osman dün gece ev arkadaşımın en sevdiği bardaklardan birini kırdı. gece de acıkmış çok. geldi çıktı üstüme uyandırdı beni filan. karnı doyunca devrildi yattı. bütün gece iyi gelir diye reiki müzikleri dinleyerek uyudum. huzurlu bi uykuydu gerçi. famiri bile gördüm rüyamda baksanızagerçi famirle benim aramda bir iletişim kopukluğu var hiç anlamıyor dediklerimi hiiç
evet haklısın loxi ayneen kilo verince büle oldummm yaaaçok yemişin pepetiiiiiiii,çatlayacan kızzz,akşam vakti yenir mi bu kadar cok,geçen hafta kilo verdin şımardın demi,dur kızayım sana azcık da kendine gellll
off kızlar bana uyku yok yaa,gece oğlum uyumaz,sabah kız erkenden uyanır,gece boyu kaç kere emzirmeye kalktıgımı hatırlamıyorum bileeeeeeeeeeeeeuykum vaarrr,mağdurumda mağdurumm
dün akşam yenegınde kırmızı et,bulgur pilavı biraz da yogut yedim.
arkadasa gittim sonra su böreği(çok severim,hamurcu bir insan olarakyani severdimmm,seni severdimmmm su böregiiiii ) patates salatası,ve üstü muhallebili bir tatlı vardı,hiçbirinin tadına bilem bakmadım yalnız oglum böregi tırtıkladıgı ıcın kalanını getirdim çöpe gitmesin diye,şimdi buzdolabında,aslında eşime vereyim ben onu işe giderken yesin,gözümün önünde durup da beni tırmalamasın
hadi bana zevkli bir kahvaltı önerin,canım hiç bişi istemiyor,bıktım hergün haşlanmıs yumurta,peynir ekmek yemekten ,öfffffffffffff,afra tafra afra tafra.
10 kiloluk 2 bidonla iki yana doğru eğilin yan karın kasları acayip oluyosüper yani. ben eskiden beri hep öyle yaptım. ayakta elimde 10 kiloluk iki bidon su dolu onla yanlara eğilip kalkardım süper yapıyo
süper süper süpersüpersin tatlım. ben de bulaşıkları yıkıyıp spor yaparım biraz. bugün dersim yok.
kahvlatı yaptım doymadım. o yüzden hemen kalktım masadan
1dilim kepek ekmeği-40gr light peynir-5 light zeytin-1domates
spor olarak da şunları yapmayı düşünüyorum bugün:
30 dk kardio-25dk start it up- karın için 8min abs-yanlar için 100 yanlara eğilme-15dk streching
öyle işler kendisinin cümleleri benim de hafta sonları giriiiiiii rüyama:82::82::82: kahhh leblebi yeeeeerrrr kahhh kepekliii kreeepppp kahhh kıznının bonibonlarını yerken görürümmmmmmmmmm
evet bebişim bakıcam zatii sana yolladığı fotoyu banada yollayacaktı göbüşünün fotosunu sonra foto gelmedi bizde dedik buluşunca canlısına bakalım o da benmkine bakacaktöbee töbeee birbirimzn göbüşlerine bakcaz kızlar wc sine girippp
he söledi bebemm inşallah bi arada 3lü yaparukk.
oda benm göbüşü ve tavuk butlarımı görcek bakalımm ne dicem anlatsın sizeebende kovalamayı düşünüorum şölee beşiktaş civarından artık Allah ne verdiyse hava kapalı amma yağmur yağmaz inşallah valla ozman eve nasıl gelirim bilmem trafik hiç çekilmez.:44:
kızlar hocalarım toplantıya gitmişti bende accık sipor yaptım:
30 +30 bacak için hareket,
100 gögüs için hareket,
100 yan karın için hareket,15 tanede alt karın için...
boş vakitleri değerlendirmek lazımayrıca 5 adet çilek hüplettim.500 ml. de su ve şimdi yeşil çayımı içiyorum...
ahhhhhh ne güzel.ama benim 5 kğ dan fazla kaldırmam yasak.bende öyle yapayım ozaman.boyunumda 3 tane kemik eksik.ennem beni banyoda doğurmuş.yere düşmüşüm.8 aylık doğmuşum bu arada .ölmş sanmışlar kar yağıyormuş banyoda taşın üzerine koyup üstümü örtmüşler 1 saat sonra ağlamaya başlamışım.banyomuzda dışardaymış.çok soğuktan şoklandım herhalde işte o düşme anında kemikler kırılmış sanırsam o şekilde şekillenmiş anlayacağınız.:26::26:ameliyatı çok riskli.o yüzden olmuyorum.
