aaa kızlar sölemeyi unuttum,az önce bşr dergide okudum,abd de yapılan bir araştırmaya göre yaban mersini vücut yağlarının 2/3 unu eritiyormus.nerde bulunurki yaban mersini?
he valla,bende burda birinden duydum oglumun hazır muzlu kekini yedirirken koklayayım dedim,nerdeyse hüpletiyodum hepsini:86::86:yalnız saflık bende miii yoksa o fikri verende mi bilemedimm:86::86:
kız neruşşşşşşş hapur hupur götürüyo hiç bize demiyyyyyyyyyyyyyyyyyy
he valla,bende burda birinden duydum oglumun hazır muzlu kekini yedirirken koklayayım dedim,nerdeyse hüpletiyodum hepsini:86::86:yalnız saflık bende miii yoksa o fikri verende mi bilemedimm:86::86:
kız yappp kepek unluu,pekmezli mantıları,börekleri,poğaçaları,kekleri rahatla sendeeee,sen acık acık yiyebülürüsnnn emzirip yakıyon nası olsaaaaaa
akşam oturmaya gitcem arkidese hüpletemmi diyon yaniiiii,ama pekmezli yapmamıstır şimdik o ,üstüne döksem olmamı pekmezitam türk aklı oldu işte buuu
canımcım sabah kahvaltını renksiz buldum ben hani bubnun pekemzi domatesi slatalığı yumrutası maydonozu vs.si olmaz bölezaten tadımlık yedim de(çok güzel yapmışlardı ellerine sağlık) ondan öyle oldu.tamamı 7-8 kaşık gelirdi.bu kadardaa bol verilmeez ki.dimi ama .benimki de hırsızın hiçmi suçu yok diyene döndü.züğürt tesellisi işte..haklısın ama tutamadım kendimi bide o sırada masada hoş bi sohbet ortamıda vardı farketmedim bile nasıl olduğunu
aaa kızlar sölemeyi unuttum,az önce bşr dergide okudum,abd de yapılan bir araştırmaya göre yaban mersini vücut yağlarının 2/3 unu eritiyormus.nerde bulunurki yaban mersini?
ben biliyorum nerde bulunuyo. canım mersinde bulunuyo. mersinin yabani urmanlarında yetişir kendisi bu sebepten yaban mersini denir kendisine :86:
hmm bilmem ben yapmadım ablalarım yaptıııı:)))
o ne demek kiiiii
katziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:44::44::44::44::44::44:
sana da bişi bulsak yolandaaaaaaaa,olmiii böyleeeee
ben biliyorum nerde bulunuyo. canım mersinde bulunuyo. mersinin yabani urmanlarında yetişir kendisi bu sebepten yaban mersini denir kendisine :86:
aracığım canım aram güzel arammmm
8 adet çilek
1 yeşil elma
yolii yolii yolii nittin sen kız 20 zeytin yenirmi kız
bana zeytin yasak mesela yeme dedi diyetisyen çünküm 5 siyah veya yeşil zeytin 1 dilim ekmek ediyo dolayısıynan ahanda demincek 4 dilim ekmek götürdün sen
niyse bidaha dikkat et bebem bi oturuşta 20 zeytincik yeme zaytinlere günah türkiyede zyetin bırakmıcan zam gelecek sayende zeytine sonra bizde cam kavanoza koyup hanimiş zeytin diye bakıcaz melül melül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?