60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohhhhhhhhhhh gene sporlar yapılmış sen böyle yaptıkça ben bir imreniyorum ve gaza geliyorum...bol sporlu bir hafta sonu geçireceğim inşallah...

sonrasındada beşer kiloluk su bidonuyla yan karın çalıştım 100 tane yaptım. gerçi ben 10 kiloyla çalıştığımdan bu bana çerez gibi geldi 1000 tane çeksem yorulmamda cozutmak yok :86: bel oyulunca ince güzel oluyo göbiş bilenem pek dikkat çekmiyo :86:

akşamları bende okula gidiyorummm ama yinede yapıyorummmm canım,bahane bulmak yokkkkkkkkkkkbugün hastayım ama yinede akşam yürücem mesalaaaaa,inşallaaah tabi:26:

saat 8 de gelince yapıyorum ama 10 kadar uzadığı oluyor

sadet 10 buçuk evde oluyorum

ancak 3 mil leslie yapabiliyorum o vakitten sonraa

yapmıyor değilim de eskisi gibi yoğun yapamıyorım 35-40 dak ancak yapıyorum

kızlar regli döneminde tartılıyormusunuz?nasıl çıkıyor kilolar?bideee regli döneminde farklı birşeylar yiyormusunz?yoksa aynı devammı ediyosunuz?

tartılmıyoruz çünkü en az 1 kilo fazla çıkıyoruz,regl bitiminden 2-3 gün sonra tartılıyoruzzzzz.
tatlı krizi içinnnn
muzun üzerine tarçın,yoğurt,yada sütlü tarçın falan yiyioruzzzz,hurma son günlerde favori tatlımızzzzzmesala .işte beleeee

evde var hemen deneyeyimm

ağırlıklarla karın harekti yapıyorum diyorsun ya nasıl yapıyorsunn onu açıklar mısın hugocukk

kız hügo sen bu sporları yaparkene senin kuşlar napıyooo çok merak ettim,herşeye tepkileri olan yaratıklar oldukları için senle beraber plaese başlamışlardır onlarrrr

koşu bandı diğer odada burda olsa nerde zor olur gelip gelip konarlar üzerime rahat vermezler çok meraklılar
ama pilateste zorlandığım oluyo bacak açarken bacağım havada mesela geliyo konuyo ayağımın üzerine gıdıklanıyorum veya tam yerde karın çalışıyorum geliyo pat diye konuyo karnımın üzerine yürüyo pıtı pıtı bıcır bıcır bişeyler diyo bana napıyorum meraktan deli oluyorlar veya yerde yatarken geliyo başıma bıdı bıdı susmuyoda. salonda azcık uyusam gelip üzerine çıkıyorlar burnumu yalıyo zıplıyo üzerimde uyandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar zaten battaniyeyi alıp yattınmı hemen geliyorlar başına

teşekkür ederim canım benim en az 300 gram vercem bu hafta yaaaa

aslında makarnayı yemek yemesem çok iyi olcaktı pişman oldumm

canım şartlandıra kendini rahat bırakkk,veririsin zaten burada olduğun sürece dahada hızlı veririsin inşallahhh!makarnanın 2 yemek kaşığı 1 dlm ekmek eder,fazla değil ama 1 dlm kepek ekmekği yesen daha uzun süre tok tutardıı,ben uuzunnnnn zamndıırr pirinç pilavı,makarna,patates yemiyorum mesala.kendime dur diyebiliyorum ancakk sonrasında çok acıkıyorum ve mutfakda dört dönüyo gözlerimmmmm

bende bendeeeeeeeeeetozunuuuuuu attıricimmm evinnnnn,asfaltlar ağlıyacakkkkkk
evet haklısın.bu akşam leslie ,yarın sabah erkenden leslie karın hareketleri kalkıp yapacağım.öğlen yürüyüş akşamda leslie pazarda aynen devam.inşallah p.tesi 1 kilo vermiş olurum..
canım benim ben önce 1,5 litreyle başlayacağım.500 tane yaparım.ağırlık arttıkça sayısını düşürürüm.dediğin gibi çok cozutmamak lazım.kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.

