60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabiki tartı 70 diyo sıkı diyet yapıyosun bikaç hafta sonra 65 diyo seviniyosun ama yağlar var sadece küçülmüşsün vücudun şekilli değil neye yarar o zaman demi canım. yağlar gram gram gidiyo
kasın ağırlığı yağa göre çok çok fazla oluyo o yüzden tartıda yağlar çok ağırlık yapmıyo canım. sağlıklı beslenip spor yaptıktan sonra yağlar gidiyo ama tartıya yansımıyor fazla.
zaten bu şekilde sağlıklı beslenip spor yapmak aslında bikaç hafta sıkı diyet yapıp hızlı kilo kaybı yani kas kaybı yapmaktan daha zor canım. insanlar bu yüzden o diyetlere itibar ediyo yaz geldi kilo vermem lazım 5 kilo fazlam var deyip o diyetleri yapıp bir ayda 5 kilo evrdim diyorda işte verilen ne acaba. o yaz dikaktlefilan geçiyo kış geliyo hemen yemek yiyorlar kilolarda geliyor
benim amacım en başından beri hep belliydi ağırlık kaç olursa olsun şekilli bakınca fazlalık olmayan bir vücut istedim bu yüzden zaten işim uzun sürdü hala dahada sürüyo. napalım yolu bu yani o yüzden böyle yapmak zorundayız.
sonrasında ise korumak önemli spor dediğim gibi sağlıklı beslenme.
birde benim gibi dahada geliştirmek isteyenler spor seviyesini arttırır tamamdır yanii

teşekkür ederim canım benim...biz 6 kardeşiz 5 kız 1 erkek.ben 3 numarayım.annem der sen bize ölümü tattırdır..bazen başka bir ilgi hissederim ben.

Demek ki seni ayrı seviyorlar kız

hugocukum çok dogru söylemiş dolayısı ile kızlar aslında ölçülerimize bakmamız daha mantıklı kas verince tartıya eksi olarak yansır ya incelme ?
ölçü alın ölçüüüüü ben bu sabah alamadım ölçümü en kısa zamanda incelme haberleri ile karşınız da olacam inşşşşşşşşşşalla

kız sende bi mutlu olamadın gitti heee
giresunun nemli havası diyordun bunaldım diyordun şimdi annenin yanına gidiyorsun şimdi ki derdi de bavul toplama
hey allahım yaa

hee bende çanakkalede yaşıyorum evliyim 4 mubiş annesiyim işsizim spor tutkum yüzünden pek çalışmayada niyetim yok zatii işten spora vakit ayıramam diye çalışmadığımdan ötürü hiç mutsuz değilim amacım kendimi dahada geliştirmek ilerleyen zamanlarda :86:

yağ yağ demişken bugün kardiyo günü 6 kilo ağırlıkla yapıciim tabee limon kolumdan inip beni rahat bıralırsa :86:

vay be,sporu bu kadar seven görmemiştim..aman boşver, çalışma zaten...çok ihtiyacın yoksa gerek yok...bazen ben de bırakıcam diyorum ama mesleğimi seviyorum gene de, kıyamıyorum :)

canım benim yaş 27 - 28 e az kaldı.elezığlıyım.şanlıurfada yaşıyorum ünv.memurum,dekan özel kaleme bakıyorum.evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.

Benim yaşım 22-23.. İstanbul doğumluyum ve burda yaşıyorum... İktisat mezunuyum geçen yıl mezun oldum.. Şimdi yönetici asistanlığı yapıorum...

evet canım benim haklısın.bende o yüzden pilates yapmak istiyorum kilonun kaç oldundan ziyade dedğin gibi muhteşem bir vücut önemli.dış görünüş kaslı vede sağlıklı olursa zayıf duruyor zaten insan.ozaman kimse zaten kaç kilosunda demiyor.çok güzel görünüyorsun diyiyorlar.ben eskiden diyetlere başadığımda yüzüm gözüm sivilce dolardı.vitaminsizlikten.ama şimdi maydanoz kürüde yaptım onunda etkisi var.ama yüzüm aşırı zayıflamadı.ışıl ışlıda parlıyor.ben bunu fark ediyorum yani.neyse kızlar çene bol.ben yemeğe gidiyorum.hepinize afiyet olsun...

33 yaşındayım aslen kastamonulu olupppp istanbul kasımpaşada dogdum büyüdüm şu anda anadolu yakasında yaşayıp kocaelinde çalışıyorum. 1,5 yıllık evli vee çocuksuzummm
hmm işim de dış ticaret oldu mu

ay hugocum süpersin sen giy topuklular çatlasın kociş
sana o kadar eziyet etti şimdi intikammm zamanııı
ayy bende uzarmıyım kii, 60 a ineyim bende pilates yapçem ama şimdi kardiyo devam edicek bi süre daha... eccük bende düztabanımmm o tabanlıklardan alacemm sora kırmızı yada siyah rugan sesküüü topuklular alacam hayalim de var bu

valla bilmiyom yaaa

moralim çok bozuldu buhafta merak ediyordumm

artık gelecek haftaya cuma inşallahhhhhhhhhh

1 haftada 1 kilo çok fazla canımmm,ben neredeyse ayda 1 kilo veriyorummm:26:sıkma kendini bukadar bünyeniii yormaaaaa,sağlıksızzz vücuda hayırrrrrrrrrrrr:113::113::113:

ara öğün yaptım : 3 minik kuru kayısı...
Birinin elimden bu poşedi alması lazım yalnız yoksa bıtırıcem hepsını

ikisinin de avantajları ve dezavantajları var

bana göre ram daha iyi ama

belki sana göre okul daha iyi olacak

efenimmmmmmmmmmmmm bende 28 yaşındaaa yımmmmmmmmmm,Ankarada yaşıyorummmmm ve ankarada çalışıyorummmmmm,evli az mutlu ve çocukluyummmmmmmamurummmmmmmm da mamurummmmmmmmmmm

içinnnnnnnnnnnnnn bitkisel çözüm arıyorruummmmmmmmmmm:26ffffffffff bolca su içiyorum ancek çok fenayımmm çokkkkkkkkkkk

maydonoz suyu iyi geliyor diye biliyorum. ama en iyisi purinol sanırım. gerçi şiddetine bağlı enfeksiyonun. ama doktora gitmek en iyisi. 1günde toparlıyor hemen. yoksa başka türlü çekip duruyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…