60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıısnız bakemmmmmmmmmmmm kızlaaaaaaarrrrrrrrrr
Ankara yağmurlu ve kasvetli yineeeee,öffffff bi güneş yüzü göremedik heeeeeeeeeeeeeegerçi bikaç kilo veripp öyle görsek fena olmaz amaaa

Akşam menümm şöleeeolduuuuuu
okulda 230 ml ayran içtimmm
evde saat 8 gibi
2 kaseee pirinçli pırasa yemeği(valla 8-9 kaşık eder sanırımmmmm,ama koccaa tencereye 2 yk zeytinyağı koyduydummm,salçasızdı hemideeee,umarım fazla kçamıştırrr)
3 yk light yoğurt
çeyrek muzzz
2 hurma
ve
miniminimininnacıkkkkkkkkkk koffffretttt:26:hep eşimin yüzümden yaaaaa,burnumun dibinde yiyo her geceeee olmazki ama bir müslümana yapılır mı bu

sabah menümmmmm
1 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
3 zeytinnn(Kız hügo 4 zeytin 1 dlm ekmek mi ediyiiiiiiiiiiiiiiiiiiben yemem artıkınnnnnnnnnnnnnnnn)
salatalık
maydanozzzzz

afiyet olsunnnnnnnnnnnn cicicicmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,çilekleri götürüyonn heeeeeeeeeeeeeeee
kız hügoooooooooooooooooo al sana bir kepçeci daha yoğurtları kepçe kepçe götürüyoooooo bak bu cimiii,peynirleide yemk kaşığıylaaaaaaa götürüyooooooooooo

okudum da güldüm yaniii.
uykusuzluk çok kötü bende oğlumda aylarca uykusuz kaldım
psikopata bağlıyodum artık..
erkenden uyanır mızıl mızıl 3 yaşına geldi hala sabah 6 da ayakta yahu

diyete başlamadan önce bir akşam yemekten sonra 4 dilim ıspanaklı börek yemiştim
eşim hayrete düşmüştü
nasıl yedin bunları bu saatte diye
ne yapayım yaneee güzel kokuyodu o kadar yaptım pişirdim dayanamadım dediydim...
şimdi buluruz gariii börekleri

günaydın davşanlarım. kahvaltım 1 bardak bitki çayı 1 yumurta ve peynirden yapılmış omlet 1 yemek kaşığı yağda pişmiş. yanında 1 dilim çavdar eekmeği domates yeşilsoğan yidim
Günaydın hugocuk bana yardımcı olurmusun?haftalık yeme listesi yaparmısın canım.Ben hayatımda hiç 70 kiloya ulaşmamıştım menepoza girince böyle oldu kilo aldığımamı üzüleyim,ateş basması ,sıkıntısınlamı uğraşayım şaşırdım hayatımdan bezmiş durumdayım Bana şöyle zor bulunmayacak gibi besinlerden olursa sevinirim biz küçük ilçede yaşıyoruz aradığın her şeyi bulamıyorsun.Şimdiden teşekkürler canım

günaydınlar hayırlı cumalar olsun kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli

dün öğlen:
8 yk zeytinyağlı karnıbahar
1 domates
yarım salatalık
1 br ayran
1 dilim çavdar

akşam:
2 dilim çavdar
1 kk peynir
6 minnak zeytin
2 yk patatesli yumurta
2 br çay

kahvaltım:
1 kayısı
500 ml su
1 dilim çavdar
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
6 minnak zeytin (ben zeytini çok seviyorum)
1 tk kadar helva
1 br çay

bu gün sporum var 14:00 ile 16:00 arası
yeniden başladım spora pazar ve perşembe gitmiycem diğer günler gidicem sporsuz olmuyor çünkü

kızzzzzzzzzzzzzzzzz loxiiiiiiiiiiiiii valla yürekten teprikkk koyuyorum sana heeeeeeeeeeeeeeeeee,pek iradeli gördümmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

benim aney de hem kilo ver der hem de ne zaman biraraya gelsek hamurlu ,yağlı yemekler yapar durur,yemeyince de kızar,kim bitircek bu yemekleri diye
çok haklısın valla.hep öyle yaparlar..
afiyet olsun canım benim.
günaydın davşanlarım. kahvaltım 1 bardak bitki çayı 1 yumurta ve peynirden yapılmış omlet 1 yemek kaşığı yağda pişmiş. yanında 1 dilim çavdar eekmeği domates yeşilsoğan yidim
afiyet olsun....
kız loxandra ben senin yazdıklarına çok gülüyorum.valla neşe katıyorsun foruma..çok şekersin ya...sabah hiç neşem yoktu senin yazdıklarını okudum gülüyordum.arkadaşlar iyimisin neden gülüyon diyip duruyorlar.deli diyiyorlar kendi haline bırakın elazığlı nasılsa.malum elezığlılar biraz delidir diye...

