ohooooooooooooooo ben sana davet gönderdim bileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aç da baaaaaaaaaaaakkkk
akılll küpü maşallahhhh:86::86::86: küp küppppppp keçi boynuzu pekmezi gibi tatlı hem deee
dur bakem o zaman:82::82:
merhabaaamaannn sabahtan beri çalış çalış bi fırsat bulupta gelemedim yanınıza,hemen yediklerimi yazızm da sonra bi geçmişe uzanıp geliym neler kaynatmışsınınz bi bakıym
kahvaltı
1 kk ligt peyir
1 yuvarlak (avuçiçi kadar)kepek ekmeği
1 kupa şekersiz çay
ara
3 badem
5 fındık
3 kayısı
yarım çay bardağı beyaz leblebi(zengin bi ara oldu sanırım)
öğle
balık tava(palamut 3 dilim)
fasülye piyazı(3 çatal)
domates çorba(3 yemek kaşığı)
irmik helva(3 yemek kaşığı)
ara
neskafe 2 si bi arada
1 çay bardağı beyaz leblebi
4 badem
3 fındık
şimdiye kadar 1 lt su içtim.yazınca farkettim ki bugün biraz abarttım sanırım.
canım benim herşey güzelde helva nede 3 kaşık hadi yedin azıcık tadımlık yeseydin.yada 1 kaşık.3 kaşık yamerhabaaamaannn sabahtan beri çalış çalış bi fırsat bulupta gelemedim yanınıza,hemen yediklerimi yazızm da sonra bi geçmişe uzanıp geliym neler kaynatmışsınınz bi bakıym
kahvaltı
1 kk ligt peyir
1 yuvarlak (avuçiçi kadar)kepek ekmeği
1 kupa şekersiz çay
ara
3 badem
5 fındık
3 kayısı
yarım çay bardağı beyaz leblebi(zengin bi ara oldu sanırım)
öğle
balık tava(palamut 3 dilim)
fasülye piyazı(3 çatal)
domates çorba(3 yemek kaşığı)
irmik helva(3 yemek kaşığı)
ara
neskafe 2 si bi arada
1 çay bardağı beyaz leblebi
4 badem
3 fındık
şimdiye kadar 1 lt su içtim.yazınca farkettim ki bugün biraz abarttım sanırım.
canııım çok teşekkür ederim:)güzel hatunlar desekkk şöyle fıstıklar gibi bu yaz böööyle yanmış taşşş gibi olmuşşşş
canım şöyle oluyor light colanın kalorisi az ancak vücut şeker ile yapay tatlandırıcı arasındakii farkı ayırt edemiyormuş o yüzden diyorki uzmanlar light içmişsin normal içmişsin fark yok diyorlar yani. 1 bardak colada günlük şeker ihtiyacımızın tam 100 katı fazla şeker vardüşünsene nolur bu şeker nereyi besler bence göbeği besler o yüzden coladan konsantre meyve sularından liht içeceklerden uzak dur. doğal meyve suları oluyor şeker ilavesiz onları içebilirsin en güzeli kendin yapman mesela ben yazın annem kızılcık atmış dondurucuya kışın kaynattım şeker ilace etmedim karanfil koydum içtim çok güzel oldu. vişneyide böyle yaptım. böyle şeyler yapılabilir özellikle kızılcık çok iyi oluyo iştahıda kesiyo
zaten tadımlık yedim de(çok güzel yapmışlardı ellerine sağlık) ondan öyle oldu.tamamı 7-8 kaşık gelirdi.bu kadardaa bol verilmeez ki.dimi ama .benimki de hırsızın hiçmi suçu yok diyene döndü.züğürt tesellisi işte..canım benim herşey güzelde helva nede 3 kaşık hadi yedin azıcık tadımlık yeseydin.yada 1 kaşık.3 kaşık ya
temammm buldumarkideşler nerudaya şesu diyoruz bundan sonra
hıı eda TAŞŞŞpınar abla gibii mii
aa hugocum benim de ne zamandır taze kızılcıkım var dolapta biraz ekşi olur o gerçi oldukça hararet kesici özelliği var yaz sıcagında sıcaklar gelsin yapem de içem
Ya aslında günde 1 saat yürüyüş yapmayı çok istiyorum,ama gelgelelim 2.5 yaşında bir oğluşum olduğu için bu pek mümkün görünmemekte..zaten havalarında ayarı yok,azönce yağmur vardı,şimdi açtı..ne yapsamda yürüyüşümü düzenli yapabilsem..:26:
hmmm oldu mu kiii?
şesu haaaaaaalaaımmmmmmmmmmm hemen bulmuş bişey yaaaaaaaaaaaaaa lisede servis şoförümüz iğğğrenççç espriler yapardı akola-agazoz gibi şesu daha iyi
şöyle cok cok emen bir sarı kafa güzel olurdu vallaaa5 koca hurma,1 kupa humana still tea(süt yapsın deyüüüüüü)emziren sarıkafa niye yok yaa:)))
reyting rekoru kırıyom bugün kendi çapımda,60 msg ım beğenilmiş.
kız hügo valla karnıma ağrılar girdi he,bak yineeee ölmekten gülecem şimdi(kukuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihımm napmak lazım o zaman dur düşünüyorum
düşünüyorum :93:
düşünüyorum :93:
aha buldum
o zaman hep burda ol motivasyonun düşmez :86: allahım ne kadar zekiyim ben yaw :86:
şesu haaaaaaalaaımmmmmmmmmmm hemen bulmuş bişey yaaaaaaaaaaaaaa lisede servis şoförümüz iğğğrenççç espriler yapardı akola-agazoz gibi şesu daha iyi
şöyle cok cok emen bir sarı kafa güzel olurdu vallaaa
kız hügo valla karnıma ağrılar girdi he,bak yineeee ölmekten gülecem şimdi(kukuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)
heeeeeeeeeehheeeeeeeeeeeeeeehhheeeeeeeeeeeeeiğrençin bir basamak üstü diyon yaniiiiiiiiii
biz neruşa alıştık canım değiştirezsn artıkk,benimkini değiştiremediğin gibiiiiiiiama sen loxi geldin roxi olarak gidecen artıkınnnnnnnnnnn
şöyle cok cok emen bir sarı kafa güzel olurdu vallaaa
kız hügo valla karnıma ağrılar girdi he,bak yineeee ölmekten gülecem şimdi(kukuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)
heeeeeeeeeehheeeeeeeeeeeeeeehhheeeeeeeeeeeeeiğrençin bir basamak üstü diyon yaniiiiiiiiii
biz neruşa alıştık canım değiştirezsn artıkk,benimkini değiştiremediğin gibiiiiiiiama sen loxi geldin roxi olarak gidecen artıkınnnnnnnnnnn
tatlıları kendiniz yapın. ben neruşada söyledim tatlıları pekmezli yapın dedim. demedimmi neru sonradan demedi deme neruş
geçen ay pekmezli kakaolu puding yaptım valla 2 kaşık un koydum 1 kaşık kakao kıvamına göre yarımyağlı süt ekledim tat durumuna görede pekmezini ekledim yedüüm çokta güzel oldu normal puduingten farkı yok benim için üzerine hindistan cevizide ektim. gerçi fındıkta yalışırdı. böle mesela muhallebide olur herşey olur o zaman dışardaki tatıya gözünüz takılmaz canınız istemez istediğiniz zaman evde kendinize hazırlayıp yersiniz zaten dışarda niye yiyesinizki demi ama neruş demedimmi neruş sonradan demedi deme neruşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?