canımmmmm dünde ben isyanlardaydım
sabah sinirli uyandım açım ama ne yicem ben dedim hergün aynı şey bıktım dedim.
tabii zamanında yiyorduk sabah kızartmaları börekleri yağlı - ballı ekmekleri poğaçaları
şimdi arada sıkıntı basıyor.
sabahları arada tost yapsan.
ben çok sık salata yapıyorum sabahları
şöyleee peynirli limonlu domatesli bol yeşillikli 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyuyorum.
mesela haşlanmış yumurtamı da salataya doğrayıp yiyorum.
olmadı ton balıklı yap arada iyi oluyor yani..
naapıysınızzzzz
öğle yemeğimi yiycemm yazayım
4-5 adet sote kuşbaşı took göğsü
5yk kabak yemeee (bulgursuz)
1 kaase yoort
2 adet yeşil biberrr
işler bitmiiiiiiiiiiiiii bulaşık makinesini boşalttımmm,yerleştirdim,çamaşır attım makineye, taze fasulye yapıcam akşama sonra spor yapıcam inşallah bu arada gidip tahlil sonuçlarımı almam lazım bugün check up a girdim deeeeinşallah iyiyimdirrrr bir yandan siteyi yapmaya çalışıyorum ama epey zaman alıyorrr bir süre daha devam edecek bu yoğunlukkk
beraber yürüdük biz bu topicikte
beraber terledik koşu bandındaaaa
şimdi gördüğüm tüm menülerdeeee
bana herşey seni hatırlayorrr
süt iç tatlım
canım çok az oldu.ama aksilikler oldu su içtim yeşil çay içtim vede sıkıştım.wc ye gidecektim dekanım bizim bayanlar wc sini kullanıyor.kapıda onu beklemek istemedim.daha sonra diğer katlarınkide kapalıydı.üfffffffo şekilde yemeğe gittim zaten tabağa o kadar az koyuyorlarki biraz fazla istedim 1 parça tavuk daha attı al sana fazla der gibi.benimde karnım çatlayacaktı nasıl yedim kalktım ben bile bilemedim.aceleyle çıkıp wc ye gittim.sonra arkadaşlarla bahçede oturduk.baktır oturmakla olmuyor 20 dak.yürüyüş yaptık bahçede işte böyle.ama tok hissediyorum kendimi çilekler beni bayağı tok tutuyor.birde kızlar çilek ve yeşil çay birlikte tükattim bugün öğlene kadar çok pardon 3 defa büyük wc ye çıktım..
kız 13 lt mi eminmisin o zaman vc den cıkmazsın ki 2-3 defa mi gittin sadece :26::26::26::26:canım benim evet en çokta ben terleyeceğim malum urfa 55 derece felan oluyor.bir defasında aykkabımın tabanı asvalt erimişti yapıtı ayakkabının altıda eridi.birde ramazanda geliyor ben ramazanda herzaman kilo veririm.sıcaklarda hiç iştahım olmaz.bolca urfanın sulu buzlu salatası bostana vardır onu yerim.sahurada pek kalkmam.ramazanda geçen yıl 4 kg vermiştim.yazında bolca su içerim 8-9 litre felan.bu konuda doktora bile gitmiştim.ama sonra tekrar gitmedim.sonuçlarıda almadım.bu yıl da aynı şekilde çok su içme olursa gene gideceğim.bir defasında 13 litre felan içmiştim 2-3 defa wc ye çıkmıştım.oda azıcık.doktor bunu öğrenince bazı testler yaptı.ama ramazan başladı arkasından.o dönemde bende sonuçlarımı almamıştım.bakalım artık gerçekten yazın eriyeceğiz.
