ısırgan otuuuuuuuu hemoroide de iyi geliyirrrrrrrrrrrrrrrrrr duyurulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ankaradann hava durumuuuuuuuuuuuuu
sabah ve akşam saatleriiiiii azcukkk serin olmakla birlikte öğle saatleeriiii orta kalınlıkta birrr yağmurluk ilee gezinebilinecekkkkkk sıcaklıktadır.
ayrıyetennnnn hava yağmurlu olupppppp,haftasonudaaaa parçalı bulutlu olacağıııı söylenippppp bu nedenle şemsiye ile dışarı çıkılmasını öneriir,,,çok kalın kazak veya çok ince blüzler getirlmemesi,yine orta kalınlıktaaaa bluzlarla idare edinilebilieceğni tahmin edippp,her ihtimale karşı bir hırka alınması gerktiğini önemle arz ederimmmmmm
Günaydın hugocukbana yardımcı olurmusun?haftalık yeme listesi yaparmısın canım.Ben hayatımda hiç 70 kiloya ulaşmamıştım menepoza girince böyle oldu kilo aldığımamı üzüleyim,ateş basması ,sıkıntısınlamı uğraşayım şaşırdım hayatımdan bezmiş durumdayım Bana şöyle zor bulunmayacak gibi besinlerden olursa sevinirim biz küçük ilçede yaşıyoruz aradığın her şeyi bulamıyorsun.Şimdiden teşekkürler canım
şimdi sen börekten yimein yaaa,değişik bir kahvaltıda yapmak istiyon yaaaa,kepek unundan kendine küssellll bir krep yappppppppp,peynirle,maydanozlar sar yeeeeee,ben denedim süper oliyi vallaaaaaaaaaaa
üzldüm canım benim.benim kızımda çoğu zaman aynı şayi yapıyor allahtan ben çantama 2-3 tane koyuyorumda kurtuluyorum.günaydın günaydın hayırlı sabahlar topıktekı canlar
kahvaltıda nesfıt yedım yıne
500ml yakında su içtim şimdiye kadar
ara öğün için çantama elma koyarken benım mınık kızım aldı elmayı elımden arabaya bınerkende attı yere ara öğünüm helak oldu
aynen valla insan ne diyeceğini şaşırıyor...canımm benim sağol,bazen bende gülüyom kahkahalarla bilg. basında oglum soruyo ,anne neden gülüyon diye,şimdi nasıl anlatayım ben ona hugonun iş basvurusuna bekçiden cvp gelmiş diyeeçocuk anasını deli belleyecek vallah
iyi içersin bol bol o zamannnnn
sizin evde hava durumu nasıl,yarın size tasınmayı düşünüyom dabizim evdeki zat nöbetçi yine
iyi yarın yaparsın bağa o zaban,benim kepekli un yok sanırsam ,varsada bayatlamıstır coktaaaa,tee 2 sene önce aldıydımmm,herşeyi unutup bayatlatıp çöpe atmakta üstüme yoktur bilirsin
dün neler yedim:
sabah:
1 poğaça
şekersiz çay
ara öğün:
çok az sütlü neskafe
öğlen:
1 parça börek
1 elmalı kurabiye
ara öğün:
4 adet bisküvi
şekersiz çay
akşam:
4 yk kıymalı patlıcan
2 yk pilav
10 adet midye (bunu nasıl yaptım bilmiyorum, çok özlemişim, gözüm döndü :))
günaydın davşanlarım. kahvaltım 1 bardak bitki çayı 1 yumurta ve peynirden yapılmış omlet 1 yemek kaşığı yağda pişmiş. yanında 1 dilim çavdar eekmeği domates yeşilsoğan yidim
tatlım aslında diyetisyene gitsen daha iyi olur ama gidemiyorsan kendi listemi vereyim sana. kolay bulunan bir liste bi öğün et diğer öğün sebze veya baklagil sana kalmış. yemeklerimi ben yağsız pişriyorum sonradan yerken 1 yemek kaşığı yağ ilave ediyorum canım. öğünlerin yer değiştirebilir. günde 3 porsiyon meyve var. şeker tatlı yok canım. ben bu listeyle kardiyo yani tempolu yürüyüş tyaparak gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat 6 ayda 16 kilo verdim çoğu yağ idi hiç çökme olmadı güzel zayıfladım göbeğimden gitti çoğu ama dediğim gibi şeker tatlı sonra light içecekler sakarin yapay tatlandırıcılar yok. listeye uyuyorsun azda yemiyosun çokta ara öğünler önemli aksatmıyorsun bu şekilde verdim kilolarımı ben
