Canım benim seni çok iyi anlıyorum neli hava çok zor İstanbul da öyle yazın nasıl spor yapıcam bilemiyorum o yüzden zaten havalrın serin olmasından memnunumama içinde bulunduğumuz şartları kabullneip yaşam tarzımı ona göre şekillendirmemiz lazım ve şükretmeliyiz yine de evlerimizde rahat rahat oturuyoruz bak oğluşun yanında ve sağlıklı eşin göreve gidiyor ama sağsalim geliyor yanına napalım tatlım her hayatın bir zorluğu var olumlu bakıp içinde bulunduğumuz şartları en iyi şekilde değerlendiricez bahsettiğim sporları bir incele istersen; daha eğlenceli gelebilir belki ya da evet müzik dinlemek çok mantıklı kuru kuru koşu bandı sıkabilir ben de müzik dinliyorum ya da bişeyler izliyorummm ayrıca senin kilo fazlan da az bence plates de yapabilirsin ki sıkılaşmak şekillenmek için çokçok iyi bir yöntem
dün neler yedim:
sabah:
1 poğaça
şekersiz çay
ara öğün:
çok az sütlü neskafe
öğlen:
1 parça börek
1 elmalı kurabiye
ara öğün:
4 adet bisküvi
şekersiz çay
akşam:
4 yk kıymalı patlıcan
2 yk pilav
10 adet midye (bunu nasıl yaptım bilmiyorum, çok özlemişim, gözüm döndü :))
günaydın minnaklar
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr Günaydın
bugün daha da erkenciyim.
çayımı koydum demini almasını bekliyorum.
dün eşim aradı Ankara da kurs çıkmış bugün akşam yola çıkıcaz.
sıkılmıştım burda biraz değişiklik olcak bana.
işin kötüsü diyeti nasıl yapcam 1 hafta
evde ki yaptığım düzenim ya bozulursa....
gerçi kimse direncimi kıramaz.
kahvaltımı yapıp dün akşam ki menümle kahvaltımı yazacağım...
günaydın cicimm.halley yedin mi halley
şaka bir yana,sevindim senin için iyi oldu bak,bunalmıstın evde,düzenin de bozulmaz inş.otelde kalcaksanız,sulu yemekler tercih edersinnn,oğlunla yü rüyüş yaparsın yine.burayı ihmal etme birde olurmu
Tatlışım hiç sorma ya nasıl sevindim artık sıkıntıdan göğsüm daralmaya başlamıştı.
ahh hayatımmmm annemlerde kalacağız.
dün diyor ki kahvaltısında gözleme yapmış yiyormuş ne olcak ki 1 gözlemeden diyor
beni de orda şişirmeye kalkacak biliyorum..
bu arada dün halley yemedim canııııımmmmmm pışşıııııık
Tatlışım hiç sorma ya nasıl sevindim artık sıkıntıdan göğsüm daralmaya başlamıştı.
ahh hayatımmmm annemlerde kalacağız.
dün diyor ki kahvaltısında gözleme yapmış yiyormuş ne olcak ki 1 gözlemeden diyor
beni de orda şişirmeye kalkacak biliyorum..
bu arada dün halley yemedim canııııımmmmmm pışşıııııık
evet sayemizde düştün,biz olmasak napardın acaba,61 kiloluk bir şişko olarak dolaşcaktın piyasadaaaaburası survivorr beyleeeerrrrrrrrrrrrrrr,burası survivooorrrrrrrrrrrrrr burda herşey gerçekkkkkkkkkkkkkkk,ben varsam kilo veriyonuzzzzz ben yoksammmmm şişko patizzzz oluyonuzzzzz(nihat dogan sarıkafası buraya )
dün neler yedim:
sabah:
1 poğaça
şekersiz çay
ara öğün:
çok az sütlü neskafe
öğlen:
1 parça börek
1 elmalı kurabiye
ara öğün:
4 adet bisküvi
şekersiz çay
akşam:
4 yk kıymalı patlıcan
2 yk pilav
10 adet midye (bunu nasıl yaptım bilmiyorum, çok özlemişim, gözüm döndü :))
kızz famirço hosgeldınnn,nörüyonnnn
hahahahhh yememiş valllaa,eeferim kızzzüstüne pekmez döküp yeseydin yaa,pekmezli olunca bişi olmuyomus,,hatta ben pekmezli su böreee yiycem azz sonaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?