60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım dikkatini sündürürümmmyemeklerim 2 tahta kaşık,yani en az 6 yk eder die düşünüorummmmmmmmmafra tafraa afraa tafraaaaaaaaaaa

işte o 80 kilo olan benim hatta 83ya niye ifşa ediyonuz beniiiiiiiiiiiiiiii

kızlar ben geldim sabah problem vardı giremedim.uykusuzum gece saat birde kızımın ateşini ölçtüm 39.4 dü hemen soydum ateş düşürücü verdim ıslak bezle koltuk altlarını boynunu falan sildim gece saat 3 te 37.4 tü sabaha karşıda 36.6 dı işe giderken ölçtüm baktımki çıkıy yine ateş düşürücü verdim ama dahada çıktı ateşi boğazlarım acıyo diyodu akşamdan fena üşütmüş şimdi iyi uyuyormuş ateşide normalmiş doktora götürcek annemler çalışmak ne zor bişey ya .
akşam
1 su bardağı sütle
kellogs ve mısır gevreği karıştırdım bir tane elma doğradım tarçın ekledim onu yedim
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
1 yumurta
1.5 dilim kepek ekmek
maydanoz-roka-dereotu
öğlen
1.5 kepçe tarhana çorbası
bir tane biber dolması
bir tane kepek ekmek
1.5 kepçe yoğurt

ah canım verdilerde yemedim mi..adama bira daha verirmisiniz pilav yemeyeceğim dedim bana minnacık bir tavuk parçası attı tabağıma gülmek istedim kendimi zor tuttum.ben doyuyorum ama her halde az yemeye alıştım mı neakşamları herzaman yiyiyordum bu hafta bir denemek istedim bakalım.ikl fırsatta yağ kas ölçümlerimide kontrol ettireceğim..

beyaz leblebi ne kadar yiyorsunuz?miktarını bilemedim bir türlü
bide arada meyve dışında başka neler yiyip içiyorsunuz?banada söleseniz ben pek beceremiyorum bişeyler yemeyi.ben bide hani emziriyorum ya bana başka neler önerirsiniz

hoşgeldin kınalı kuzum ahh ahh seni ne çok özledim bir bilsen bana herşey seni hatırlattı

canım benim öncelikle kızına çok geçmiş olsun.evet insan çocuğu hastayken keşke çalışmasaydım diyiyor.o dönemlerde ben istifa bile etmeyi düşünüyorum.kayınvalidem bakarken problem olmuyordu biliyordum canıdır.çok iyi bakacaktır birde tecrübeside benden fazla.ama onlar taşınıca.kıreşe verdik.kıreşte hastayken hep eklım kalıyor.mesela su çiçeği çıkardığında ilaçlarını götürüyordum.günde 2 defa verilen ilaç akşam getiriyordum aynı.vermiyorlardı çoğu zaman unutuyorlar verdik diyiyorlar.ama son 1 -2 kaşık kalmıştı akşamları vermedim bakayım bu ilacı veriyorlarmı vermiyorlamı diye 3 gün götürüp getirdim vermediler kızcaktım eşim dedi bu defa kalsın bir daha olursa ozamna fırçalarsın dedi.o yüzden aklım kalıyor.afiyet olsun bu arada.

Son düzenleme:

Merhaba Nugi.. Geçmiş olsun canım çok.. Ay evet ya çalışıyorsan, bide çocuğun varsa, hele bide hasta olduysa hayat çookk çekilmez oluyor..İnşallah çabucak iyileşir kuzun..

