60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah kalkınca sıcağa yakın,ballı,sirkeli su..
Arkasından 1 adet azyağda yumurta,az peynir,2 dal maydonoz eşliğinde..

benim hurmalar 4 günde bittiiii:26:yarım kilooooooo4 günde bitinceee,eşim isyanlara girdi yineeee,toptancılara gidimdde ordan alim bariiii ucuza gelsi,nnnnn,yarısınıda loxiiye veririsin dediiiiihaftada bir 30 lira nasıl vereyimm diyirrrrrrrrrrr

öyle tabü,hugocuk herbirşeyi pekmezli yapıp diyetize ediyor ya,tuttum bu formülü,elimde bidonla gezcem artıkk,herşeye pekmezzz:86::86:

kızz tut dedük yut anlama pekmezinde kalorisi var arada yaparsın dedükk evi pekmezli tatlılarla doldurma nen

günayduuuuum sevgülüüüüüü domdilüüüüü seksüüü kızlaaaarrrr
nasılsınız inşsllsh her kes iyidir loxi iyileşmiştir.nuginin kızıda iyileşmiştr inşallah başka hasta olan varsa onlarda iyi leşmiştr inş...

kahvaltım
1kupa şekersiz açık çay
2 kk peynir
2 zeytn
domates
salatalık
maydonoz
2.5 yk yoooort
1 diim tam buğday ekmeeea
(bide 1.5 dilim ekmek yerine geçicek bişii:26:)
yani toplamda 2.5 dilim ekmek

bugün çok öenmli bi kişiyle buluşcaaaazz inş.(neruuuuşş) gitmeden işlerimi ayarlaamamm lazım pilates yapamıcam büyük ihtimal akşam yaparım bende inş.

evet ya çok pahalı dün aldım 5 liralık yarın biter benimkide ramazanda ucuzlarsa fazla fazla almak lazım

Herkeslere günaydınnnn, afiyet olsun......
Dün akşam:4 tane kuru kayısı
1 koca tabakta yeşil salata peynirli 1yk sıvı yağlı + limonlu 1dlm kepeklı ekmekle
1dlm kepeklı ekmek uzerıne labne sürdüm yedım bı de :26:
2tane malta eriği
Sabahta: 4 kuru kayısı
1 dolu kase yarım yaglı sutle sade nesfit...
şimdi de limonlu y.çayımı içiorum
Bu ara kuru kayısıya cok dadandım dur durak bılmeden yıyorum :84:
Biri bana kızsın bişiler desin de yedirtmesin banaaaa :84:

canım öğünler arasında 2.5-3 saat gibi zaman var canım bunu benim kalkış saatime göre ayarladı
uyanınca su
06.30: kahvaltı: 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1 adet kivi ama beraber yenecek önce veya sonra değil dedi. biber domates salatalık yeşillik. haftada 3 kezde buna ilave olarak yumurta olacak

09.00: 1 kayısı 1 çay bardağı yarım yağlı süt. istersen şekersiz türk kahvesi pişirebilirsin

12.00: öğlen yemeği: 3 köfte büyüklüğünde et,balık, tavuk, 1 dilim ekmek, bol ekşili limonlu salata içine enginar tavsiyedir doğranıp bir parça yenecek. artı salataya fesleğen konacak nar ekşisi olur

15.00 ara öğün: 1 madensuyu, 1 adet kuru incir, 5 tane badem

18.00 akşam yemeği: yarım su bardağı yoğurt, 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, 2-3 yemek kaşığı pilav veya makarna, 1 kepçe çorba, salata serbest ve 1 dilimde ekmek

21.00 2 porsiyon meyve haftada 3 kez muz taviyedir potasyum için. muzlar büyük boysa yarısı 1 porsiyondur. yerli muzlar küçük oluyor onlardansa 1 tanesi 1 porsiyon. mandalinanın 2 tanesi 1 porsiyon,
sütlü türk kahvesi keyfi 1 bardak ve yatmadan öncede 1 çay bardağı domates suyu

1 köfte ölçüüsü 1 avuç içini tam daire şeklinde dolduracak kadardır. haftada 3 gün tavuk derisi alınmış yağsız pişecek 3 gün ton balığı yağı süzülmüş ve 1 günde kırmızı et olacak et yemeklerine yağ eklemek yok
gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat tempolu yürüyüş istersen imkanın yoksa evde leslie filan veya dans edebilirsin ancak çok nefes nefese olmayaacak. salataya illa fesleğen koncak diye şart yok istersen koymayabilrisin zevkine kalmış sadece yağı önemli 1 kaşık yağlı yapabilrisin günlük 4 yemek kaşığı yağı geçmeyecek yağ o yüzden yağı ona göre ayarlarsın

başka faydalananda olur diye topiciğe koydum

neruşlamı buluşcanız o zaman göbeğini açtır bak bak ne seksi göbeği var neruşun ben gördüm

kız ne üç günüüüüü
sporlar süper evet fambuk valla iyi sardırdım her gün yapıyorum kendimi süper hissediyorum sankim uzun maraton koşucusuyum feci sardım çok hoşuma gitmeye başladı bu iş inşalla devam ederim havalar ısınmadan iyice bi yapmış olim diyom bizim ev teras kat yazın sıcak oliyy klimam da yok şimdi yaptım yaptım sora yapamam diyorum 3 hafta olacak nerdeyse ben 65,8 e çıkıyom bi sora iniyo 64.9 a sora bi güncük 64.7 gösteriyoo anlican haftalardır rap rap yerimde sayıyorum
hee burhanı biliyom emme son bölümlerde pek izlemedim zaten devamlı izlemezdim avrupa yakasını denk gelince izlerdim cehalet işte mazur gör bacüüü

istemezükkkkkkkkkkkkkkkk

loksiiiiii
senin yeniçeri kazan kaldırıyo kız dikkat el sıkkyönetim lazım gelebülüüüüüüüüüü
tiz başı vurulaa dimen gerekebilir

öyle tabü,hugocuk herbirşeyi pekmezli yapıp diyetize ediyor ya,tuttum bu formülü,elimde bidonla gezcem artıkk,herşeye pekmezzz:86::86:

ay sen çok yaşa emi
pekmezli dadlu ancak saglıklı bir seçim olur yoksa abartılırsa oda kilo aldırır bence
ben istediğim kiloya gelince tatlımı da normal şekerle yaparım bana göre abartı olur bu az yerim ama dadında yirim

offf yaramaz yumak yemliğe takır takır vura vura devirmiş yemliğiben gelince kaçtı hemen biliyo yaaramazlık yaptığını tabiki kaçıyo hemen uyanık

kızlar herkeze günaydınlar dünöğleden sonra izin alıp gittim kızım için antibiyotik verdi doktor sabaha kadarda ateşi düşmedi sabah düştü biraz öncede aradım iyi şu anda antibiyotik kullanıyoruz. ben şimdi eğitime giricem kızlar öğleden sonra saat 3 kadar devam edecekmiş burda olmayacağım merak etmeyin diye yazdım 10 başlıyor eğitim hepinizi öpüyorum çıtır kızlarrrrr

çok teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…