60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabaaamaannn sabahtan beri çalış çalış bi fırsat bulupta gelemedim yanınıza,hemen yediklerimi yazızm da sonra bi geçmişe uzanıp geliym neler kaynatmışsınınz bi bakıym
kahvaltı
1 kk ligt peyir
1 yuvarlak (avuçiçi kadar)kepek ekmeği
1 kupa şekersiz çay
ara
3 badem
5 fındık
3 kayısı
yarım çay bardağı beyaz leblebi(zengin bi ara oldu sanırım)
öğle
balık tava(palamut 3 dilim)
fasülye piyazı(3 çatal)
domates çorba(3 yemek kaşığı)
irmik helva(3 yemek kaşığı)
ara
neskafe 2 si bi arada
1 çay bardağı beyaz leblebi
4 badem
3 fındık
şimdiye kadar 1 lt su içtim.yazınca farkettim ki bugün biraz abarttım sanırım.

yaaa süper menüüü sadece minicik kaçamağı var dimi ama?
bakalım ablalarımız ne diyecekler onlar değerlendirsin duayen olarak
benim de menümün işte böyle olması lazım işte kendime bir özeleştiri oldu.sağlıklı ve hafif

canım benim herşey güzelde helva nede 3 kaşık hadi yedin azıcık tadımlık yeseydin.yada 1 kaşık.3 kaşık ya

off off yumak yine yumurtlayacak girmiş örtünün altına debelenip duruyo çıkarıyorum yine giriyo
yuvalığı çıkarttım bu sefer örtünün altını buldu hiç vazgeçmeyecek bu kuş yaw
daha kuluçkası yeni bitti
illa yavrusu olacak yani sanki çok azlarda bide yavru istiyo delüü

canııım çok teşekkür ederim:)güzel hatunlar desekkk şöyle fıstıklar gibi bu yaz böööyle yanmış taşşş gibi olmuşşşş

hıı eda TAŞŞŞpınar abla gibii mii

aa hugocum benim de ne zamandır taze kızılcıkım var dolapta biraz ekşi olur o gerçi oldukça hararet kesici özelliği var yaz sıcagında sıcaklar gelsin yapem de içem

Ya aslında günde 1 saat yürüyüş yapmayı çok istiyorum,ama gelgelelim 2.5 yaşında bir oğluşum olduğu için bu pek mümkün görünmemekte..zaten havalarında ayarı yok,azönce yağmur vardı,şimdi açtı..ne yapsamda yürüyüşümü düzenli yapabilsem..:26:

canım benim herşey güzelde helva nede 3 kaşık hadi yedin azıcık tadımlık yeseydin.yada 1 kaşık.3 kaşık ya
zaten tadımlık yedim de(çok güzel yapmışlardı ellerine sağlık) ondan öyle oldu.tamamı 7-8 kaşık gelirdi.bu kadardaa bol verilmeez ki.dimi ama .benimki de hırsızın hiçmi suçu yok diyene döndü.züğürt tesellisi işte..haklısın ama tutamadım kendimi bide o sırada masada hoş bi sohbet ortamıda vardı farketmedim bile nasıl olduğunu

temammm buldum arkideşler nerudaya şesu diyoruz bundan sonra

şesu haaaaaaalaaımmmmmmmmmmm hemen bulmuş bişey yaaaaaaaaaaaaaa lisede servis şoförümüz iğğğrenççç espriler yapardı akola-agazoz gibi şesu daha iyi

ben yaptım kışın canım içtik eşimle tabiki onun bardağına şeker ekledim. benimkinde karanfil beklettim azcık ama sadece içtim nefis bence

Allah bağışlasın canım yaaa.çocukla bu işler çok zor aslında.bence çocuğa bakacak kimse var ise spor salonuna yazılmanı öneririm

şesu haaaaaaalaaımmmmmmmmmmm hemen bulmuş bişey yaaaaaaaaaaaaaa lisede servis şoförümüz iğğğrenççç espriler yapardı akola-agazoz gibi şesu daha iyi

iwet iwet tuttum şesuyuyaw şesu sende kilo neyim yok, dalga mı geçiyon kız bizimlen,yoksa o resimler 1 asır oncesine mi ait

5 koca hurma,1 kupa humana still tea(süt yapsın deyüüüüüü)emziren sarıkafa niye yok yaa:)))
şöyle cok cok emen bir sarı kafa güzel olurdu vallaaa
reyting rekoru kırıyom bugün kendi çapımda,60 msg ım beğenilmiş.

hımm napmak lazım o zaman dur düşünüyorum
düşünüyorum :93:
düşünüyorum :93:
aha buldum
o zaman hep burda ol motivasyonun düşmez :86: allahım ne kadar zekiyim ben yaw :86:
kız hügo valla karnıma ağrılar girdi he,bak yineeee ölmekten gülecem şimdi(kukuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)

heeeeeeeeeehheeeeeeeeeeeeeeehhheeeeeeeeeeeeeiğrençin bir basamak üstü diyon yaniiiiiiiiii
biz neruşa alıştık canım değiştirezsn artıkk,benimkini değiştiremediğin gibiiiiiiiama sen loxi geldin roxi olarak gidecen artıkınnnnnnnnnnn

tatlıları kendiniz yapın. ben neruşada söyledim tatlıları pekmezli yapın dedim. demedimmi neru sonradan demedi deme neruş
geçen ay pekmezli kakaolu puding yaptım valla 2 kaşık un koydum 1 kaşık kakao kıvamına göre yarımyağlı süt ekledim tat durumuna görede pekmezini ekledim yedüüm çokta güzel oldu normal puduingten farkı yok benim için üzerine hindistan cevizide ektim. gerçi fındıkta yalışırdı. böle mesela muhallebide olur herşey olur o zaman dışardaki tatıya gözünüz takılmaz canınız istemez istediğiniz zaman evde kendinize hazırlayıp yersiniz zaten dışarda niye yiyesinizki demi ama neruş demedimmi neruş sonradan demedi deme neruşş

oldu miçoooooooo o zaman

ayrıca şesu da derim şesut da sen ne karışıonnnn

didin kız ben şahidimmm didi,yaptı ve yidi yani küssel oluyomuş denicem bendegeçenlerde ama kocana helva yapmıştın pekmezli yemediydi dimi hügocukniye hatırlattımki şimdi ben bunuuuuuu,yani yapmayın diye dedimdimdi:86:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…