60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ara öğün yaptım 1 fincan yeşil çay..
bide yeşil oje sürdüm tam oldu...

ooo şimdi tam olmuş heee
yeşil oje çok marjinaaalll
marjinal yeeceelemm benimmm
bende bugün kırmızılar çektim valal seksküü sesküüü

ben miyim iradeli
dün akşam deliren ne var ne yok götüren yoli mi
neyse bugün normalim hani kasıntı modda değililm zararlı bişi yersem yerim ama yemeyyommm çok canım çekmedikçe de yemiycim gerennnnnkkk yohhdir
neruşumm daaa neruşummm
la la laaa
seni tarfie sözler yetmeyyooo
yada bugün bana ilham perisi gelmeyyyooo
la laaaaa laa

heeeeeeeeeeeee anladımmm roxi deyince şey etmişşşşşşşşşşşşşş,hani adı şey yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :26::26:size ismini dedim sanmışşşşşşşşşşşşşşşşşşama dimedimmmmm vallaaa kızz hem desem nolcak neruşşş benim face arkadaşımm orda görmüştür bilenem seniiiiiii
afieyt olsun topişşşşş

hoşgeldin canım benim.afiyet olsun.

Valla bu kadar ağrıya rağmen zaten süper hissediyorum.. Çok süper çalıştı herbi yanım.
O acı hissini severim zaten de dediğin ilk gün olduğundan sarstı beni..
Hatta nefes alıp vermekten başım bile döndü
Ama bittiği anda yere yapıştım resmen kazımaları gerekti beni kaldırmak için..
Bu akşam misafirim var yapamam herhalde.. yarın yaparım ama bugünkü topluydu herhalde..
onu yaparım yarın...

Saliha benim kahvaltımda az peynir,domates,salatalık,biber,3 zeytin vardı..sabah kalkınca büyük bir bardak sıcağa yakın elma sirkeli ballı su içiyorum..

sabah kahvaltım,, 1 kase tarhana corbası 2 dilim kepekli ekmekk.. arada 5 tane erik.. bi halsizlikk var üstümde.. 1 dolu bi boş yapcaktık ama vazgectikk bugünde spora gidicez.. dizlerimm korkunc agrıoo.. kocakarılar gibi oldum iiyice yahu

Sevgili yolanda arkadaş,beni hatırlamana sevindim..güçlü bi hafızan varmış..ama ben kaybolmadımki,takipteydim sadece,uzaktan izliyodum sizi..

Midem çok kötü hastalandım devamlı çıkarıyorum oh oh bu arada hiç bir şey yiyemiyorum kızlar :86::86::86::86::86::86::86::86::86:

mrb ya her gün okuyorum bu topiği çok seviyorum acaba kilo verebilecek miyim diye çok merak ediyorum 50li rakamlar sanki çok uzak bana şu an 64,5 kiloyum 2 aydır 66,5 dan indim ve çok yavaş ilerliyorum neden anlamıyorum spor yapamıyorum herhalde ondan kaynaklanıyo

bizde çok merak ettik katıl aramıza destek olalım hep beraber bakalım verebilcenmi görelim
verirsin merak etme yaz hergün yediklerini düzenli burda ol verirsin

Gürkan kubilay dediki haftada 500 gr verilmesi idealdir,aydada 2,2.5 kilo dedi..fazla verilen kilolar size elektrik,su,yol olarak geri döner dedi..ve ayrıca kas kaybı kısırlık başta olmak üzere birçok hastalığa yol açar diyede ekledi..

kaçamaklarda yazılsın sonra kilo veremiyorum filan deyince sebebini bulmak daha kolay oluyo başka türlü yardım etmemiz zor olur çekinmeden herkes miktarıyla yazsın kaçamakları bizde yazıyoruz
yok ya ,espirisine dedim.ben daha adapte olmaya yeni başladım, ondan...
dün akşam az yemişti
4-5 kaşık taze fasulye
yarım kase yoğurt
ve 1 dilim ekmek
ama sonra misafir gelcek diye börek yaptım, dayanamayıp 2 dilim de kendim yedim.ama bugün sabah kahvaltı da arkadaş çok güzel bi börek getirmişti, yemedim, tuttum yani kendimi :) yavaş yavaş olcak inşallah...

ara öğün sadece 500 ml su ve 3 kuru kayısı ve şu an midemmm kazınıyyyyy:84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…