60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız yoli siz tanışıyorsunuz sanırım kendileri ileennnnnnnnnnnnn nasıl bir arkadaştır anlat bakemm bizeee.bu nası öğrenci hiç okula
gitmiyomu ayolll sabahtan beri burdaaaaaaaaa:44:

fambukum meraklı kedimm
arkideşi burdan tanıyorum valla kendisini tanımam etmem işte sana ne söledi ise o kadarını biliyorum bende valla aramızda bişi yok sadece arkideşizzz

yolandaaaaaaaam yapıcam balım. valla eski sevgilime inat yapıcam. fıstık gibi bi hatun olayım da çatır çatır çatlasın

eferin kız yap dabe
4-5 sene önce o zaman ki koca kafalı eski sevgilim beni terkedince bende salona yazılıp fıstık gibi olmuştum ama aşk acısı yanee şutlanmanın acısı bitince yine başladık yimeee

yolandam bana şiirler yazdı. ne hatunum ki şiirlere konu oldum heyt be.. e bu şiirleri haketmek için slim in 6 yapmalıyım tabi ki ben de. yolandaaaaam bugünkü sporlarımı sana adıyorum hayatımın annamı

kız sussana aşkımız ortaya çıkıca deli domdom
o sporlar bi yapılmasın bak napacam valla böle dombiş dombiş tangoda yaptırmazlar sölim hee :76::76::76:
yeni avatarnda çok matrak ayyynı osman heee
artıkın hangisi aklına gelirse

bende kansızlık yokmuş sadece demir eksikliği çıktı çok kilo vermede oluyo dedi doktor çok değilmiş çok düşük değilmiş ama madem öyle içmeye devam ederim napak niidek
emme sabahları pekmezde içcem ateş bastı şimcik sebebi belli olmayan nerden geldiği belirsiz bir enerji yüklesi oluştu şimcik bende ateş topu gibi oldum :86:

kızlar yediklerimizin bildirimlerini günlük mü yapıyoruz birisi yorumluyor mu??
kilo bildirimlerini kime yapıyoruz?

güzelim bize yazıyorsun günlük yazıyorsun her yediğin zaman istersen parça parça istersem tam günü.kilo bildiriminide ticker yapıyorsun orda verince değiştiriyorsun.hepimizin birtane var mesela.

hugocuk bende de demir eksikliği vardı sebebini kırmızı et yemeye başladığımda anladım çünkü artık demirim normal çıkıyor bilgin olsun..

merhaba cicişlerrrrr
ben geldiiiiim
:))))
sabahtan beri çok yoğunum koşturmaktan nete girmeye fırsat bulamadım kusura kalmayınn
zannetmeyin ki gittim gelmiycem artık hep burdayımmmm
yediklerimizden başlayalımmm
sabah :
1 kase yağsız süt ile birlikte 2 yk tam tahıllı mısır gevreği

ara öğün:
çeyrek simit (ablalarımı dinliyorummmm)
1 üçgen peynir
1 ceviz büyüklüğünde çiğ köfte

öğle:
1 yarım kase ezogelin çorba (5-6 yk anca yedim)
1 küçük fırında pişmiş tavuk budu(patates kızartmalarını azmedip yemedim arkadaşıma verdimmm)
1 kase yoğurt
110ml light kola

güzelim bize yazıyorsun günlük yazıyorsun her yediğin zaman istersen parça parça istersem tam günü.kilo bildiriminide ticker yapıyorsun orda verince değiştiriyorsun.hepimizin birtane var mesela.

ben özürlüyüm yapamıyorum o tickeri:)))))
ama kim isterse anında söylerim yaniiii
yediklerime de yorum yapılıyor acayip hoşuma gidiyor motive ediyorsunuz beni kkızlarrr
hepinizi çokkkk seviyorum yaaaa:78::98:

ahaaaaaaaaaaaaaa yakaladım senii gnrtcntcrll:82::82::82nasıl bir rumuzdur bu yaw),simit olayını halletmişssin gözümden kaçmadı emmmeeeeeeeee gazlı içecek içmios şekercim özellikle senin gibi kilosu az eccik bölgesel fazlalıgı olan arkadaşlar.artıkın yarın ayran veya soda içersin yemeğin yanında okto?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…