ben özürlüyüm yapamıyorum o tickeri:)))))
ama kim isterse anında söylerim yaniiii
yediklerime de yorum yapılıyor acayip hoşuma gidiyor motive ediyorsunuz beni kkızlarrr
hepinizi çokkkk seviyorum yaaaa:78::98:
topişim derken anlamadım kız sen bana tonbişim mi dedin:44:
ahaaaaaaaaaaaaaa yakaladım senii gnrtcntcrll:82::82::82nasıl bir rumuzdur bu yaw),simit olayını halletmişssin gözümden kaçmadı emmmeeeeeeeee gazlı içecek içmios şekercim özellikle senin gibi kilosu az eccik bölgesel fazlalıgı olan arkadaşlar.artıkın yarın ayran veya soda içersin yemeğin yanında okto?
canım benim boy kilo ve hedefini söyle sana yapayım...
hayır kızz tombişim değil topişim dedim sevgi ifadesi hee
hmm mesaj alındı anlaşıldı ablacığımmm
:))aslında rumuz değil o yaw adımın soyadımın sessiz harfleriiiibiraz garip oldu dediğin gibi
çooook teşekkür ederimmm yarına hemen işyerine soda getiriyorum şöyle en minerallisinden
hmm mesaj alındı anlaşıldı ablacığımmm
:))aslında rumuz değil o yaw adımın soyadımın sessiz harfleriiiibiraz garip oldu dediğin gibi
çooook teşekkür ederimmm yarına hemen işyerine soda getiriyorum şöyle en minerallisinden
ayyy Allah razı olsun yaaa işte bak özürlü bir kula yardım geldiiii
1,67 boy
58 kilo
hedef 54
bu arada 61 ile başladık yolculuğa
oldu bebik,sen aslında formundasın da biz mikemmelllll olman için çabalıyoz işte naçizane
canım şöyle oluyor light colanın kalorisi az ancak vücut şeker ile yapay tatlandırıcı arasındakii farkı ayırt edemiyormuş o yüzden diyorki uzmanlar light içmişsin normal içmişsin fark yok diyorlar yani. 1 bardak colada günlük şeker ihtiyacımızın tam 100 katı fazla şeker vardüşünsene nolur bu şeker nereyi besler bence göbeği besler o yüzden coladan konsantre meyve sularından liht içeceklerden uzak dur. doğal meyve suları oluyor şeker ilavesiz onları içebilirsin en güzeli kendin yapman mesela ben yazın annem kızılcık atmış dondurucuya kışın kaynattım şeker ilace etmedim karanfil koydum içtim çok güzel oldu. vişneyide böyle yaptım. böyle şeyler yapılabilir özellikle kızılcık çok iyi oluyo iştahıda kesiyo
abbas yolcu diyosun yanihoşgeldin şekerim ,topiş hatunlar iyi yolcukular dilerr
Eveeeeeeeet sensin tabiiii arada hepimizin oluyor kaçamkalrı önemliolan günlerceeeeeeee uzatmamakkkkk
He ben aldı bu bestedeki mesajı kelimeler kifayetsizz kaliiiiiiiiii bu da yeter banaaa
Haaaaaaaa ondan hafiye didiiiiiiiiii ben de onu anlamamıştımmmo zaman laf boşa gitmesin aslında tahmine ettim deee isminiii hemen bakıyorummmmmmm
noliyyy ya,haksız rekabet var burda,hemaaaaaaaan face adresini veriyosun bana nerudacannnn,bende sana bakcam isminden de güsel bir lakap yapcammmmmm
yaaa eksik olmayın yaaaa ben buranın dışında motive olamıyorum yeminle çok zor oluyor bişeyi de beceremiyorum.
zaten 61den sayenizde 58e düşmüştüm.
ayyy Allah razı olsun yaaa işte bak özürlü bir kula yardım geldiiii
1,67 boy
58 kilo
hedef 54
bu arada 61 ile başladık yolculuğa
hımm napmak lazım o zaman dur düşünüyorum
düşünüyorum :93:
Düşünüyorum :93:
Aha buldum
O zaman hep burda ol motivasyonun düşmez :86: Allahım ne kadar zekiyim ben yaw :86:
Eveeeeeeeet sensin tabiiii arada hepimizin oluyor kaçamkalrı önemliolan günlerceeeeeeee uzatmamakkkkk
He ben aldı bu bestedeki mesajı kelimeler kifayetsizz kaliiiiiiiiii bu da yeter banaaa
Haaaaaaaa ondan hafiye didiiiiiiiiii ben de onu anlamamıştımmmo zaman laf boşa gitmesin aslında tahmine ettim deee isminiii hemen bakıyorummmmmmm
noliyyy ya,haksız rekabet var burda,hemaaaaaaaan face adresini veriyosun bana nerudacannnn,bende sana bakcam isminden de güsel bir lakap yapcammmmmm
ohooooooooooooooo ben sana davet gönderdim bileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aç da baaaaaaaaaaaakkkk
hımm napmak lazım o zaman dur düşünüyorum
aha buldum
o zaman hep burda ol motivasyonun düşmez :86: allahım ne kadar zekiyim ben yaw :86:
akılll küpü maşallahhhh:86::86::86: küp küppppppp keçi boynuzu pekmezi gibi tatlı hem deee
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wGkacEB/weight.png
canım al sana ticker bunu profil bölümünden cizelge yerine yapıştır.kaydet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?