60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün neler yedim:

sabah:
1 poğaça
şekersiz çay

ara öğün:
çok az sütlü neskafe

öğlen:
1 parça börek
1 elmalı kurabiye

ara öğün:
4 adet bisküvi
şekersiz çay

akşam:
4 yk kıymalı patlıcan
2 yk pilav
10 adet midye (bunu nasıl yaptım bilmiyorum, çok özlemişim, gözüm döndü :))

Ahh canımcım netten video izleyemiyorum ki çünkü bizde 4 gb lık vınn var video izlersem hemencik biter. :37:

Maşallah yine afiyet olsun deyim ne diyim

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr Günaydın
bugün daha da erkenciyim.
çayımı koydum demini almasını bekliyorum.

dün eşim aradı Ankara da kurs çıkmış bugün akşam yola çıkıcaz.
sıkılmıştım burda biraz değişiklik olcak bana.
işin kötüsü diyeti nasıl yapcam 1 hafta
evde ki yaptığım düzenim ya bozulursa....
gerçi kimse direncimi kıramaz.

kahvaltımı yapıp dün akşam ki menümle kahvaltımı yazacağım...

günaydın minnaklar

off kızlar bana uyku yok yaa,gece oğlum uyumaz,sabah kız erkenden uyanır,gece boyu kaç kere emzirmeye kalktıgımı hatırlamıyorum bileeeeeeeeeeeeeuykum vaarrr,mağdurumda mağdurumm

dün akşam yenegınde kırmızı et,bulgur pilavı biraz da yogut yedim.
arkadasa gittim sonra su böreği(çok severim,hamurcu bir insan olarakyani severdimmm,seni severdimmmm su böregiiiii) patates salatası,ve üstü muhallebili bir tatlı vardı,hiçbirinin tadına bilem bakmadımyalnız oglum böregi tırtıkladıgı ıcın kalanını getirdim çöpe gitmesin diye,şimdi buzdolabında,aslında eşime vereyim ben onu işe giderken yesin,gözümün önünde durup da beni tırmalamasın

hadi bana zevkli bir kahvaltı önerin,canım hiç bişi istemiyor,bıktım hergün haşlanmıs yumurta,peynir ekmek yemekten ,öfffffffffffff,afra tafra afra tafra.

günaydın davşanlarım. kahvaltım 1 bardak bitki çayı 1 yumurta ve peynirden yapılmış omlet 1 yemek kaşığı yağda pişmiş. yanında 1 dilim çavdar eekmeği domates yeşilsoğan yidim

günaydın cicimm.halley yedin mi halley

şaka bir yana,sevindim senin için iyi oldu bak,bunalmıstın evde,düzenin de bozulmaz inş.otelde kalcaksanız,sulu yemekler tercih edersinnn,oğlunla yü rüyüş yaparsın yine.burayı ihmal etme birde olurmu

Kızlar tekrar merhaba.
dün akşam ne yedim ..

1 kase tarhana çorbası
1 dilim köy ekmeği
kabaklı - salatalıklı sarımsaklı yoğurtlu naneli salata mı denir garnütür mü denir ondan yedim

akşam komşum bendeydi.
çayın yanında bitterli gofret yeyim dedim 2 ısırık aldım gerisini yiyemedim
çünkü yiyemicem dedim çok şaşırdım kendime....
komşum da halley yedi ama canım hiç çekmedi

kahvaltı öncesi 1 bardak ılık su ve üzerine 2 tatlı kaşığı pekmez içtim.

kahvaltımda ;

1 dilim köy ekmeği
1 minicik salatalık
biraz peynir
3 dilim portakal
2 ceviz içi
dün akşam ki yoğurtlu garnütürümden yedim
2 bardak tek esmer şekerli çay içtim..

Tatlışım hiç sorma ya nasıl sevindim artık sıkıntıdan göğsüm daralmaya başlamıştı.

ahh hayatımmmm annemlerde kalacağız.

dün diyor ki kahvaltısında gözleme yapmış yiyormuş ne olcak ki 1 gözlemeden diyor

beni de orda şişirmeye kalkacak biliyorum..

bu arada dün halley yemedim canııııımmmmmm pışşıııııık

hahahahhh yememiş valllaa,eeferim kızzzüstüne pekmez döküp yeseydin yaa,pekmezli olunca bişi olmuyomus,,hatta ben pekmezli su böreee yiycem azz sonaaaa

benim aney de hem kilo ver der hem de ne zaman biraraya gelsek hamurlu ,yağlı yemekler yapar durur,yemeyince de kızar,kim bitircek bu yemekleri diye

harikasın yaaaaaaaaaaaaaaaa,sabah sabhhhh iyi geldi vallaaaaaaaaaaa

o kadar börek,kurabiye ve büskividen sonra gözünün dönmesi normal canımmm

hahahahhh yememiş valllaa,eeferim kızzzüstüne pekmez döküp yeseydin yaa,pekmezli olunca bişi olmuyomus,,hatta ben pekmezli su böreee yiycem azz sonaaaa

ye bakalım hatun ye..
ama dün kendime bir efferin daha dedim yaw bitterli kofretimi bilem yiyemedim..

günaydın güzeller...dün hava burda tam yazdı buğun ise yağmur yağıyor.nasıl giyineceğimi şaşırdık valla...önce akşam menümü yazayım.eve giderken peynir almıştım.
1 y.k.tam yağlı b.peynir.
1 dilim kepek ekmek yedim.daha sonra beni kesmedi.
8 adet çileği doğradım üzerine 1 kepçe yoğurt döktüm.1 ç.k.tarçınlayedim.

5 mil leslie yaptım.sonra ter içinde kalmıştım mis gibi sıcacık bir banyo yaptım.daha sonra 5 adet çilek daha yedim.

bir yarım saat kestirdim.kızımın karnını doyurup uyuttum.

şimdi sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,1 bardak su
1 y.k.peynir tam yağlı,
5 dal tere
5 zeytin,
1 minnak simit (bizim buranın simitleri bayağı küçükler.büyükleride var ama ben minnak alıyorum),
1 bardak çay,şimdi gidip ikinci çayımı alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…