60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sıkıldım bgn
sıkıntıdan canım hep bişiler yemek istiyoo
Allahtan yanıma yıyecek bişiler almamışım...yoksa şimdiye kadar hepsını yemiştim

iwet iwet tuttum şesuyuyaw şesu sende kilo neyim yok, dalga mı geçiyon kız bizimlen,yoksa o resimler 1 asır oncesine mi ait

O resimler 3 yıl önceye ait ama şuan hemen hemen öyleyim de fotojeniğim bennn ve giyiniğim o fotolarda yoksa basennn kollar maşallah yanii olmuşken tam olsun be roxiiiiiiiiii daha ne çocuk varr ne bişeyyy şimdiden gitsin gidebilidiği kadar diyorummmmm yanlış mı diyorumm hıııııııııııııı:86::86::86:

ivetttt ivetttt didinnnn asla inkar edememmmm hatta ben bu sağlıklı beslenme porjesinden önce de kekleri ve kurabiyeleri tam buuğday unu ve pekmezle yapıyodum annem de hep öyle yapar çok da nefis olurr deneyinnn görünnnnnn ahanda ben de didimmmm demedimm mii didimmmmmmm:86::86::86::86:

hee bi de altına kivi koymıycazz onu da didiiiii dimedin kız hugooo didinnnnnnn:82::82::82::82:

pardonnnnnnn roxiiiiiiiiiiiiiiiiii
neruşaaaaaaaaaaa nihat doğanın asenaya asooooooooooooo dediği gibi,ASO desen daha mantıklıydı yaniii şesu neymiş öleee
hayııııııııııııııııııırr isim babam nihat dovvann olmamalııııııııııııı hayııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrr:84::84::84: ayırca asoyla ilgili kötü anılarım var ben şesuta razıyımmmm

kız neruşşşşşşş hapur hupur götürüyo hiç bize demiyyyyyyyyyyyyyyyyyy

aaaa diyorummm ben bu ara hurma yiyorum gerçi herkes gibi modaya uyuyorum ama yaban mersinim de var evde ve yiyorum kansızlık için de yiyodum önceden şimdi de ara öğünlerde yiyorum yineeee yiyin anacımmmm m..roslarda varrrrr alıııın yiyinnn minnak minnak hafif ekşiii çok da lezzetlii faydalı ahanda bunu da didimmm yiyiiim gaaaaaaariiiii

al işteee buşuna şesut demiyom ben onaaa

heman yabanmersini edinmeliyikk miçooooo

roxiiiiiiiiiiiiii yumruttladım ahanda seniiiii bak hiç terbiyede yok bende abla mabla demedim yumrutladımmmm

ben de pek yemiyorum ama sevmiyor olmamdan da kaynaklı bu hem de yağlı diye de yemiyodum bi pazarları yiyorum 3-4 tane de bilmiyodum ama bukadar ekmek ettiğini bak sen minnaklaraaaaaa ne de zalımmlarmışşşşş:86::86::86::86::86:

Kızlar ben eve gider
evden yazarım artık:)))öpüyorum herkesiiii

Ay inanmıorum yemek konusunda bişeyde şanslı çıktım dişimi kırcam şimdi
şu zamana kadar ağzıma zeytin hiç sürmedim tadını dahi bilmem, hiç de sevmem...
Azcık da olsa kaloriden yırttım demektir

Kızlar ben geldim ne yapıyor sunuz bakiyim

oğlumla çarşıya indik parka gittik. parka gidince eve dönmek istemiyor

baya yürüdüm tempolu koşu bandına çıkacak halim kalmadı.

ayyyyyyyy hava nasssıl soğuk dondum yahu. kış geri mi geliyor ne

akşam ne yesem acaba derken aklıma değüşük bir salata geldi.

ni zamandır da yapmıyorum diyetin bahanesiyle yapam bari :86:

kızlaaar sevgilüüüüü dombili gombiriklerrrrr
benm kociş az sona gelir ogelene kadar ufak tefek işlerim var onları halldeyim akşam yemeeeaaa mi yazayım size

bugün çorba yooook o yüzden

5 kaşık etli nohut yemeee
4 kaşık pilav
bol yeşillkli salata
2 kaşık light yoooort

hepiciğinz kendinze iyi bakıınnnnnnn muckkkkk

ohhh çok güzel yapmışsın canımmmm burası da soğuk ve yağmurlu ama iyiy iyiy biz biraz verelim şu kiloları da öyle ısınsınnnn akşam için de afiyet olsuuun ben de taze fasulye pişirdim caccuk ve taze fasulye yiyciiiiiiiiiiiiiimmm inşallahhh ama şimdi spor zamanııı çünkü ben parka gitedimmmmm o yüzden koşua bandımal randevuma yetişmem lazımmmmmmm

