60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım çizelgendeki bmi 14 görünüyo bunda bi hata var sanki blumik gibi ne buu

pudinge kepekli un mu kullandın demeye korkuyorum? hugocum bir de pekmezli pasta icat edermisin,öyle bişi olursa rahat 6 kk yerim yaneee

heee yimedi heç. zati sana çok sağlıklı kilo yapmayacak tatlı yaptım dedim gülmeye başladı anladı hemencik yemedi valla delüü

pudinge kepekli un mu kullandın demeye korkuyorum? hugocum bir de pekmezli pasta icat edermisin,öyle bişi olursa rahat 6 kk yerim yaneee

mucittin hügoooooooooooooooovalla sayesinde karnımız doyuyo kız öle demeeeeeekoklaya koklaya doymaya çalışanlardan olacadık yoksammmmmmmmmmmmm.canım hügommmmmmmmm

pardonnnnnnn roxiiiiiiiiiiiiiiiiii
neruşaaaaaaaaaaa nihat doğanın asenaya asooooooooooooo dediği gibi,ASO desen daha mantıklıydı yaniii şesu neymiş öleee

yok malesef kepek un burda bulamıyorum 2 kaşık beyaz un kullandım henüz hamurişlerine geçemedik o yüzden almadım ziyan olmsın diye emme diyetten sonra muhakkak evimde herzaman olacak özellikle hamilelikte olur devamlı
bu arada limon ayaklarımı kemiriyo off oturamıyorumya yatıyorum acıyo diye sırtımdan inmiyorlar popomun üzerinde zıp zıp zıplıyo yaramazlar

heee yimedi heç. zati sana çok sağlıklı kilo yapmayacak tatlı yaptım dedim gülmeye başladı anladı hemencik yemedi valla delüü

çok güzel bi isim bulmutun bide ya,yemekteyiz programındaki gibiiiiiiiiiiiiAllahım ne komikti yaaaaaaaaaaahey gidi günler heyyyyyyyyyyyyyyyyy

oha çok duygulandım bebiş istiyo o da kıyamam vallahi gözlerim doldu. çok hassasım bu ara

aaa kızlar sölemeyi unuttum,az önce bşr dergide okudum,abd de yapılan bir araştırmaya göre yaban mersini vücut yağlarının 2/3 unu eritiyormus.nerde bulunurki yaban mersini?

aaa kızlar sölemeyi unuttum,az önce bşr dergide okudum,abd de yapılan bir araştırmaya göre yaban mersini vücut yağlarının 2/3 unu eritiyormus.nerde bulunurki yaban mersini?

kız neruşşşşşşş hapur hupur götürüyo hiç bize demiyyyyyyyyyyyyyyyyyy

oha çok duygulandım bebiş istiyo o da kıyamam vallahi gözlerim doldu. çok hassasım bu ara

ama ben hiç duygusa olamıyorum 4 taneler zati bide yavrular olursa off off evde sayıca bizden fazlalar valla egemenlik onlarda kafası kızdımı basıyo yaygarayı bize bağırıp duruyolar
mubiş krallığı gibi oldu bura. mubiş cumhuriyeti :86:

mucittin hügoooooooooooooooovalla sayesinde karnımız doyuyo kız öle demeeeeeekoklaya koklaya doymaya çalışanlardan olacadık yoksammmmmmmmmmmmm.canım hügommmmmmmmm

he valla,bende burda birinden duydum oglumun hazır muzlu kekini yedirirken koklayayım dedim,nerdeyse hüpletiyodum hepsini:86::86:yalnız saflık bende miii yoksa o fikri verende mi bilemedimm:86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…