kendi kaşındı nedek di miiiiiiiiiiiii
bulgaristana gitmiştim seneler önce,orda her yemekten önce koca bir tabak peynirli salata yiyorlardı.önce salata sonra yemek yani,hiç obez insan da görmedim oralarda,yemekten önce salata iyi fikir olabilir
şimdii yeşil çay içme vaktim geldi,tadını sevmesemde içmeye çalışıcam..
alt karın bendede var kıyafetten belli değil bende senin gibi giyiyorum emme çıplakken dediğin gibi sinir ediyo ama o da gitcek devam canım.
ni dimek teşşekğr sen istemesen olmazdı demi çalıştın başardın. benimkide ses etmiyo artık eşim farkediyo çok ondan zaten kilo sorunum yok diye bebek istiyoya zaten. alt karın var ama çırılçıplak kalmadan belli olmuyo sorun etmiyo ben ediyorum.
ayy ıım şöyle anlatayım dedin bak yine nugişim kepçem geldi aklıma o da hep böyle açıklama yapar idioff off çok özledim çok
bende seni çok seviyorum kızz umredeyken çok özledimevet cnm gidecek inşallah aynen eşim yok artık bu kadar da olsun fln dio ama ben takıorum çok eritelim inşşşaaallah bebişim yaaa. çok seviorum seni kısssss.mubişlerin tatlı annesiiii60-69 topicğinn neşesiiiii
( ayy şiir gibim olduuu)
bebişim bu arada bana bir iş teklifi gelmiş.daha doğrusu eşime sölemiş bir müşterisi büyük bir firma ulusal kanallrda reklamı fln dönüo gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketinde danışmanlık için çok iyi ingilizce bilen birini arıolarmış.müşterisi eşime demiş sizin eşinz inglizce öğretmeni deilm i die oda evet demiş böle bi iş var demiş.
yaa işte böle :44:.ama bu 1 ay için öğretmen atamalrı var ona başvurcam inşalllah .puanım tutuo ama bakalım yerler açıklanmadı daha nerlerde açık varsa ona göre tercih yapcaz.ben kendi mesleğimi yapmak istiorum hem.öle olsa muhasabecilik iktisat işletme ekonomi neyim okurdum
sende varmı bi gelişme iş konusunda?
bende seni çok seviyorum kızz umredeyken çok özledim
yok daha iş durumu beni alacak müdürü işten çıkarmışlaroff off nerde olmadık şey var benim başıma gelir. dün aradılar iş başvuru formu yollamıştım doğum tarihimi yazmamışım aradılar sevindim dimek incelediler diye. hatta eşimde dedi sorduklarına göre alacaklar seni dedi ama akşam öğrendim arayan bekçiymiş o bakmış forma görmüş eşim gülmekten yerlere yattı
olmadık şeyler geliyi başıma
bende seni çok seviyorum kızz umredeyken çok özledim
yok daha iş durumu beni alacak müdürü işten çıkarmışlaroff off nerde olmadık şey var benim başıma gelir. dün aradılar iş başvuru formu yollamıştım doğum tarihimi yazmamışım aradılar sevindim dimek incelediler diye. hatta eşimde dedi sorduklarına göre alacaklar seni dedi ama akşam öğrendim arayan bekçiymiş o bakmış forma görmüş eşim gülmekten yerlere yattı
olmadık şeyler geliyi başıma
ilahııı kıss hugoooo valla güldüm ölmektennn
olsun o da bişii belki bekçiye dem,işlerdir sen bak eksik bişi varsa ara söle osnra bize yolla fln die dimi ama ?
kız hugocuk çok komik anlatıyosun,valla bend e gülüyom hala.bekçi mi aramış
güzelim sende poroblem yohdiiir
espiriklerimden anlyıron işte fena mıı ortam neşelensin gaarii
hugoooo
kız noluyo yine kimi soyunduruyon sen
soyunup aynaya bak
valla şaka bi yana haklısın da asıl ölçüleri almak lazım . yeni gelen arkadaşlara tavsiyem ölçülerinizi alın ben almadığıma çok pişmanım başlarken. hani aldım ama geç oldu ossun geç olsungüç olmasın
her ay ölçülerinizi kontrol edin. incelme varsa tartıya yansımasa bile yaglar gitmiş demektir.
hee roxanne disekte olurmuş hee :44::44:
severim de roxanne ismini. sting'in böyle bir şarkısı vardır hatta
roxannee
canım 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek demek yanında 2 dilimde ekmek var. ona göre ayarla canım. 2 kaşık pilav veya makarnada 1 dilim ekmeğe eşit canım
sabah sadece karbonhidrat almışsın. sabah özellikle protein ister vücut o yüzden muhakkak her sabah peynir ye haftada 3 günde ilave olaraktan yumurta yersin canım
yiyemiyom cnm yaa gag geldi her sabah peynir domatess.. baktım baktımm bal recel hiç cekmez cnmm illa tuzlu olcak.. ne yiyimm bilemedimm vala..kase tam bi kepce alıyo.. sabah sabah 3 dilim ekmek yemiş oldumm.. kendime yeni hafiff lezzetler bulmamm lazım sabah içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?