60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kendi kaşındı nedek di miiiiiiiiiiiii

ivetttttttttttttt kaşındıııııııııııı kaşıdıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

roxiiiiiiiiiiiiiiiiiii roooooxiiiiiiiiiiiiiiiiiiii roxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bulgaristana gitmiştim seneler önce,orda her yemekten önce koca bir tabak peynirli salata yiyorlardı.önce salata sonra yemek yani,hiç obez insan da görmedim oralarda,yemekten önce salata iyi fikir olabilir

zaten beslenme uzmanları önce salatayı yiyin ki aşırı yemeyin diyorlar
hadi ben yimee lkaçtım bugün iyiyim yahu

evet cnm gidecek inşallah aynen eşim yok artık bu kadar da olsun fln dio ama ben takıorum çok eritelim inşşşaaallah bebişim yaaa. çok seviorum seni kısssss.mubişlerin tatlı annesiiii60-69 topicğinn neşesiiiii
( ayy şiir gibim olduuu)
bebişim bu arada bana bir iş teklifi gelmiş.daha doğrusu eşime sölemiş bir müşterisi büyük bir firma ulusal kanallrda reklamı fln dönüo gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketinde danışmanlık için çok iyi ingilizce bilen birini arıolarmış.müşterisi eşime demiş sizin eşinz inglizce öğretmeni deilm i die oda evet demiş böle bi iş var demiş.
yaa işte böle :44:.ama bu 1 ay için öğretmen atamalrı var ona başvurcam inşalllah .puanım tutuo ama bakalım yerler açıklanmadı daha nerlerde açık varsa ona göre tercih yapcaz.ben kendi mesleğimi yapmak istiorum hem.öle olsa muhasabecilik iktisat işletme ekonomi neyim okurdum
sende varmı bi gelişme iş konusunda?

bende seni çok seviyorum kızz umredeyken çok özledim
yok daha iş durumu beni alacak müdürü işten çıkarmışlar off off nerde olmadık şey var benim başıma gelir. dün aradılar iş başvuru formu yollamıştım doğum tarihimi yazmamışım aradılar sevindim dimek incelediler diye. hatta eşimde dedi sorduklarına göre alacaklar seni dedi ama akşam öğrendim arayan bekçiymiş o bakmış forma görmüş eşim gülmekten yerlere yattı
olmadık şeyler geliyi başıma

ilahııı kıss hugoooo valla güldüm ölmektennn
olsun o da bişii belki bekçiye dem,işlerdir sen bak eksik bişi varsa ara söle osnra bize yolla fln die dimi ama ?

kız hugocuk çok komik anlatıyosun,valla bend e gülüyom hala.bekçi mi aramış

ilahııı kıss hugoooo valla güldüm ölmektennn
olsun o da bişii belki bekçiye dem,işlerdir sen bak eksik bişi varsa ara söle osnra bize yolla fln die dimi ama ?

ya sorma sevinim duruyodum akşam sırıtıp duruyodum sonra öğrendim bekçi aramış eşim yerlere yatıyo gülmekten hep böyle şeylerde beni buluyii zaten

tebrik ediyorum canım benim devamı da böyle güzel gelsinnnnnn gitsin tüm fazla yağlar kilolar sağlıkla innnşallhhhhhhhhh hepberaber kurtulalımm tüm fazla yağlardan kilolardannnnnnnnnn:13::13::13::13::92::92::92::92::92::92:

kız hugocuk çok komik anlatıyosun,valla bend e gülüyom hala.bekçi mi aramış

evet canım ya sorma eşimde çok gülü bende gldüm ilk şoku atlatınca bekçi aramış eksik bilgiyi doldurmuş bende müdür sandımdı arayan sırıtıp duruyodum hatta şöyle yaparım böyle yaparım diye bilenem planlara başladımdı emme arayan bekçiymişti

roxanne miiiiiiii,yohhh iztemezükkkkkk,roxenne diye şişman bir zenci kadın dizisi vardı,onu çağrıştiri bana,loxandra nın suyu mu çıktı beyaaa,loxandra deyin kıza ve özz

yiyemiyom cnm yaa gag geldi her sabah peynir domatess.. baktım baktımm bal recel hiç cekmez cnmm illa tuzlu olcak.. ne yiyimm bilemedimm vala.. kase tam bi kepce alıyo.. sabah sabah 3 dilim ekmek yemiş oldumm.. kendime yeni hafiff lezzetler bulmamm lazım sabah içinn

ara öğünümü yazayım bareeeeeeeeeeee

3 adet kudüs olmayan hurmaaaaa

1 kupa boll tarçınlı kakaolu süttt

Kızlar öğle yemeğimi yedim..

2 kepçe tarhana çorbası
çiğ pırasalı peynirli bol yeşillikli salata
1 dilim köy ekmeği
üzerine de birazdan ayran içeceğim.

ama güzel doydum hıçkırık bile tuttu düşünün ..

oğlumu da uyuttum uyansın da bugün yine çarşıya gidicem.

oğlumu da parka götürücem. dün söz vermiştim sözümü tutamadım

öğle yemeğimi yedim de geldimmmmm

*bir kepçe çorba

*4yk pilav

*3 yk kuru fasülye

*1 yk dün akşamki yağsız mantar tavuk sote

*4 yk yoğurt

*ekmek yokk

*çok kötü bişey yaptımmmmm

bir tulumba yedim çok minikti

bnde aynı dertten bu guruptayım ama bn doğumdan sonra 81 kıloydum şuan 69 bn sabahları iki dilim ekmek 5 zeytin ve 1 dilim peynir ama haftada bi defa peynir yerine yumurya eme hakkım vardı öglen ve akşamda istediğim yemeği yedim ama makarna pilav vs varsa ekmek yemedim bi kepçe çorba bile bi dilim ekmek yerine geçiyormuş bi porsiyon meyve dedikleri zamanda koca bi tabak meyve diil bu bi elma veya yarım elma yarım portakal gibi değişik yiğiyonuz ama bn devam ediceeeem szde yapın

canımmmmm dünde ben isyanlardaydım
sabah sinirli uyandım açım ama ne yicem ben dedim hergün aynı şey bıktım dedim.
tabii zamanında yiyorduk sabah kızartmaları börekleri yağlı - ballı ekmekleri poğaçaları
şimdi arada sıkıntı basıyor.

sabahları arada tost yapsan.
ben çok sık salata yapıyorum sabahları
şöyleee peynirli limonlu domatesli bol yeşillikli 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyuyorum.
mesela haşlanmış yumurtamı da salataya doğrayıp yiyorum.
olmadı ton balıklı yap arada iyi oluyor yani..

Hepinize afiyet olsun....
Bende Öğle yemeğimi yedimmmm
4 yk z.yağlı taze fasulye (artık gına geldi evde benden başkası yemıo btmio yemek yahu )
125 gr light yogurt
yanıma ekmek almayı unutmusum, inşallah acıkmam :26:
şimdi de limonlu y.çayımı içiorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…