60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlarr
sabah yine 1 bardak maydanoz suyu içtim.
yarım saat sonra kahvaltımı yaptım . .
tost, 1kk peynir, 2 küçük çeri domatesi, 1çatal zeytin ezmesi, 1 bardak şekersiz yeşilçay

soyun sıpın aynada yağcıklarına bak değişim varmı ona bak sen tartı yalan derde aynalar demez

günaydın canım nasılsın bugün bakem daha iyisindir inşallah ilk geldiğin zamana göre daha iyisin bence zamanla destekle dahada toparlanacaksın canım

daha iyiyim balım. gittikçe daha iyi olucam. bugün 11de uyandım çok yorulmuşum dün. çok ağırdı ders eve resmen sürünerek geldim filan. erken uyanmıştım bi de çok. sol kolumu zedelemişim sanırım biraz ağrı gibi uyuşukluk gibi bişey var ama sorun yok. biraz bisiklet çevirip slim in 6 yapıcam bugün.

canım bende sık sık salata tüketiyorum. acep öğlen çorbanın yanına yapsam mı ki :97:

bişey sorcam sana beyaz peynir yasak değil değil mi beyaz peynirli salatayı seviyorum ben.

Hakkaten çorbamın yanında ne yesem ki ben ?

tavuklu bamyam var ama şimdi canım onu istemiyor.

bişiler daha ye bebeeem ne olur 3 kayısıdan benm dişimn kovuğunda kalır şahsen
suyu ara öğün sayma zaten.bi elma fln ne bilim bişiler ye benceeee .yazıktır kazındırma mideniiii

canımcm okuldayım elmamı unnutmusum dolabımda kayısım vardı sadece

ismini tahmin etmene imkan yokkk canımmmmm,sanırım dünyada 4-5 kişide bulunabilecek enderlikte bir ismi var kendüsününnnnnn

Buldummm oniiiiiiiiiii evet ama yaklaşmışımmmm neyyseee artıkkkkkk roxiiiiiiiiiii roxiiiiiiiiiii roxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

soyun sıpın aynada yağcıklarına bak değişim varmı ona bak sen tartı yalan derde aynalar demez

var hayatım var mesela pantolonumun düğmesi çok rahat kapanıyor
belim incelmiş bariz belli
göbeğim küçülmüş lakin sıkılaşmaya ihtiyacı var ama bende iş yok
bacak arkam incelmiş olmayan eşofmanım rahar oluyor ama yine de merak ediyorum :44
:

ıııhhmmm ıhhmmm bebeişimmm şimdik şöle oluoorrr

şimdik kardioyla berabercene kilo verdiğimden dolayı yağlarımın müthiş derecede azaldığını düşnüorum zira önceleri her yanım bımgıl bıngıldı.pilates zaten bir mucize acaip toparlıo.karnım eskiye oranla çok çok farklı iyice sindi.eşim sen kendinde olduğu için göremiosun ama ben karşıdan çok iyi göürüorum çok az kaldı dio iyice sindi dio.sarkma hiç yok .sadece alt karın var zatn o da gidecek Alllah ın izniyle devam pilatese spora devam.kıyafetlerden çok az belli ama çıplakken çok belli çok canımı sıkıo ama gi-de-cek.inat ettim gidecekkkkk!!!!!
kıyafetlerim eskiden 40 bazıları 42ydi.bazılarının kalıpları dar olduğu için şimdi 38 giyiorum .bazen 36 da oluo.kalıplar değiştiği için. kotlarımı daralttırdım terzi bile şaşırdı nolmuş size böle dedi
sırada şortlarım var balayında giymiştim geçen yıl onu giydim geçen bacaklarımın yanına bir bacak daha sığar ki o şortlar bacağıma tam oturuodu.bence bu pilates sayesinde.fermuarını çözmeden basenlerimden bile inio düşün yani.
hepsi spor +pilates+ sağlıklı beslenme + en önemlisi senini ve burdaki kızların sayesinde oldu.daha iyi olcak inşallah bu ara karın ve kalça ağırlıklı hareketler ve pilates yapıorum.inşallah havalar düzelsin yürüyüşe başlıcam ozmana kadar biraz daha toparlanır iyice dinlenirim hem.bundan sonraki amacım kilomu korumak yağ oranımı azaltıp kas oranımı artırmaya çalışmak göbek ve kalça üzerine yoğunlaşmak.popişteki çok az kalan selülitlerim gitsin yusyuvarlak olsun istiorummmmm
inşlaahhhh olcak.daha bebk de düşünmüoruz nasıl olsa bebiş olana kadar ben iyice toparlancam sonrası zaten kolay sağlıklı beslenmeyle güzel bir hamilelik olur inşallah senin içinde benm içinde isteyen herkes için
son olarak teşekkürür sana ve bütün kızlara borçççç bilirimmmmm