şimdi sen börekten yimein yaaa,değişik bir kahvaltıda yapmak istiyon yaaaa,kepek unundan kendine küssellll bir krep yappppppppp,peynirle,maydanozlar sar yeeeeee,ben denedim süper oliyi vallaaaaaaaaaaa

pek komiktirrrrrrr kendüleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vallaaaa,banada iyi geliyooooooooo heeeeeeeeeeeeeee,gombirikkk tosbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydınn cimicimmmm.afiyet olsun.kız bu ısırgan otunun tadı çok kötüü beee,nasıl iççez 4 fincan günde?içine ne katılabilir acebaaa:26::26:

canım afiyet olsun.
evet erkekler bencil mi dersin ne dersin bunlara ...
benim eşimde güm güm götürüyor şokellayı ekmeğine sürüp yanında fındık fıstık yuh yani..
ben garip de salatalık kemiriyorum artık çayın yanında..

bizde kısmetse yarın ankara da olacağız.
gitmeye seviniyorum ama ne giycem şaşırıyorum.
mont giysem sıcak olursa ne yapcam mevsimlik bişey giysem üşür müyüm..
off birde çocukla daha zor ne götürücem ne koycam bilemedim.

afiyet olsun spor içinde tebrik ederim.bende bu akşam hocamla görüşmeye gideceğim pilatese başlayacağım.ama bugün hazırlıksız geldim arık p.tesi günü başlarım..
he valla öyle oldu buğün değişiklik yaptım yediklerimi arttırdım bakalım ne oluyor.ama sadece sabahı.akşam gene çilek var menümde...kız bir kasa çilek bitmek üzere yedim valla.:26::26:eşim 1 tane bile yemedi

bence fazla olmamış sen doydun gerisi önemli değil.sandiviçsiz bir gün işte.

günaydınn cimicimmmm.afiyet olsun.kız bu ısırgan otunun tadı çok kötüü beee,nasıl iççez 4 fincan günde?içine ne katılabilir acebaaa:26::26:

canım benim ıhlamur varsa ondanda koytadını yumuşatır.ve oda süt yapıyor zaten.çifte lezzet olur haa bir dilimde kabuklu limon koy hem kokusu güzel olur hemde tadı.

Ankaradann hava durumuuuuuuuuuuuuu
sabah ve akşam saatleriiiiii azcukkk serin olmakla birlikte öğle saatleeriiii orta kalınlıkta birrr yağmurluk ilee gezinebilinecekkkkkk sıcaklıktadır.
ayrıyetennnnn hava yağmurlu olupppppp,haftasonudaaaa parçalı bulutlu olacağıııı söylenippppp bu nedenle şemsiye ile dışarı çıkılmasını öneriir,,,çok kalın kazak veya çok ince blüzler getirlmemesi,yine orta kalınlıktaaaa bluzlarla idare edinilebilieceğni tahmin edippp,her ihtimale karşı bir hırka alınması gerktiğini önemle arz ederimmmmmm

hayırlı olsun cicim seninde sporun bende ara verdim hamilelik yüzünden ama başladım tekrar çarşamba il günümdü bu gün 2. olacak

şimdi sen börekten yimein yaaa,değişik bir kahvaltıda yapmak istiyon yaaaa,kepek unundan kendine küssellll bir krep yappppppppp,peynirle,maydanozlar sar yeeeeee,ben denedim süper oliyi vallaaaaaaaaaaa

aaaa güzel bir fikir.bakayım marketten kepek un bulabilirsem bende yarın hafta sonu deneyeyim ya güzel olur.gerçi bizim ordaki fırındada kepek bulurum.

canımm benim sağol,bazen bende gülüyom kahkahalarla bilg. basında oglum soruyo ,anne neden gülüyon diye,şimdi nasıl anlatayım ben ona hugonun iş basvurusuna bekçiden cvp gelmiş diyeeçocuk anasını deli belleyecek vallah

günaydın günaydın hayırlı sabahlar topıktekı canlar

kahvaltıda nesfıt yedım yıne

500ml yakında su içtim şimdiye kadar

ara öğün için çantama elma koyarken benım mınık kızım aldı elmayı elımden arabaya bınerkende attı yere ara öğünüm helak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…