günaydın güzeller...dün hava burda tam yazdı buğun ise yağmur yağıyor.nasıl giyineceğimi şaşırdık valla...önce akşam menümü yazayım.eve giderken peynir almıştım.
1 y.k.tam yağlı b.peynir.
1 dilim kepek ekmek yedim.daha sonra beni kesmedi.
8 adet çileği doğradım üzerine 1 kepçe yoğurt döktüm.1 ç.k.tarçınlayedim.
5 mil leslie yaptım.sonra ter içinde kalmıştım misgibi sıcacık bir banyo yaptım.daha sonra 5 adet çilek daha yedim.
bir yarım saat kestirdim.kızımın karnını doyurup uyuttum.
şimdi sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,1 bardak su
1 y.k.peynir tam yağlı,
5 dal tere
5 zeytin,
1 minnak simit (bizim buranın simitleri bayağı küçükler.büyükleride var ama ben minnak alıyorum),
1 bardak çay,şimdi gidip ikinci çayımı alacağım.
off kızlar bana uyku yok yaa,gece oğlum uyumaz,sabah kız erkenden uyanır,gece boyu kaç kere emzirmeye kalktıgımı hatırlamıyorum bileeeeeeeeeeeeeuykum vaarrr,mağdurumda mağdurumm
dün akşam yenegınde kırmızı et,bulgur pilavı biraz da yogut yedim.
arkadasa gittim sonra su böreği(çok severim,hamurcu bir insan olarakyani severdimmm,seni severdimmmm su böregiiiii ) patates salatası,ve üstü muhallebili bir tatlı vardı,hiçbirinin tadına bilem bakmadım yalnız oglum böregi tırtıkladıgı ıcın kalanını getirdim çöpe gitmesin diye,şimdi buzdolabında,aslında eşime vereyim ben onu işe giderken yesin,gözümün önünde durup da beni tırmalamasın
hadi bana zevkli bir kahvaltı önerin,canım hiç bişi istemiyor,bıktım hergün haşlanmıs yumurta,peynir ekmek yemekten ,öfffffffffffff,afra tafra afra tafra.
Günaydın hugocukgünaydın davşanlarım. kahvaltım 1 bardak bitki çayı 1 yumurta ve peynirden yapılmış omlet 1 yemek kaşığı yağda pişmiş. yanında 1 dilim çavdar eekmeği domates yeşilsoğan yidim
off kızlar bana uyku yok yaa,gece oğlum uyumaz,sabah kız erkenden uyanır,gece boyu kaç kere emzirmeye kalktıgımı hatırlamıyorum bileeeeeeeeeeeeeuykum vaarrr,mağdurumda mağdurumm
arkadasa gittim sonra su böreği(çok severim,hamurcu bir insan olarakyani severdimmm,seni severdimmmm su böregiiiii ) patates salatası,ve üstü muhallebili bir tatlı vardı,hiçbirinin tadına bilem bakmadım yalnız oglum böregi tırtıkladıgı ıcın kalanını getirdim çöpe gitmesin diye,şimdi buzdolabında,aslında eşime vereyim ben onu işe giderken yesin,gözümün önünde durup da beni tırmalamasın
hadi bana zevkli bir kahvaltı önerin,canım hiç bişi istemiyor,bıktım hergün haşlanmıs yumurta,peynir ekmek yemekten ,öfffffffffffff,afra tafra afra tafra.
çok haklısın valla.hep öyle yaparlar..benim aney de hem kilo ver der hem de ne zaman biraraya gelsek hamurlu ,yağlı yemekler yapar durur,yemeyince de kızar,kim bitircek bu yemekleri diye
afiyet olsun canım benim.Kızlar tekrar merhaba.
dün akşam ne yedim ..
1 kase tarhana çorbası
1 dilim köy ekmeği
kabaklı - salatalıklı sarımsaklı yoğurtlu naneli salata mı denir garnütür mü denir ondan yedim
akşam komşum bendeydi.
