60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eskişehir çok sıcak balım bugün. az önce odamı süpürdüm viledaladım filan. hemen terledim ufacık harekette..:S

allah allaaaah
o zaman bu güneşin istanbula mı garezi var yahu
noooliiiiiiiyyyyyy

o değil de.. sevgilimle kedimin adı aynı hahaha

vallahi de arıza billahi de arıza bu kız yaaa

vallahi katzidiir
billahi katzidir
69 lardaki daral arızaaa
inan ki katziidiir

kız hügooooooooooooooooo bak yine leblebi dedin leblebilerimi sakladığım yeri hatırlattın bana,eve gidince didip didik etmezmiyim ben şimdi evi

6 adet çilek yedim.mis gibi kokuyorlardı bal gibi de tatlılar.250 ml.de su içtim tam oldu...1 bardakta çay içtim tabi meyveden önce.

vallahi de arıza billahi de arıza bu kız yaaa

vallahi katzidiir
billahi katzidir
69 lardaki daral arızaaa
inan ki katziidiir

bana da bi garip geldiydiiiiortaya bi laf atıyooooo,ne olduğunu anlam içinnn düşünüp duruyorumm valla:44:bi de ne ironik demez mi ironiyle ne alakası varsa söylediğinin.sanki bembayaz kediye kömür adını koymuşta ironiye bak der gibi söylüyo(neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş)

evet haklısın hiç ironik değil

gerçektenmi bu seviye beni zorlamayan bir seviye gerçi şimdi öyle koşmuyorumda ama yani başlayınca zorlanmam ne dersin bazen koşular filan oluyoya katılsam kazanırmıyımkine
zayıfladıktan sonra ilerletcem ama ahdım var o koşu bandının son seviyesine kadar uğraşacam

Ara öğün saati ama canım hiç istemiyoo elma yemeken sıkıldımmm...

kız yılardır peynir yemekten sıkılmadındaaa,diyete başlayınca elmadan sıkılıverdinnnno zamn hurma,kayısı,incir,leblebi(biri leblebimi dediiii)ye ozamn sendeeee,sada süt içç,değiştir alışkanlıklarını,et ye mesala şöyleeeeeeee magalda cazurcuzur et olsada piknikde yesekkkkk
bende bi ara yapayım bariii,elmalar,çilkeler havada uçuşiyiiiii

bişey sorıciim size eee herşeyi diyetisyen soramıyom
yaw bu demir solisyonları benim midemi bulandırıyo hemde çok tiksindim. diyorumki onun yerine aç karnına 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi içsem acep olurmuki ni dersiniz kızlar. hatta demin 1 kaşık keçiboynuzu pekmezini suyla yutuverdim valla tadını bilenem anlamadan yuttum tadınca çok tatlı geliyo banada ondan suyla yutuverdim :86: en azından solisyondan iyidir yani solisyon berbat ediyo beni. hem pekmez enerjide verir demi ni dersiniz tospiklerim hee

öğrenciyim tatlım ben. ekonomi okuyorum eskişehirde. 22yaşındayım.

sayısalcı olduğun belli zaten dermişimmmmmmmmmmmmyurttamı kalıyosun yanii,kaçıncı sınıffff,okul ne zamn bitiyoooooo,yaniii buyılki tarihi kaç demak istedimmmm,bende aynı zamnda öğrenciyimde merak ettimm

herşeyin doğal olanıdan yanayımmm ancak tohtoraaaa bi sor diyirimmm ben

sayısalcı olduğun belli zaten dermişimmmmmmmmmmmmyurttamı kalıyosun yanii,kaçıncı sınıffff,okul ne zamn bitiyoooooo,yaniii buyılki tarihi kaç demak istedimmmm,bende aynı zamnda öğrenciyimde merak ettimm

evde kalıyorum tatlım. 2.sınıfım işte bu sene.. herhangi bir durum olmazsa 2sene sonra bitecek işalla. sen ne okuyosun?

evde kalıyorum tatlım. 2.sınıfım işte bu sene.. herhangi bir durum olmazsa 2sene sonra bitecek işalla. sen ne okuyosun?

evet yine anlaşılamadımm ama neyseeeeeeeeeee artıkkkkkkkkkk:44:
öğretmenlik okuyorum canımmm 3. sınıftayım bende

ironik olma sevgilimm
tontirik olma seevgiiilim
git biraz eliptik çalış
slim in six pack filan yap

tepemi attırma sevgiilim

kız yoli siz tanışıyorsunuz sanırım kendileri ileennnnnnnnnnnnn nasıl bir arkadaştır anlat bakemm bizeee.bu nası öğrenci hiç okula gitmiyomu ayolll sabahtan beri burdaaaaaaaaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…