60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm mesaj alındı anlaşıldı ablacığımmm
:))aslında rumuz değil o yaw adımın soyadımın sessiz harfleriiiibiraz garip oldu dediğin gibi
çooook teşekkür ederimmm yarına hemen işyerine soda getiriyorum şöyle en minerallisinden

oldu bebik,sen aslında formundasın da biz mikemmelllll olman için çabalıyoz işte naçizane

canım şöyle oluyor light colanın kalorisi az ancak vücut şeker ile yapay tatlandırıcı arasındakii farkı ayırt edemiyormuş o yüzden diyorki uzmanlar light içmişsin normal içmişsin fark yok diyorlar yani. 1 bardak colada günlük şeker ihtiyacımızın tam 100 katı fazla şeker var düşünsene nolur bu şeker nereyi besler bence göbeği besler o yüzden coladan konsantre meyve sularından liht içeceklerden uzak dur. doğal meyve suları oluyor şeker ilavesiz onları içebilirsin en güzeli kendin yapman mesela ben yazın annem kızılcık atmış dondurucuya kışın kaynattım şeker ilace etmedim karanfil koydum içtim çok güzel oldu. vişneyide böyle yaptım. böyle şeyler yapılabilir özellikle kızılcık çok iyi oluyo iştahıda kesiyo

oldu bebik,sen aslında formundasın da biz mikemmelllll olman için çabalıyoz işte naçizane

yaaa eksik olmayın yaaaa ben buranın dışında motive olamıyorum yeminle çok zor oluyor bişeyi de beceremiyorum.
zaten 61den sayenizde 58e düşmüştüm.

hmmm iyi fikirmiş yaaa süper
ben de bu yaz yapıvereyim madem salça yaparken onu da aradan çıkarırım.teşekkürler

yaaa eksik olmayın yaaaa ben buranın dışında motive olamıyorum yeminle çok zor oluyor bişeyi de beceremiyorum.
zaten 61den sayenizde 58e düşmüştüm.

hımm napmak lazım o zaman dur düşünüyorum
düşünüyorum :93:
aha buldum
o zaman hep burda ol motivasyonun düşmez :86: allahım ne kadar zekiyim ben yaw :86:

hımm napmak lazım o zaman dur düşünüyorum
Düşünüyorum :93:
Aha buldum
O zaman hep burda ol motivasyonun düşmez :86: Allahım ne kadar zekiyim ben yaw :86:

valla kovsanız da gitmem o derece yüzsüzüüüüüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…