canım hoşgeldin kaç kilo olduğunun önemi yok nerde yazmak istersen oraya yazarsın zira burda 80 kilo olanda var 55 olanda
kısss yoliii valla sen yazımnca gördüüüümmm gülmekten öldüm dicektimm ilahi sen çok yaşa şimdi daha çok öldümmm
cnm afiyet olsun yemeğin çok az sen virde emziriosun sebze yemklerin 7-8 kaşık olmalı bence hadi onada çok dersen en az 5-6 kaşık yemelisin cnm
bence acıkacaksın şimdiden söleim afiyet olsunnn
tatlım afiyet olsun ben yine çok az buldum senin yediğini yine sölüorum sen belkide az yediğin için veremiosun kilo.metabolizman yavşalamış olabilr iice yediklerinde değişlk yap biraz. az yyiince kilo verilio die bi büşünce var ama öle deil işte öenmli olan sağlık beslenmek metabolzimaya göre beslenmek.kas kaybın olmasın böle cnm dikkat kendine cnm
canım hoşgeldin kaç kilo olduğunun önemi yok nerde yazmak istersen oraya yazarsın zira burda 80 kilo olanda var 55 olanda
kısss yoliii valla sen yazımnca gördüüüümmm gülmekten öldüm dicektimm ilahi sen çok yaşa şimdi daha çok öldümmm
cnm afiyet olsun yemeğin çok az sen virde emziriosun sebze yemklerin 7-8 kaşık olmalı bence hadi onada çok dersen en az 5-6 kaşık yemelisin cnm
tatlım afiyet olsun ben yine çok az buldum senin yediğini yine sölüorum sen belkide az yediğin için veremiosun kilo.metabolizman yavşalamış olabilr iice yediklerinde değişlk yap biraz. az yyiince kilo verilio die bi büşünce var ama öle deil işte öenmli olan sağlık beslenmek metabolzimaya göre beslenmek.kas kaybın olmasın böle cnm dikkat kendine cnm
ah canım verdilerde yemedim mi..canım hoşgeldin kaç kilo olduğunun önemi yok nerde yazmak istersen oraya yazarsın zira burda 80 kilo olanda var 55 olanda
kızlar ben geldim sabah problem vardı giremedim.uykusuzum gece saat birde kızımın ateşini ölçtüm 39.4 dü hemen soydum ateş düşürücü verdim ıslak bezle koltuk altlarını boynunu falan sildim gece saat 3 te 37.4 tü sabaha karşıda 36.6 dı işe giderken ölçtüm baktımki çıkıy yine ateş düşürücü verdim ama dahada çıktı ateşi boğazlarım acıyo diyodu akşamdan fena üşütmüş şimdi iyi uyuyormuş ateşide normalmiş doktora götürcek annemler çalışmak ne zor bişey ya .
akşam
1 su bardağı sütle
kellogs ve mısır gevreği karıştırdım bir tane elma doğradım tarçın ekledim onu yedim
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
1 yumurta
1.5 dilim kepek ekmek
maydanoz-roka-dereotu
öğlen
1.5 kepçe tarhana çorbası
bir tane biber dolması
bir tane kepek ekmek
1.5 kepçe yoğurt
kızlar ben geldim sabah problem vardı giremedim.uykusuzum gece saat birde kızımın ateşini ölçtüm 39.4 dü hemen soydum ateş düşürücü verdim ıslak bezle koltuk altlarını boynunu falan sildim gece saat 3 te 37.4 tü sabaha karşıda 36.6 dı işe giderken ölçtüm baktımki çıkıy yine ateş düşürücü verdim ama dahada çıktı ateşi boğazlarım acıyo diyodu akşamdan fena üşütmüş şimdi iyi uyuyormuş ateşide normalmiş doktora götürcek annemler çalışmak ne zor bişey ya .
