kız yoli siz tanışıyorsunuz sanırım kendileri ileennnnnnnnnnnnn nasıl bir arkadaştır anlat bakemm bizeee.bu nası öğrenci hiç okula
gitmiyomu ayolll sabahtan beri burdaaaaaaaaa:44:
yolandaaaaaaaamyapıcam balım. valla eski sevgilime inat yapıcam. fıstık gibi bi hatun olayım da çatır çatır çatlasın
yolandam bana şiirler yazdı. ne hatunum ki şiirlere konu oldum heyt be.. e bu şiirleri haketmek için slim in 6 yapmalıyım tabi ki ben de. yolandaaaaam bugünkü sporlarımı sana adıyorum hayatımın annamı
ara öğünde 1 fincan şekersiz sütsüz türk kahvesi 5 hurma5 badem 5 antep fıstığı
hugocuğum şöle anlatayım çok fena kansızlık sorunu yaşadım ben geçmiş yıllarda o solisyonlardan kutu kutu içtim hele bi kış hiç unutmuorum tam 110 tane i.miştim. asla onları bırakma hata edersin bak demedi deme.sonra daha kötü olursun sporda yapamazsın.(korkutuyum azcık)
şaka şaka valla korkutmak için deil ilaçları asla bırakma tesletrini düzenli yaptr hele birde bebek düşünüosun bak bebeğide etkiler demedi deme. sonra ben bu ilaçları içerken iyi oluodum sonra tekrar düşüodu değerlerim bu böle gtti baya. üzüm çekirdeği tozu dediler bana.onu yoğurda karıştırp yedim baya bi.kumla yoğurdu karıştrmışsın gibi oluo amma işte napalım yedim
sonra kurtuldum o illetten teyzemde de vardı ayroca oda yedi çekrdek tozu o da öle kurtuldu.
pekmeze gelnce kuzenm tıp öğrencisi demişki hocalrı ona pekmez öle sanıldığı gibi kan yapmaz demiş yani yapar ama çok az demiş mesela şöle anlatayım 1 gr kan olması için litrelerce pekmez içmek gerekirmiş o yüzden çok işe yaramıo onun yerine ben hep üzüm yedim üzüm çekrdeği yaban mersinide çok kan yapıo bide yeşil yapraklı sebzeler yedim Allah a şükür kurtuldum ama pekmezle fln olmuo o iş bebişim unutma sakın.
bu arada bi ayak bakımımı yaptrmaya gidip gelcem davşanalarım sizi seviorummm az sooona gelcemm
tohtora ne gerek var natureltospik sen varsınya maşallah herbalist pitki uzmanı gibisin heedaha önce konusu geçmişti pekmez sabahları vereyim dedi sonra unuttu laf karıştı daha fazla demir solisyonu içemiciim valla ateş çıkmaya başladı hee 1 tatlı kaşığı yedim üşüyodum geçti valla
işşallah bak şimdi gaza geldim katılam bari ilerde madalya filan verirler bakır teneke parçası bişeyler eşimin gözüne gözüne sokarım artıkınartıkın yanıma varılmaz benim bikaç masa sandalye deviririm havadan vallaha
hugoommm
gombürük davşanıımm
bugün çok formundasın heee
canımsın sen yirim yirim sportif zöbürügüm benimm
kızlar yediklerimizin bildirimlerini günlük mü yapıyoruz birisi yorumluyor mu??
kilo bildirimlerini kime yapıyoruz?
canım günlük yediklerini yazıyorsun, bir yanlış eksik olursa biri muhakkak yorumlar merak etme. böylece dogru beslenmeyi ögreniyorsun ve kilo da vermiş oluyorusn bir taşlaaa iki kuuuş
burda bildirim yok kilo verenler gelip söylüyor haftada bi gün tartılma günü seçebilirsin, yada 15 günde bir yada ayda bir sana kalmış bu
yolanda tatlım osman bu ara cok ısırıyo neden yapıyor olabilir ya.. deliricem. cok acıtıyor bir de.. kırdı resmen elimi
katzicim erkek kediler biraz hırçın oluyor bir de eger kısır değilse kızışmış olabilir. benim yolandam da ısırır ama sadece sevmek için çok canımızı yakmaz
kızlar yediklerimizin bildirimlerini günlük mü yapıyoruz birisi yorumluyor mu??
kilo bildirimlerini kime yapıyoruz?
hugoommm
gombürük davşanıımm
bugün çok formundasın heee
canımsın sen yirim yirim sportif zöbürügüm benimm
canım günlük yediklerini yazıyorsun, bir yanlış eksik olursa biri muhakkak yorumlar merak etme. böylece dogru beslenmeyi ögreniyorsun ve kilo da vermiş oluyorusn bir taşlaaa iki kuuuş
burda bildirim yok kilo verenler gelip söylüyor haftada bi gün tartılma günü seçebilirsin, yada 15 günde bir yada ayda bir sana kalmış bu
katzicim erkek kediler biraz hırçın oluyor bir de eger kısır değilse kızışmış olabilir. benim yolandam da ısırır ama sadece sevmek için çok canımızı yakmaz
daha 7aylık yaa.. kısırlaştırıcam da bakalım. veterinerle bi konuşalım. çok ısırdı pislik! bir de odanın ortasına pis suyu döktü. vileda kovasını devirdi. çıldırdım. bağırdım filan. şimdi kaçıyo. azcık sevmiycem. aklı başına gelsin.