fambık eşin memnun durumundan sanırım baksana artık seside çıkmıyo zayıfladığını ideal kiloda olduğunu düşünüyo sanırım
bildiğin gibi,Alttan soğukça,üstten ılıkçaaa,ortadannnnnn püfürce işteeeeeeeee:26:gel kız gelllllllll,beklerükkkkk
he yapiiimm erken kalkimde yapim ben sannnnnnnaaa,Allahım yaaaaaaaaaaaaaa bi hatasonumuz var dimi uyuyacakkkkkkkkben paspasın altına anahtarı koyarım sen usulca içeri girer krepleri yaparrrrr bizi uyandırısınnnnnnnnn
günaydınn bacuuuuuuuuuuu
aaa evetttttttttt eskiden sinir ediyodu beni nasıl olsa zayıflaamıyosun banada kendinede eziyet etme diye ama şimdilerde teprik ediyorrrrrrrrr
ama işte bende onu yıpratma politikası uyguluyorum ama banamısın demiyyyyyyyyyyyy,derya diyorumm,paskal diyorummmmmm tın yokkkkkkkk adamda nihatımda nihatım deyip duruyoooo
.ben heç ugrasamam,hem misafirim hemi de krep mi yapcammm.o zaman simit alırım en susamlısındannnnnnn,üztüne pekmez döker yerükkkkkk
sen gene de kepekli unu ortada bırak,belkim hamaratlıgım tutarsa yapabülürümmm:86::86:
kahvaltımı yaptım salonu sildim topladım yatak odası az bulaşık yıkadım. sonra akşam için kendime kabak yemeği yapıyorum.
Günaydınn kızlar
bugün çok klasik bihava var yine kapallııı kasvetliii insanı bunalıma sokar bu havalar yaneee:26::26:
neyseki kociş geldi dün akşam sürpriz yaptı ilk uçakla atlayıp gece 2 de yanımda idi
dün akşam yine sporumu tam yaptım
10 dk eliptikle ısınmanın ardından 100 twist 12 dk karın hareketleri videosu 30 ar adet iç ve dış bacak hareketi yaptım.
ve dün bişi keşfettim karın hareketlerine ilk başladığım dönemlerde hatta geçen haftaya kadar canım çok yanıyordu şimdi sanki kırk yıllık sporcu gibi hoppidi hoppidi yapıyorum o zor hareketleri
1 nisandan beri yapıyorum ama haftada en çok 3 kere yapıyordum bu hafta ara vermeden tam 4 gün yaptım bu akşamda yapacam h sonuda yapacam aralıksız yapacam
kiloda yine tık yok çakıldım 65 e gidiyorum son 3 gündür hep 65.0 kilogram çıkıyor yani küsürat bile yok çok ilginç gerçekten çünkü hiç arka arkaya iki gün bile aynı çıkmamıştım çıldırıcimm
aslında o kadar da takmıyorum koruma döneminde gibiyim gördünüz üzere iki gündür kaçamaklı menülerim var canım ne isterse onu yiyorum aslında bende loxy bacı gibi her allahın günü cezaevi menüsü gibi aynı şeyleri yimekten bıktım. ne demek oluyorsa bilmiyorum ama bende yapim afra tafra afra tafra
canım açık konuşucam menünü hiç begenmedim bütün gün karbonhidrat almışsın bi akşam biraz farklı olmuş ama onda da bir değil iki değil tam on tane midye dolma yemişsin ne diyeyim afiyet olsun. ben haftasonu kaçamağımda 3 tane midye dolma yedim içim acıdı sen 10 taneyi nasıl götürdüm yahuu :44::44::44:
hugocukcum yemeklere bir yemek kaşığı yag koyuyorsun da sabahki omletine de mi o kadar yag koyuyorsunyoksa 1 çay kaşığı mı dimek istedin
bende iki gündür peynirli omlet yiyorum canım öle haşlanmış filan istemiyo yumurtayı öfff beeeeeee
.ben heç ugrasamam,hem misafirim hemi de krep mi yapcammm.o zaman simit alırım en susamlısındannnnnnn,üztüne pekmez döker yerükkkkkk
sen gene de kepekli unu ortada bırak,belkim hamaratlıgım tutarsa yapabülürümmm:86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?