kızlar herkeze günaydınlar dünöğleden sonra izin alıp gittim kızım için antibiyotik verdi doktor sabaha kadarda ateşi düşmedi sabah düştü biraz öncede aradım iyi şu anda antibiyotik kullanıyoruz. ben şimdi eğitime giricem kızlar öğleden sonra saat 3 kadar devam edecekmiş burda olmayacağım merak etmeyin diye yazdım 10 başlıyor eğitim hepinizi öpüyorum çıtır kızlarrrrr
günayduuuuum sevgülüüüüüü domdilüüüüü seksüüü kızlaaaarrrr
nasılsınız inşsllsh her kes iyidir loxi iyileşmiştir.nuginin kızıda iyileşmiştr inşallah başka hasta olan varsa onlarda iyi leşmiştr inş...
kahvaltım
1kupa şekersiz açık çay
2 kk peynir
2 zeytn
domates
salatalık
maydonoz
2.5 yk yoooort
1 diim tam buğday ekmeeea
(bide 1.5 dilim ekmek yerine geçicek bişii:26:)
yani toplamda 2.5 dilim ekmek
bugün çok öenmli bi kişiyle buluşcaaaazz inş.(neruuuuşş) gitmeden işlerimi ayarlaamamm lazım pilates yapamıcam büyük ihtimal akşam yaparım bende inş.
Herkeslere günaydınnnn, afiyet olsun......
Dün akşam:4 tane kuru kayısı
1 koca tabakta yeşil salata peynirli 1yk sıvı yağlı + limonlu 1dlm kepeklı ekmekle
1dlm kepeklı ekmek uzerıne labne sürdüm yedım bı de :26:
2tane malta eriği
Sabahta: 4 kuru kayısı
1 dolu kase yarım yaglı sutle sade nesfit...
şimdi de limonlu y.çayımı içiorum
Bu ara kuru kayısıya cok dadandım dur durak bılmeden yıyorum :84:
Biri bana kızsın bişiler desin de yedirtmesin banaaaa :84:
kızlar herkeze günaydınlar dünöğleden sonra izin alıp gittim kızım için antibiyotik verdi doktor sabaha kadarda ateşi düşmedi sabah düştü biraz öncede aradım iyi şu anda antibiyotik kullanıyoruz. ben şimdi eğitime giricem kızlar öğleden sonra saat 3 kadar devam edecekmiş burda olmayacağım merak etmeyin diye yazdım 10 başlıyor eğitim hepinizi öpüyorum çıtır kızlarrrrr
günüydün. famir'i rüyamda gördüm. çok içime işlemiş demek ki dünkü hisli cümleleri
ohh toptan herkese geçmiş olsun
neruşla bendeniz de buluştuuuuk yedik içtik emmeee uzuuun uuzun kovaladım onuu osmanbeyeden taksimee taksimden osmanbeyee göbeeni gördüm bişi yoktu bence sadece basen var eccükte kollarından şikayetçi ammaa genelde iyi yaneee eccük daa küçük totiş olursa olur mu olur bu iş
oda benim koccaa totişimi gördü şoka girdi bi kaç kere yumrutlamam ve de sertçe sarsmam gerekti kendüsünü
buranın adını 60-69 lar değil "dadananlar klubu" yapsınlar herkes birşeye dadanık hahahah
canım sen en iyisi sabahtan kayısıları say bi kaba koy
onları da gün içindeki aralara böl böylece çok yemezsin
demekki neymiş ev için 2 kuş idealmiş 4 kuş fazlaymışyumak duvardaki saati düşürdü vurdu düştü limon salıncağını düşürdü şirin cadı gibi bağırıyo minnoş örtünün altına giriyo başım döndü hangisiyle uğraşcam diye hergün bişeyleri yere indiriyorlar üstelik çokta mutlu oluyorlar. bisküvi veriyorum yiyorlar sonrada karınları doyunca kalan bisküvileri tek tek masanın üzerinden yere atıyorlar birde düştümü diye arkalarından bakıyorlar
günüydün. famir'i rüyamda gördüm. çok içime işlemiş demek ki dünkü hisli cümleleri
benim hurmalar 4 günde bittiiii:26:yarım kilooooooo4 günde bitinceee,eşim isyanlara girdi yineeee,toptancılara gidimdde ordan alim bariiii ucuza gelsi,nnnnn,yarısınıda loxiiye veririsin dediiiiihaftada bir 30 lira nasıl vereyimm diyirrrrrrrrrrr
öyle tabü,hugocuk herbirşeyi pekmezli yapıp diyetize ediyor ya,tuttum bu formülü,elimde bidonla gezcem artıkk,herşeye pekmezzz:86::86:
neruşlamı buluşcanız o zaman göbeğini açtır bak bak ne seksi göbeği var neruşunben gördüm
günayduuuuum sevgülüüüüüü domdilüüüüü seksüüü kızlaaaarrrr
nasılsınız inşsllsh her kes iyidir loxi iyileşmiştir.nuginin kızıda iyileşmiştr inşallah başka hasta olan varsa onlarda iyi leşmiştr inş...
