60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet yine anlaşılamadımm ama neyseeeeeeeeeee artıkkkkkkkkkk:44:
öğretmenlik okuyorum canımmm 3. sınıftayım bende

anlaşılamayan kısım nedir? yurtta mı kalıyosun demişsin. evde kalıyorum dedim yurtta kalmıyorum. kaçıncı sınıfsın demişsin. 2.sınıfım dedim. ne zaman bitiyor dedin 2 sene sonra dedim. bu yıl tatile ne zaman girdiğimizi soruyorsan eğer mayıs sonu dersler bitiyor. haziranin ilk 2 haftası da sınavlarımız var. hala anlaşılamadın mı

hayırdır check upa niye girdinkine

Erkek arkadaşım girdi geçen hafta kampanya vardı gittiğimiz hastane de ben de bahaneyle gireyim dedim ne var ne yok içimde bi görelimmmm deyüüüüü inşallah güzel çıkarrr sonuçlarrr

Fambıkkkkkkk benim kömürümün rengi de ismi gibi kömürrrrrrr bikere facebooktan bak da görrrrr:86::86::86::86:

bende keçiboynuzu pekmezi içiyordum sabahları
ama kalanço dedüü küü eee :44::44::44:
valla tam olarak ne dedi hatırlamıyorum ama pekmezin pek bi faydası yokmş asıl fayda eden üzüm çekirdee tozuymuş
kız dogru didim demi kalanço
geçen üzüm tozu dimiştim de

kız aklıma başka kedi ismi gelmedi ondan kömür dedim e ona tezat oluşturacak ne desem beyaz kedi olur dedimmmmm,ironiye örenek varme amaçlı şeyettimdiiiii

kız aklıma başka kedi ismi gelmedi ondan kömür dedim e ona tezat oluşturacak ne desem beyaz kedi olur dedimmmmm,ironiye örenek varme amaçlı şeyettimdiiiii

ya orda ironiden bahsettiğim şuydu. osman isminde bir kedim varken. erkek arkadaşımın da isminin osman olmasıydı olay.

yolandam bana şiirler yazdı. ne hatunum ki şiirlere konu oldum heyt be.. e bu şiirleri haketmek için slim in 6 yapmalıyım tabi ki ben de. yolandaaaaam bugünkü sporlarımı sana adıyorum hayatımın annamı

Hugocukcuuummm ben de daha önceleri ciddi bir kansızlık sorunu yaşadım ve demir solsiyonlarından 3 ay düzenli kullandım 1 ay bıraktım sonra 3 ay daha kullandım böyle 2 yıl falan kullandım sürekli doktor kontrolünde...yani 3 aydan fazla önermedi doktorum sen ne zamandır kullanıyosun bilmiyorum ama 3 ay olduysa 1 -2 ay ara ver derim ben yani doktorum o şekilde vermişti bana arada bir tam kans ayımı yaptırıp tekrar gerekiyorsa içebilirsin. Ama pekmez maalsef karşılamıyor aynı ihtiyacı. o solisyonlarda demri çok konsantra ve oldukça fazla,pekmesin sağladığı demir ona göre oldukça az; bence tekrra bir kan sayımı yaptır yani periferik yayma testi yapıyorlar demir oranı falan daha net görünüyor bana öyle yapmışlardı benim epey ciddiydi demir eksikliğim 2 yıl falan kullandım ama 6 ayda bir test yaptırdım tekrar. bence test yaptır gerekiyorsa tekrar alırsın ama maksimum 3 ay düzenli kullan demişti doktorum eksiklik devam etse de 1 ay ara verip öyle devam ettim ben ama pekmez olmaz

ya kızlar bişi sorucam siz bütün gün burdasınız işleri kim yapiyo galiba hepiniz işleri koyu verdiniz gitti

herşeyin doğal olanıdan yanayımmm ancak tohtoraaaa bi sor diyirimmm ben

tohtora ne gerek var natureltospik sen varsınya maşallah herbalist pitki uzmanı gibisin hee daha önce konusu geçmişti pekmez sabahları vereyim dedi sonra unuttu laf karıştı daha fazla demir solisyonu içemiciim valla ateş çıkmaya başladı hee 1 tatlı kaşığı yedim üşüyodum geçti valla

bana 1 ay kullan yeterli dediydi. 2 ay kullandım. ee önce oluyosa sonuçta yine olur demi amma daha fazla kullanamiycim pekmeze başlıcam sabahları yolanda gibi keçiboynuzu pekmezi içerim 1 tatlı kaşığı spor yapanlara öneriyorlar zaten mayısın ilk haftası tam biyokimya testi yaptırcam orda çıkar

ya orda ironiden bahsettiğim şuydu. osman isminde bir kedim varken. erkek arkadaşımın da isminin osman olmasıydı olay.

ya iyi de ironiii o demek değil kiiiii ironi bir daha kumar oynamayacağıma bahse girerim demek gibi bişeyyyy,beyaz kediyeeee kömür ismi koymak gibi,,yada kirpiye pamuk ismi koymak gibi bişey işteee

kızlar yediklerimizin bildirimlerini günlük mü yapıyoruz birisi yorumluyor mu??
kilo bildirimlerini kime yapıyoruz?

yolanda tatlım osman bu ara cok ısırıyo neden yapıyor olabilir ya.. deliricem. cok acıtıyor bir de.. kırdı resmen elimi

hugocuğum şöle anlatayım çok fena kansızlık sorunu yaşadım ben geçmiş yıllarda o solisyonlardan kutu kutu içtim hele bi kış hiç unutmuorum tam 110 tane i.miştim. asla onları bırakma hata edersin bak demedi deme.sonra daha kötü olursun sporda yapamazsın.(korkutuyum azcık)
şaka şaka valla korkutmak için deil ilaçları asla bırakma tesletrini düzenli yaptr hele birde bebek düşünüosun bak bebeğide etkiler demedi deme. sonra ben bu ilaçları içerken iyi oluodum sonra tekrar düşüodu değerlerim bu böle gtti baya. üzüm çekirdeği tozu dediler bana.onu yoğurda karıştırp yedim baya bi.kumla yoğurdu karıştrmışsın gibi oluo amma işte napalım yedim
sonra kurtuldum o illetten teyzemde de vardı ayroca oda yedi çekrdek tozu o da öle kurtuldu.
pekmeze gelnce kuzenm tıp öğrencisi demişki hocalrı ona pekmez öle sanıldığı gibi kan yapmaz demiş yani yapar ama çok az demiş mesela şöle anlatayım 1 gr kan olması için litrelerce pekmez içmek gerekirmiş o yüzden çok işe yaramıo onun yerine ben hep üzüm yedim üzüm çekrdeği yaban mersinide çok kan yapıo bide yeşil yapraklı sebzeler yedim Allah a şükür kurtuldum ama pekmezle fln olmuo o iş bebişim unutma sakın.

bu arada bi ayak bakımımı yaptrmaya gidip gelcem davşanalarım sizi seviorummm az sooona gelcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…