60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sınıf öğretmeni-28-beyşehir-konyalı-evli-çocuklu

evli-mutlu -çocuklu olsun :)

ben de saliha-27-rehber öğretmen-nevşehirli-evli-çocuksuz(tüp bebeci,uğraşıyo:) )

canım benim yaş 27 - 28 e az kaldı.elezığlıyım.şanlıurfada yaşıyorum ünv.memurum,dekan özel kaleme bakıyorum.evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.

ben de 27 yaşındayım..Manisa lıyım Denizli de yaşıyorum..Matematik öğretmeniyim vee bekarım

Benim yaşım 22-23.. İstanbul doğumluyum ve burda yaşıyorum... İktisat mezunuyum geçen yıl mezun oldum.. Şimdi yönetici asistanlığı yapıorum...

bak ne guzel olduuuutanıyalım birbirimizi

canımmmmmmmmm bol nar ekşili kısır istiyiiiiiiiiiiiiiiiiiii:26::26::26:eve gidinceeeeeee yapmam lazımmmmmm
menümde
balık
mercimek çorba
salata varmışşşşşşşşşş

bugün eve erken gidicem izin aldımmmmmmmm,çok fena yaniyirimmmmmmmmm:26::26:

ben de denizlili

24 yaşında

rehber öğretmen

istanbulda yaşayan ve çalışan

çooooooooooookkkkk mutluuu

ve çocuksuz bir bayanımmm

ben de saliha-27-rehber öğretmen-nevşehirli-evli-çocuksuz(tüp bebeci,uğraşıyo:) )

canım benim yaş 27 - 28 e az kaldı.elezığlıyım.şanlıurfada yaşıyorum ünv.memurum,dekan özel kaleme bakıyorum.evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.

ben de 27 yaşındayım..Manisa lıyım Denizli de yaşıyorum..Matematik öğretmeniyim vee bekarım

Benim yaşım 22-23.. İstanbul doğumluyum ve burda yaşıyorum... İktisat mezunuyum geçen yıl mezun oldum.. Şimdi yönetici asistanlığı yapıorum...

efenimmmmmmmmmmmmm bende 28 yaşındaaa yımmmmmmmmmm,Ankarada yaşıyorummmmm ve ankarada çalışıyorummmmmm,evli az mutlu ve çocukluyummmmmmmamurummmmmmmm da mamurummmmmmmmmmm

maydonoz suyu iyi geliyor diye biliyorum. ama en iyisi purinol sanırım. gerçi şiddetine bağlı enfeksiyonun. ama doktora gitmek en iyisi. 1günde toparlıyor hemen. yoksa başka türlü çekip duruyor insan.

katziiiiiiiiiiiiiii,ilk defa mesajını anlamlı buldum kızzzzzzzzzzzmaydanozu bende duymuştummm,hemennn eve gidip kaynatam barii

ben de denizlili24 yaşındarehber öğretmenistanbulda yaşayan ve çalışan çooooooooooookkkkk mutluuu ve çocuksuz bir bayanımmm

Kızlar size bişi sorucam...
Dün evde yemek yapamadığım için yanımda yemek getiremedim bugün :/
O yüzden kepek ekmeğine yagsız beyaz peynırlı domateslı tost soylıyım dedım sızce nasıl?
Bi de corba ıcsem mı acaba bılemedım kı ya :26:

olabilir gibi aslında. yanında ayran da iç azcık. ama bence tostla çorbayı bi arada tüketme ikisinden birini seç. benim diyetisyenim öyle söylemişti. çorbayla ekmek eşdeğerdi. tabi ben güvenemiyorum diyetisyene o ayrı mesele...:26:

bugünleri de gördük ya ölsem de gam yemem artık

Aman Allah korusun kızzz,bak hem bekar hemde çocuksuzmuşsun zatennnnnnnnnnnnnn,daha göreceğin günler var yaniiiiAllahım ya hem bekar hemde çocuksuzum demez mii:26:,bekar ve çocuklu olamanı bekliyoz sankiii

Napiyim Napiyim yaaa

hep gurbetteyiz sürekli git - gel giderken sığıyorum gelirken sığamıyorum valize

sonra gel hepsini boşalt diz sıkıldım yahu biz hep böyleyiz.

tek başımayken sorun yoktu şimdi çocukla zor oluyor...

diyetisyen 1kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşit demişti. ben de mal mal kadına ''kepçenin büyüklüğü ne kadar olmalı peki'' diye sormuştum. malum boy boy kepçe var kadın şaşkın şaşkın oturup da bi kazan çorba içmeyeceksin tabi ki, yaklaşık 1 su bardağı kadar işte demişti

Aaa light ayranım vardı yukarıda ii ki hatrlattın kız katzi
o zaman tost ayran iidr saol tatlımm

çorba içme imkanın varsa çorbayı tercih et derim,yada tost istiyosan kepekli ekmek olsun,yoksa beyaz ekmek seni çok çabuk acıktırırrr

Aaa light ayranım vardı yukarıda ii ki hatrlattın kız katzi
o zaman tost ayran iidr saol tatlımm

yanında bolca domates salatalık olsa filan süper olurdu da.. eğer yakınlarda marketimsi bişey varsa hemen çıkıp alabiliyosan 2 domates 2 salatalık kap gel derim ben tatlım.

bak katzi gördün mü demkkisorun bende değilmişşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…