ahhhhhh ne güzel.ama benim 5 kğ dan fazla kaldırmam yasak.bende öyle yapayım ozaman.boyunumda 3 tane kemik eksik.ennem beni banyoda doğurmuş.yere düşmüşüm.8 aylık doğmuşum bu arada .ölmş sanmışlar kar yağıyormuş banyoda taşın üzerine koyup üstümü örtmüşler 1 saat sonra ağlamaya başlamışım.banyomuzda dışardaymış.çok soğuktan şoklandım herhalde işte o düşme anında kemikler kırılmış sanırsam o şekilde şekillenmiş anlayacağınız.:26::26:ameliyatı çok riskli.o yüzden olmuyorum.
ayyy canımm benim içim bi hoş oldu gııı eskiden ne zor sartlarda doğuruyomuş insanlar yaa çok sükür yasamıssın canmı ya
ayyy canımm benim içim bi hoş oldu gııı eskiden ne zor sartlarda doğuruyomuş insanlar yaa çok sükür yasamıssın canmı ya
herkese merhaba
kızlar bende yaklaşık 1 yıldan beri 67.7den aşağı düşemiyodum
son 1 haftadır spor ve azcık dikkat etmeyle 63.3olmayı başardım
artık bende burdayım
inşallah hepimiz istediğimiz kiloya inmeyi başarabiliriz
birbirimize vereceğimiz destek çok önemlii
kızlar hocalarım toplantıya gitmişti bende accık sipor yaptım:
30 +30 bacak için hareket,
100 gögüs için hareket,
100 yan karın için hareket,15 tanede alt karın için...
Boş vakitleri değerlendirmek lazımAyrıca 5 adet çilek hüplettim.500 ml. De su ve şimdi yeşil çayımı içiyorum...
herkese merhaba
kızlar bende yaklaşık 1 yıldan beri 67.7den aşağı düşemiyodum
son 1 haftadır spor ve azcık dikkat etmeyle 63.3olmayı başardım
artık bende burdayım
inşallah hepimiz istediğimiz kiloya inmeyi başarabiliriz
birbirimize vereceğimiz destek çok önemlii
canım ya allahtan ne istiyon gram gram gidiyor.onu bulamyanlar var melela ben.Günaydın kızlar bugün tartıldımm
Sadece 200 gr verebilmişim nerde hata yapıyorummmm
neden azaldı bu giden gramlar
anam hikayeye bak yaakıyamam. senin hikayen banyoda başlamış kıyamam sana ben yaa yengeç burcu kadını olarakdan ota boka duygulanıyorum böyle
öldü sanıp üstünü örtmüşler bi de yaa off yazık tek başına minicik bebek
günaydın pepiş pepeti günaydın canım
cimcime 5 klolukta olur neden olmasın 1 kiloyla bilenem çalışan var yani ama beni 5 kilo kesmez 10 kilo olacak
anam hikayeye bak yaakıyamam. senin hikayen banyoda başlamış kıyamam sana ben yaa yengeç burcu kadını olarakdan ota boka duygulanıyorum böyle
öldü sanıp üstünü örtmüşler bi de yaa off yazık tek başına minicik bebek
ben öğlen ezanını hoca okumaya başlamış dünyaya gelmişi :86: ne kadar mübarek bir insan olacağım doğumumdan belliymiş :86:
evet doktorlar bu teşhisi koyduktan sonra annemler anlatmıştı.kesin ozamna oldu dediler.çok tuaf olmuştum bende.şartlar ne kadar kötüymüş.bayo ayrı yerde wc ayrı mutfak ayrı yerde.hayat çok zormuş onlar için ama onlara sorsan ozamanın en lüks hayatıy dı derler herhalde.biz ise doktor doktor geziyoruz hamileliklerimizde en iyi doktor olsun özel olsun.ayda hatta 15 günde bir kontrollere gidiyoruz.eskilerde insanlar neler çekiyorlarmış değilmi...
hugocuk
katzi
yolanda
kalanchoe
eylulungulu
cimcimesude
nilmısra
loxandra
neruda
günaydın canlarrrr nasılsınız kızçelerrrr
evet haklısın loxi ayneen kilo verince büle oldummm yaaa
ıy yapmıssın valaa tebriklerrrbenim kızda öle ya ne zaman deliksiz uyucam sabırsızlıkla beklıyorum
ya bende sıkıldım bu kahvaltılardan bu sabah
kaşar yedim 1 parmakcık
3 zeytunnn
2 minnak salatalık
1 domates yedimmm
6 antep fıstığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?