60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demekki neymiş ev için 2 kuş idealmiş 4 kuş fazlaymış yumak duvardaki saati düşürdü vurdu düştü limon salıncağını düşürdü şirin cadı gibi bağırıyo minnoş örtünün altına giriyo başım döndü hangisiyle uğraşcam diye hergün bişeyleri yere indiriyorlar üstelik çokta mutlu oluyorlar. bisküvi veriyorum yiyorlar sonrada karınları doyunca kalan bisküvileri tek tek masanın üzerinden yere atıyorlar birde düştümü diye arkalarından bakıyorlar

güle güle canım seni özliycez

ohh toptan herkese geçmiş olsun
neruşla bendeniz de buluştuuuuk yedik içtik emmeee uzuuun uuzun kovaladım onuu osmanbeyeden taksimee taksimden osmanbeyee göbeeni gördüm bişi yoktu bence sadece basen var eccükte kollarından şikayetçi ammaa genelde iyi yaneee eccük daa küçük totiş olursa olur mu olur bu iş
oda benim koccaa totişimi gördü şoka girdi bi kaç kere yumrutlamam ve de sertçe sarsmam gerekti kendüsünü

buranın adını 60-69 lar değil "dadananlar klubu" yapsınlar herkes birşeye dadanık hahahah
canım sen en iyisi sabahtan kayısıları say bi kaba koy
onları da gün içindeki aralara böl böylece çok yemezsin

canım geçmiş olsun kızcıına
ve sana da allah zihin açıklığı versin

canım benim çok geçmiş olsun.inşallah ateşi düşeer tatlım.

ay çok güldüm yaaa... Katılıorum cunku dadanan dadanana bırı hurma der bırılerı kayısı birileri rüyasında halley görür bu böyle uzayıp gdıo
Günde kaç tane yesem ki :44:
ben o kaba 20tane de koyarım 5 tane de çünkü bi sayı bulmam lazım

gene afacanlar iş başında desene..

günüydün. famir'i rüyamda gördüm. çok içime işlemiş demek ki dünkü hisli cümleleri

günaydın öyledir famircik çok duygusal düşünceli zeküüdür. geçmişte yaşayan ünlü filozof düşünür ve mucitlerin ruyu geçmiştir kendisine esmer unlu hamur işleri yaparak zaaflarını sağlıklı hale getirerek diyetine uydurmayı başarmış pek çok konuda yeni gelen arkadaşlara kolaylık göstererek herkesin zayıflayabilmesi için çalışan bunu başaran çok değerli bilirkişidir kendisi manevi yönüde kuvvetli olduğundan mütevellit rüyana girip seni ordada motive etmesi şaşırılacak bir durum değildir

öyle tabü,hugocuk herbirşeyi pekmezli yapıp diyetize ediyor ya,tuttum bu formülü,elimde bidonla gezcem artıkk,herşeye pekmezzz:86::86:

Yurdum insanıııııııııı illa otunu çıkartıcaazzzzz di miiiii
sağlıklı yaaa pilava bile dökeriz biz pekmezi artıkkkk bizi mahveden zaten bu mantıkkkk ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh

neruşlamı buluşcanız o zaman göbeğini açtır bak bak ne seksi göbeği var neruşun ben gördüm

kızz valla yok bi seksülüüüüüüüüüüüü pörtük pörtükk yauuwwwwwww gerçi sana yolladığım fotolar 1 ay önceydi bir aydır karın çalışıyorum accuk daha az pörtük ama yine libirik yani benim göbüş kızın iştaaanı boşuna kabartmaaaaaaaa sükutu hayal olmasın soooraaaaaaaaaaaaa malum kendisi 1.70lerde 56 kg lik bir hatunnnnnn

kuli kuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii buluşuciiizzzzz kuzum inşallahhhh burda şuan yağmur varrr ama artık bizi durduramazzzzzzzzz şekerükkkk emeee accuk erisekkk fena olmazzzzzzz

canımmm çok çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir kuzunnn sana kolay gelsin tatlım eğitim şarttt!!! ( malum popüler bir topiiiizz okuyanımız çokkk arada toplumsal mesajlar vermek lazımmmmmm:86::86::86: ( niyatttttt dovaaaannnnn:82::82::82:)

ayrıca sigara sağlığa zararlııııııı

şekerrr acıktırır ve beyaz unlu gidalar acıktırırrr yimeyinnn

gece 11-02 arası uyumak lazım vücut yenileniyor o saatlerde

çişinizi tutmayınnn çok sakıncalııııı

(birkaç mesaj daha vereyi dedimmm)

haklısın valla. ben çok sigara içiyorum yaa bütün enerjimi alıyo resmen bırakmam lazım. el alışkanlıgı olmus artık bende.

kızlar hocalarım toplantıya gitmişti bende accık sipor yaptım:

30 +30 bacak için hareket,
100 gögüs için hareket,
100 yan karın için hareket,15 tanede alt karın için...
boş vakitleri değerlendirmek lazım ayrıca 5 adet çilek hüplettim.500 ml. de su ve şimdi yeşil çayımı içiyorum...

neruşlamı buluşcanız o zaman göbeğini açtır bak bak ne seksi göbeği var neruşun ben gördüm
evet bebişim bakıcam zatii sana yolladığı fotoyu banada yollayacaktı göbüşünün fotosunu sonra foto gelmedi bizde dedik buluşunca canlısına bakalım o da benmkine bakacaktöbee töbeee birbirimzn göbüşlerine bakcaz kızlar wc sine girippp

he söledi bebemm inşallah bi arada 3lü yaparukk.
oda benm göbüşü ve tavuk butlarımı görcek bakalımm ne dicem anlatsın sizeebende kovalamayı düşünüorum şölee beşiktaş civarından artık Allah ne verdiyse hava kapalı amma yağmur yağmaz inşallah valla ozman eve nasıl gelirim bilmem trafik hiç çekilmez.:44:

günüydün. famir'i rüyamda gördüm. çok içime işlemiş demek ki dünkü hisli cümleleri

öyle işler kendisinin cümleleri benim de hafta sonları giriiiiiii rüyama:82::82::82: kahhh leblebi yeeeeerrrr kahhh kepekliii kreeepppp kahhh kıznının bonibonlarını yerken görürümmmmmmmmmm

süpersin tatlım. ben de bulaşıkları yıkıyıp spor yaparım biraz. bugün dersim yok.
kahvlatı yaptım doymadım. o yüzden hemen kalktım masadan
1dilim kepek ekmeği-40gr light peynir-5 light zeytin-1domates
spor olarak da şunları yapmayı düşünüyorum bugün:
30 dk kardio-25dk start it up- karın için 8min abs-yanlar için 100 yanlara eğilme-15dk streching

osman dün gece ev arkadaşımın en sevdiği bardaklardan birini kırdı. gece de acıkmış çok. geldi çıktı üstüme uyandırdı beni filan. karnı doyunca devrildi yattı. bütün gece iyi gelir diye reiki müzikleri dinleyerek uyudum. huzurlu bi uykuydu gerçi. famiri bile gördüm rüyamda baksanıza gerçi famirle benim aramda bir iletişim kopukluğu var hiç anlamıyor dediklerimi hiiç

10 kiloluk 2 bidonla iki yana doğru eğilin yan karın kasları acayip oluyo süper yani. ben eskiden beri hep öyle yaptım. ayakta elimde 10 kiloluk iki bidon su dolu onla yanlara eğilip kalkardım süper yapıyo

şimdi lavaboya gittim.ordada 40 yan bacak 20 ön 20 arka bacak hareketleri daha yaptım oh mis gibi oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…