60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh anacımmm benimmm
derdi ki ana olunca beni anlarsın. ana olmadan anladım anacığımı

hadi herkes mesleğini yaşını nerde yaşadığını ve nereli dlduğunu yazsın ve yazdığımızı alıntı yapsın en son yazanda hepsi olsun yanee nasıl olurmu gıı

sınıf öğretmeni-28-beyşehir-konyalı-evli-çocuklu

günaydın canım neden olmasın güüü güüü günaydınn umarım iyisin

yeter kızlar ya kapatın ya su annelik doğum seylerinin ağlıycamm bakk:84::84::84::84::84:

günaydın canımmmm
iyiyim canım benim teşekkür ederim... Kıskandım kızları tek tek sıralamışsın o yüzden sana takılmak istedim

ayy ben anlatmayı unuttum dün akşam ne oldii
çanakkaleye merkeze taşıncazya eşime dedimki orda yoga kursuna giderim veya pilatese dedim dediki yere yaıyosunuz yerde yapıyosunuz oranızn buranız belli oluyo diyo olmaz ddedi
sonra dedimk işte artık zayıfladım topuklu ayakkabı alcam dedim olur dedi sonrada dedimki zayıfladım boyum uzun topuklu ayakkabı ile iyice uzayacak herkes bana bakar dedim gözleri büyüdü hemen bu sefer sen düztabansın topuklu ayakkabı giyemezsin ayakların acır olmaz sağlıksız sen ömür boyu düz ayakkabı giymelisin dedü kıskanç topalak düztabanlar topukluda giyer sonuçta tabalıklarım var onlarla giyerim dedim olmaz yinede sağlıksız dedüü
sanki çok anlarmış gibi kıskanç dikkat çekerim diye yapiiyii

içinnnnnnnnnnnnnn bitkisel çözüm arıyorruummmmmmmmmmm:26ffffffffff bolca su içiyorum ancek çok fenayımmm çokkkkkkkkkkk

ben eşimle aynı boydayım, o yüzden topuklu şansım hiç yok....ama kıskanç değil, ben de değilim, arada kendinin iyi hissetsin diye kıskanmış gibi yapıyorum, mutlu oluyo :)

ilk günler öyle oliyiii,sona azaliyi hergün yenen miktariyi alsın,paylaşırık,ne kadar alcak toptancıdan pekü,1 cuval mı,nasıl yiycez kız o kadarı,hurma bayatlatmayalım bu sefe de,içim acır vallaaa

canım benim afiyet olsun..

canım benim ne kadar güzel anlatmışsın.çok doğru söylüyorsun ya.en doğru yerlere değinmişsin.çoğu zaman o kadar acı diyetler yaprdımki.şimdi geç veriyorum belki ama birdaha almam inşallah.bilinçlendim.az ve öz yiyenlerden neyimiz eksik.kaçamaklarda yapıyoruz kısmıyoruz kendimizi değilmi.

ben eşimle aynı boydayım, o yüzden topuklu şansım hiç yok....ama kıskanç değil, ben de değilim, arada kendinin iyi hissetsin diye kıskanmış gibi yapıyorum, mutlu oluyo :)

benim eşim 180 ben 170 ensesine geliyorum artık pilateste uzattı pek fark kalmadı aslında aramızda eskiden vardıda şimdi yok sayılır gerçi kayınvalidemde diyo boyuda uzadı zayıflayınca diyo herkes öyle diyo tabee kilo kemiklere ağırlık yapıyodu o zaman kısalmıştım şimdi gerçek boyum çıktı ortaya. boy konusunda problem yok şu 3 kilocuk yağıda verdimmi tamamdır koşmaya başlıcam ama işte hamilelik gircek sonrasındada bikaç ay diyet olur sanırım sonrasında başlarım artık bakacaz duruma gelecek neler getircek
ama bu seviyeye ulaşıpta dahada geliştirmemek olmaz 6 ayda bu seviyeye geldim dimekki 1 yıl daha sporla düzenli çalışırım daha iyi olurum :86:

canım benim yaş 27 - 28 e az kaldı.elezığlıyım.şanlıurfada yaşıyorum ünv.memurum,dekan özel kaleme bakıyorum.evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…