öğlen yemeeee

1 kase tarhana
1 kase etli bamya
1 bardak kefir doydum ekmek yemedim ama kaseler biraz buyuktu

canım dikkatini sündürürümmmyemeklerim 2 tahta kaşık,yani en az 6 yk eder die düşünüorummmmmmmmmafra tafraa afraa tafraaaaaaaaaaa
senin tahta kaşığın okadar büyükmüüüüüü? kepçeymiş mübarekkkköleyse afiyet olsun bebişimmmm
işte o 80 kilo olan benim hatta 83ya niye ifşa ediyonuz beniiiiiiiiiiiiiiii
yok kıızz loxiii senin için demedimmm.yani 60 ın altıda var 69 un üstü de var demek istemiştimmmhem olsun nolcak sende veriosun kilo işteee

ahh canım hoşgeldinn çok geçmiş olsun kızına inşallah kısa zmanda atlatır.

canım 1/2 fincan yioruz .aralarda kuru kayısı kuru incir kuru kayısı kuru erik,süt yoğurt hurma yeşil çay yağ oranın çok yüksek deilse kuru yemiş 5-6 tane bunun gibi şeyler tüketioruz

arkadaşlarımla öğlen arsı konuşuyorduk.kollarıma bakıyorlar.kaslısın diyiyorlardı.gerçi bu kaslar eskilere dayanıyor.bayağı serttir kol kaslarım öyle sarkma yoktur.sallanmaz yani...çünkü.orta okulda 2 yıl lisansız,lisede 3 yıl lisanslı voleybol oynadım.ayrıca orta okul yıllarınada kısa bir süre 3-4 ay kadar tekvando yaptım.çok fazla koşan biriydim ayrıca..asla sigara içmedim.hiç nefes problemi çekmedim .bakalım eski günlerimdeki sexsi vicuduma kavuşabilecekmiyim.oy oy.

Son düzenleme:

bu yediklerinizi kaç saat arayla yiyorsunuz?sütü nasıl içiyorsunuz?nohutun dışında neler yiyorsunuz ve ne kadar yiyorsunuz?

oy oy oyy
altyapı varmış altyapı olduğunda çabuk kavuşursun

beraber yürüdük biz bu topicikte
beraber terledik koşu bandındaaaa
şimdi gördüğüm tüm menülerdeeee
bana herşey seni hatırlayorrr

şaka maka yaz gelmiş hanımlar. bu yaz bol bol terleyip sonbahara fıstık gibi giricez işalla

canım benim evet en çokta ben terleyeceğim malum urfa 55 derece felan oluyor.bir defasında aykkabımın tabanı asvalt erimişti yapıtı ayakkabının altıda eridi.birde ramazanda geliyor ben ramazanda herzaman kilo veririm.sıcaklarda hiç iştahım olmaz.bolca urfanın sulu buzlu salatası bostana vardır onu yerim.sahurada pek kalkmam.ramazanda geçen yıl 4 kg vermiştim.yazında bolca su içerim 8-9 litre felan.bu konuda doktora bile gitmiştim.ama sonra tekrar gitmedim.sonuçlarıda almadım.bu yıl da aynı şekilde çok su içme olursa gene gideceğim.bir defasında 13 litre felan içmiştim 2-3 defa wc ye çıkmıştım.oda azıcık.doktor bunu öğrenince bazı testler yaptı.ama ramazan başladı arkasından.o dönemde bende sonuçlarımı almamıştım.bakalım artık gerçekten yazın eriyeceğiz.

bu yediklerinizi kaç saat arayla yiyorsunuz?sütü nasıl içiyorsunuz?nohutun dışında neler yiyorsunuz ve ne kadar yiyorsunuz?

cnm ben sana daha önce çok ayrıntılı bi şeklde yazmıştım ayrıca msj da attım ama dikaktli okumuosun heralde. 3 ana 3 ara öğün. öğünler arası 2.5-3 saat oluo genelde. aralrda bol meyve cnm kuru yemiş leblebi kuru meyveler hurma bitki çayları süt ayran yoğurt ...daha nolsun amaç doymak deil zatennn..maksat metabolzima yavaşalmasın amaç metabozlimayı hızlandırmak...
eğer ana öğünlerde iyi yemezsen acıkırsın ara öğünlerde abartsırsın. sebze yemekler 7-8 kaşık bakliyatlar 4-5 kaşık sen emzirdiğin içi biraz daha artırabilrsnn.kolay gelsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…