canım benim afiyet olsun..
canım benim ne kadar güzel anlatmışsın.çok doğru söylüyorsun ya.en doğru yerlere değinmişsin.çoğu zaman o kadar acı diyetler yaprdımki.şimdi geç veriyorum belki ama birdaha almam inşallah.bilinçlendim.az ve öz yiyenlerden neyimiz eksik.kaçamaklarda yapıyoruz kısmıyoruz kendimizi değilmi.
hangi cumaya görecen bu 65i:26:
teşekkür ederim canım benim...biz 6 kardeşiz 5 kız 1 erkek.ben 3 numarayım.annem der sen bize ölümü tattırdır..bazen başka bir ilgi hissederim ben.
utandım bak şimcikmalesef herkes sizin gibi değil. herkes nasıl kilo verdin zayıfladın diyor merak ediyor bizde yapalım diyorlar ancak bunları sorarken genelde ellerinde çay kekler kurabiyeler börekler oluyo malesef ben anlattıkça dahabi yemeye saldırıyorlar bidaha yiyemeyeceğiz diye. bende bu sefer hamur işleri için size anlattığım alternatifleri diyorum esmer unlu az yağlı filan ancak bu sefer vakit yok herzaman yapamayız diyorlar malesef hayat tarzı değişmeden diyet yapılıp kilo verilse bile yinede geri alınır insandada değişimler olmalı. birde tatlıya olan düşkünlük bunla mücadele etmemekte tabiki etkiliyo. spor desen zaten sadece zayıflamak için düşünüyorlar. herkes sporu kabul etmiş zayıflarken yapıp ardından bırakıyo malesef. birde çok hareketliyim diyorlar sanki spora gerek yokmuş gibi. ee çok hareketlisinde o yağlar ne o zaman demekki yanlış bişeyler var demekki tüm gün ayakta olsanda yakamıyosun yaksan kilolu olmazdın sonuçta. demekki kilon varsa ve sağlık riski taşıyorsa değişmen gerek ama insanlar diyeti kabul ediyo sporu kabul ediyor ancak değişimi kabul etmiyorlar. kısa sürekli besin kısıtlamasıyla kas verip tartıda rakamlar düşüyo kas verince küçülme oluyo istedikleri bedeni giyiyorlar mutlu oluyorlar. oysaki yağ vermek çok disiplin spor tam eksiksiz bir beslenme gerektiriyor. mesela var öyle tanıdığım kilo vermiş küçük beden giyiyo ama orasından burasından yağ fışkırıyor ben diyorumki soyunun aynaya bakın eğer oranızdan buranızdan çıkan yağ yok ise tamam kilo kaç olursa olsun önemli değil ancak işte bunu yapan yapmak isteyen başarmak isteyen çok çok az insan oluyo. herkes türkiyede tüm kadınlar diyet spor bahsediyoda yağ konusu pek geçmiyor. mesela kısa süreli diyet yapıyor kasları gidiyor tamam diyor o yağlarda zamanla gider çok kilo verim onlarda gider diyor oysaki giden kas oluyor ve dahada devam edilirse kaslar iyice gidiyor yağlar kalıyor malesef
mesela ben istesem 62 kiloya inerim 2 haftada zor değil kısarım yediklerimi pat tartı düşer ancak ben kilomu değil kalan 3 kilo yağı der ediyorum. evet sağlık kriterlerine göre yağım az ancak en düşük seviyede olsun istiyorum. doğumdan yani çocuktan sonrada belki yağ oranımı yüzde 18 edüşürebilirim sağlık için risk taşımaz ise. gerçi türkiyede uzmanlar risk diyor yüzde 20nin altına düşmesini ancak yurtdışında özelllikle spor yapanların yağ oranı yüzde 18 den yukarı değil kadınlarda bilemiyorum diyormya ben vücut geliştiriyorum o yüzden bikaç sene sonra vücudum dahada iyi olacak o yüzden neler olacak bakicizz
ya üff yola çıkmayı niye sevmiyom ben :84:
evi derle topla - balkonları yıka
oğlanı banyo yaptır acıktım valla.
daha valiz hazırlıcam - duş alcam - yemek te yapcam eşim gelcek 2 - 3 saate kadar
akşama kadar acukuruk ...
Yaw kızlar acıkmak demişken gece karnımın gurultusuyla yatıp
aynı gurultuyla uyanıyorum.