Nerudacım koşu bandı beni çok yoruyor dışarıda yürüyorum o kadar hiç yorulmuyorum
evde bunalıyorum göğsüm tıkanıyor sanki rahatsız oluyorum.
( kocam bu dediğimi duymasın kısar bana )

aslında benim moralimde iyi değil o yüzden galiba.
2 haftadır yanlızım oğlanla canım baya sıkıldı

buranın havasına da alışamadım hala bazen aldığım nefes yeterli gelmiyor.
göğsümde kasılmam oluyor
geçen rahatsızlandım demiştim ya yolda birden nefesim kesildi çok korktum
hele ilk geldiğimiz zamanlar gece ambulans çağırmayı bile düşünmüştüm

Canım aslında koşu bandında istesek de istemesek de tabii sürekli aynı hızda yürüyoruz ama dışarıda ara ara d aolsa yavaşlayabiliyoruz yani koşu bandında da var böyle bir şansımız ama hızı düşürmemiz lazım fakat dışarda vücut otomatik olarak yavaşlıyor ve koşu bandındaki kadar disiplinli yürünmüyor belki de ama sen biraz da psikolojij sorunlar yaşıyorsun sanırım yani doktora göründün mü bilmiyorum ama biraz keyifsiz olduğundan bir de isteksiz yürüyünce belki befes sorunu yaşadın, ben genelde koşu bandından yürüyorum çünkü dışarda bir yürüyüş parkuru yoksa hız kesilebiliyor gelen geçen yüzünden o yüzden daha sistemli olduğundan koşu bandını tercih ediyorum aa bence sen internetten leslie ya da slım ın 6 videolarını indirip onları da yapabilirsin belki koşu bandı tekdüze geliyordu sana diğerleri da hem çok yağ yaktırıyor hem de daha keyifli gelebilirrr

evet canım en önemlisi moral bozukluğu
psikolojik olarak tedavi gördüm ama nereye kadar ilaç alabilirim ki....
canım aslında ne yemek ne de içmek istiyor

Giresun un havası bana hiç yaramadı çabuk yoruluyorum.
hemen terleyip yapış yapış oluyorsun değişik bir havası var.
mesela Ankaraya gidiyorum hiçbir sorunum yok...

evde yürürken şöyle ciğerlerime derin bir nefes çekemiyorum bunalıyorum
en kısa zamanda bir mp3 alıcam müziği açıp komşularımı rahatsız etmek istemiyorum.

Araöğün olarak 3-4 kuru kayısı yiyecektim,ama malesef daha fazla yedim ve şuan pişmanlık yaşıyorum..

Canım benim seni çok iyi anlıyorum neli hava çok zor İstanbul da öyle yazın nasıl spor yapıcam bilemiyorum o yüzden zaten havalrın serin olmasından memnunum ama içinde bulunduğumuz şartları kabullneip yaşam tarzımı ona göre şekillendirmemiz lazım ve şükretmeliyiz yine de evlerimizde rahat rahat oturuyoruz bak oğluşun yanında ve sağlıklı eşin göreve gidiyor ama sağsalim geliyor yanına napalım tatlım her hayatın bir zorluğu var olumlu bakıp içinde bulunduğumuz şartları en iyi şekilde değerlendiricez bahsettiğim sporları bir incele istersen; daha eğlenceli gelebilir belki ya da evet müzik dinlemek çok mantıklı kuru kuru koşu bandı sıkabilir ben de müzik dinliyorum ya da bişeyler izliyorummm ayrıca senin kilo fazlan da az bence plates de yapabilirsin ki sıkılaşmak şekillenmek için çokçok iyi bir yöntem

Durdum..
Akşam yemeğim semizotu yemeği,az pilav,marul salatası ve bir dilim ekmek eşliğinde...ama daha yemedim,azsonra yiyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…