çayın yanında bitterli gofret yeyim dedim 2 ısırık aldım gerisini yiyemedim
çünkü yiyemicem dedim çok şaşırdım kendime....
komşum da halley yedi ama canım hiç çekmedi
kahvaltı öncesi 1 bardak ılık su ve üzerine 2 tatlı kaşığı pekmez içtim.
kahvaltımda ;
1 dilim köy ekmeği
1 minicik salatalık
biraz peynir
3 dilim portakal
2 ceviz içi
dün akşam ki yoğurtlu garnütürümden yedim
2 bardak tek esmer şekerli çay içtim..
afiyet olsun....günaydın davşanlarım. kahvaltım 1 bardak bitki çayı 1 yumurta ve peynirden yapılmış omlet 1 yemek kaşığı yağda pişmiş. yanında 1 dilim çavdar eekmeği domates yeşilsoğan yidim
kız loxandra ben senin yazdıklarına çok gülüyorum.valla neşe katıyorsun foruma..çok şekersin ya...sabah hiç neşem yoktu senin yazdıklarını okudum gülüyordumoff kızlar bana uyku yok yaa,gece oğlum uyumaz,sabah kız erkenden uyanır,gece boyu kaç kere emzirmeye kalktıgımı hatırlamıyorum bileeeeeeeeeeeeeuykum vaarrr,mağdurumda mağdurumm
kız loxandra ben senin yazdıklarına çok gülüyorum.valla neşe katıyorsun foruma..çok şekersin ya...sabah hiç neşem yoktu senin yazdıklarını okudum gülüyordum.arkadaşlar iyimisin neden gülüyon diyip duruyorlar.deli diyiyorlar kendi haline bırakın elazığlı nasılsa.malum elezığlılar biraz delidir diye...
günaydın güzeller...dün hava burda tam yazdı buğun ise yağmur yağıyor.nasıl giyineceğimi şaşırdık valla...önce akşam menümü yazayım.eve giderken peynir almıştım.
1 y.k.tam yağlı b.peynir.
1 dilim kepek ekmek yedim.daha sonra beni kesmedi.
8 adet çileği doğradım üzerine 1 kepçe yoğurt döktüm.1 ç.k.tarçınlayedim.
5 mil leslie yaptım.sonra ter içinde kalmıştım misgibi sıcacık bir banyo yaptım.daha sonra 5 adet çilek daha yedim.
bir yarım saat kestirdim.kızımın karnını doyurup uyuttum.
şimdi sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,1 bardak su
1 y.k.peynir tam yağlı,
5 dal tere
5 zeytin,
1 minnak simit (bizim buranın simitleri bayağı küçükler.büyükleride var ama ben minnak alıyorum),
1 bardak çay,şimdi gidip ikinci çayımı alacağım.
nasıısnız bakemmmmmmmmmmmm kızlaaaaaaarrrrrrrrrr
Ankara yağmurlu ve kasvetli yineeeee,öffffff bi güneş yüzü göremedik heeeeeeeeeeeeeegerçi bikaç kilo veripp öyle görsek fena olmaz amaaa
Akşam menümm şöleeeolduuuuuu
okulda 230 ml ayran içtimmm
evde saat 8 gibi
2 kaseee pirinçli pırasa yemeği(valla 8-9 kaşık eder sanırımmmmm,ama koccaa tencereye 2 yk zeytinyağı koyduydummm,salçasızdı hemideeee,umarım fazla kçamıştırrr)
3 yk light yoğurt
çeyrek muzzz
2 hurma
ve
miniminimininnacıkkkkkkkkkkkoffffretttt:26:hep eşimin yüzümden yaaaaa,burnumun dibinde yiyo her geceeee olmazki ama bir müslümana yapılır mı bu
sabah menümmmmm
1 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
3 zeytinnn(Kız hügo 4 zeytin 1 dlm ekmek mi ediyiiiiiiiiiiiiiiiiiiben yemem artıkınnnnnnnnnnnnnnnn )
salatalık
maydanozzzzz
afiyet olsun spor içinde tebrik ederim.bende bu akşam hocamla görüşmeye gideceğim pilatese başlayacağım.ama bugün hazırlıksız geldim arık p.tesi günü başlarım..günaydınlar hayırlı cumalar olsun kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli
dün öğlen:
8 yk zeytinyağlı karnıbahar
1 domates
yarım salatalık
1 br ayran
1 dilim çavdar
akşam:
2 dilim çavdar
1 kk peynir
6 minnak zeytin
2 yk patatesli yumurta
