hahahha
ne o kız pekmez dökünce kalorisini mi alıyo kutsal sumu bu yaa
hugocukk pekmezli su böreee yapcam diyom sabahtan beri heç üstüne alınmıyon gııııııııııııııııııııı
öyle tabü,hugocuk herbirşeyi pekmezli yapıp diyetize ediyor ya,tuttum bu formülü,elimde bidonla gezcem artıkk,herşeye pekmezzz:86::86:
pekmezli su böreğide nasıl olaki
benim hurmalar 4 günde bittiiii:26:yarım kilooooooo4 günde bitinceee,eşim isyanlara girdi yineeee,toptancılara gidimdde ordan alim bariiii ucuza gelsi,nnnnn,yarısınıda loxiiye veririsin dediiiiihaftada bir 30 lira nasıl vereyimm diyirrrrrrrrrrr
evet ya çok pahalı dün aldım 5 liralık yarın biter benimkideramazanda ucuzlarsa fazla fazla almak lazım
başka faydalananda olur diye topiciğe koydumcanım öğünler arasında 2.5-3 saat gibi zaman var canım bunu benim kalkış saatime göre ayarladı
uyanınca su
06.30: kahvaltı: 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1 adet kivi ama beraber yenecek önce veya sonra değil dedi. biber domates salatalık yeşillik. haftada 3 kezde buna ilave olarak yumurta olacak
09.00: 1 kayısı 1 çay bardağı yarım yağlı süt. istersen şekersiz türk kahvesi pişirebilirsin
12.00: öğlen yemeği: 3 köfte büyüklüğünde et,balık, tavuk, 1 dilim ekmek, bol ekşili limonlu salata içine enginar tavsiyedir doğranıp bir parça yenecek. artı salataya fesleğen konacak nar ekşisi olur
15.00 ara öğün: 1 madensuyu, 1 adet kuru incir, 5 tane badem
18.00 akşam yemeği: yarım su bardağı yoğurt, 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, 2-3 yemek kaşığı pilav veya makarna, 1 kepçe çorba, salata serbest ve 1 dilimde ekmek
21.00 2 porsiyon meyve haftada 3 kez muz taviyedir potasyum için. muzlar büyük boysa yarısı 1 porsiyondur. yerli muzlar küçük oluyor onlardansa 1 tanesi 1 porsiyon. mandalinanın 2 tanesi 1 porsiyon,
sütlü türk kahvesi keyfi 1 bardak ve yatmadan öncede 1 çay bardağı domates suyu
1 köfte ölçüüsü 1 avuç içini tam daire şeklinde dolduracak kadardır. haftada 3 gün tavuk derisi alınmış yağsız pişecek 3 gün ton balığı yağı süzülmüş ve 1 günde kırmızı et olacak et yemeklerine yağ eklemek yok
gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat tempolu yürüyüş istersen imkanın yoksa evde leslie filan veya dans edebilirsin ancak çok nefes nefese olmayaacak. salataya illa fesleğen koncak diye şart yok istersen koymayabilrisin zevkine kalmış sadece yağı önemli 1 kaşık yağlı yapabilrisin günlük 4 yemek kaşığı yağı geçmeyecek yağ o yüzden yağı ona göre ayarlarsın
neruşlamı buluşcanız o zaman göbeğini açtır bak bak ne seksi göbeği var neruşungünayduuuuum sevgülüüüüüü domdilüüüüü seksüüü kızlaaaarrrr
nasılsınız inşsllsh her kes iyidir loxi iyileşmiştir.nuginin kızıda iyileşmiştr inşallah başka hasta olan varsa onlarda iyi leşmiştr inş...
kahvaltım
1kupa şekersiz açık çay
2 kk peynir
2 zeytn
domates
salatalık
maydonoz
2.5 yk yoooort
1 diim tam buğday ekmeeea
(bide 1.5 dilim ekmek yerine geçicek bişii:26:)
yani toplamda 2.5 dilim ekmek
bugün çok öenmli bi kişiyle buluşcaaaazz inş.(neruuuuşş) gitmeden işlerimi ayarlaamamm lazım pilates yapamıcam büyük ihtimal akşam yaparım bende inş.
kız ne üç günüüüüüyoli afiyet olsun gıyzzzzzzzzzzzzz,sporlarda süperr,harika gidiyorsunnnnnnnnnnnn3 gündür aynı kilodayım diye dertleniyo ya,ben tam 1 ay boyunca aynı kiloyu gördüm tartıda Allah Allahhhhhhhhhh
Afra tafra daaaaa burhanınnnnnn repliği oliyyyyyyyyyyyyyy
istemezükkkkkkkkkkkkkkkk
öyle tabü,hugocuk herbirşeyi pekmezli yapıp diyetize ediyor ya,tuttum bu formülü,elimde bidonla gezcem artıkk,herşeye pekmezzz:86::86:
canım öğünler arasında 2.5-3 saat gibi zaman var canım bunu benim kalkış saatime göre ayarladı
uyanınca su
06.30: kahvaltı: 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1 adet kivi ama beraber yenecek önce veya sonra değil dedi. biber domates salatalık yeşillik. haftada 3 kezde buna ilave olarak yumurta olacak
09.00: 1 kayısı 1 çay bardağı yarım yağlı süt. istersen şekersiz türk kahvesi pişirebilirsin
12.00: öğlen yemeği: 3 köfte büyüklüğünde et,balık, tavuk, 1 dilim ekmek, bol ekşili limonlu salata içine enginar tavsiyedir doğranıp bir parça yenecek. artı salataya fesleğen konacak nar ekşisi olur
15.00 ara öğün: 1 madensuyu, 1 adet kuru incir, 5 tane badem
18.00 akşam yemeği: yarım su bardağı yoğurt, 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, 2-3 yemek kaşığı pilav veya makarna, 1 kepçe çorba, salata serbest ve 1 dilimde ekmek
21.00 2 porsiyon meyve haftada 3 kez muz taviyedir potasyum için. muzlar büyük boysa yarısı 1 porsiyondur. yerli muzlar küçük oluyor onlardansa 1 tanesi 1 porsiyon. mandalinanın 2 tanesi 1 porsiyon,
sütlü türk kahvesi keyfi 1 bardak ve yatmadan öncede 1 çay bardağı domates suyu
1 köfte ölçüüsü 1 avuç içini tam daire şeklinde dolduracak kadardır. haftada 3 gün tavuk derisi alınmış yağsız pişecek 3 gün ton balığı yağı süzülmüş ve 1 günde kırmızı et olacak et yemeklerine yağ eklemek yok
gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat tempolu yürüyüş istersen imkanın yoksa evde leslie filan veya dans edebilirsin ancak çok nefes nefese olmayaacak. salataya illa fesleğen koncak diye şart yok istersen koymayabilrisin zevkine kalmış sadece yağı önemli 1 kaşık yağlı yapabilrisin günlük 4 yemek kaşığı yağı geçmeyecek yağ o yüzden yağı ona göre ayarlarsın
pekmezli su böreğide nasıl olaki
kızz tut dedük yut anlama pekmezinde kalorisi var arada yaparsın dedükk evi pekmezli tatlılarla doldurma nen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?