60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canım çok sağol yaaa
takoz arkadaşınızın bi elinden tuttunuz teşekkürler:76:

rica ederim dadluş

hee didi valla bende şahidim hugocukcuum zavallı kocasını kobay olarak kullanaraktan zavallı adama altında ekşi ekşi kiviler olan pekmezlliii filan bi dadlu yapmış

nen bi zeytin yidik günü olayı oldu hee
duuuur daha bugün bitmediiii
4-5 kaşık haşlanmış sulu makarna üzerine 3 yk yoort koydum üstüne de çılbır usulu yumurtayı attırıveedim ( bugün işyerinde konuştular canım çekti çılbırı )
en üstüne de taze nane yaprakları ile servis etti ohh güzel olduu
valla dolapta yolinin dünki çılgınnn procesinden kalan fırın sütlaç vardı dua edin onu yimedim

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar akşam kaçtan sonra yeme içme olayını bırakıyorsunuz. ben nedense diyet yapamıyorum. her pazartesi başlıyorum. ama ertesi gün diyette olduğumu unutuyorum. bari akşam yeme işini bırakayım. meyveyi en son ne zaman yiyorsunuz.

okuldan gelince nerden baksan 1 avuc antep fıstıgı yedım
3 bıskremm
6 yeni dunya

yemek yapmaya basladım karnı yarık patlıcan közledım ve 1 patlıcanı yedım cok sevrım de köz patlıcanı
kıymalı iç hazırladım tadına bakarken 1 çorba kasıgı yemısımdır
yemegım pişti ve ben oldumu ki diye baktım kucuk bır karnıyarık yedım

son olarak yemege oturduk 3 kasık bulgur pilavı 1 karnı yarık domates salatalık bıber yedım yoort ve tanrım coook şiştimmm olamazzz
:84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
neruda güzel kıscazım bugenç yaşta canınızı olur olmazşeylerle sıkmayın doğum yapmızsın 58kl çok deyil buzamanda acık deliliye vurmazsak zayen olmaz kendini tatmineden birşekilde müziyini dinl oyna gencken yapın

aferim sana dmek patlıcanı közledin kıymalı az yağlı harç yaptın öyle sağlıklı karnıyarık yaptın öylemi çok beyendim bende öyle yapıyorun közlenmiş patlıcanla süper oluyo canım

hugocum canım ama yedıklerıme baksana tamam yagsızdı ama kıymamamda pılavımada cok az yag koydumda cok yemısım dımı nolur tatlummmbana bısı de cok sa kızzz bana

hugocum canım ama yedıklerıme baksana tamam yagsızdı ama kıymamamda pılavımada cok az yag koydumda cok yemısım dımı nolur tatlummmbana bısı de cok sa kızzz bana

3 karnıyarık yemişin ama sağlıklı olmasından mütevellit bence sorun olmaz kaçamaklar sağlıklı olsun yeterki bee tek dert bu olsun ayoll
ancak biskremi beyenmedim bak bidaha tahin pekmez ye azcık ekmeğe sür ye veya hurma ye veya bitter ye ama heergün değil yani iştahın açık olur o zaman iştahını kontrol altında tutmamız lazım canım

sagol sekerım Aallh razı olsun rahatladımmmmsenı sevıyormmmm

meraba kızlar tartı kafası karışmadıysa 300gr noksansın diyor belimde ağrı olmasa pıletese devam edebilsem iyi olurdu ama bunada şükür ya 88den 90nın üstüne doğru gitseydim ayyyyyyy allah korusun kıssadan hisseler her zaman beterin beteri var

meraba kelebek ben 9.30herşeyi bitirmeye çalışıyorum zaten meyvadan alınan şeker dışımda asla şekerli yok hele,hele geceleri:26::26::26::26::26::26::26::26:

hanimiş de benim zayııııf sağlıklııııııı güler yüzlüüüüüüü iradeliiiiiiiiii tatlı cadılarııııııım???
bu ne güzellikler ayooool:):98:
bitaneymiş benim cadılarıııım:82:
saat 6da iş çıkışı 1 salatalığı kemire kemire eve gittim
7de akşam yemeğimi yedim:
2 minik et köftesi fırında pişmiş
2 adet yağsız fırında pişmiş biftek
pişmiş domates,acı biber
2 dilim incecik kızarmış kepekli ekmek
2 bardak ayran

nasılımmm yawrularrrr:)

selam kızlar
yediklerimi yazmaya geldimm

öğlen kızartılmış 1 tavuk göğsü az yağlı

arada trende olduğum için yarım paket kraker yedim

akşam 7de yemek var yurtta olduğum için o yuzden

akşamda 3 kaşık bulgur pilavı çorba ve cacık

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Bugün ben de pilates yaptım, çok iyi geldi. Ne zamandır yapmamama rağmen zorlanmadım,bir yerim de acımadı. Şaşırdııımmm :)

Sağolasın. İnşallah sütün artar. Benim de zaman zaman sütümün azaldığı olurdu. Sulu beslenemeye dikkat edince birkaç günde artıyor. Tecrübeme dayanarak söylüyorum bence en önemlisi aman sütüm kesildi mi artacak mı falan diye fazla kafaya takmamak. 6. aydan sonra hiç göğüs pedi kullanmama gerek kalmadı, göğüslerim eskisi gibi dolmuyor bayağı da küçüldüler ama hala emiyor benim minik.

çok yemişin pepetiiiiiiii,çatlayacan kızzz,akşam vakti yenir mi bu kadar cok,geçen hafta kilo verdin şımardın demi,dur kızayım sana azcık da kendine gellll

13 lt miiiiiiigüleyimmi ağlayıımı bilemedim,kız o vucuda nasıl sıgdırıyon 13 lt yi,çok fena yaa,hem mideyi genişletmezmi o kadar su ıçmek?cimcime git sen bir dr a ,normal değil anacım bu,3 lt yi geçmeyin su sarhoşu olursunuz diyo drlar,sen 8-9 diyon yaa

ömrü hayatımda duydugum ilginç vakalardan biri,yeteneksizziniz e çıksana kız sen,bayağı ilgi çekersin vallaaa

yaaa eksik olmayın yaaaa ben buranın dışında motive olamıyorum yeminle çok zor oluyor bişeyi de beceremiyorum.
zaten 61den sayenizde 58e düşmüştüm.

evet sayemizde düştün,biz olmasak napardın acaba,61 kiloluk bir şişko olarak dolaşcaktın piyasadaaaaburası survivorr beyleeeerrrrrrrrrrrrrrr,burası survivooorrrrrrrrrrrrrr burda herşey gerçekkkkkkkkkkkkkkk,ben varsam kilo veriyonuzzzzz ben yoksammmmm şişko patizzzz oluyonuzzzzz(nihat dogan sarıkafası buraya)

günaydınnnnnnnnnnnuykusuz gecelerden birisi neyse her gece uyumak olmuyor bir yaştan sonra demek 45.dakika önce elma sirkemi içtim çimdi kahvaltı yaptım ama saat normal olmayınca sönük bir kahvaltı oldu.1dilim kp ekmek 2dilim peynir başka birşey yiyemedim bunlarıda mecbur ilac içmek içn yedim herkeseeeeee sağlıklı zengin kahvaltılar,banada nasip yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…