60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende ara öğünümü yaptım.
1 portakal yedim.
yeşilçaylı karışımımı içtim. çorbamı pişirdim.

canım 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek demek yanında 2 dilimde ekmek var. ona göre ayarla canım. 2 kaşık pilav veya makarnada 1 dilim ekmeğe eşit canım
sabah sadece karbonhidrat almışsın. sabah özellikle protein ister vücut o yüzden muhakkak her sabah peynir ye haftada 3 günde ilave olaraktan yumurta yersin canım

ara öğün sadece 500 ml su ve 3 kuru kayısı ve şu an midemmm kazınıyyyyy:84::84::84::84::84::84::84:

bişiler daha ye bebeeem ne olur 3 kayısıdan benm dişimn kovuğunda kalır şahsen
suyu ara öğün sayma zaten.bi elma fln ne bilim bişiler ye benceeee .yazıktır kazındırma mideniiii

Eveeeeeeeet sensin tabiiii arada hepimizin oluyor kaçamkalrı önemliolan günlerceeeeeeee uzatmamakkkkk

He ben aldı bu bestedeki mesajı kelimeler kifayetsizz kaliiiiiiiiii bu da yeter banaaa

Haaaaaaaa ondan hafiye didiiiiiiiiii ben de onu anlamamıştımmmo zaman laf boşa gitmesin aslında tahmine ettim deee isminiii hemen bakıyorummmmmmm

hoşgeldin canım benim.afiyet olsun.

sağol balımmm hoşbuldukkkkk sana da çileklerrr için afiyet olsunnnn

öğlen yemeğinde yağsız dana etini soteledim soğanlı onu yicem 1 dilimde ekmekle. yağsız dana etini yağsız soteledim salçada koydum az. yanındada 1 dlim çavdar ekmeği olacak salata yok yine sabah yedim akşamda yicem öğlende yersem bıkkınlık veriyo bana

bişiler daha ye bebeeem ne olur 3 kayısıdan benm dişimn kovuğunda kalır şahsen
suyu ara öğün sayma zaten.bi elma fln ne bilim bişiler ye benceeee .yazıktır kazındırma mideniiii

kukuletam ideal kilona indin peki göbişin eskiyle şimdiki arasındaki farkı nasıl. gerçi pilatesle sarkma olmaz toplanmıştırda yinede hala yağ varmı canım karnında ne kadar var kaç beden giyiyon kıyafetlerden bellimi anlat ahvalini bakayım falcazine

ismini tahmin etmene imkan yokkk canımmmmm,sanırım dünyada 4-5 kişide bulunabilecek enderlikte bir ismi var kendüsününnnnnn

afiyet olsun gıyzzzzzzzzzzzze ozamn ayran iç yada yoğurt yiseydinnn,kuru kuru nası geçcek boğazından

ahh ahh göslerim seni arıyo kepçem nirelerdesin bilgisayarımı bozdun vur bakem bikaçkere kepçeylen düzelir belkim ahh ahh bilgisayarıda diyete soktun çöktü garip
napak niidek sensiz olmuyo kepçele bilgisayarı kepçem benim :118:

gombirik tavşan yaaaaaaa

Sexsü yo yo yo yo Yolanda
Ben azcık çatlak olduğumda seviyorum böyle yeşildi maviydi falan...
ben bi kerem iki ahmet üç hüsnü öhümm yani bi kere senden daha çatlagım muha muha muha

Sevgili yolanda arkadaş,beni hatırlamana sevindim..güçlü bi hafızan varmış..ama ben kaybolmadımki,takipteydim sadece,uzaktan izliyodum sizi..

valla iki üç kere aranıza dahil olayım da yazdın yani gel dahil ol bacım. paylaşım yap yediklerini yaz kendinden bahset kilo çizelgesi yap ne bileyim ne bakyon uzaktan adam yemeyiz biz
burası hakikaten güzel bir yer güzel paylaşımlar olur ne bileyim övünmek gibi olmasın ama en aktif topik olup kendisi en ciciş takipçileri en dadlu seskii ve seski adayı hatunları barındırır.
dahilsin yani artık tamamdır

yine formundasın maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

offf bende şu tartıya sinir oldum gönderemediler bir türlü..
hepsiburada yı arıyorum ulaşamıyorum da
mesaj attım durmadan özürdiliyorlar ..

bir daha fazla indirime girmiş ürünü almayacağım. sonra bekle dur ..
kimsenin tartısında tartılmak da istemiyorum.
kimisi fazla kimisi eksik tartıyor anlaşılmıyor.

belki de kilo verdim ama haberim yok yaneee

Al bi gombirik tavşannnnnnnnn dahaaaaaaaaacaba bende miii bi problem var ağzımı ayırıp gülüyom herşeyeee:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…