eskişehir çok sıcak balım bugün. az önce odamı süpürdüm viledaladım filan. hemen terledim ufacık harekette..:S
o değil de.. sevgilimle kedimin adı aynıhahaha
vallahi de arıza billahi de arıza bu kız yaaa
vallahi katzidiir
billahi katzidir
69 lardaki daral arızaaa
inan ki katziidiir
bana da bi garip geldiydiiiiortaya bi laf atıyooooo,ne olduğunu anlam içinnn düşünüp duruyorumm valla:44:bi de ne ironik demez mi ironiyle ne alakası varsa söylediğinin.sanki bembayaz kediye kömür adını koymuşta ironiye bak der gibi söylüyo(neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş)
evet haklısın hiç ironik değil
bende çok üzülüyorum kendime valla.hayatımda eskisi gibi spor olmadığı için sürekli boynum bacaklarım ağrıyor doktor eskiden spor yapıp şimdi bıraktığın için boynunda düzleşme olmu diyor .sende iyisin baya.bencede ilerletmeye bak.ben
m bebeklerim olduğu için pek yürüyüş falan yapamıyorum.
kız katziiiiiii sen nesin necisin kızzzz,tanışmadıkda ondan didimdimdiii:26:
Ara öğün saati ama canım hiç istemiyoo elma yemeken sıkıldımmm...
öğrenciyim tatlım ben. ekonomi okuyorum eskişehirde. 22yaşındayım.
herşeyin doğal olanıdan yanayımmm ancak tohtoraaaa bi sor diyirimmm benbişey sorıciim size eee herşeyi diyetisyen soramıyom
yaw bu demir solisyonları benim midemi bulandırıyo hemde çok tiksindim. diyorumki onun yerine aç karnına 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi içsem acep olurmuki ni dersiniz kızlar. hatta demin 1 kaşık keçiboynuzu pekmezini suyla yutuverdim valla tadını bilenem anlamadan yuttum tadınca çok tatlı geliyo banada ondan suyla yutuverdim :86: en azından solisyondan iyidir yani solisyon berbat ediyo beni. hem pekmez enerjide verir demi ni dersiniz tospiklerim hee
sayısalcı olduğun belli zaten dermişimmmmmmmmmmmmyurttamı kalıyosun yanii,kaçıncı sınıffff,okul ne zamn bitiyoooooo,yaniii buyılki tarihi kaç demak istedimmmm,bende aynı zamnda öğrenciyimde merak ettimm
evde kalıyorum tatlım. 2.sınıfım işte bu sene.. herhangi bir durum olmazsa 2sene sonra bitecek işalla. sen ne okuyosun?
evet haklısın hiç ironik değil
gerçektenmi bu seviye beni zorlamayan bir seviye gerçi şimdi öyle koşmuyorumda ama yani başlayınca zorlanmam ne dersin bazen koşular filan oluyoya katılsam kazanırmıyımkine
zayıfladıktan sonra ileerletcem ama ahdım var o koşu bandının son seviyesine kadar uğraşacam [/
evet gerçekten baya iyisin.valla böle gidersen kazanırsın.inşllah hedefine ulaşırsın
ironik olma sevgilimm
tontirik olma seevgiiilim
git biraz eliptik çalış
slim in six pack filan yap
tepemi attırma sevgiilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?