2 br çay
kahvaltım:
1 kayısı
500 ml su
1 dilim çavdar
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
6 minnak zeytin (ben zeytini çok seviyorum)
1 tk kadar helva
1 br çay
bu gün sporum var 14:00 ile 16:00 arası
yeniden başladım spora pazar ve perşembe gitmiycem diğer günler gidicem sporsuz olmuyor çünkü
afiyet olsunnnnnnnnnnnn cicicicmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,çilekleri götürüyonn heeeeeeeeeeeeeeee
kız hügoooooooooooooooooo al sana bir kepçeci daha yoğurtları kepçe kepçe götürüyoooooo bak bu cimiii,peynirleide yemk kaşığıylaaaaaaa götürüyooooooooooo
nasıısnız bakemmmmmmmmmmmm kızlaaaaaaarrrrrrrrrr
Ankara yağmurlu ve kasvetli yineeeee,öffffff bi güneş yüzü göremedik heeeeeeeeeeeeeegerçi bikaç kilo veripp öyle görsek fena olmaz amaaa
Akşam menümm şöleeeolduuuuuu
okulda 230 ml ayran içtimmm
evde saat 8 gibi
2 kaseee pirinçli pırasa yemeği(valla 8-9 kaşık eder sanırımmmmm,ama koccaa tencereye 2 yk zeytinyağı koyduydummm,salçasızdı hemideeee,umarım fazla kçamıştırrr)
3 yk light yoğurt
çeyrek muzzz
2 hurma
ve
miniminimininnacıkkkkkkkkkkkoffffretttt:26:hep eşimin yüzümden yaaaaa,burnumun dibinde yiyo her geceeee olmazki ama bir müslümana yapılır mı bu
sabah menümmmmm
1 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
3 zeytinnn(Kız hügo 4 zeytin 1 dlm ekmek mi ediyiiiiiiiiiiiiiiiiiiben yemem artıkınnnnnnnnnnnnnnnn )
salatalık
maydanozzzzz
günaydınn cimicimmmm.afiyet olsun.kız bu ısırgan otunun tadı çok kötüü beee,nasıl iççez 4 fincan günde?içine ne katılabilir acebaaa:26::26:
günaydınn cimicimmmm.afiyet olsun.kız bu ısırgan otunun tadı çok kötüü beee,nasıl iççez 4 fincan günde?içine ne katılabilir acebaaa:26::26:
canım afiyet olsun.
evet erkekler bencil mi dersin ne dersin bunlara ...
benim eşimde güm güm götürüyor şokellayı ekmeğine sürüp yanında fındık fıstık yuh yani..
ben garip de salatalık kemiriyorum artık çayın yanında..
bizde kısmetse yarın ankara da olacağız.
gitmeye seviniyorum ama ne giycem şaşırıyorum.
mont giysem sıcak olursa ne yapcam mevsimlik bişey giysem üşür müyüm..
off birde çocukla daha zor ne götürücem ne koycam bilemedim.
afiyet olsun spor içinde tebrik ederim.bende bu akşam hocamla görüşmeye gideceğim pilatese başlayacağım.ama bugün hazırlıksız geldim arık p.tesi günü başlarım..
he valla öyle oldu buğün değişiklik yaptım yediklerimi arttırdım bakalım ne oluyor.ama sadece sabahı.akşam gene çilek var menümde...kız bir kasa çilek bitmek üzere yedim valla.:26::26:eşim 1 tane bile yemedi
bence fazla olmamış sen doydun gerisi önemli değil.sandiviçsiz bir gün işte.
şimdi sen börekten yimein yaaa,değişik bir kahvaltıda yapmak istiyon yaaaa,kepek unundan kendine küssellll bir krep yappppppppp,peynirle,maydanozlar sar yeeeeee,ben denedim süper oliyi vallaaaaaaaaaaa
çok haklısın valla.hep öyle yaparlar..
afiyet olsun canım benim.
afiyet olsun....
kız loxandra ben senin yazdıklarına çok gülüyorum.valla neşe katıyorsun foruma..çok şekersin ya...sabah hiç neşem yoktu senin yazdıklarını okudum gülüyordum.arkadaşlar iyimisin neden gülüyon diyip duruyorlar.deli diyiyorlar kendi haline bırakın elazığlı nasılsa.malum elezığlılar biraz g. delidir diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?