evde var hemen deneyeyimm

ağırlıklarla karın harekti yapıyorum diyorsun ya nasıl yapıyorsunn onu açıklar mısın hugocukk

canım sadece yan karın kasları için ağırlıkla yapıyorum sadece beli inceltir yani göbeği etkilemez
beşer kiloluk iki tane bidonu alıyorum eller yanda bacaklarım omuz hizasında açık sonra bir sağa eğiliyorum bir sola. sırt düz yanlara eğiliyorum yani normalde bu ağırlıksızda yapılıyo ancak ağırlıkla çok kısa sürede etkili oluyo çünkü yanlara epeyce yük biniyo zor bir egzersiz değil herkes yapabilir ayakta

cozutmak yok diyo 500 tane yaparım diyo
50 tane yap 500 çok sonrasında ona alışacak bu sefer 1000 tanemii yapcan

tşkler canım aşrkınıda çok begendim sagolasın beni çok duygulandırdın 33bişey degilya çıtırrız biz
tbrkeden tüm arakdaşlarıma tşkediyorum hepimiz inşşlah incecik olalım

kızzzz spor yaptığın günün ertesi günü tartılmaaaaa,fazla çıkıyor tartıyaaa,benimde tartılma günümmmm pazartesiydi ancak salı yada çarşamba tartılıyorum artıkkkk sende öle yapppp

sınıf öğretmeni-28-beyşehir-konyalı-evli-çocuklu

evli-mutlu -çocuklu olsun :)

ben de saliha-27-rehber öğretmen-nevşehirli-evli-çocuksuz(tüp bebeci,uğraşıyo:) )

canım benim yaş 27 - 28 e az kaldı.elezığlıyım.şanlıurfada yaşıyorum ünv.memurum,dekan özel kaleme bakıyorum.evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.

ben de 27 yaşındayım..Manisa lıyım Denizli de yaşıyorum..Matematik öğretmeniyim vee bekarım

Benim yaşım 22-23.. İstanbul doğumluyum ve burda yaşıyorum... İktisat mezunuyum geçen yıl mezun oldum.. Şimdi yönetici asistanlığı yapıorum...

bak ne guzel olduuuutanıyalım birbirimizi

Kızlar Ankara lı - evli - ev hanımı - 28 yaşında 1 çocuklu hatunum.

yokyok benvarım 30 yaşındayım 1çocuklu zonguldaklı

herkes söylemiş. ben bekar ve çocuksuzum. ama kedi annesi sayılırım. öğrenciyim eskişehirde.

tşkler canım aşrkınıda çok begendim sagolasın beni çok duygulandırdın 33bişey degilya çıtırrız biz
tbrkeden tüm arakdaşlarıma tşkediyorum hepimiz inşşlah incecik olalım

şeytanın bacağını kırdın tebrikler kızz eee göbiş ne alemde toplayabildinmi canım

yumak yine saati düşürdü koymucam duvara saat devamlı düşürüyo bıktım takmaktan ben takıyorum o düşürüyo

cozutmak yok diyo 500 tane yaparım diyo
50 tane yap 500 çok sonrasında ona alışacak bu sefer 1000 tanemii yapcan
evet biliyorum ama bir gün ara verir ozaman tartılırım.bakalım artık ne zaman olursa artık.sıkacağım dişimi.verceğim..
kızzzz spor yaptığın günün ertesi günü tartılmaaaaa,fazla çıkıyor tartıyaaa,benimde tartılma günümmmm pazartesiydi ancak salı yada çarşamba tartılıyorum artıkkkk sende öle yapppp
ama benim için 500 çok değilki.ama senin güzel hatrın için 250 olsun...

bende varım bende 26 yaşındayım aslen aydınlıyım ama datçada oturuyorum.evliyim 15 aylık ikiz oğluşlarım var.çaslışmıyorum ünüversite terk.eski sporcuyum ama şimdi pek fırsatım olmutyor

ben üzüm pekmezi içiyorum hergün 2 tatlı kaşığı aç karnına.

kızlaaar ben 2 hafta oldu hiç sigara içmedim.

böyle böyle bırakıcam İnşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…