60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzucum ne diyorum sana famir filozof ruhu taşıyor deha kendisi dolayısıyla arada bu taz iletişim kopukluklarının yaşanması doğal kendisi aşmış artık herşeyi
normal yani o bambaşka
o bir zeka küpü
o bir
o bir
fenomen
milyonları peşinden sürükleyecek birisi

hugocuk
katzi
yolanda
kalanchoe
eylulungulu
cimcimesude
nilmısra
loxandra
neruda

günaydın canlarrrr nasılsınız kızçelerrrr

çok yemişin pepetiiiiiiii,çatlayacan kızzz,akşam vakti yenir mi bu kadar cok,geçen hafta kilo verdin şımardın demi,dur kızayım sana azcık da kendine gellll
evet haklısın loxi ayneen kilo verince büle oldummm yaaa

ıy yapmıssın valaa tebriklerrr benim kızda öle ya ne zaman deliksiz uyucam sabırsızlıkla beklıyorum

ya bende sıkıldım bu kahvaltılardan bu sabah
kaşar yedim 1 parmakcık
3 zeytunnn
2 minnak salatalık
1 domates yedimmm
6 antep fıstığı

10 kiloluk 2 bidonla iki yana doğru eğilin yan karın kasları acayip oluyo süper yani. ben eskiden beri hep öyle yaptım. ayakta elimde 10 kiloluk iki bidon su dolu onla yanlara eğilip kalkardım süper yapıyo

ahhhhhh ne güzel.ama benim 5 kğ dan fazla kaldırmam yasak.bende öyle yapayım ozaman.boyunumda 3 tane kemik eksik.ennem beni banyoda doğurmuş.yere düşmüşüm.8 aylık doğmuşum bu arada .ölmş sanmışlar kar yağıyormuş banyoda taşın üzerine koyup üstümü örtmüşler 1 saat sonra ağlamaya başlamışım.banyomuzda dışardaymış.çok soğuktan şoklandım herhaldeişte o düşme anında kemikler kırılmış sanırsam o şekilde şekillenmiş anlayacağınız.:26::26:ameliyatı çok riskli.o yüzden olmuyorum.

süper süper süper
öyle işler kendisinin cümleleri benim de hafta sonları giriiiiiii rüyama:82::82::82: kahhh leblebi yeeeeerrrr kahhh kepekliii kreeepppp kahhh kıznının bonibonlarını yerken görürümmmmmmmmmm

hee yolim de geliiiirrrrrr 3ümüz buluşuruz inşallah bir gündeee:13::13::13: yağmur yağıyo valla kuliciiim burdaaa ama abartı deeellll

ohhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyy canımm benim içim bi hoş oldu gııı eskiden ne zor sartlarda doğuruyomuş insanlar yaa çok sükür yasamıssın canmı ya

Günaydın güzeller nasılsınız?

iki gun acamadım ama yedıklerıme tabıkı dıkkat ettım bu hafta benım regl donemım bıraz zorlanıyoru tabi ama yınede dıkkat edıyorum sımdı bolm salata dolmates maydonaz ve labne peynırlı kahvaltı yaptım yarım dılım cavdra ekmegı yedım oglende salata yıyecegım aksam da ızgara kofte ve ayran yemegı dusunuyorum bugunde bneım pazarım var saat 11 gıbı cıkarım kızımla meyve sebze alır gelrım bu haftayıda guzel gecırırım ınsallah benım sıkıntım egzersız yapamamam bu hafta bunada dıkkat edecegım

hepınıze kolay gelsın, sağlıklı zayıflamalaarrr

günaydın pepiş pepeti günaydın canım
cimcime 5 klolukta olur neden olmasın 1 kiloyla bilenem çalışan var yani ama beni 5 kilo kesmez 10 kilo olacak

anam hikayeye bak yaa kıyamam. senin hikayen banyoda başlamış kıyamam sana ben yaa yengeç burcu kadını olarakdan ota boka duygulanıyorum böyle
öldü sanıp üstünü örtmüşler bi de yaa off yazık tek başına minicik bebek