Sabah uyuyacaksam da açlığımdan uyuyamıyorum
vay be,sporu bu kadar seven görmemiştim..aman boşver, çalışma zaten...çok ihtiyacın yoksa gerek yok...bazen ben de bırakıcam diyorum ama mesleğimi seviyorum gene de, kıyamıyorum :)hee bende çanakkalede yaşıyorum evliyim 4 mubiş annesiyim işsizim spor tutkum yüzünden pek çalışmayada niyetim yok zatiiişten spora vakit ayıramam diye çalışmadığımdan ötürü hiç mutsuz değilim amacım kendimi dahada geliştirmek ilerleyen zamanlarda :86:
canım benim yaş 27 - 28 e az kaldı.elezığlıyım.şanlıurfada yaşıyorum ünv.memurum,dekan özel kaleme bakıyorum.evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.
tabiki tartı 70 diyo sıkı diyet yapıyosun bikaç hafta sonra 65 diyo seviniyosun ama yağlar var sadece küçülmüşsün vücudun şekilli değil neye yarar o zaman demi canım. yağlar gram gram gidiyo
kasın ağırlığı yağa göre çok çok fazla oluyo o yüzden tartıda yağlar çok ağırlık yapmıyo canım. sağlıklı beslenip spor yaptıktan sonra yağlar gidiyo ama tartıya yansımıyor fazla.
zaten bu şekilde sağlıklı beslenip spor yapmak aslında bikaç hafta sıkı diyet yapıp hızlı kilo kaybı yani kas kaybı yapmaktan daha zor canım. insanlar bu yüzden o diyetlere itibar ediyo yaz geldi kilo vermem lazım 5 kilo fazlam var deyip o diyetleri yapıp bir ayda 5 kilo evrdim diyorda işte verilen ne acaba. o yaz dikaktlefilan geçiyo kış geliyo hemen yemek yiyorlar kilolarda geliyor
benim amacım en başından beri hep belliydi ağırlık kaç olursa olsun şekilli bakınca fazlalık olmayan bir vücut istedim bu yüzden zaten işim uzun sürdü hala dahada sürüyo. napalım yolu bu yani o yüzden böyle yapmak zorundayız.
sonrasında ise korumak önemli spor dediğim gibi sağlıklı beslenme.
birde benim gibi dahada geliştirmek isteyenler spor seviyesini arttırır tamamdır yanii
hee bende çanakkalede yaşıyorum evliyim 4 mubiş annesiyim işsizim spor tutkum yüzünden pek çalışmayada niyetim yok zatiiişten spora vakit ayıramam diye çalışmadığımdan ötürü hiç mutsuz değilim amacım kendimi dahada geliştirmek ilerleyen zamanlarda :86:
ayy ben anlatmayı unuttum dün akşam ne oldii
çanakkaleye merkeze taşıncazya eşime dedimki orda yoga kursuna giderim veya pilatese dedim dediki yere yaıyosunuz yerde yapıyosunuz oranızn buranız belli oluyo diyo olmaz ddedi
sonra dedimk işte artık zayıfladım topuklu ayakkabı alcam dedim olur dedi sonrada dedimki zayıfladım boyum uzun topuklu ayakkabı ile iyice uzayacak herkes bana bakar dedim gözleri büyüdü hemen bu sefer sen düztabansın topuklu ayakkabı giyemezsin ayakların acır olmaz sağlıksız sen ömür boyu düz ayakkabı giymelisin dedükıskanç topalak düztabanlar topukluda giyer sonuçta tabalıklarım var onlarla giyerim dedim olmaz yinede sağlıksız dedüü
sanki çok anlarmış gibi kıskanç dikkat çekerim diye yapiiyii
valla bilmiyom yaaa
moralim çok bozuldu buhafta merak ediyordumm
artık gelecek haftaya cuma inşallahhhhhhhhhh
tamamdır, seni yakalamışken sorayım, ben de soracak birini arıyodum.ben bu mayıs atamasında devlete geçmeyi düşünüyorum.ram tercih edicem.ne dersin, mantıklı mı, sen memnunmusun, özellikle okulla kıyaslarsan...
ben de 27 yaşındayım..Manisa lıyım Denizli de yaşıyorum..Matematik öğretmeniyim vee bekarım
33 yaşındayım aslen kastamonulu olupppp istanbul kasımpaşada dogdum büyüdüm şu anda anadolu yakasında yaşayıp kocaelinde çalışıyorum. 1,5 yıllık evli vee çocuksuzummm
hmm işim de dış ticaret oldu mu
içinnnnnnnnnnnnnn bitkisel çözüm arıyorruummmmmmmmmmm:26ffffffffff bolca su içiyorum ancek çok fenayımmm çokkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?