ay canım çok sağol yaaa
takoz arkadaşınızın bi elinden tuttunuz teşekkürler:76:
hee bi de altına kivi koymıycazz onu da didiiiii dimedin kız hugooo didinnnnnnn:82::82::82::82:
ben de pek yemiyorum ama sevmiyor olmamdan da kaynaklı bu hem de yağlı diye de yemiyodum bi pazarları yiyorum 3-4 tane de bilmiyodum ama bukadar ekmek ettiğini bak sen minnaklaraaaaaa ne de zalımmlarmışşşşş:86::86::86::86::86:
neruda güzel kıscazım bugenç yaşta canınızı olur olmazşeylerle sıkmayın doğum yapmızsın 58kl çok deyil buzamanda acık deliliye vurmazsak zayen olmaz kendini tatmineden birşekilde müziyini dinl oyna gencken yapınCanım benim seni çok iyi anlıyorum neli hava çok zor İstanbul da öyle yazın nasıl spor yapıcam bilemiyorum o yüzden zaten havalrın serin olmasından memnunumama içinde bulunduğumuz şartları kabullneip yaşam tarzımı ona göre şekillendirmemiz lazım ve şükretmeliyiz yine de evlerimizde rahat rahat oturuyoruz bak oğluşun yanında ve sağlıklı eşin göreve gidiyor ama sağsalim geliyor yanına napalım tatlım her hayatın bir zorluğu var olumlu bakıp içinde bulunduğumuz şartları en iyi şekilde değerlendiricez bahsettiğim sporları bir incele istersen; daha eğlenceli gelebilir belki ya da evet müzik dinlemek çok mantıklı kuru kuru koşu bandı sıkabilir ben de müzik dinliyorum ya da bişeyler izliyorummm ayrıca senin kilo fazlan da az bence plates de yapabilirsin ki sıkılaşmak şekillenmek için çokçok iyi bir yöntem
okuldan gelince nerden baksan 1 avuc antep fıstıgı yedım
3 bıskremm
6 yeni dunya
yemek yapmaya basladım karnı yarık patlıcan közledım ve 1 patlıcanı yedım cok sevrım de köz patlıcanı
kıymalı iç hazırladım tadına bakarken 1 çorba kasıgı yemısımdır
yemegım pişti ve ben oldumu ki diye baktımkucuk bır karnıyarık yedım
son olarak yemege oturduk 3 kasık bulgur pilavı 1 karnı yarık domates salatalık bıber yedım yoort ve tanrım coook şiştimmm olamazzz
neruş ne yapıyorum ben sence cokmu bunlarrr:84::84::84::84::84::84::84::84:
hugocum canım ama yedıklerıme baksana tamam yagsızdı ama kıymamamda pılavımada cok az yag koydumda cok yemısım dımı nolur tatlummmbana bısı de cok sa kızzz bana
3 karnıyarık yemişin ama sağlıklı olmasından mütevellit bence sorun olmaz kaçamaklar sağlıklı olsun yeterki bee tek dert bu olsun ayoll
ancak biskremi beyenmedim bak bidaha tahin pekmez ye azcık ekmeğe sür ye veya hurma ye veya bitter ye ama heergün değil yani iştahın açık olur o zaman iştahını kontrol altında tutmamız lazım canım
meraba kelebek ben 9.30herşeyi bitirmeye çalışıyorum zaten meyvadan alınan şeker dışımda asla şekerli yok hele,hele geceleri:26::26::26::26::26::26::26::26:ya kızlar akşam kaçtan sonra yeme içme olayını bırakıyorsunuz. ben nedense diyet yapamıyorum. her pazartesi başlıyorum. ama ertesi gün diyette olduğumu unutuyorum. bari akşam yeme işini bırakayım. meyveyi en son ne zaman yiyorsunuz.
günaydınn priene.dün aklımdan geçtin biliyonmu,sen de emziren annesin ya o bakımdan,ideal kilosuna kavuştu ondan girmiyo heralde dedim.sadece yarım kilo almıssın ya,hemen verirsin onu nolcak ki,zor zamanlarda az yemek olmuyor,dikkat etmen lazım beslenmene.Allah sağlık versin büyüklerinize
Günaydın.. Afiyet olsun...
Günaydın canım.. Öncelikle tebrik ederim 900 gr çok iyi.. ama sütünün azaldığına üzüldüm..
Ben çok emziremedim oğlumu.. Emmedi velet 4. aydan sonra... O zamana kadar da humananın çayını hep içtim.. Bide bulgur arttırmıştı sütümü, bide kimyon.. Kısır yapardım bol kimyonlu..
Ama bünyeden bünyeye de değişiyor olabilir tabi.. bu arada ısırgan çayı da içmiştim. Dr.um söylemişti.
Umarım çoğalır tekrar.. Ama kafana da takmaman gerekir. Süt için en zararlı şey stres..
Günaydın.. Afiyet olsun.. Benim de başım ağrıyor akşamdan beri..
Günaydın Pirene.. Özledik seni yahu..
geçmiş olsun bu arada.. Bugünler geçince toparlanırsın sen bence..
Teşekkür ederim.
Günaydın fambığım... Afiyet olsun ve sunumu atlattığın için geçmiş olsun...
Afiyet olsun..
okuldan gelince nerden baksan 1 avuc antep fıstıgı yedım
3 bıskremm
6 yeni dunya
yemek yapmaya basladım karnı yarık patlıcan közledım ve 1 patlıcanı yedım cok sevrım de köz patlıcanı
kıymalı iç hazırladım tadına bakarken 1 çorba kasıgı yemısımdır
yemegım pişti ve ben oldumu ki diye baktımkucuk bır karnıyarık yedım
son olarak yemege oturduk 3 kasık bulgur pilavı 1 karnı yarık domates salatalık bıber yedım yoort ve tanrım coook şiştimmm olamazzz
:84::84::84::84::84::84::84::84:
canım benim evet en çokta ben terleyeceğim malum urfa 55 derece felan oluyor.bir defasında aykkabımın tabanı asvalt erimişti yapıtı ayakkabının altıda eridi.birde ramazanda geliyor ben ramazanda herzaman kilo veririm.sıcaklarda hiç iştahım olmaz.bolca urfanın sulu buzlu salatası bostana vardır onu yerim.sahurada pek kalkmam.ramazanda geçen yıl 4 kg vermiştim.yazında bolca su içerim 8-9 litre felan.bu konuda doktora bile gitmiştim.ama sonra tekrar gitmedim.sonuçlarıda almadım.bu yıl da aynı şekilde çok su içme olursa gene gideceğim.bir defasında 13 litre felan içmiştim 2-3 defa wc ye çıkmıştım.oda azıcık.doktor bunu öğrenince bazı testler yaptı.ama ramazan başladı arkasından.o dönemde bende sonuçlarımı almamıştım.bakalım artık gerçekten yazın eriyeceğiz.
yaaa eksik olmayın yaaaa ben buranın dışında motive olamıyorum yeminle çok zor oluyor bişeyi de beceremiyorum.
zaten 61den sayenizde 58e düşmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?