yaaa süper menüüü sadece minicik kaçamağı var dimi ama?
bakalım ablalarımız ne diyecekler onlar değerlendirsin duayen olarak
benim de menümün işte böyle olması lazım işte kendime bir özeleştiri oldu.sağlıklı ve hafif
ayrıca şesu da derim şesut da sen ne karışıonnnn
tatlıları kendiniz yapın. ben neruşada söyledim tatlıları pekmezli yapın dedim. demedimmi neru sonradan demedi deme neruş
geçen ay pekmezli kakaolu puding yaptım valla 2 kaşık un koydum 1 kaşık kakao kıvamına göre yarımyağlı süt ekledim tat durumuna görede pekmezini ekledim yedüüm çokta güzel oldu normal puduingten farkı yok benim için üzerine hindistan cevizide ektim. gerçi fındıkta yalışırdı. böle mesela muhallebide olur herşey olur o zaman dışardaki tatıya gözünüz takılmaz canınız istemez istediğiniz zaman evde kendinize hazırlayıp yersiniz zaten dışarda niye yiyesinizki demi ama neruş demedimmi neruş sonradan demedi deme neruşş
ayrıca şesu da derim şesut da sen ne karışıonnnn
didin kız ben şahidimmm didi,yaptı ve yidi yani küssel oluyomuş denicem bendegeçenlerde ama kocana helva yapmıştın pekmezli yemediydi dimi hügocuk niye hatırlattımki şimdi ben bunuuuuuu,yani yapmayın diye dedimdimdi:86:
pudinge kepekli un mu kullandın demeye korkuyorum?hugocum bir de pekmezli pasta icat edermisin,öyle bişi olursa rahat 6 kk yerim yaneee
pudinge kepekli un mu kullandın demeye korkuyorum?hugocum bir de pekmezli pasta icat edermisin,öyle bişi olursa rahat 6 kk yerim yaneee
heee yimedi heç. zati sana çok sağlıklı kilo yapmayacak tatlı yaptım dedim gülmeye başladı anladı hemencik yemedi valla delüü
off off yumak yine yumurtlayacak girmiş örtünün altına debelenip duruyo çıkarıyorum yine giriyo
yuvalığı çıkarttım bu sefer örtünün altını buldu hiç vazgeçmeyecek bu kuş yaw
daha kuluçkası yeni bitti
illa yavrusu olacak yanisanki çok azlarda bide yavru istiyo delüü
pardonnnnnnn roxiiiiiiiiiiiiiiiiii
neruşaaaaaaaaaaa nihat doğanın asenaya asooooooooooooo dediği gibi,ASO desen daha mantıklıydı yaniii şesu neymiş öleee
canımcım çizelgendeki bmi 14 görünüyo bunda bi hata var sanki blumik gibi ne buu
üfff anlaşılmasın diye şesut diyorum ben,sen de çakmıyon hiç köfteden heee
ama sakın mesut deme
aaa kızlar sölemeyi unuttum,az önce bşr dergide okudum,abd de yapılan bir araştırmaya göre yaban mersini vücut yağlarının 2/3 unu eritiyormus.nerde bulunurki yaban mersini?
oha çok duygulandımbebiş istiyo o da kıyamam vallahi gözlerim doldu. çok hassasım bu ara
mucittin hügoooooooooooooooovalla sayesinde karnımız doyuyo kız öle demeeeeee koklaya koklaya doymaya çalışanlardan olacadık yoksammmmmmmmmmmmm.canım hügommmmmmmmm
oha çok duygulandımbebiş istiyo o da kıyamam vallahi gözlerim doldu. çok hassasım bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?