- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
sence okul mu iyi rehberlik araştırmamı
ben de 1 buçuk sene çalıştım okulda
rehberlik daha rahat geliyor:97::97::97::97::97:
canım, biliyorum, bu sayfanın konusu değil ama başka soracak biri yok....ben öğrenci takibinde zorlanıyorum, o yüzden ram istiyorum, biraz stresten uzaklaşmak için yani.eğitimlere katılıyorum, bir çok test biliyorum, o yüzden ram da hem işe yararım hem de okul kadar stresli olmaz diye düşündüm.tatilinin az olması filan önemli değil benim için, zaten 4 yıldır özelde olduğum için alıştım az tatil yapmaya.mesleki doyum benim derdim...bu açıdan ram mantıklı mı sence?buna da cevap ver, bu sıkıcı konuları açmıcam söz :) şey gibi oldum, okulda yemeğe giderken buldukları yerde vaka soruyoya hocalar :) ama anlıyosundur sen beni....ikisinin de avantajları ve dezavantajları var
bana göre ram daha iyi ama
belki sana göre okul daha iyi olacak
canım ben rehberlikteyken yenı atanmıstım kurumda yenı acılmıstı bır de benı müdür yaptılar hem müdürlük yaptım hem rehberlik servisine baktım hem zeka testı uyguladım hem de köy köy gezip öğrencilere ve velilere seminerler verdim o yüzden şuan okul dinlenme yeri sayılır benim için ama ram daha hareketli ve güzel bence ama benim wısc r uygulayıcılıgım var ve ram a gıtsem yıne özel eğitimde sürekli test yapmak durumunda kalırım o yüzden çok gitmek istemiyorum belli bir uygulamdan sonra sıkılıyor insan
sen hangi ramda sın
canım, biliyorum, bu sayfanın konusu değil ama başka soracak biri yok....ben öğrenci takibinde zorlanıyorum, o yüzden ram istiyorum, biraz stresten uzaklaşmak için yani.eğitimlere katılıyorum, bir çok test biliyorum, o yüzden ram da hem işe yararım hem de okul kadar stresli olmaz diye düşündüm.tatilinin az olması filan önemli değil benim için, zaten 4 yıldır özelde olduğum için alıştım az tatil yapmaya.mesleki doyum benim derdim...bu açıdan ram mantıklı mı sence?buna da cevap ver, bu sıkıcı konuları açmıcam söz :) şey gibi oldum, okulda yemeğe giderken buldukları yerde vaka soruyoya hocalar :) ama anlıyosundur sen beni....
diyetisyen 1kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşit demişti. ben de mal mal kadına ''kepçenin büyüklüğü ne kadar olmalı peki'' diye sormuştum. malum boy boy kepçe varkadın şaşkın şaşkın oturup da bi kazan çorba içmeyeceksin tabi ki, yaklaşık 1 su bardağı kadar işte demişti
o zamn tam sana göre bir yer
ben de sen gibii sıkıntı yaşıyorduım şimdi çok rahatım
sağol canım, içim rahatladı...zaten mayısta benden başka atanacak rehber öğretmen kalmadı kanımca, ilk tercihime girerim heralde.ümraniye, üsküdar filan istiyorum bakalım, kontenjan açılırsa...hayırlısı.....
terrbiklerrr:92::92::92::92::92::92::92::92:herkese tünaydın kızlar 500gr daha gitmiş sallayın donlarıııııı: :92::92::92::92::92 :92::92::92:
dur hemen çıkarıp sallıyorum dermişim
tebrikler tebrikler ooh
yokyok benvarım 30 yaşındayım 1çocuklu zonguldaklı
senin şartlar zormuş baya hakkaten...canım ben rehberlikteyken yenı atanmıstım kurumda yenı acılmıstı bır de benı müdür yaptılar hem müdürlük yaptım hem rehberlik servisine baktım hem zeka testı uyguladım hem de köy köy gezip öğrencilere ve velilere seminerler verdim o yüzden şuan okul dinlenme yeri sayılır benim için ama ram daha hareketli ve güzel bence ama benim wısc r uygulayıcılıgım var ve ram a gıtsem yıne özel eğitimde sürekli test yapmak durumunda kalırım o yüzden çok gitmek istemiyorum belli bir uygulamdan sonra sıkılıyor insan
sen hangi ramda sın
üzülme kızzz,ben varım bennn mayıs 15 de 35 olcammm.ankara,mamur,evli,depresyonda,2 cocuklu
sıkıntı bastı:84::84::84::84::84::84::84:
canım benim afiyet olsun.fazlasıyla doymuşsun belli..Kızlaaar bende öğle yemeğimi yedim patlıcaam nerdeyse..
6 kaşık tavuklu bamya
3-4 kaşık tavuk kavurması
yarım dilim tahıllı köy ekmeği
1 kase de yoğurt.
sürekli hıçkırıyorum...
afiyet olsun...yemeğimi yedim cadı kızımı sevdim geldim
domates salatalık
2 biber kızartması (dayanamadım)
4 zeytın
3 yk yogurt
1 dılım ekmek yedım üstünede
2 cay bardagı cay içtim
yok canım çok değil afiyet olsun.öğle yemeğimi yedim de geeldim
öğle yemeğim;
*bir kepçe çorba(domates)
*2 yk makarna(yağsız)
*5 yk ıspanak(2 yk kaşığı yağ ile bir kilo ıspanak yaptım)
*3 yk yoğurt
*ekmek yok
çok doydummm
çok mu yemişim acaba
canım benim tebrik ederim..:92::92:herkese tünaydın kızlar 500gr daha gitmiş sallayın donlarıııııı:92::92::92:
keşke açılsa ama zor ümraniye üsküdarın açılması
daha farklı yerler açılıyor
bağcılar, gop,sancaktepe falan gibi
canım, biliyorum, bu sayfanın konusu değil ama başka soracak biri yok....ben öğrenci takibinde zorlanıyorum, o yüzden ram istiyorum, biraz stresten uzaklaşmak için yani.eğitimlere katılıyorum, bir çok test biliyorum, o yüzden ram da hem işe yararım hem de okul kadar stresli olmaz diye düşündüm.tatilinin az olması filan önemli değil benim için, zaten 4 yıldır özelde olduğum için alıştım az tatil yapmaya.mesleki doyum benim derdim...bu açıdan ram mantıklı mı sence?buna da cevap ver, bu sıkıcı konuları açmıcam söz :) şey gibi oldum, okulda yemeğe giderken buldukları yerde vaka soruyoya hocalar :) ama anlıyosundur sen beni....
slm ben geldim....öğlen yemeğim:
2 parmak büyüklüğünde vede kalınlığında tavuk göğsü (içinde kabak dolmalık fıstık vede havuç)dolması,
2 dilim k.ekmek,
1 kase çorba,
2-3 kaşık salata
aşure vardı almadım.
yemekten sonra çarşıda bir eczane var yağ kas ölçüyormuş oraya 2km yok yürüdüm gittim fakat cuma nedeniyle kapalıydı.tekrar yürüyerek gelecektim ama yokuş yukarı terlemek istemedim malum mesai var.yeterince terledim zaten çünkü çok hızlı yürüdüm.2 km 12 dak. gittim.
yoliiiiiiiiiiiiiiiii seni sobeledimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?