o değil de.. sevgilimle kedimin adı aynıhahaha
1 tavuk budu (fırında)
1 dlm kepek ekmeği
1 kase şehriye çorba
salata
akşama okulda sadece ayran içicimm,eve erken gelicem çünkü(19.30da:26:).evdede pırasa yicemmmm,yaşasın mideme bişeyler girecek çok şükür akşam
ne alaka şimdiiiiiiiiiiiiiiii:44::44::44:katzi valla senin msjlar enterasannn yahuuuuuuuuu
teşekkürler yardımların için cnm.mesajın gelmedi dmiştim ya baktım gene yok yada ben aada sildim fark etmeden bilmiyorum ama genede çok saol
ne kadar ironik baksana
üzüldüm böyle bir sporcunun bu duruma gelmesi üzdü beni lakin eski performansını yakalayacaksın biliyorum. ben 3 yıl 1 saatte 6 buçuk km. koşuyodum 7 kmye çıkamadım ama diyete başlayınca kardiyoya çevirdim sence nasıl 45 dakikada 6 kmyi görüyodum
ilerletmeyi ilerde düşünüyorum nasipse
canım benim kolay gelsinbu arda spordaN GEldim. 2. günümüzdü.. ay ikinci turun sonuna dogruu arka bacak mekanizmasınınn üstünde uymaya kalktımm.. kız bacakk bacakk dio odun odunn yüzüne bakıyorumm.. algılamıyorumm su andaa ne dimek istiyonn diyorummm.. ama o da beni algılşamıyoo.. kaptırmıss deli gibi zıplıyoo nefes nefes die.. bayılmadann 3 turu tamamladım ya sırtımm yere gelmez garii..öglen yemegim
1 kepce tarhana corbası tekrar..
1 dilim kepekli ekmek.
2 kasık yogurt..
skinny lerimi topuklu ayakkabılarımı özledimm.... 26 beden kota bu benim belime bol demeyii özledimm... üzerime kalıp gibi oturann mini elbiselerimi özledimm..her sey senin içinn popişimmm.. kücül de güldür yüzümü
afiyet olsun.senin adına sevindim.sürekli kaşar peynir le sandiviç yiyiyordun.bu seni gerçekten mutlu etmiş belli..1 tavuk budu (fırında)
1 dlm kepek ekmeği
1 kase şehriye çorba
salata
akşama okulda sadece ayran içicimm,eve erken gelicem çünkü(19.30da:26:).evdede pırasa yicemmmm,yaşasın mideme bişeyler girecek çok şükür akşam
evet canım birgün öallikle takip etmiştim.ve sadece 2-3 defa çıkıyordum.terle atıyordum herhalde.doktorda bana 1 gün boyunca içtiğin su miktarına bak.ve wc ye her çıktığında bir kapta biriktir ne kadar içiyorsun ne kadar çıkarıyorsun dedi.ona göre test yapalım dedi.ben 13 litre içtim 1 litre bile çıkarmadım düşün.tahliller yapıldı ama almadım.bakalım artık.bu yıl yaşamam inşallah aynı problemi...katzicm süt de yoktu köydeym bakklım yok ki herseyi ununtmusum cnm yaa
ayy cimcimecim ya zaten surekli tuvaletteyım su dan dolayı bide büyük için gidip dursam çıldırcam artık...benim dışarda tuvalete girmemme fobim vardı, 4 yıl fakültenin tuvaletini 2-3 kez kullandım düşüşn.. dısarı çıkıcaksam 3-4 saat önceden su sıvı alımını bırakırdım... simdi biraz daha aştım sık sık çıkıyorum, çamaşır suyu alıp sadece benim kullandığıma her gün sabah dökmesinin rica ediyorum hizmetliden, dökmedi ise kendim döküyorum valla.
kız 13 lt mi eminmisin o zaman vc den cıkmazsın ki 2-3 defa mi gittin sadece :26::26::26::26:
ooooooooooooo seninde iyiymiş.ben eskiden hiç yorulmazdım.şimdide yorulmuyorum .sadece üşengeçlik sanırsam biraz fazla.eskiden bu kadar çok koşuşturmalarımız yoktu.sadece kendimizdik.ama şimdi ev işi .ofis işi.eş-çocuk derken birde akrabalar misafirler derken .bulduğumuz ilk zamanda dinlenmeyi tercih ediyoruz.
kime yazdın kız bu şarkıyııı,hani banaaaaaaaaaaaaa
afiyet olsun.senin adına sevindim.sürekli kaşar peynir le sandiviç yiyiyordun.bu seni gerçekten mutlu etmiş belli..
:
nugişime yazdımdısanada olur tabee
ösledim yımışak göbişini ösledim
ösledim hurmalarını leblebilerini ösledim
ösledim sımsıcak sandviçlerini ösledim
gelmedin birtanem diyet yoldaşım gelmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?