60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hahhaha
kız sende ne zaman ölçüme gitsen elin boş dönüyon gelirken de yag yakıp geliyorsun deli zambak seniii

evet canım ya ne kadar şanssızım...ama üzülmüyorum.bahçede oturmaktansa yürümüş oldum.bugün bayağı sipor yapmış oldum...bakalım akşamda belki yürürüm yürüyemezsem leslie yapacağım.sporumu arttıracağım.

kesinlikle uzatıyo canım emin ol

kızlar regli döneminde tartılıyormusunuz?nasıl çıkıyor kilolar?bideee regli döneminde farklı birşeylar yiyormusunz?yoksa aynı devammı ediyosunuz?

1 kase mercimek çorba
1 dlm kepek ekmeği
2 köfte büyüklüğünde balık
salata
güzel menüydüüüü

ben geldiiiiiiiim nasılsınız a dostlar hii
45 dakika 6 kilo ağırlıkla 4.8 ile başladım ancak önce 10 dakika ısındım tabee sonra 5.1 de bitirdim duş aldım bulgurumu yaptı eşimede tavuk but kızartıyorum

çok değil canımmm,gayet ölçülü afiyet olsunnn

ohhhhhhhhhhh gene sporlar yapılmış sen böyle yaptıkça ben bir imreniyorum ve gaza geliyorum...bol sporlu bir hafta sonu geçireceğim inşallah...

şu akşamları kurs meselesi olmasa yaaaa

çok istiyorum şöyle doya doya spor yapmayı

neruda yoli yoli doliii ve tüm aktif spor yapan arkideşler özellikle kardiyo yapanlar günde 1 tatlı kaşığı pekmezi herkeşe tavsiye ederim özellikle harnup pekmezi süper ötesi bişey 1 tatlı kaşığı hergün alın üşüme yorgunluk halsizlik durgunluk spor konusunda isteksizliğe filan birebir bunun yanısıra solunum yolu hastalıklarına birebir nefes darlığı filan iyi geliyomuş. özellikle sigara içen yaramaz kıslar muhakkak kullanmalı :86:

kız hügo sen bu sporları yaparkene senin kuşlar napıyooo çok merak ettim,herşeye tepkileri olan yaratıklar oldukları için senle beraber plaese başlamışlardır onlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…