kahvaltım
1kupa şekersiz açık çay
2 kk peynir
2 zeytn
domates
salatalık
maydonoz
2.5 yk yoooort
1 diim tam buğday ekmeeea
(bide 1.5 dilim ekmek yerine geçicek bişii:26:)
yani toplamda 2.5 dilim ekmek
bugün çok öenmli bi kişiyle buluşcaaaazz inş.(neruuuuşş) gitmeden işlerimi ayarlaamamm lazım pilates yapamıcam büyük ihtimal akşam yaparım bende inş.
Yurdum insanıııııııııı illa otunu çıkartıcaazzzzz di miiiii
sağlıklı yaaa pilava bile dökeriz biz pekmezi artıkkkkbizi mahveden zaten bu mantıkkkk ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh
kızz valla yok bi seksülüüüüüüüüüüüü pörtük pörtükk yauuwwwwwww gerçi sana yolladığım fotolar 1 ay önceydi bir aydır karın çalışıyorum accuk daha az pörtük ama yine libirik yani benim göbüş kızın iştaaanı boşuna kabartmaaaaaaaasükutu hayal olmasın soooraaaaaaaaaaaaa malum kendisi 1.70lerde 56 kg lik bir hatunnnnnn
kuli kuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii buluşuciiizzzzz kuzum inşallahhhh burda şuan yağmur varrr ama artık bizi durduramazzzzzzzzz şekerükkkk emeee accuk erisekkk fena olmazzzzzzz
canımmm çok çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir kuzunnnsana kolay gelsin tatlım eğitim şarttt!!! ( malum popüler bir topiiiizz okuyanımız çokkk arada toplumsal mesajlar vermek lazımmmmmm:86::86::86: ( niyatttttt dovaaaannnnn:82::82::82:)
ayrıca sigara sağlığa zararlııııııı
şekerrr acıktırır ve beyaz unlu gidalar acıktırırrr yimeyinnn
gece 11-02 arası uyumak lazım vücut yenileniyor o saatlerde
çişinizi tutmayınnn çok sakıncalııııı
(birkaç mesaj daha vereyi dedimmm)
evet bebişim bakıcam zatii sana yolladığı fotoyu banada yollayacaktı göbüşünün fotosunu sonra foto gelmedi bizde dedik buluşunca canlısına bakalım o da benmkine bakacakneruşlamı buluşcanız o zaman göbeğini açtır bak bak ne seksi göbeği var neruşunben gördüm
ohh toptan herkese geçmiş olsun
neruşla bendeniz de buluştuuuuk yedik içtik emmeee uzuuun uuzun kovaladım onuu osmanbeyeden taksimee taksimden osmanbeyee göbeeni gördüm bişi yoktu bence sadece basen var eccükte kollarından şikayetçi ammaa genelde iyi yaneee eccük daa küçük totiş olursa olur mu olur bu iş
oda benim koccaa totişimi gördü şoka girdi bi kaç kere yumrutlamam ve de sertçe sarsmam gerekti kendüsünü
kızlar hocalarım toplantıya gitmişti bende accık sipor yaptım:
30 +30 bacak için hareket,
100 gögüs için hareket,
100 yan karın için hareket,15 tanede alt karın için...
boş vakitleri değerlendirmek lazımayrıca 5 adet çilek hüplettim.500 ml. de su ve şimdi yeşil çayımı içiyorum...
kızlar hocalarım toplantıya gitmişti bende accık sipor yaptım:
30 +30 bacak için hareket,
100 gögüs için hareket,
100 yan karın için hareket,15 tanede alt karın için...
boş vakitleri değerlendirmek lazımayrıca 5 adet çilek hüplettim.500 ml. de su ve şimdi yeşil çayımı içiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?