merhaba kızlarr ben de 50-59 kg aralığına yazıyorudm ama bugün itibari ile 64 kg olduğum için buraya gelmme daha uygun olacak sanırım... 165 boyundayım 64 kg ım....56 olmak istiyorum..
yemeğimi edim de geldim:
2-3 kaşık tavuklu bezelye,
200 ml ayran ,
2 dilim kepek ekme,
evet canım ya sorma eşimde çok gülü bende gldüm ilk şoku atlatınca bekçi aramış eksik bilgiyi doldurmuş bende müdür sandımdı arayan sırıtıp duruyodum hatta şöyle yaparım böyle yaparım diye bilenem planlara başladımdı emme arayan bekçiymişti
ilahııı kıss hugoooo valla güldüm ölmektennn
olsun o da bişii belki bekçiye dem,işlerdir sen bak eksik bişi varsa ara söle osnra bize yolla fln die dimi ama ?
tebrik ediyorum canım benim devamı da böyle güzel gelsinnnnnn gitsin tüm fazla yağlar kilolar sağlıkla innnşallhhhhhhhhh hepberaber kurtulalımm tüm fazla yağlardan kilolardannnnnnnnnn:13::13::13::13::92::92::92::92::92::92:
roxanne miiiiiiii,yohhh iztemezükkkkkk,roxenne diye şişman bir zenci kadın dizisi vardı,onu çağrıştiri bana,loxandra nın suyu mu çık tı beyaaa,loxandra deyin kıza ve özz
hoşgeldinnn canımmm
tickerin yanlış galibaa
bende de daral sultanluk ( katzicanımmmmm dünde ben isyanlardaydım
sabah sinirli uyandım açım ama ne yicem ben dedim hergün aynı şey bıktım dedim.
tabii zamanında yiyorduk sabah kızartmaları börekleri yağlı - ballı ekmekleri poğaçaları
şimdi arada sıkıntı basıyor.
sabahları arada tost yapsan.
ben çok sık salata yapıyorum sabahları
şöyleee peynirli limonlu domatesli bol yeşillikli 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyuyorum.
mesela haşlanmış yumurtamı da salataya doğrayıp yiyorum.
olmadı ton balıklı yap arada iyi oluyor yani..
Hepinize afiyet olsun....
Bende Öğle yemeğimi yedimmmm
4 yk z.yağlı taze fasulye (artık gına geldi evde benden başkası yemıo btmio yemek yahu)
125 gr light yogurt
yanıma ekmek almayı unutmusum, inşallah acıkmam :26:
şimdi de limonlu y.çayımı içiorum...
öğle yemeğimi yedim de geldimmmmm
*bir kepçe çorba
*4yk pilav
*3 yk kuru fasülye
*1 yk dün akşamki yağsız mantar tavuk sote
*4 yk yoğurt
*ekmek yokk
*çok kötü bişey yaptımmmmm
bir tulumba yedim çok minikti
Kızlar öğle yemeğimi yedim..
2 kepçe tarhana çorbası
çiğ pırasalı peynirli bol yeşillikli salata
1 dilim köy ekmeği
üzerine de birazdan ayran içeceğim.
ama güzel doydum hıçkırık bile tuttu düşünün ..
oğlumu da uyuttum uyansın da bugün yine çarşıya gidicem.
oğlumu da parka götürücem. dün söz vermiştim sözümü tutamadım
ara öğünümü yazayım bareeeeeeeeeeee
3 adet kudüs olmayan hurmaaaaa
1 kupa boll tarçınlı kakaolu süttt
dünya güzelleri hepinize afiyet olsun...öğle yemeğimi yedimm
2 tahta kaşık etli patlıcan yemeği
2 tahta kasık bolgur pilavı(süt yapsın diye yedim,çoook özlemişim ama iyi oldu)
1 kase light yort(5 kasık ediyor)
1 dlm ç.t. ekmek
yemeğin suyunu yemedim döktüm,eskiden olsa suyunu yiycem diye 1 dlm ekmek de öyle tüketirdim,hem yemeğin bütün yağı suya geçiyor onu da almamış oldum,nasılım ?
yemeğimi edim de geldim:
200 ml ayran ,
2 dilim kepek ekme,
neruşşş ara öğününü yazar da ben yazamam mı hıııı?
neruşş kakolu süt içerde ben içemem mi hııııı?
bende 1 minnak muz( yarım da denebilr o derecede minank yanii)
1 kupa kakaolu süt hüplettimmmm
öğle yemeğimi yedimm
1 dlm ç.t. ekmek
yemeğin suyunu yemedim döktüm,eskiden olsa suyunu yiycem diye 1 dlm ekmek de öyle tüketirdim,hem yemeğin bütün yağı suya geçiyor onu da almamış oldum,nasılım ?
bende de daral sultanluk ( katzi) başgöstermişti dün bildiğiniz üzeree tozuttum tramisulaarrr makarnalarr dondurmalaarr magnumlar hüplettim
ama bugün iyiyim yaa sporum da iyi gidiyo maşallah
canım hoşgeldin kaç kilo olduğunun önemi yok nerde yazmak istersen oraya yazarsın zira burda 80 kilo olanda var 55 olandamerhaba kızlarr ben de 50-59 kg aralığına yazıyorudm ama bugün itibari ile 64 kg olduğum için buraya gelmme daha uygun olacak sanırım... 165 boyundayım 64 kg ım....56 olmak istiyorum..
ölmekten gülmek mi
asıl ben şimdi gülmekten öldüm hee kalançooooooo
:
cnm afiyet olsun yemeğin çok az sen virde emziriosun sebze yemklerin 7-8 kaşık olmalı bence hadi onada çok dersen en az 5-6 kaşık yemelisin cnmöğle yemeğimi yedimm
1 dlm ç.t. ekmek
bence acıkacaksın şimdiden söleim afiyet olsunnnHepinize afiyet olsun....
Bende Öğle yemeğimi yedimmmm
4 yk z.yağlı taze fasulye (artık gına geldi evde benden başkası yemıo btmio yemek yahu)
125 gr light yogurt
yanıma ekmek almayı unutmusum, inşallah acıkmam :26:
şimdi de limonlu y.çayımı içiorum...
tatlım afiyet olsun ben yine çok az buldum senin yediğini yine sölüorum sen belkide az yediğin için veremiosun kilo.metabolizman yavşalamış olabilr iice yediklerinde değişlk yap biraz. az yyiince kilo verilio die bi büşünce var ama öle deil işte öenmli olan sağlık beslenmek metabolzimaya göre beslenmek.kas kaybın olmasın böle cnm dikkat kendine cnmyemeğimi edim de geldim:
200 ml ayran ,
2 dilim kepek ekme,
evet canım ya sorma eşimde çok gülü bende gldüm ilk şoku atlatınca bekçi aramış eksik bilgiyi doldurmuş bende müdür sandımdı arayan sırıtıp duruyodum hatta şöyle yaparım böyle yaparım diye bilenem planlara başladımdı emme arayan bekçiymişti
az olmamış mı canım yemekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?