60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlarr ben de 50-59 kg aralığına yazıyorudm ama bugün itibari ile 64 kg olduğum için buraya gelmme daha uygun olacak sanırım... 165 boyundayım 64 kg ım....56 olmak istiyorum..

neruşşş ara öğününü yazar da ben yazamam mı hıııı?

neruşş kakolu süt içerde ben içemem mi hııııı?

bende 1 minnak muz( yarım da denebilr o derecede minank yanii)
1 kupa kakaolu süt hüplettimmmm

ayy hugocuk çok güldüm.. Herşeyde bir hayır vardır. olur İnşallah gönlüne göre işin.

ilahııı kıss hugoooo valla güldüm ölmektennn
olsun o da bişii belki bekçiye dem,işlerdir sen bak eksik bişi varsa ara söle osnra bize yolla fln die dimi ama ?

ölmekten gülmek mi
asıl ben şimdi gülmekten öldüm hee kalançooooooo

ayy bende atlamışım yogunluktan tebrikleri loxyyyyyy :92::92::92::92:

roxanne miiiiiiii,yohhh iztemezükkkkkk,roxenne diye şişman bir zenci kadın dizisi vardı,onu çağrıştiri bana,loxandra nın suyu mu çıktı beyaaa,loxandra deyin kıza ve özz

hoşgeldinnn canımmm

tickerin yanlış galibaa

hoşbulduuum şimdi güncelledim sanırım oldu :))) ben de kahvaltı yaptım geç kalktığım için 10 buçuk gibi mekik çektim 15 dk şimdi ne yiyeceğim hiç bilemedim yemek de yok evde henüz.patates salatası yesem diyorum yağsız tuzsuz.. olur mu aceba

öğle yemeğimi yedimm
2 tahta kaşık etli patlıcan yemeği
2 tahta kasık bolgur pilavı(süt yapsın diye yedim,çoook özlemişim ama iyi oldu)
1 kase light yort(5 kasık ediyor)
1 dlm ç.t. ekmek

yemeğin suyunu yemedim döktüm,eskiden olsa suyunu yiycem diye 1 dlm ekmek de öyle tüketirdim,hem yemeğin bütün yağı suya geçiyor onu da almamış oldum,nasılım ?

Benim öğle menüm:6 kaşık bezelye yemeği
3 kaşık tel şehriyeli pirinç pilavı
yanında ayran ve ince bir dilim kepekli ekmek..

bende de daral sultanluk ( katzi ) başgöstermişti dün bildiğiniz üzeree tozuttum tramisulaarrr makarnalarr dondurmalaarr magnumlar hüplettim
ama bugün iyiyim yaa sporum da iyi gidiyo maşallah

ara öğünümü yazayım bareeeeeeeeeeee

3 adet kudüs olmayan hurmaaaaa

1 kupa boll tarçınlı kakaolu süttt

dünya güzelleri hepinize afiyet olsun...

merabalar ben de geldim.
sabah kahvaltım
1 çay bardağı açık çay
1 dilim az yağlı bayaz peynir
yarım açma
2 domates salatalık 1 tane acı biber
birazda tahin (süt yapsın diye)
arada beşi bir yerde
pilatesimi yapamadım daha.(

yemeğimi edim de geldim:
2-3 kaşık tavuklu bezelye,
200 ml ayran ,
2 dilim kepek ekme,

Afiyet olsun..

Afiyet olsun...

