60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yumurtalı salata aklıma yattıı vallaaa... balık yemekte cok zorlanıyorumm hele tn balıgı hiçç yiyememm ama tavuk olabilir gibi geldi bi anda..

SLM kızlar bu hafta işler yogundu gıremedım cok.hepınıze afıyetcıkler olsun kılo verenlerı tebrık ediyorum

bende 2 gundur acayıp bır şişlik var 60 olmustum ama bu şişkinliğin üstüne tartıldım 61 görünüyorum çıldırcımmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84:

özledimmm seni gıyzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
geçmiş olsun attlımm,Allah onlara şifa versinnn,dert üzüntü vermesinnnn,onlar hastayken halimiz perişan vallahiiiiii
en azından senin annen var canımmm,onada şükürrr,ben kızım hasta olunca valla sefilleri oynuyorummmmmmmmm,çok zor çokkkk

afiyet olsun...

1 tavuk budu (fırında)
1 dlm kepek ekmeği
1 kase şehriye çorba
salata

akşama okulda sadece ayran içicimm,eve erken gelicem çünkü(19.30da:26:).evdede pırasa yicemmmm,yaşasın mideme bişeyler girecek çok şükür akşam

bu arda spordaN GEldim. 2. günümüzdü.. ay ikinci turun sonuna dogruu arka bacak mekanizmasınınn üstünde uymaya kalktımm.. kız bacakk bacakk dio odun odunn yüzüne bakıyorumm.. algılamıyorumm su andaa ne dimek istiyonn diyorummm.. ama o da beni algılşamıyoo.. kaptırmıss deli gibi zıplıyoo nefes nefes die.. bayılmadann 3 turu tamamladım ya sırtımm yere gelmez garii.. öglen yemegim
1 kepce tarhana corbası tekrar..
1 dilim kepekli ekmek.
2 kasık yogurt..

skinny lerimi topuklu ayakkabılarımı özledimm.... 26 beden kota bu benim belime bol demeyii özledimm... üzerime kalıp gibi oturann mini elbiselerimi özledimm.. her sey senin içinn popişimmm.. kücül de güldür yüzümü

süt iç tatlım

katzicm süt de yoktu köydeym bakklım yok ki herseyi ununtmusum cnm yaa

ayy cimcimecim ya zaten surekli tuvaletteyım su dan dolayı bide büyük için gidip dursam çıldırcam artık...benim dışarda tuvalete girmemme fobim vardı, 4 yıl fakültenin tuvaletini 2-3 kez kullandım düşüşn.. dısarı çıkıcaksam 3-4 saat önceden su sıvı alımını bırakırdım... simdi biraz daha aştım sık sık çıkıyorum, çamaşır suyu alıp sadece benim kullandığıma her gün sabah dökmesinin rica ediyorum hizmetliden, dökmedi ise kendim döküyorum valla.

kız 13 lt mi eminmisin o zaman vc den cıkmazsın ki 2-3 defa mi gittin sadece :26::26::26::26:

Afiyet olsun canım...
Sen de benim gibi yemek yiyemez oldun okul yüzünden..
neyse bu akşam keyfini çıkar pırasanın...

teşekkürler yardımların için cnm.mesajın gelmedi dmiştim ya baktım gene yok yada ben aada sildim fark etmeden bilmiyorum ama genede çok saol

rica ederim sen gelmedi dediğinde tekrar attım kesin gtti eminim hatta önceki de gitmişti ama senn profilde sorun var demkki neyse srun deil kolay gelsn cnm

bende çok üzülüyorum kendime valla.hayatımda eskisi gibi spor olmadığı için sürekli boynum bacaklarım ağrıyor doktor eskiden spor yapıp şimdi bıraktığın için boynunda düzleşme olmu diyor .sende iyisin baya.bencede ilerletmeye bak.ben
m bebeklerim olduğu için pek yürüyüş falan yapamıyorum.

slm kızlar neediyonuz bakeyim sohbet koyu he sıcakları bizde yollayınya hasta olanlara geçmiş olsun yemeklerini yiyenleredeafiyet olsun buralar fazla takılamıyorum şutaşınma işi bitsin inşşlah dönecem aranıza diyetedevam kaçamaklarıldasada

canım benim kolay gelsintebrik ederim.afiyet olsun.
afiyet olsun.senin adına sevindim.sürekli kaşar peynir le sandiviç yiyiyordun.bu seni gerçekten mutlu etmiş belli..
evet canım birgün öallikle takip etmiştim.ve sadece 2-3 defa çıkıyordum.terle atıyordum herhalde.doktorda bana 1 gün boyunca içtiğin su miktarına bak.ve wc ye her çıktığında bir kapta biriktir ne kadar içiyorsun ne kadar çıkarıyorsun dedi.ona göre test yapalım dedi.ben 13 litre içtim 1 litre bile çıkarmadım düşün.tahliller yapıldı ama almadım.bakalım artık.bu yıl yaşamam inşallah aynı problemi...

evet hemde bana göre çok çok iyiydi.hayatımda sadece antreman,koşu maçlar yani spor vardı vede okulum ama şimdi dediğin gibi şimdi önceliklerimiz değişti,koşuşturmalrımız değişti.şimdi ev işi çamaşır eşin,bebekler (ama iyiki varlar)iş güç derken kendimize bile zaman ayıramıyoruz.aman buldummu ben şahsen yatmayı uyumayı tercih ediyorum.

kime yazdın kız bu şarkıyııı,hani banaaaaaaaaaaaaa

nugişime yazdımdı sanada olur tabee
ösledim yımışak göbişini ösledim
ösledim hurmalarını leblebilerini ösledim
ösledim sımsıcak sandviçlerini ösledim
gelmedin birtanem diyet yoldaşım gelmedin

afiyet olsun.senin adına sevindim.sürekli kaşar peynir le sandiviç yiyiyordun.bu seni gerçekten mutlu etmiş belli..
:

aynen öyle oldu vallaaaakşam eve geç geldiğim için okulda en azından sandviçle geçiştirmeye çalışıyodummm,ama bugün biraz daha erken geleceğimden o saatte yemek yememin bir zararı olmaz diye düşündümmm,hem her akşam sanviç sıkmaya başlamıştı

Allahımmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa,kız sen çok yaşa emii,gömbrik yaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…