60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hurma aldım geldim lux medine hurması diyodu üzerine aktardan aldım büyük değil parmak kalınlığında

cnmbende aynı eski hallerime bakıyorum bide şimdi bende 7yıl lisanlı okulda ve kulupte hentbol oynadım ayrıca 2 yılda 1500mt atletizm yaptım o antremenlar hiçmi yormazmış bilmem şimdi hemencik yoruluyorum iyice hamlaşmışım ama.benimde kollarım senin gibi şükür.madalyalar falanda var.tam kemik torbasıydım yanlız.şimdiiii:84:

olsunn osmaaaaann dedinmiydi ikisi birden gelir iyi olur ayrı ayrı seslenmek istemes osman osman hanimiş bostan

hahahahahahah güldüm ölmekten ya hügo cidden osman deyince ikisi birden bakıyo kedi olan osman da erkek arkadaşıma gitmiş patisiyle pıt pıt vuruyo hey allahım çok komikler ya bi acaip bağ var aralarında

naapıysınızzzzz

öğle yemeğimi yiycemm yazayım

4-5 adet sote kuşbaşı took göğsü

5yk kabak yemeee (bulgursuz)

1 kaase yoort

2 adet yeşil biberrr

işler bitmiiiiiiiiiiiiii bulaşık makinesini boşalttımmm,yerleştirdim,çamaşır attım makineye, taze fasulye yapıcam akşama sonra spor yapıcam inşallah bu arada gidip tahlil sonuçlarımı almam lazım bugün check up a girdim deeee inşallah iyiyimdirrrr bir yandan siteyi yapmaya çalışıyorum ama epey zaman alıyorrr bir süre daha devam edecek bu yoğunlukkk

üzüldüm böyle bir sporcunun bu duruma gelmesi üzdü beni lakin eski performansını yakalayacaksın biliyorum. ben 3 yıl 1 saatte 6 buçuk km. koşuyodum 7 kmye çıkamadım ama diyete başlayınca kardiyoya çevirdim sence nasıl 45 dakikada 6 kmyi görüyodum
ilerletmeyi ilerde düşünüyorum nasipse

teşekkürler yardımların için cnm.mesajın gelmedi dmiştim ya baktım gene yok yada ben aada sildim fark etmeden bilmiyorum ama genede çok saol

hoşgeldin kınalı kuzum ahh ahh seni ne çok özledim bir bilsen bana herşey seni hatırlattı

Merhaba Nugi.. Geçmiş olsun canım çok.. Ay evet ya çalışıyorsan, bide çocuğun varsa, hele bide hasta olduysa hayat çookk çekilmez oluyor..İnşallah çabucak iyileşir kuzun..

kızlar hepinize teşekkür ederim kukilatam sanada canım allah razı olsun.şu anda sadece okuyorum kızlar inanın hiçbişey yazasım yok moralda sıfır olunca hiçbirşey yapmak istemiyorum yine buralardayım yanii bugünlük böyle ama yarın inşallah bi problem olmaz yazarım yine

hayırdır check upa niye girdinkine

ooooooooooooo seninde iyiymiş.ben eskiden hiç yorulmazdım.şimdide yorulmuyorum .sadece üşengeçlik sanırsam biraz fazla.eskiden bu kadar çok koşuşturmalarımız yoktu.sadece kendimizdik.ama şimdi ev işi .ofis işi.eş-çocuk derken birde akrabalar misafirler derken .bulduğumuz ilk zamanda dinlenmeyi tercih ediyoruz.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ama korkma annen bakar nasılsa canım. yarına bişeyciği kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…