şaka maka yaz gelmiş hanımlar. bu yaz bol bol terleyip sonbahara fıstık gibi giricez işalla
oy oy oyy
altyapı varmış altyapı olduğunda çabuk kavuşursun
yaz mı geldi ?
hani nerde ben mi göremiyorum bulutlardan güneş mi görünüyor ki :26::26:
yaz mı geldi ?
hani nerde ben mi göremiyorum bulutlardan güneş mi görünüyor ki :26::26:
o değil de.. sevgilimle kedimin adı aynıhahaha
arkadaşlarımla öğlen arsı konuşuyorduk.kollarıma bakıyorlar.kaslısın diyiyorlardı.gerçi bu kaslar eskilere dayanıyor.bayağı serttir kol kaslarım öyle sarkma yoktur.sallanmaz yani...çünkü.orta okulda 2 yıl lisansız,lisede 3 yıl lisanslı voleybol oynadım.ayrıca orta okul yıllarınada kısa bir süre 3-4 ay kadar tekvando yaptım.çok fazla koşan biriydimayrıca..asla sigara içmedim.hiç nefes problemi çekmedim .bakalım eski günlerimdeki sexsi vicuduma kavuşabilecekmiyim.oy oy.
olsunn osmaaaaann dedinmiydi ikisi birden gelir iyi olur ayrı ayrı seslenmek istemesosman osman hanimiş bostan
cnmbende aynı eski hallerime bakıyorum bide şimdi bende 7yıl lisanlı okulda ve kulupte hentbol oynadım ayrıca 2 yılda 1500mt atletizm yaptım o antremenlar hiçmi yormazmış bilmem şimdi hemencik yoruluyorum iyice hamlaşmışım ama.benimde kollarım senin gibi şükür.madalyalar falanda var.tam kemik torbasıydım yanlız.şimdiiii:84:
cnm ben sana daha önce çok ayrıntılı bi şeklde yazmıştım ayrıca msj da attım ama dikaktli okumuosun heralde. 3 ana 3 ara öğün. öğünler arası 2.5-3 saat oluo genelde. aralrda bol meyve cnm kuru yemiş leblebi kuru meyveler hurma bitki çayları süt ayran yoğurt ...daha nolsun amaç doymak deil zatennn..maksat metabolzima yavaşalmasın amaç metabozlimayı hızlandırmak...
eğer ana öğünlerde iyi yemezsen acıkırsın ara öğünlerde abartsırsın. sebze yemekler 7-8 kaşık bakliyatlar 4-5 kaşık sen emzirdiğin içi biraz daha artırabilrsnn.kolay gelsn
hoşgeldin kınalı kuzum ahh ahh seni ne çok özledim bir bilsen bana herşey seni hatırlattı
canım benim öncelikle kızına çok geçmiş olsun.evet insan çocuğu hastayken keşke çalışmasaydım diyiyor.o dönemlerde ben istifa bile etmeyi düşünüyorum.kayınvalidem bakarken problem olmuyordu biliyordum canıdır.çok iyi bakacaktır birde tecrübeside benden fazla.ama onlar taşınıca.kıreşe verdik.kıreşte hastayken hep eklım kalıyor.mesela su çiçeği çıkardığında ilaçlarını götürüyordum.günde 2 defa verilen ilaç akşam getiriyordum aynı.vermiyorlardı çoğu zaman unutuyorlar verdik diyiyorlar.ama son 1 -2 kaşık kalmıştı akşamları vermedim bakayım bu ilacı veriyorlarmı vermiyorlamı diye 3 gün götürüp getirdim vermediler kızcaktım eşim dedi bu defa kalsın bir daha olursa ozamna fırçalarsın dedi.o yüzden aklım kalıyor. afiyet olsun bu arada.
Merhaba Nugi.. Geçmiş olsun canım çok.. Ay evet ya çalışıyorsan, bide çocuğun varsa, hele bide hasta olduysa hayat çookk çekilmez oluyor..İnşallah çabucak iyileşir kuzun..
naapıysınızzzzz
öğle yemeğimi yiycemm yazayım
4-5 adet sote kuşbaşı took göğsü
5yk kabak yemeee (bulgursuz)
1 kaase yoort
2 adet yeşil biberrr
işler bitmiiiiiiiiiiiiii bulaşık makinesini boşalttımmm,yerleştirdim,çamaşır attım makineye, taze fasulye yapıcam akşama sonra spor yapıcam inşallah bu arada gidip tahlil sonuçlarımı almam lazım bugün check up a girdim deeeeinşallah iyiyimdirrrr bir yandan siteyi yapmaya çalışıyorum ama epey zaman alıyorrr bir süre daha devam edecek bu yoğunlukkk
cnmbende aynı eski hallerime bakıyorum bide şimdi bende 7yıl lisanlı okulda ve kulupte hentbol oynadım ayrıca 2 yılda 1500mt atletizm yaptım o antremenlar hiçmi yormazmış bilmem şimdi hemencik yoruluyorum iyice hamlaşmışım ama.benimde kollarım senin gibi şükür.madalyalar falanda var.tam kemik torbasıydım yanlız.şimdiiii:84:
ossun bebem sen renkli salatalarınla nasılsa günü renklendiriyorsunpeynirle beyazlatıyosun
kızlar hepinize teşekkür ederim kukilatam sanada canım allah razı olsun.şu anda sadece okuyorum kızlar inanın hiçbişey yazasım yok moralda sıfır olunca hiçbirşey yapmak istemiyorum yine buralardayım yanii bugünlük böyle ama yarın inşallah bi problem olmaz yazarım yine
ya sorma sevinim duruyodum akşam sırıtıp duruyodum sonra öğrendim bekçi aramış eşim yerlere yatıyo gülmektenhep böyle şeylerde beni buluyii zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?