill kesinlikleeee

kalanchoe hoşbuldum..kilom 62,boy 1.61,hedefim ise 56,57 kilo civarı yada daha az..bu topiği bir süredir takip ettim,yazdıklarınızı okudum,hakkınızda azçok bişiler biliyorum..umarım birbirimize bilmediklerimizi öğretiriz..

bu arada halleyi kim yemiş veya yiyecek yeni bir arkadaşmı yoksa eskilerdenmi anlamadım kimmiş halleyci

ben yimedimm hügooooooooooo,benim günahımmmmmyokkkkkkkk:26:
(geçen haftasonu yemiştim bidene ama çaktırmıyıimm şimdi ben)

Son düzenleme:
o ilaçlar metabolizmayı yavaşlatıp kilo aldırıyomuş canım. rüyalara gelince bende görüyorum bikeresinde bir kilo dondurma yedim rüyamda uyandım nasıl stres oldum öyle garipki gerçekmi rüyamı tuhaf oluyo yerken rüyamda tadını aldım düşün yani. sonra kebap filanda yediğim oluyo rüyalarımda iskender sonra pizza çok yiyorum rüyamda
uyanıncada oh be rüyaymış deyip rahatlıyorum kabus gibi

ahahaha öldüm gülmekten dimek allah razı olsun kızım ağrılarım geçti diyorlar haa hay çok yaşa sen ya

dil sürçmesi olan ne anayamadımdımdııııııııııııııııı:44::44::44:
ayrıntılı bilgi için teşekkürü bir borç bilirimmm canımmmmmmmmmmmmm

hugocuğum şimdi acıo ya sert zemnlere oturma otururken ağırlığı direk popona verme yan otur yada yana doğru uzanır gibi oturr cnm dik oturusan sert yerlere oturusan dahada zorlar iyice eğilir.

anladım cnm.çok fazla deil 5-6 kilon var .sağlıklı beslenerek verirsin inşallah sporda yaparsan yada yapıosan süper olur.

ben yimedimm hügooooooooooo,benim günahımmmmmyokkkkkkkk:26:
(geçen haftasonu yemiştim bidene ama çaktırmıyıimm şimdi ben)

bilmemmi canım. eskilere sözüm çok yok abartmadıkça
adam kayırıyo olmasın yanlış anlaşılmasın sadece siz uzun zaman tatlıyı şekeri tamamen kestiniz o yüzden insülin direnci kırılmıştır yeniler sadece bikaç ay sabretsin sonra olur o zaman diyorum sadece
yoksa diyetten sonra bende 2 haftada bir sütlğ tatlı veya bitter yiyecekmişim bunca zaman yemeyip sonra nasıl yiyeceksemm artık barim hastaneye yakın biyerde yiyemde fenalaşırsam çabuk yetiştirirler babamın arkadaşı var şeker hastası hastaneye telefon açıyormuş ambulans istiyormuş şeker komasına giren var diye sonra onlar gelene kadar bi tepsi baklavanın başına geçip yiyebildiği kadar yiyormuş ambulans gelince doğru hastaneye götürüyorlarmış bunu o hesap olur artık. gerçi ben sütlü tatlı değilde bitter yerim sütlü tatlıyı şu durumda midem kaldırmaz
gerçi bilmem yinede nugişte aylarca yemedi benle beraber sonra hakla tatlısını lüpletmiş bişeyc,k olmamış

ben de yenilerdenim.kilo-boy orenım da seninkine yakın.(boy 1.65, kilo 68, hedef 62-63 veya daha az)
yediklerimizi yazmamız gerekiyo..sen başla mesela sabah menünden.benim kahvaltım;
1,5 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
4 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği

bu mihvalde bişeyler yemek gerekiyo kanımca.arada kaçamak yapanlar yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyü :) ben dün akşam yediğim böreği yazmıyorum mesela