ayyy canımm benim içim bi hoş oldu gııı eskiden ne zor sartlarda doğuruyomuş insanlar yaa çok sükür yasamıssın canmı ya

ben öğlen ezanını hoca okumaya başlamış dünyaya gelmişi :86: ne kadar mübarek bir insan olacağım doğumumdan belliymiş :86:

herkese merhaba
kızlar bende yaklaşık 1 yıldan beri 67.7den aşağı düşemiyodum
son 1 haftadır spor ve azcık dikkat etmeyle 63.3olmayı başardım
artık bende burdayım
inşallah hepimiz istediğimiz kiloya inmeyi başarabiliriz
birbirimize vereceğimiz destek çok önemlii

Günaydın kızlar bugün tartıldımm

Sadece 200 gr verebilmişim nerde hata yapıyorummmm

neden azaldı bu giden gramlar

evet doktorlar bu teşhisi koyduktan sonra annemler anlatmıştı.kesin ozamna oldu dediler.çok tuaf olmuştum bende.şartlar ne kadar kötüymüş.bayo ayrı yerde wc ayrı mutfak ayrı yerde.hayat çok zormuş onlar için ama onlara sorsan ozamanın en lüks hayatıy dı derler herhalde.biz ise doktor doktor geziyoruz hamileliklerimizde en iyi doktor olsun özel olsun.ayda hatta 15 günde bir kontrollere gidiyoruz.eskilerde insanlar neler çekiyorlarmış değilmi...

günaydın canım 1 haftada 67 kilodan 63 kiloyamı düştün

maşallah ya kız sen deki azimden biraz da bana verrr

merhabaaa..

1 haftadı mı vcerdın o 4 kıloyu

Günaydın kızlar bugün tartıldımm

Sadece 200 gr verebilmişim nerde hata yapıyorummmm

neden azaldı bu giden gramlar
canım ya allahtan ne istiyon gram gram gidiyor.onu bulamyanlar var melela ben.

evet canım bende eylülde doğmuşum ama ozamanlar ilk kar yağmış.babbamda kara yollarında geçici işçi olarak girmiş.yollardaki karları temizliyorlarmış.allahtan babamda eve yakın yerdeymiş.birde annem tek başınaymış kimsecikler yanında yokmuş.doğum yaptıktan sonra komşu sese gelmiş bir bakmışki ben doğmuşum.ama ne yapmışlarsa ben ağlamamışım nefes dahi almıyormuşum.babamı çağırmışlar oda dozerle gelmiş beni annemi doktora götürmek için dozerin önüne koyacakmış herhaldebabam gelmiş bakmış ölmüş demiş ağlamaya başlamış işte üstümü örtmüşler.annemi içeri götürmüşler onu sakinleştirelim derken ben ağlamışım.

günaydın pepiş pepeti günaydın canım
cimcime 5 klolukta olur neden olmasın 1 kiloyla bilenem çalışan var yani ama beni 5 kilo kesmez 10 kilo olacak

günaydın sevgili arkadaşımmmmm ben iyim umarım sende iyisindir

bende akrep kadınıyım katzı ama çokk duygulandımmm simdi sartlaırmz ne kaa iyyi

ben öğlen ezanını hoca okumaya başlamış dünyaya gelmişi :86: ne kadar mübarek bir insan olacağım doğumumdan belliymiş :86:

eet sekerim bissurur insana faydalı oluyosun sadece sanal alemde normalde nasılsın Alla bililr, her sey insallh gönlüne göre olurr

doğru diyosunnnn cimcimicemmm

ara öüğn 1 yeşil elma ve suuu 200ml

Inşşah gidecek gram gram da hızlansa iyi olacak 2 haftadır 200 gr 200 gr gidiyor.

Bir yerde yanlış yaptığım birşey olmalı

Neyse buna şükür ya hiç veremeseydim dimi

pepeti bana günaydın yok mu aşkolsun :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…