Ara öğün yaptım 1 fincan yeşil çay..
bide yeşil oje sürdüm tam oldu...
ahh gece gelmeee gündüzz geeeel tennhalarda mennnhaaalarda buluuuşalııım vaaay vaaayyyy
ivettttt haberdarımmmmmmolay henüz kontrolümden çıkmadıııı yolim iradeliiidiiiiirrrrrr kontrollü bir şekilde halledecek bu kaçamak işini inşallahhhh
sporunu da yapmıııışşşşşşş ohhhhhhh gitsinn yağlarrr kurtulalım inşallah tüm fazla yağlardan kilolardannnnn
ben de yaptım sporumu 25dk burn ıt up (kardiyo) 25dk koşu bandı ve 10dk karın hareketleri videosuuu ohhhh göbbeeem sanki kaslandı yağlar gidiyooorrrrrrrrrrrrr incecik fitt fıstıklar rolacağızzz hepberaberrr inşallahhhhhhhhhh:92::92::92::92::92: :13::13::13:
o loxının mesajına cevap... dün akşam loxiii yazacağıma roxiiiii yazmışım daaaaaaaa ondan didim dil değil aslında klavye sürçmesiiii
Ben de kahvaltımı yazayım o haldeee hatta dün akşamki yemeğimi de yazayımm et yidim çünküüüüüü (fammbıııııkkk)
Dün akşaammm
5yk sebzesinden 4 tane de top köftesinden türlü yedimmm
bir kaasee yoort yedimmm
2 tane biber yedimmm
(ekmek hakkımı daha erken saatte yemiştim)
kahvaltımm
1 dilim çok tahıllı ekmek
1tk yağ ile yapılmış sahanda yumurta
1kk beyaz peynir
boll maydonoz
bir büyük domates
2 minnak salatalıkkk
Üstüne de yeşil çayıı içtiiiiiimmmmmmmm maydonoz saplarını da kaynattım boşa gitmesinn deyüüüü birazdan onu da içicemmmmm
o loxının mesajına cevap... dün akşam loxiii yazacağıma roxiiiii yazmışım daaaaaaaa ondan didim dil değil aslında klavye sürçmesiiii
Ben de kahvaltımı yazayım o haldeee hatta dün akşamki yemeğimi de yazayımm et yidim çünküüüüüü (fammbıııııkkk)
Dün akşaammm
5yk sebzesinden 4 tane de top köftesinden türlü yedimmm
bir kaasee yoort yedimmm
2 tane biber yedimmm
(ekmek hakkımı daha erken saatte yemiştim)
kahvaltımm
1 dilim çok tahıllı ekmek
1tk yağ ile yapılmış sahanda yumurta
1kk beyaz peynir
boll maydonoz
bir büyük domates
2 minnak salatalıkkk
Üstüne de yeşil çayıı içtiiiiiimmmmmmmm maydonoz saplarını da kaynattım boşa gitmesinn deyüüüü birazdan onu da içicemmmmm
bebişim ilk defa yaptığın için yani ilk gün olduğu için nerende olursa olsun ağrı olması normal nasıl bi iş yapmayıp yapmayıp bi pikniğe fln gidpte top mop oynayınca nasıl ağrırsa her yerimz buda öle gibi işte.
bi kaç güne alışırsın ağrı yerine rahatlık hissi huzur gelir
ooo şimdi tam olmuş heee
yeşil oje çok marjinaaalll
marjinal yeeceelemm benimmm
bende bugün kırmızılar çektim valal seksküü sesküüü
Midem çok kötü hastalandım devamlı çıkarıyorum oh oh bu arada hiç bir şey yiyemiyorum kızlar :86::86::86::86::86::86::86::86::86:
mrb ya her gün okuyorum bu topiği çok seviyorum acaba kilo verebilecek miyim diye çok merak ediyorum 50li rakamlar sanki çok uzak bana şu an 64,5 kiloyum 2 aydır 66,5 dan indim ve çok yavaş ilerliyorum neden anlamıyorum spor yapamıyorum herhalde ondan kaynaklanıyo
yok ya ,espirisine dedim.ben daha adapte olmaya yeni başladım, ondan...kaçamaklarda yazılsın sonra kilo veremiyorum filan deyince sebebini bulmak daha kolay oluyo başka türlü yardım etmemiz zor olur çekinmeden herkes miktarıyla yazsın kaçamakları bizde yazıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?