60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa kızlar sölemeyi unuttum,az önce bşr dergide okudum,abd de yapılan bir araştırmaya göre yaban mersini vücut yağlarının 2/3 unu eritiyormus.nerde bulunurki yaban mersini?

ben biliyorum nerde bulunuyo. canım mersinde bulunuyo. mersinin yabani urmanlarında yetişir kendisi bu sebepten yaban mersini denir kendisine :86:

he valla,bende burda birinden duydum oglumun hazır muzlu kekini yedirirken koklayayım dedim,nerdeyse hüpletiyodum hepsini:86::86:yalnız saflık bende miii yoksa o fikri verende mi bilemedimm:86::86:

kız yappp kepek unluu,pekmezli mantıları,börekleri,poğaçaları,kekleri rahatla sendeeee,sen acık acık yiyebülürüsnnn emzirip yakıyon nası olsaaaaaa

he valla,bende burda birinden duydum oglumun hazır muzlu kekini yedirirken koklayayım dedim,nerdeyse hüpletiyodum hepsini:86::86:yalnız saflık bende miii yoksa o fikri verende mi bilemedimm:86::86:

kız bak bi yerin şişer heeeeeeeeeeeeeeee:86da olmadı sütün kesilir koklayığ kolayıp yemiyon emziren annaey yapılır mı bu eziyet ayollllll,koklama,bakma bileeeee

kız yappp kepek unluu,pekmezli mantıları,börekleri,poğaçaları,kekleri rahatla sendeeee,sen acık acık yiyebülürüsnnn emzirip yakıyon nası olsaaaaaa

akşam oturmaya gitcem arkidese hüpletemmi diyon yaniiiii,ama pekmezli yapmamıstır şimdik o ,üstüne döksem olmamı pekmezitam türk aklı oldu işte buuu

akşam oturmaya gitcem arkidese hüpletemmi diyon yaniiiii,ama pekmezli yapmamıstır şimdik o ,üstüne döksem olmamı pekmezitam türk aklı oldu işte buuu

sen yapıp hüpeletecen yaaaaaaaaaaaa,benide çağır ogünnn amaaa:86::86:yime orda bişeyler emi harika gidiyorsusnnnnnn tam gaz ileri haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gaz almışken ben çıkıyon hadi byeeeeeeeeeeeeeeeee

canımcım sabah kahvaltını renksiz buldum ben hani bubnun pekemzi domatesi slatalığı yumrutası maydonozu vs.si olmaz böle
bide nescafe cısssssssssssss! içmesen nolur yani ölürmüsün noluuurrracaip gaza geldimmm
tatlım nescafe selülit yaptığı gibi yağ yakımınıda azaltıo haberin ola sütünü yoğurdunu meyveni eksk etme tatlım öptümmçokk

aaa kızlar sölemeyi unuttum,az önce bşr dergide okudum,abd de yapılan bir araştırmaya göre yaban mersini vücut yağlarının 2/3 unu eritiyormus.nerde bulunurki yaban mersini?

her yerdeeeee..marketlerde aktarda...geçen kışş baya bi yemiştim kansızlık için...çok hoş tadı ben çok severim...

bu arada hazır laf kepekli una gelmişken ben çorbalarada kepekli un koyuorum çok güzel oluo özlü özlü.bir çorba canavarı olarak ben çok seviorum normal çorbadan farkı yok hatta daha kıvamlı oluo.koymasan un cıvık cıvık suu gibi koysan için rahat etmio.en iisi kepekli un süper deneyin bence..

bu arada ayaklarım mis gibi oldu yumuşacıkkkoohhh bir ara öğün yapayımda yemek pişireyim sooonaaa

merhaba kızlar sizleri tam gaz okuyorum gülmekten de ölüyorumm:) herkese iyi kilo vermeler ve vericez inşallah bu gün çok gaza geldim sizlerden pazartesi günü görüşürüz evde net yok hafta sonu kaçamak yapmıcam görüşürüzz

merhaba kızlar sizleri tam gaz okuyorum gülmekten de ölüyorumm:) herkese iyi kilo vermeler ve vericez inşallah bu gün çok gaza geldim sizlerden pazartesi günü görüşürüz evde net yok hafta sonu kaçamak yapmıcam görüşürüzz

KAHVALTI SAAT : 07.30
1 kk peynir bie yumurta 1 çk
zeytinyagı ile omlet
5-6 yeşil zeytin
2 dilim ekme
az siyah zeytin ezmesi

09.20 1 şekersiz türk kahvesi

ARA : 10.50
1 fincan yeşilçay
6 badem 4 kuru kayısı

ÖGLE SAAT : 12.30
5-6 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kepçe mercimek çorbası
bi kaç kaşık salata

ARA - SAAT: 14.00
1 kase .çilek
1 hurma

AKŞAM YEMEGİ : 16:50
1 dilim ekmek
20 tane yeşil zeytin ( canım çekti yidim )
yarım kk beyaz peynir

SU: 2 LİTRE
YEŞİLÇAY : 3 FİNCAN
TÜRK KAHVESİ 1 ADET ŞEKERSİZ

15-50 DK ELİPTİK BİSİKLET
100 TWİST
30 AR DAMBIL İLE İÇ DIŞ BACAK ÇALIŞMA
12 DK SLIM IN 6 PACK KARIN HAREKETLERİ VİDEOSU

yaa kıscazlarım her duydumuz otu yemeye savaşıyoruz yakında otobur olarak kalacaz biz tolanıp bir aktar sitesi kuralım aktarlara senelerdir dünya paraverdik şakamaka:26::26::26::26::26::26::26::26::26::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

sana da bişi bulsak yolandaaaaaaaa,olmiii böyleeeee

hee bana dokanma nolüüüürrr ocaana düştüm loksiiii bacüüü bi daa yorum yapmam farmville'e filan söz

ben biliyorum nerde bulunuyo. canım mersinde bulunuyo. mersinin yabani urmanlarında yetişir kendisi bu sebepten yaban mersini denir kendisine :86:

aracığım canım aram güzel arammmm

8 adet çilek
1 yeşil elma

deli domdomlar

Son düzenleyen: Moderatör:
yolii yolii yolii nittin sen kız 20 zeytin yenirmi kız
bana zeytin yasak mesela yeme dedi diyetisyen çünküm 5 siyah veya yeşil zeytin 1 dilim ekmek ediyo dolayısıynan ahanda demincek 4 dilim ekmek götürdün sen
niyse bidaha dikkat et bebem bi oturuşta 20 zeytincik yeme zaytinlere günah türkiyede zyetin bırakmıcan zam gelecek sayende zeytine sonra bizde cam kavanoza koyup hanimiş zeytin diye bakıcaz melül melül

ben kurusunu vakumlu poşet içinde marketten aldım.büyük marketlerde oluyor sanırım.kek falan yaptığımda içine koyuyorum çok güzel oluyor işte doğal şeker yani neticede.keki de kepekli unla yapınca süper oluyorrrr

hee walla daha olsa yiycektim hee
böle ekşi ekşi bayılıyorum napem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…