Süpersin.. Bulgur da süt yapar inşallah.. Afiyet olsun, sütün bol olsun..

bende de daral sultanluk ( katzi ) başgöstermişti dün bildiğiniz üzeree tozuttum tramisulaarrr makarnalarr dondurmalaarr magnumlar hüplettim
ama bugün iyiyim yaa sporum da iyi gidiyo maşallah

Bende de dünden beri var o daral durumu ama neyseki henüz bişilere saldırmadım..
Ama dondurma olsa süper yerim vallahi...

merhaba kızlarr ben de 50-59 kg aralığına yazıyorudm ama bugün itibari ile 64 kg olduğum için buraya gelmme daha uygun olacak sanırım... 165 boyundayım 64 kg ım....56 olmak istiyorum..
canım hoşgeldin kaç kilo olduğunun önemi yok nerde yazmak istersen oraya yazarsın zira burda 80 kilo olanda var 55 olanda
ölmekten gülmek mi
asıl ben şimdi gülmekten öldüm hee kalançooooooo

:
kısss yoliii valla sen yazımnca gördüüüümmm gülmekten öldüm dicektimmilahi sen çok yaşa şimdi daha çok öldümmm

cnm afiyet olsun yemeğin çok az sen virde emziriosun sebze yemklerin 7-8 kaşık olmalı bence hadi onada çok dersen en az 5-6 kaşık yemelisin cnm

bence acıkacaksın şimdiden söleim afiyet olsunnn
yemeğimi edim de geldim:
2-3 kaşık tavuklu bezelye,
200 ml ayran ,
2 dilim kepek ekme,
tatlım afiyet olsun ben yine çok az buldum senin yediğini yine sölüorum sen belkide az yediğin için veremiosun kilo.metabolizman yavşalamış olabilr iice yediklerinde değişlk yap biraz. az yyiince kilo verilio die bi büşünce var ama öle deil işte öenmli olan sağlık beslenmek metabolzimaya göre beslenmek.kas kaybın olmasın böle cnm dikkat kendine cnm

benim kahvaltım da 1 bardak yeşil çay şekersiz, 2 kibrit kutusu peynir, 1 dilim ekmek, 5yeşil zeytin,1 domates,1 salatalık,2 biber..
15 dk karın egzersizi yaptım

off ya, bu okulda bu kadar harika yemekler çıkarsa ben nasıl kilo veriyim.......Allah aşkına öğlen menüsüne bakın : dolma, mantı, börek, tatlı,çorba,mücver.....
neyyse, netice itibariyle öğlen yemeğim;
1,5 biber dolması(yoğurtla)
2 k mantı
yarım dilim börek (sabahkinden kaçmıştım ama bu sefer dayanamadım)
salata
ekmek yemedim (yok bi de yeseydim di mi :) zaten böreği yemişim...ama napıyım ya günahtan kaçan adamı şeytanın kovalaması gibi dünden beri üçtür börek geliyo önüme, dayanamadım artık, Allah affetsin :2: :)

Öğle yemeğimi de yazayım..
Öncesi sonrası olmadan..
8 yk barbunya
1 dilim denge ekmek
1 kase salata

20 dakikada yürüdüm..
su da 1 litre oldu ..

olsun canım,senin kısmetinde bir yerde bekliyodur seni,umdugundan da güzel bir iş çıkacaktır karsına inş.moral bozmak yokk,artık kamuya girmek için 30 yaş sınırı da kalkmış bak,kpss ye hazırlan istersen gelecek sene için,ne dersin?

az olmamış mı canım yemekk

canım çok az oldu.ama aksilikler oldu su içtim yeşil çay içtim vede sıkıştım.wc ye gidecektim dekanım bizim bayanlar wc sini kullanıyor.kapıda onu beklemek istemedim.daha sonra diğer katlarınkide kapalıydı.üfffffff o şekilde yemeğe gittim zaten tabağa o kadar az koyuyorlarki biraz fazla istedim 1 parça tavuk daha attı al sana fazla der gibi.benimde karnım çatlayacaktı nasıl yedim kalktım ben bile bilemedim.aceleyle çıkıp wc ye gittim.sonra arkadaşlarla bahçede oturduk.baktır oturmakla olmuyor 20 dak.yürüyüş yaptık bahçede işte böyle.ama tok hissediyorum kendimi çilekler beni bayağı tok tutuyor.birde kızlar çilek ve yeşil çay birlikte tükattim bugün öğlene kadar çok pardon 3 defa büyük wc ye çıktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…