evet benim babam çok zor ağlar ağladığındada içim parçalanır.
canım sende mücizeymişsin anneler öyle birşey.1 de 5 te olsa çok severler.önce bakma korkusu olur ama kucağa alınca sarıp sarmalar tüm benlikleriyle korurlar canlarım benim..
iyiyim canım benim teşekkür ederim... Kıskandım kızları tek tek sıralamışsın o yüzden sana takılmak istedimgünaydın canım neden olmasın güüü güüü günaydınn umarım iyisin
yeter kızlar ya kapatın ya su annelik doğum seylerinin ağlıycamm bakk:84::84::84::84::84:
günaydın canımmmm
evli-mutlu -çocuklu olsun :)sınıf öğretmeni-28-beyşehir-konyalı-evli-çocuklu
meslektaşlar birlikte zayıflıyor yani :) .ben de ergenlik semineri yaptım, bi de vaka aldım.şimdi mola verdim.meb demisin sen?ben kolejdeyim.
ayy ben anlatmayı unuttum dün akşam ne oldii
çanakkaleye merkeze taşıncazya eşime dedimki orda yoga kursuna giderim veya pilatese dedim dediki yere yaıyosunuz yerde yapıyosunuz oranızn buranız belli oluyo diyo olmaz ddedi
sonra dedimk işte artık zayıfladım topuklu ayakkabı alcam dedim olur dedi sonrada dedimki zayıfladım boyum uzun topuklu ayakkabı ile iyice uzayacak herkes bana bakar dedim gözleri büyüdü hemen bu sefer sen düztabansın topuklu ayakkabı giyemezsin ayakların acır olmaz sağlıksız sen ömür boyu düz ayakkabı giymelisin dedükıskanç topalak düztabanlar topukluda giyer sonuçta tabalıklarım var onlarla giyerim dedim olmaz yinede sağlıksız dedüü
sanki çok anlarmış gibi kıskanç dikkat çekerim diye yapiiyii
benim hurmalar 4 günde bittiiii:26:yarım kilooooooo4 günde bitinceee,eşim isyanlara girdi yineeee,toptancılara gidimdde ordan alim bariiii ucuza gelsi,nnnnn,yarısınıda loxiiye veririsin dediiiiihaftada bir 30 lira nasıl vereyimm diyirrrrrrrrrrr
yok devlette rehberlik araştırma merkezinde çalışıyorum
canım benim afiyet olsun..bu arada günaydın herkese...dün akşamki yemeğim
7-8 yk taze fasulye
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
bi kaç saat sonra da 1 bardak çay ve 2 bisküvi(normalde en az bir paket bisküvi artı cips vs yiyodum, bu kadarcık olsun, yoksa bunalıma gircem)
sabah kahvaltım;
1 domates,
yarım salatalık
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1 bardak çay
utandım bak şimcikmalesef herkes sizin gibi değil. herkes nasıl kilo verdin zayıfladın diyor merak ediyor bizde yapalım diyorlar ancak bunları sorarken genelde ellerinde çay kekler kurabiyeler börekler oluyo malesef ben anlattıkça dahabi yemeye saldırıyorlar bidaha yiyemeyeceğiz diye. bende bu sefer hamur işleri için size anlattığım alternatifleri diyorum esmer unlu az yağlı filan ancak bu sefer vakit yok herzaman yapamayız diyorlar malesef hayat tarzı değişmeden diyet yapılıp kilo verilse bile yinede geri alınır insandada değişimler olmalı. birde tatlıya olan düşkünlük bunla mücadele etmemekte tabiki etkiliyo. spor desen zaten sadece zayıflamak için düşünüyorlar. herkes sporu kabul etmiş zayıflarken yapıp ardından bırakıyo malesef. birde çok hareketliyim diyorlar sanki spora gerek yokmuş gibi. ee çok hareketlisinde o yağlar ne o zaman demekki yanlış bişeyler var demekki tüm gün ayakta olsanda yakamıyosun yaksan kilolu olmazdın sonuçta. demekki kilon varsa ve sağlık riski taşıyorsa değişmen gerek ama insanlar diyeti kabul ediyo sporu kabul ediyor ancak değişimi kabul etmiyorlar. kısa sürekli besin kısıtlamasıyla kas verip tartıda rakamlar düşüyo kas verince küçülme oluyo istedikleri bedeni giyiyorlar mutlu oluyorlar. oysaki yağ vermek çok disiplin spor tam eksiksiz bir beslenme gerektiriyor. mesela var öyle tanıdığım kilo vermiş küçük beden giyiyo ama orasından burasından yağ fışkırıyor ben diyorumki soyunun aynaya bakın eğer oranızdan buranızdan çıkan yağ yok ise tamam kilo kaç olursa olsun önemli değil ancak işte bunu yapan yapmak isteyen başarmak isteyen çok çok az insan oluyo. herkes türkiyede tüm kadınlar diyet spor bahsediyoda yağ konusu pek geçmiyor. mesela kısa süreli diyet yapıyor kasları gidiyor tamam diyor o yağlarda zamanla gider çok kilo verim onlarda gider diyor oysaki giden kas oluyor ve dahada devam edilirse kaslar iyice gidiyor yağlar kalıyor malesef
mesela ben istesem 62 kiloya inerim 2 haftada zor değil kısarım yediklerimi pat tartı düşer ancak ben kilomu değil kalan 3 kilo yağı der ediyorum. evet sağlık kriterlerine göre yağım az ancak en düşük seviyede olsun istiyorum. doğumdan yani çocuktan sonrada belki yağ oranımı yüzde 18 edüşürebilirim sağlık için risk taşımaz ise. gerçi türkiyede uzmanlar risk diyor yüzde 20nin altına düşmesini ancak yurtdışında özelllikle spor yapanların yağ oranı yüzde 18 den yukarı değil kadınlarda bilemiyorum diyormya ben vücut geliştiriyorum o yüzden bikaç sene sonra vücudum dahada iyi olacak o yüzden neler olacak bakicizz
tamamdır, seni yakalamışken sorayım, ben de soracak birini arıyodum.ben bu mayıs atamasında devlete geçmeyi düşünüyorum.ram tercih edicem.ne dersin, mantıklı mı, sen memnunmusun, özellikle okulla kıyaslarsan...yok devlette rehberlik araştırma merkezinde çalışıyorum
içinnnnnnnnnnnnnn bitkisel çözüm arıyorruummmmmmmmmmm:26ffffffffff bolca su içiyorum ancek çok fenayımmm çokkkkkkkkkkk
ben eşimle aynı boydayım, o yüzden topuklu şansım hiç yok....ama kıskanç değil, ben de değilim, arada kendinin iyi hissetsin diye kıskanmış gibi yapıyorum, mutlu oluyo :)
hadi herkes mesleğini yaşını nerde yaşadığını ve nereli dlduğunu yazsın ve yazdığımızı alıntı yapsın en son yazanda hepsi olsun yanee nasıl olurmu gıı
sınıf öğretmeni-28-beyşehir-konyalı-evli-çocuklu
canım benim yaş 27 - 28 e az kaldı.elezığlıyım.şanlıurfada yaşıyorum ünv.memurum,dekan özel kaleme bakıyorum.evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.
içinnnnnnnnnnnnnn bitkisel çözüm arıyorruummmmmmmmmmm:26ffffffffff bolca su içiyorum ancek çok fenayımmm çokkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?