- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
süpersin tatlım. ben de bulaşıkları yıkıyıp spor yaparım biraz. bugün dersim yok.
kahvlatı yaptım doymadım. o yüzden hemen kalktım masadan
1dilim kepek ekmeği-40gr light peynir-5 light zeytin-1domates
spor olarak da şunları yapmayı düşünüyorum bugün:
30 dk kardio-25dk start it up- karın için 8min abs-yanlar için 100 yanlara eğilme-15dk streching
süpersin katziiii
tamamdır oluyorsun sen
osman dün gece ev arkadaşımın en sevdiği bardaklardan birini kırdı. gece de acıkmış çok. geldi çıktı üstüme uyandırdı beni filan. karnı doyunca devrildi yattı. bütün gece iyi gelir diye reiki müzikleri dinleyerek uyudum. huzurlu bi uykuydu gerçi. famiri bile gördüm rüyamda baksanızagerçi famirle benim aramda bir iletişim kopukluğu var hiç anlamıyor dediklerimi hiiç
benim yolişte yaramazlaştı ona her sabah ve her akşam bir ölçek mama koyuyorum doymuyo dana şimdi 1.5 ölçege çıkardım.. geçen gece komşunu tabagını kırmış
allahtan kadın anlayışlı çıktı
10 kiloluk 2 bidonla iki yana doğru eğilin yan karın kasları acayip oluyosüper yani. ben eskiden beri hep öyle yaptım. ayakta elimde 10 kiloluk iki bidon su dolu onla yanlara eğilip kalkardım süper yapıyo
sen ve senin şu sporsal icatların yok muu
harikasın harika
ahhhhhh ne güzel.ama benim 5 kğ dan fazla kaldırmam yasak.bende öyle yapayım ozaman.boyunumda 3 tane kemik eksik.ennem beni banyoda doğurmuş.yere düşmüşüm.8 aylık doğmuşum bu arada .ölmş sanmışlar kar yağıyormuş banyoda taşın üzerine koyup üstümü örtmüşler 1 saat sonra ağlamaya başlamışım.banyomuzda dışardaymış.çok soğuktan şoklandım herhalde işte o düşme anında kemikler kırılmış sanırsam o şekilde şekillenmiş anlayacağınız.:26::26:ameliyatı çok riskli.o yüzden olmuyorum.
ah canım benimmm
sen tam bir mucize çocuksun demek ki. ben tekne kazıntısıyım annem benden önce bi kaç ablamı ve abimi aldırmak durumunda kalmış sonra ben ana rahmine düşünce beni de aldırmak istemiş ama geç kalmış. doktor demiş ki kızım bu çocuu dogurcaksın. nasıl sarılmışsam annemin karnındaki kordona. annem başta çok üzülmüş 4. cocuga nasıl bakarız diye ama diyor ki şimdi iyi ki dogurmuşum kızımı ...
işte böylece tam fırlama olduumuz ortaya çıkmış oldu
hee yolim de geliiiirrrrrr 3ümüz buluşuruz inşallah bir gündeee:13::13::13: yağmur yağıyo valla kuliciiim burdaaa ama abartı deeellll
ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
hee gelirim deeeeeee çaaran olmalı
yaldızlı davetiye filan bastırın halı malı serin kırmızı ossun
herkese merhaba
kızlar bende yaklaşık 1 yıldan beri 67.7den aşağı düşemiyodum
son 1 haftadır spor ve azcık dikkat etmeyle 63.3olmayı başardım
artık bende burdayım
inşallah hepimiz istediğimiz kiloya inmeyi başarabiliriz
birbirimize vereceğimiz destek çok önemlii
nasıl yani
bir haftada 4.4 kilo mu verdin
Günaydın kızlar bugün tartıldımm
Sadece 200 gr verebilmişim nerde hata yapıyorummmm
neden azaldı bu giden gramlar
nazendecim hata filan yapmıyorsun kilo kaybetmişsin işte bizim haftalar oldu çakıldı accık şükredin yahuu