evet yine anlaşılamadımm ama neyseeeeeeeeeee artıkkkkkkkkkk:44:
öğretmenlik okuyorum canımmm 3. sınıftayım bende
hayırdır check upa niye girdinkine
bana da bi garip geldiydiiiiortaya bi laf atıyooooo,ne olduğunu anlam içinnn düşünüp duruyorumm valla:44:bi de ne ironik demez mi ironiyle ne alakası varsa söylediğinin.sanki bembayaz kediye kömür adını koymuşta ironiye bak der gibi söylüyo(neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş)
bişey sorıciim size eee herşeyi diyetisyen soramıyom
yaw bu demir solisyonları benim midemi bulandırıyo hemde çok tiksindim. diyorumki onun yerine aç karnına 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi içsem acep olurmuki ni dersiniz kızlar. hatta demin 1 kaşık keçiboynuzu pekmezini suyla yutuverdim valla tadını bilenem anlamadan yuttum tadınca çok tatlı geliyo banada ondan suyla yutuverdim :86: en azından solisyondan iyidir yani solisyon berbat ediyo beni. hem pekmez enerjide verir demi ni dersiniz tospiklerim hee
kız yoli siz tanışıyorsunuz sanırım kendileri ileennnnnnnnnnnnn nasıl bir arkadaştır anlat bakemm bizeee.bu nası öğrenci hiç okula gitmiyomu ayolll sabahtan beri burdaaaaaaaaa:44:
ironik olma sevgilimm
tontirik olma seevgiiilim
git biraz eliptik çalış
slim in six pack filan yap
tepemi attırma sevgiilim
bende keçiboynuzu pekmezi içiyordum sabahları
ama kalanço dedüü küü eee :44::44::44:
valla tam olarak ne dedi hatırlamıyorum ama pekmezin pek bi faydası yokmş asıl fayda eden üzüm çekirdee tozuymuş
kız dogru didim demi kalanço
geçen üzüm tozu dimiştim de
Erkek arkadaşım girdi geçen hafta kampanya vardı gittiğimiz hastane de ben de bahaneyle gireyim dedim ne var ne yok içimde bi görelimmmm deyüüüüü inşallah güzel çıkarrr sonuçlarrr
Fambıkkkkkkk benim kömürümün rengi de ismi gibi kömürrrrrrr bikere facebooktan bak da görrrrr:86::86::86::86:
kız aklıma başka kedi ismi gelmedi ondan kömür dedim e ona tezat oluşturacak ne desem beyaz kedi olur dedimmmmm,ironiye örenek varme amaçlı şeyettimdiiiii
yaw bu demir solisyonları benim midemi bulandırıyo hemde çok tiksindim. diyorumki onun yerine aç karnına 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi içsem acep olurmuki ni dersiniz kızlar. hatta demin 1 kaşık keçiboynuzu pekmezini suyla yutuverdim valla tadını bilenem anlamadan yuttum tadınca çok tatlı geliyo banada ondan suyla yutuverdim :86: en azından solisyondan iyidir yani solisyon berbat ediyo beni. hem pekmez enerjide verir demi ni dersiniz tospiklerim hee
herşeyin doğal olanıdan yanayımmm ancak tohtoraaaa bi sor diyirimmm ben
ikinci öğretimim akşamları oluyor dersim. 7-10 arası.
bana 1 ay kullan yeterli dediydi. 2 ay kullandım. ee önce oluyosa sonuçta yine olur demiHugocukcuuummm ben de daha önceleri ciddi bir kansızlık sorunu yaşadım ve demir solsiyonlarından 3 ay düzenli kullandım 1 ay bıraktım sonra 3 ay daha kullandım böyle 2 yıl falan kullandım sürekli doktor kontrolünde...yani 3 aydan fazla önermedi doktorum sen ne zamandır kullanıyosun bilmiyorum ama 3 ay olduysa 1 -2 ay ara ver derim ben yani doktorum o şekilde vermişti bana arada bir tam kans ayımı yaptırıp tekrar gerekiyorsa içebilirsin. Ama pekmez maalsef karşılamıyor aynı ihtiyacı. o solisyonlarda demri çok konsantra ve oldukça fazla,pekmesin sağladığı demir ona göre oldukça az; bence tekrra bir kan sayımı yaptır yani periferik yayma testi yapıyorlar demir oranı falan daha net görünüyor bana öyle yapmışlardı benim epey ciddiydi demir eksikliğim 2 yıl falan kullandım ama 6 ayda bir test yaptırdım tekrar. bence test yaptır gerekiyorsa tekrar alırsın ama maksimum 3 ay düzenli kullan demişti doktorum eksiklik devam etse de 1 ay ara verip öyle devam ettim ben ama pekmez olmaz
ya orda ironiden bahsettiğim şuydu. osman isminde bir kedim varken. erkek arkadaşımın da isminin osman olmasıydı olay.
gerçektenmi bu seviye beni zorlamayan bir seviye gerçi şimdi öyle koşmuyorumda ama yani başlayınca zorlanmam ne dersin bazen koşular filan oluyoya katılsam kazanırmıyımkine
zayıfladıktan sonra ileerletcem ama ahdım var o koşu bandının son seviyesine kadar uğraşacam [/
evet gerçekten baya iyisin.valla böle gidersen kazanırsın.inşllah hedefine ulaşırsın
işşallah bak şimdi gaza geldim katılam bari ilerde madalya filan verirler bakır teneke parçası bişeyler eşimin gözüne gözüne sokarım artıkınartıkın yanıma varılmaz benim bikaç masa sandalye deviririm havadan vallaha
Erkek arkadaşım girdi geçen hafta kampanya vardı gittiğimiz hastane de ben de bahaneyle gireyim dedim ne var ne yok içimde bi görelimmmm deyüüüüü inşallah güzel çıkarrr sonuçlarrr
vayy uyanık neruş kampanyadan faydalanmış seni gidi tospik seni eferim çok akıllıymışın bende olsam hiç kaçırmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?