iyiymiş..ben limonlu su içiyorum, öyle duymuştum bi yerden ama sirkeli ballı daha mı faydalıSaliha benim kahvaltımda az peynir,domates,salatalık,biber,3 zeytin vardı..sabah kalkınca büyük bir bardak sıcağa yakın elma sirkeli ballı su içiyorum..
ara öğün sadece 500 ml su ve 3 kuru kayısı ve şu an midemmm kazınıyyyyy:84::84::84::84::84::84::84:
günaydın canlarım
sabah kahvaltım,, 1 kase tarhana corbası 2 dilim kepekli ekmekk.. arada 5 tane erik.. bi halsizlikk var üstümde.. 1 dolu bi boş yapcaktık ama vazgectikk bugünde spora gidicez.. dizlerimm korkunc agrıoo.. kocakarılar gibi oldum iiyice yahu
ara öğün sadece 500 ml su ve 3 kuru kayısı ve şu an midemmm kazınıyyyyy:84::84::84::84::84::84::84:
ooo şimdi tam olmuş heee
yeşil oje çok marjinaaalll
marjinal yeeceelemm benimmm
bende bugün kırmızılar çektim valal seksküü sesküüü
ben miyim iradeli
dün akşam deliren ne var ne yok götüren yoli mi
neyse bugün normalim hani kasıntı modda değililm zararlı bişi yersem yerim ama yemeyyommm çok canım çekmedikçe de yemiycim gerennnnnkkk yohhdir
neruşumm daaa neruşummm
la la laaa
seni tarfie sözler yetmeyyooo
yada bugün bana ilham perisi gelmeyyyooo
la laaaaa laa
heeeeeeeeeeeee anladımmm roxi deyince şey etmişşşşşşşşşşşşşş,hani adı şey yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :26::26:size ismini dedim sanmışşşşşşşşşşşşşşşşşşama dimedimmmmm vallaaa kızz hem desem nolcak neruşşş benim face arkadaşımm orda görmüştür bilenem seniiiiiii
afieyt olsun topişşşşş
hoşgeldin canım benim.afiyet olsun.
bişiler daha ye bebeeem ne olur 3 kayısıdan benm dişimn kovuğunda kalır şahsen
suyu ara öğün sayma zaten.bi elma fln ne bilim bişiler ye benceeee .yazıktır kazındırma mideniiii
Eveeeeeeeet sensin tabiiii arada hepimizin oluyor kaçamkalrı önemliolan günlerceeeeeeee uzatmamakkkkk
He ben aldı bu bestedeki mesajı kelimeler kifayetsizz kaliiiiiiiiii bu da yeter banaaa
Haaaaaaaa ondan hafiye didiiiiiiiiii ben de onu anlamamıştımmmo zaman laf boşa gitmesin aslında tahmine ettim deee isminiii hemen bakıyorummmmmmm
sağol balımmm hoşbuldukkkkk sana da çileklerrr için afiyet olsunnnn
öğlen yemeğinde yağsız dana etini soteledim soğanlı onu yicem 1 dilimde ekmekle. yağsız dana etini yağsız soteledim salçada koydum az. yanındada 1 dlim çavdar ekmeği olacak salata yok yine sabah yedim akşamda yicem öğlende yersem bıkkınlık veriyo bana
kukuletam ideal kilona indin peki göbişin eskiyle şimdiki arasındaki farkı nasıl. gerçi pilatesle sarkma olmaz toplanmıştırda yinede hala yağ varmı canım karnında ne kadar var kaç beden giyiyon kıyafetlerden bellimi anlat ahvalini bakayım falcazine
Sexsü yo yo yo yo Yolanda
Ben azcık çatlak olduğumda seviyorum böyle yeşildi maviydi falan...
Sevgili yolanda arkadaş,beni hatırlamana sevindim..güçlü bi hafızan varmış..ama ben kaybolmadımki,takipteydim sadece,uzaktan izliyodum sizi..
ahh ahh göslerim seni arıyo kepçem nirelerdesin bilgisayarımı bozdun vur bakem bikaçkere kepçeylen düzelir belkimahh ahh bilgisayarıda diyete soktun çöktü garip
napak niidek sensiz olmuyo kepçele bilgisayarı kepçem benim :118:
afiyet olsun gıyzzzzzzzzzzzze ozamn ayran iç yada yoğurt yiseydinnn,kuru kuru nası geçcek boğazından
ben bi kerem iki ahmet üç hüsnü öhümm yani bi keresenden daha çatlagım muha muha muha
valla iki üç kere aranıza dahil olayım da yazdın yani gel dahil ol bacım. paylaşım yap yediklerini yaz kendinden bahset kilo çizelgesi yap ne bileyim ne bakyon uzaktan adam yemeyiz biz
burası hakikaten güzel bir yer güzel paylaşımlar olur ne bileyim övünmek gibi olmasın ama en aktif topik olup kendisi en ciciş takipçileri en dadlu seskii ve seski adayı hatunları barındırır.
dahilsin yani artık tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?