daha 7aylık yaa.. kısırlaştırıcam da bakalım. veterinerle bi konuşalım. çok ısırdı pislik! bir de odanın ortasına pis suyu döktü. vileda kovasını devirdi. çıldırdım. bağırdım filan. şimdi kaçıyo. azcık sevmiycem. aklı başına gelsin.
ay kıyamam yaaaa canım benim
benim de site bahçesinde bir kedim var sakat
bebekliğinden beri ona bakıyoruz.evin içine alamıyoruz çünkü kuş ve balık varrr:)
ama çok sadık ve sevimli bayılıyorum ben kedilereee
170 topişim
ay kıyamam yaaaa canım benim
benim de site bahçesinde bir kedim var sakat
bebekliğinden beri ona bakıyoruz.evin içine alamıyoruz çünkü kuş ve balık varrr:)
ama çok sadık ve sevimli bayılıyorum ben kedilereee
bu da çok uysaldı tırnak bile cıkarmazdı noldu birden anlamadım. bagırdım filan. üzülüyorum da bagırınca kızınca ama ne bileyim yapmak gerekiyor bazen =/ küsmüştür muhakkak şimdi banailgilenmiycem biraz hatasını anlasın. göl oldu resmen evin içi daha yeni temizlemiştim.
güzelim bize yazıyorsun günlük yazıyorsun her yediğin zaman istersen parça parça istersem tam günü. kilo bildiriminide ticker yapıyorsun orda verince değiştiriyorsun.hepimizin birtane var mesela.
topişim derken anlamadım kız sen bana tonbişim mi dedin:44:
canım hayvanlar bazen hakikaten sabrımızı zorlarlar ama işte sabredip onları da anlamak lazım. benim yoli bir ara akla hayale gelmeyen yerlere işedi kaka yaptı.. gitti annemin çeyizime koyduğu o güzelim beyaz örtülere yemenilere mıçtı adi kedi off hala kaka kokuyo o kadar yıkadım yani
bazen iş gezisi için bir hafta yurtdışında filan oluyorum evde eşim var ama oda ilgilenmez tuvaleti çok dolunca alternatif arıyordu gidiyo halılara filan kaka çiş ..bıkmıştım şimdi tuvaletini sık temizlemeye çalışıuyorum daha az kaka yapıyo saga sola ama işte çocuk ta olsa kaka yapıyo öyle yaptı diye sevmicek değilim herşeyi ile seviyorum yolimi ama derdi de yok değil
gerçi kedi köpege nazaran çok daha kolay bakımlı bi hayvandır
bu arada 7 aylık küçük deil çocukken benim kedim 4 aylıkken çiftleşip hamile kalmıştı gecikmeden kısırlaştır başına dert olmasın şimdi zaten genç bi hayvan enerjisini atacak yer arar oraya buraya koşturur hayal etmek güç değil
canım hayvanlar bazen hakikaten sabrımızı zorlarlar ama işte sabredip onları da anlamak lazım. benim yoli bir ara akla hayale gelmeyen yerlere işedi kaka yaptı.. gitti annemin çeyizime koyduğu o güzelim beyaz örtülere yemenilere mıçtı adi kedi off hala kaka kokuyo o kadar yıkadım yani
bazen iş gezisi için bir hafta yurtdışında filan oluyorum evde eşim var ama oda ilgilenmez tuvaleti çok dolunca alternatif arıyordu gidiyo halılara filan kaka çiş ..bıkmıştım şimdi tuvaletini sık temizlemeye çalışıuyorum daha az kaka yapıyo saga sola ama işte çocuk ta olsa kaka yapıyo öyle yaptı diye sevmicek değilim herşeyi ile seviyorum yolimi ama derdi de yok değil
gerçi kedi köpege nazaran çok daha kolay bakımlı bi hayvandır
bu arada 7 aylık küçük deil çocukken benim kedim 4 aylıkken çiftleşip hamile kalmıştı gecikmeden kısırlaştır başına dert olmasın şimdi zaten genç bi hayvan enerjisini atacak yer arar oraya buraya koşturur hayal etmek güç değil
hakkaten delikanlı kedi oldu oğlumen kısa zamansa yaptırayım
merhaba cicişlerrrrr
ben geldiiiiim
:))))
sabahtan beri çok yoğunum koşturmaktan nete girmeye fırsat bulamadım kusura kalmayınn
zannetmeyin ki gittim gelmiycem artık hep burdayımmmm
yediklerimizden başlayalımmm
sabah :
1 kase yağsız süt ile birlikte 2 yk tam tahıllı mısır gevreği
ara öğün:
çeyrek simit (ablalarımı dinliyorummmm)
1 üçgen peynir
1 ceviz büyüklüğünde çiğ köfte
öğle:
1 yarım kase ezogelin çorba (5-6 yk anca yedim)
1 küçük fırında pişmiş tavuk budu(patates kızartmalarını azmedip yemedim arkadaşıma verdimmm)
1 kase yoğurt
110ml light kola
farklı bi sevgi sözcüğüyle sevmiş işte seni hazal daha ne. sevin sevin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?