hee walla daha olsa yiycektim hee
böle ekşi ekşi bayılıyorumnapem
iwet iwet tuttum şesuyuyaw şesu sende kilo neyim yok, dalga mı geçiyon kız bizimlen,yoksa o resimler 1 asır oncesine mi ait
şöyle cok cok emen bir sarı kafa güzel olurdu vallaaa
kız hügo valla karnıma ağrılar girdi he,bak yineeee ölmekten gülecem şimdi(kukuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)
heeeeeeeeeehheeeeeeeeeeeeeeehhheeeeeeeeeeeeeiğrençin bir basamak üstü diyon yaniiiiiiiiii
biz neruşa alıştık canım değiştirezsn artıkk,benimkini değiştiremediğin gibiiiiiiiama sen loxi geldin roxi olarak gidecen artıkınnnnnnnnnnn
tatlıları kendiniz yapın. ben neruşada söyledim tatlıları pekmezli yapın dedim. demedimmi neru sonradan demedi deme neruş
geçen ay pekmezli kakaolu puding yaptım valla 2 kaşık un koydum 1 kaşık kakao kıvamına göre yarımyağlı süt ekledim tat durumuna görede pekmezini ekledim yedüüm çokta güzel oldu normal puduingten farkı yok benim için üzerine hindistan cevizide ektim. gerçi fındıkta yalışırdı. böle mesela muhallebide olur herşey olur o zaman dışardaki tatıya gözünüz takılmaz canınız istemez istediğiniz zaman evde kendinize hazırlayıp yersiniz zaten dışarda niye yiyesinizki demi ama neruş demedimmi neruş sonradan demedi deme neruşş
didin kız ben şahidimmm didi,yaptı ve yidi yani küssel oluyomuş denicem bendegeçenlerde ama kocana helva yapmıştın pekmezli yemediydi dimi hügocuk niye hatırlattımki şimdi ben bunuuuuuu,yani yapmayın diye dedimdimdi:86:
hayııııııııııııııııııırr isim babam nihat dovvann olmamalııııııııııııı hayııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrr:84::84::84: ayırca asoyla ilgili kötü anılarım var ben şesuta razıyımmmmpardonnnnnnn roxiiiiiiiiiiiiiiiiii
neruşaaaaaaaaaaa nihat doğanın asenaya asooooooooooooo dediği gibi,ASO desen daha mantıklıydı yaniii şesu neymiş öleee
kız neruşşşşşşş hapur hupur götürüyo hiç bize demiyyyyyyyyyyyyyyyyyy
al işteee buşuna şesut demiyom ben onaaa
heman yabanmersini edinmeliyikk miçooooo
yolii yolii yolii nittin sen kız 20 zeytin yenirmi kız
bana zeytin yasak mesela yeme dedi diyetisyen çünküm 5 siyah veya yeşil zeytin 1 dilim ekmek ediyo dolayısıynan ahanda demincek 4 dilim ekmek götürdün sen
niyse bidaha dikkat et bebem bi oturuşta 20 zeytincik yeme zaytinlere günah türkiyede zyetin bırakmıcan zam gelecek sayende zeytine sonra bizde cam kavanoza koyup hanimiş zeytin diye bakıcaz melül melül
yolii yolii yolii nittin sen kız 20 zeytin yenirmi kız
bana zeytin yasak mesela yeme dedi diyetisyen çünküm 5 siyah veya yeşil zeytin 1 dilim ekmek ediyo dolayısıynan ahanda demincek 4 dilim ekmek götürdün sen
niyse bidaha dikkat et bebem bi oturuşta 20 zeytincik yeme zaytinlere günah türkiyede zyetin bırakmıcan zam gelecek sayende zeytine sonra bizde cam kavanoza koyup hanimiş zeytin diye bakıcaz melül melül
Kızlar ben geldim ne yapıyor sunuz bakiyim
oğlumla çarşıya indik parka gittik. parka gidince eve dönmek istemiyor
baya yürüdüm tempolukoşu bandına çıkacak halim kalmadı.
ayyyyyyyy hava nasssıl soğuk dondum yahu. kış geri mi geliyor ne
akşam ne yesem acaba derken aklıma değüşük bir salata geldi.
ni zamandır da yapmıyorum diyetin bahanesiyle yapam bari :86:
ohhh çok güzel yapmışsın canımmmmburası da soğuk ve yağmurlu ama iyiy iyiy biz biraz verelim şu kiloları da öyle ısınsınnnn akşam için de afiyet olsuuun ben de taze fasulye pişirdim caccuk ve taze fasulye yiyciiiiiiiiiiiiiimmm inşallahhh ama şimdi spor zamanııı çünkü ben parka gitedimmmmm o yüzden koşua bandımal randevuma yetişmem lazımmmmmmm
Nerudacım koşu bandı beni çok yoruyor dışarıda yürüyorum o kadar hiç yorulmuyorum
evde bunalıyorum göğsüm tıkanıyor sanki rahatsız oluyorum.
( kocam bu dediğimi duymasın kısar bana )
aslında benim moralimde iyi değil o yüzden galiba.
2 haftadır yanlızım oğlanla canım baya sıkıldı
buranın havasına da alışamadım hala bazen aldığım nefes yeterli gelmiyor.
göğsümde kasılmam oluyor
geçen rahatsızlandım demiştim ya yolda birden nefesim kesildi çok korktum
hele ilk geldiğimiz zamanlar gece ambulans çağırmayı bile düşünmüştüm
Canım aslında koşu bandında istesek de istemesek de tabii sürekli aynı hızda yürüyoruz ama dışarıda ara ara d aolsa yavaşlayabiliyoruz yani koşu bandında da var böyle bir şansımız ama hızı düşürmemiz lazım fakat dışarda vücut otomatik olarak yavaşlıyor ve koşu bandındaki kadar disiplinli yürünmüyor belki de ama sen biraz da psikolojij sorunlar yaşıyorsun sanırım yani doktora göründün mü bilmiyorum ama biraz keyifsiz olduğundan bir de isteksiz yürüyünce belki befes sorunu yaşadın, ben genelde koşu bandından yürüyorum çünkü dışarda bir yürüyüş parkuru yoksa hız kesilebiliyor gelen geçen yüzünden o yüzden daha sistemli olduğundan koşu bandını tercih ediyorum aa bence sen internetten leslie ya da slım ın 6 videolarını indirip onları da yapabilirsin belki koşu bandı tekdüze geliyordu sana diğerleri da hem çok yağ yaktırıyor hem de daha keyifli gelebilirrr
Bazen dur diyemiyorum kendime,biri bana duuur desin..
evet canım en önemlisi moral bozukluğu
psikolojik olarak tedavi gördüm ama nereye kadar ilaç alabilirim ki....
canım aslında ne yemek ne de içmek istiyor
Giresun un havası bana hiç yaramadı çabuk yoruluyorum.
hemen terleyip yapış yapış oluyorsun değişik bir havası var.
mesela Ankaraya gidiyorum hiçbir sorunum yok...
evde yürürken şöyle ciğerlerime derin bir nefes çekemiyorum bunalıyorum
en kısa zamanda bir mp3 alıcam müziği açıp komşularımı rahatsız etmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?