bende bundan sonra düzenli buraya yazıcam ne yediğimi sabah kaşarlı light ekmeğe tost 2 şekerli çay (kahvaltı yaparken çayı şekersiz içemiyorum) sonra 1 adet şekersiz çay ara öğün yok şu an yemek vakti ve salata ve 1 dilim ekmek yicem ara öğün olarak da yoğurt yicem umarım kilo veririm arkadaşlar lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnnnn birde haftalık kilo takibini hangi gün yazıyoruzz ona göre kaç kilo verdiğmizi bilelim daha doğrusu grammm:)

Al bi gombirik tavşannnnnnnnn dahaaaaaaaaacaba bende miii bi problem var ağzımı ayırıp gülüyom herşeyeee:26:

güzelim sende poroblem yohdiiir
espiriklerimden anlyıron işte fena mıı ortam neşelensin gaarii

hugoooo
kız noluyo yine kimi soyunduruyon sen
soyunup aynaya bak
valla şaka bi yana haklısın da asıl ölçüleri almak lazım . yeni gelen arkadaşlara tavsiyem ölçülerinizi alın ben almadığıma çok pişmanım başlarken. hani aldım ama geç oldu ossun geç olsungüç olmasın
her ay ölçülerinizi kontrol edin. incelme varsa tartıya yansımasa bile yaglar gitmiş demektir.

Buldummm oniiiiiiiiiii evet ama yaklaşmışımmmm neyyseee artıkkkkkk roxiiiiiiiiiii roxiiiiiiiiiii roxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hee roxanne disekte olurmuş hee :44::44:
severim de roxanne ismini. sting'in böyle bir şarkısı vardır hatta
roxannee

canım dahada iyi olursun hem sporda mutluluk hormonu salgilıyo bide psikolojiyi çok güçlendiriyo dahada iyi olacaksın
ayy sen bana balım deyince nugişim aklıma geldi o da hep bana balım derdi off off özledim nirdesin kepçem kepçem duy beni sıkılıyodur şimdik o burda olamadım diye özlüyodur bizi

bulgaristana gitmiştim seneler önce,orda her yemekten önce koca bir tabak peynirli salata yiyorlardı.önce salata sonra yemek yani,hiç obez insan da görmedim oralarda,yemekten önce salata iyi fikir olabilir

işte benim hastalıgım,diyorum size salgın var kızlar.
geçmiş olsun canım,merak etme yarım günde geçiyor
Çok teşekkür ederim canım en son 10 dakika önce çıkardım hiç bir şey yemedim bekliyorum :26::26::26:fakat bağırsaklarım çok sesli müzik gibi

alt karın bendede var kıyafetten belli değil bende senin gibi giyiyorum emme çıplakken dediğin gibi sinir ediyo ama o da gitcek devam canım.
ni dimek teşşekğr sen istemesen olmazdı demi çalıştın başardın. benimkide ses etmiyo artık eşim farkediyo çok ondan zaten kilo sorunum yok diye bebek istiyoya zaten. alt karın var ama çırılçıplak kalmadan belli olmuyo sorun etmiyo ben ediyorum.
ayy ıım şöyle anlatayım dedin bak yine nugişim kepçem geldi aklıma o da hep böyle açıklama yapar idi off off çok özledim çok

tatlım hoşgeldin ama öle slata yoğurt öğlen menüsü olmaz hele hele ara öğün atlamak en büyük hata.bu şeklde az yiyerek ancak kas kaybın olur yağ veremezsin yemk olraka et yemeği sebze yemği balık tavuk bakliyatdan mutlaka biri olmalı bir öğün et yedysen bir öğün sebze bir öğün bakliyat şeklnde yesen iyi olur hergün mutlaka en az 1 bardak süt 1 bardak yooouurt,3-4 porsiyon meyve yemelisin bol su içemlisin.olmazsa olmazla bunlar. ekmeklerin esmer ekmek olsun. tatlı şeker pasta cola vs. şimdilk uzakdur kilo verdkçe aazcık azcık çok istersen ödül veriisn kendine. pilav makarna erişte vs.ninde 2 kaşığı bir dilim ekmek edio cnm ona göre kolay gelsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…