Günaydın kızçelerrr
bugün çok yogun bir güne başladım ihracatlarım var evrak düzenlemekle meşguldummm

kukuliiiiiii günaydınnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmm
ya bu arda nugi nerdeeeeeeeeee,dünde yoktu:44:hügocukda yokkkk bugünnn nerde bunlar:44:

cinconlar kepçecibaşı nügünün bilgisayarında sorun varmış
beni sora olursa diyin didiydii emmee bende bugün geç dahil oldum aranıza iyi yeani selamı var onu iyi ki sordunuz valla küserdi heee

alt karın egzersizleri varya yani bacaklarını aşarı indiriyosun yukarı kaldırıyosun o mahvetti beni canım şimdi napsam acıyo oyüzden yan oturuyorum veya yumuşak yere oturuyorum yüzüstü yatıyorum filan ama pilatesi doktora gitmeden yapmıcam sadece kardiyo yapcam

dil sürçmesi olan ne anayamadımdımdııııııııııııııııı:44::44::44:
ayrıntılı bilgi için teşekkürü bir borç bilirimmm canımmmmmmmmmmmmm

o loxının mesajına cevap... dün akşam loxiii yazacağıma roxiiiii yazmışım daaaaaaaa ondan didim dil değil aslında klavye sürçmesiiii

Ben de kahvaltımı yazayım o haldeee hatta dün akşamki yemeğimi de yazayımm et yidim çünküüüüüü (fammbıııııkkk)

Dün akşaammm

5yk sebzesinden 4 tane de top köftesinden türlü yedimmm

bir kaasee yoort yedimmm

2 tane biber yedimmm

(ekmek hakkımı daha erken saatte yemiştim)

kahvaltımm

1 dilim çok tahıllı ekmek

1tk yağ ile yapılmış sahanda yumurta

1kk beyaz peynir

boll maydonoz

bir büyük domates

2 minnak salatalıkkk

Üstüne de yeşil çayıı içtiiiiiimmmmmmmm maydonoz saplarını da kaynattım boşa gitmesinn deyüüüü birazdan onu da içicemmmmm

hee iyi o zaman bende hasta sandımdı inşallah çabuk düzelir bilgisayarıda gelir özlüyoruz

heee bu çilekleri alıyoz emme dadı duzu yooohhhdir fambuk bacuu
bende yoortla seviyorum eccük ta bal katıyorum dadlu oluyo ama bi daa katmicam bal içinde glikoz yanee dogal şekr de olsa acıktırıyooo :26::26:

onalra benimmmm kadimm dostummmmmmm merak ediyoz heraldeeeee(yolide yokkkkkkkkkkk buarada:26:)mesai saati ile girip mesai bitimi giden arkadaşları merak ediyoruzzzzz canımmmmmm

işte geldüm burdayımmmmmmmmmmmm

Ahanda yolide geldiiiiiiiiiiiiiiii
günaydınnnn yoliiiiiiiiiiiiiiiiii nediyonn gıyzzzzzzzzzzzzz,nerde kaldınnn bakim sennnn

dadluım haftasonları işte yükleme günleri o yüzden eccük yoktum emmee artıkın geldümm

Herkese merhabalar..ben de 62 kilo biri olarak aranıza dahil olabilir miyim?

sevgili nursena arkadaş
seni hatırlıyorum diğer arkadaşlar hatırlamamış anlaşılan sen böyle 3 günde bir gelip bende dahil olabilirmiyim diyen ve sonra kaybolan üç gün sonra yine gelen bir arkadaşsın
karar ver artık dahil olacann nııı
olmaycannııı
yahuuu sorada beni aranıza almıyonuz diye aglıyorlar yaa ben ona yanıyorum heee

Son düzenleyen: Moderatör:
kaçamaklarda yazılsın sonra kilo veremiyorum filan deyince sebebini bulmak daha kolay oluyo başka türlü yardım etmemiz zor olur çekinmeden herkes miktarıyla yazsın kaçamakları bizde yazıyoruz

Yok kıs olar mı öyle..
Hugo diyordu ya sırtım ağrıyor falan diye..
ben ilk gün için çok mu abarttım acaba diye sormak için şeyettimdi ...
bebişim ilk defa yaptığın için yani ilk gün olduğu için nerende olursa olsun ağrı olması normal nasıl bi iş yapmayıp yapmayıp bi pikniğe fln gidpte top mop oynayınca nasıl ağrırsa her yerimz buda öle gibi işte.
bi kaç güne alışırsın ağrı yerine rahatlık hissi huzur gelir

ahahaha öldüm gülmekten dimek allah razı olsun kızım ağrılarım geçti diyorlar haa hay çok yaşa sen ya

valla hugocuk yaa.çok eğlenceliydi.aşşaaada al nefes ver yukarda aşşa da al nefes ver yukarda....teyzenin biri öle dedi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…