sınıf öğretmeni-28-beyşehir-konyalı-evli-çocuklu
evli-mutlu -çocuklu olsun :)
ben de saliha-27-rehber öğretmen-nevşehirli-evli-çocuksuz(tüp bebeci,uğraşıyo:) )
canım benim yaş 27 - 28 e az kaldı.elezığlıyım.şanlıurfada yaşıyorum ünv.memurum,dekan özel kaleme bakıyorum.evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.
ben de 27 yaşındayım..Manisa lıyım Denizli de yaşıyorum..Matematik öğretmeniyim vee bekarım
hee bende çanakkalede yaşıyorum evliyim 4 mubiş annesiyim işsizim spor tutkum yüzünden pek çalışmayada niyetim yok zatiiişten spora vakit ayıramam diye çalışmadığımdan ötürü hiç mutsuz değilim amacım kendimi dahada geliştirmek ilerleyen zamanlarda :86:
Benim yaşım 22-23.. İstanbul doğumluyum ve burda yaşıyorum... İktisat mezunuyum geçen yıl mezun oldum.. Şimdi yönetici asistanlığı yapıorum...
33 yaşındayım aslen kastamonulu olupppp istanbul kasımpaşada dogdum büyüdüm şu anda anadolu yakasında yaşayıp kocaelinde çalışıyorum. 1,5 yıllık evli vee çocuksuzummm
hmm işim de dış ticaret oldu mu
1 haftada 1 kilo çok fazla canımmm,ben neredeyse ayda 1 kilo veriyorummm:26:sıkma kendini bukadar bünyeniii yormaaaaa,sağlıksızzz vücuda hayırrrrrrrrrrrr:113::113::113:
ben de saliha-27-rehber öğretmen-nevşehirli-evli-çocuksuz(tüp bebeci,uğraşıyo:) )
canım benim yaş 27 - 28 e az kaldı.elezığlıyım.şanlıurfada yaşıyorum ünv.memurum,dekan özel kaleme bakıyorum.evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.
ben de 27 yaşındayım..Manisa lıyım Denizli de yaşıyorum..Matematik öğretmeniyim vee bekarım
hee bende çanakkalede yaşıyorum evliyim 4 mubiş annesiyim işsizim spor tutkum yüzünden pek çalışmayada niyetim yok zatiiişten spora vakit ayıramam diye çalışmadığımdan ötürü hiç mutsuz değilim amacım kendimi dahada geliştirmek ilerleyen zamanlarda :86:
Benim yaşım 22-23.. İstanbul doğumluyum ve burda yaşıyorum... İktisat mezunuyum geçen yıl mezun oldum.. Şimdi yönetici asistanlığı yapıorum...
33 yaşındayım aslen kastamonulu olupppp istanbul kasımpaşada dogdum büyüdüm şu anda anadolu yakasında yaşayıp kocaelinde çalışıyorum. 1,5 yıllık evli vee çocuksuzummm
efenimmmmmmmmmmmmm bende 28 yaşındaaa yımmmmmmmmmm,Ankarada yaşıyorummmmm ve ankarada çalışıyorummmmmm,evli az mutlu ve çocukluyummmmmmmamurummmmmmmm da mamurummmmmmmmmmm
maydonoz suyu iyi geliyor diye biliyorum. ama en iyisi purinol sanırım. gerçi şiddetine bağlı enfeksiyonun. ama doktora gitmek en iyisi. 1günde toparlıyor hemen. yoksa başka türlü çekip duruyor insan.
ben de denizlili24 yaşındarehber öğretmenistanbulda yaşayan ve çalışan çooooooooooookkkkk mutluuu ve çocuksuz bir bayanımmm
katziiiiiiiiiiiiiii,ilk defa mesajını anlamlı buldum kızzzzzzzzzzzmaydanozu bende duymuştummm,hemennn eve gidip kaynatam barii
Kızlar size bişi sorucam...
Dün evde yemek yapamadığım için yanımda yemek getiremedim bugün :/
O yüzden kepek ekmeğine yagsız beyaz peynırlı domateslı tost soylıyım dedım sızce nasıl?
Bi de corba ıcsem mı acaba bılemedım kı ya :26:
bugünleri de gördük ya ölsem de gam yemem artık
Demek ki seni ayrı seviyorlar kız
hugocukum çok dogru söylemiş dolayısı ile kızlar aslında ölçülerimize bakmamız daha mantıklı kas verince tartıya eksi olarak yansır ya incelme ?
ölçü alın ölçüüüüüben bu sabah alamadım ölçümü en kısa zamanda incelme haberleri ile karşınız da olacam inşşşşşşşşşşalla
kız sende bi mutlu olamadın gitti heee
giresunun nemli havası diyordun bunaldım diyordunşimdi annenin yanına gidiyorsun şimdi ki derdi de bavul toplama
hey allahım yaa
olabilir gibi aslında. yanında ayran da iç azcık. ama bence tostla çorbayı bi arada tüketme ikisinden birini seç. benim diyetisyenim öyle söylemişti. çorbayla ekmek eşdeğerdi. tabi ben güvenemiyorum diyetisyene o ayrı mesele...:26:
Kızlar size bişi sorucam...
Dün evde yemek yapamadığım için yanımda yemek getiremedim bugün :/
O yüzden kepek ekmeğine yagsız beyaz peynırlı domateslı tost soylıyım dedım sızce nasıl?
Bi de corba ıcsem mı acaba bılemedım kı ya :26:
Aaa light ayranım vardı yukarıda ii ki hatrlattın kız katzi
o zaman tost ayran iidr saol tatlımm
diyetisyen 1kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşit demişti. ben de mal mal kadına ''kepçenin büyüklüğü ne kadar olmalı peki'' diye sormuştum. malum boy boy kepçe varkadın şaşkın şaşkın oturup da bi kazan çorba içmeyeceksin tabi ki, yaklaşık 1 su bardağı kadar işte demişti
herkese tünaydın kızlar 500gr daha gitmiş sallayın donlarıııııı:92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?