akşam
1 su bardağı sütle
kellogs ve mısır gevreği karıştırdım bir tane elma doğradım tarçın ekledim onu yedim
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
1 yumurta
1.5 dilim kepek ekmek
maydanoz-roka-dereotu
öğlen
bir tane biber dolması
bir tane kepek ekmek
1.5 kepçe yoğurt
senin tahta kaşığın okadar büyükmüüüüüü? kepçeymiş mübarekkkkcanım dikkatini sündürürümmmyemeklerim 2 tahta kaşık,yani en az 6 yk eder die düşünüorummmmmmmmm afra tafraa afraa tafraaaaaaaaaaa
yok kıızz loxiii senin için demedimmm.yani 60 ın altıda var 69 un üstü de var demek istemiştimmmişte o 80 kilo olan benim hatta 83ya niye ifşa ediyonuz beniiiiiiiiiiiiiiii
ahh canım hoşgeldinn çok geçmiş olsun kızına inşallah kısa zmanda atlatır.kızlar ben geldim sabah problem vardı giremedim.uykusuzum gece saat birde kızımın ateşini ölçtüm 39.4 dü hemen soydum ateş düşürücü verdim ıslak bezle koltuk altlarını boynunu falan sildim gece saat 3 te 37.4 tü sabaha karşıda 36.6 dı işe giderken ölçtüm baktımki çıkıy yine ateş düşürücü verdim ama dahada çıktı ateşi boğazlarım acıyo diyodu akşamdan fena üşütmüş şimdi iyi uyuyormuş ateşide normalmiş doktora götürcek annemler çalışmak ne zor bişey ya .
akşam
1 su bardağı sütle
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
1 yumurta
1.5 dilim kepek ekmek
maydanoz-roka-dereotu
öğlen
bir tane biber dolması
bir tane kepek ekmek
1.5 kepçe yoğurt
beyaz leblebi ne kadar yiyorsunuz?miktarını bilemedim bir türlü
bide arada meyve dışında başka neler yiyip içiyorsunuz?banada söleseniz ben pek beceremiyorum bişeyler yemeyi.ben bide hani emziriyorum ya bana başka neler önerirsiniz
senin tahta kaşığın okadar büyükmüüüüüü? kepçeymiş mübarekkkköleyse afiyet olsun bebişimmmm
yok kıızz loxiii senin için demedimmm.yani 60 ın altıda var 69 un üstü de var demek istemiştimmmhem olsun nolcak sende veriosun kilo işteee
ahh canım hoşgeldinn çok geçmiş olsun kızına inşallah kısa zmanda atlatır.
canım 1/2 fincan yioruz .aralarda kuru kayısı kuru incir kuru kayısı kuru erik,süt yoğurt hurma yeşil çay yağ oranın çok yüksek deilse kuru yemiş 5-6 tane bunun gibi şeyler tüketioruz
şaka maka yaz gelmiş hanımlar. bu yaz bol bol terleyip sonbahara fıstık gibi giricez işalla
arkadaşlarımla öğlen arsı konuşuyorduk.kollarıma bakıyorlar.kaslısın diyiyorlardı.gerçi bu kaslar eskilere dayanıyor.bayağı serttir kol kaslarım öyle sarkma yoktur.sallanmaz yani...çünkü.orta okulda 2 yıl lisansız,lisede 3 yıl lisanslı voleybol oynadım.ayrıca orta okul yıllarınada kısa bir süre 3-4 ay kadar tekvando yaptım.çok fazla koşan biriydimayrıca..asla sigara içmedim.hiç nefes problemi çekmedim .bakalım eski günlerimdeki sexsi vicuduma kavuşabilecekmiyim.oy oy.
şaka maka yaz gelmiş hanımlar. bu yaz bol bol terleyip sonbahara fıstık gibi giricez işalla
bu yediklerinizi kaç saat arayla yiyorsunuz?sütü nasıl içiyorsunuz?nohutun dışında neler yiyorsunuz ve ne kadar yiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?