ben geldiiiiiiiim nasılsınız a dostlar hii
45 dakika 6 kilo ağırlıkla 4.8 ile başladım ancak önce 10 dakika ısındım tabee sonra 5.1 de bitirdim duş aldım bulgurumu yaptı eşimede tavuk but kızartıyorum
canım sadece yan karın kasları için ağırlıkla yapıyorum sadece beli inceltir yani göbeği etkilemez
beşer kiloluk iki tane bidonu alıyorum eller yanda bacaklarım omuz hizasında açık sonra bir sağa eğiliyorum bir sola. sırt düz yanlara eğiliyorum yani normalde bu ağırlıksızda yapılıyo ancak ağırlıkla çok kısa sürede etkili oluyo çünkü yanlara epeyce yük biniyo zor bir egzersiz değil herkes yapabilir ayakta
yumak yine saati düşürdükoymucam duvara saat devamlı düşürüyo bıktım takmaktan ben takıyorum o düşürüyo
senin saatte bişey varr heraldeeee,bi kuşun gücüyle nası düşüyo yaaaa
şeytanın bacağını kırdın tebrikler kızzeee göbiş ne alemde toplayabildinmi canım
neruş nerdeya
gören varmı
içinnnnnnnnnnnnnn bitkisel çözüm arıyorruummmmmmmmmmm:26ffffffffff bolca su içiyorum ancek çok fenayımmm çokkkkkkkkkkk
evet canım ya ne kadar şanssızım...ama üzülmüyorum.bahçede oturmaktansa yürümüş oldum.bugün bayağı sipor yapmış oldum...bakalım akşamda belki yürürüm yürüyemezsem leslie yapacağım.sporumu arttıracağım.
ohhhhhhhhhhh gene sporlar yapılmış sen böyle yaptıkça ben bir imreniyorum ve gaza geliyorum...bol sporlu bir hafta sonu geçireceğim inşallah...
neruda yoli yoli doliii ve tüm aktif spor yapan arkideşler özellikle kardiyo yapanlar günde 1 tatlı kaşığı pekmezi herkeşe tavsiye ederim özellikle harnup pekmezi süper ötesi bişey 1 tatlı kaşığı hergün alın üşüme yorgunluk halsizlik durgunluk spor konusunda isteksizliğe filan birebir bunun yanısıra solunum yolu hastalıklarına birebir nefes darlığı filan iyi geliyomuş. özellikle sigara içen yaramaz kıslar muhakkak kullanmalı :86:
tşkler canım aşrkınıda çok begendim sagolasın beni çok duygulandırdın 33bişey degilya çıtırrız biz
tbrkeden tüm arakdaşlarıma tşkediyorum hepimiz inşşlah incecik olalım
ben üzüm pekmezi içiyorum hergün 2 tatlı kaşığı aç karnına.
kızlaaar ben 2 hafta oldu hiç sigara içmedim.
böyle böyle bırakıcam İnşallahhhh
2 altın çilek ve bir adet kuru kayısı
canım şekersiz türk kahvesi istiyor yaaa
canım benimde dökülüyodu demir eksikliği ve çinko eksikliği çıktı pekmezi bırakma ama testini ihmal etme sakınhügoom görüdn beni sonundaaa
bende sporcu bir topişim hugoummm gördün beniiiiiiiii oleeeeeeeeee
yaaa dün çok konuşuldu demir eksikliii filan benim saçlarım dökülüyo sankim on kilo verdim çıok değil ama etki eder mikiiiii
pekmezi içiyorum ama kan şurubu yada demir şurubu alacem işte fırsat bulursam bi ara kan testi yaptırıcam full'ünden
canımmm hülyaaa
idolümsün kııızzz
o yaramz kızla deli gibi spor yaptın erdin valla muradına
benim durdu bu ara hiç gitmiyo hülya sana da oldu mu annatsana eccük banabi bana olmeyyo dimi buu şimdi sporu artırdım kırılır dimi bu dirençç ühüüüüü
neruşla kukuleta bugün buluşacaklarmış canım
ben demin içtim bitane şekersiz türk kahvesi
her sabah bitane her ögle yemeginden sonra bitane içiyorum çok güzel şekersizi çok seviyorum artıkkk
bi siyah çayı şekersiz içmeye alışamadım ama şekeri çok azalttım ve siyah çayı da çok içmediğim için sorun olmuyor
hügoom görüdn beni sonundaaa
bende sporcu bir topişim hugoummm gördün beniiiiiiiii oleeeeeeeeee
yaaa dün çok konuşuldu demir eksikliii filan benim saçlarım dökülüyo sankim on kilo verdim çıok değil ama etki eder mikiiiii
pekmezi içiyorum ama kan şurubu yada demir şurubu alacem işte fırsat bulursam bi ara kan testi yaptırıcam full'ünden
canımmm hülyaaa
idolümsün kııızzz
o yaramz kızla deli gibi spor yaptın erdin valla muradına
benim durdu bu ara hiç gitmiyo hülya sana da oldu mu annatsana eccük banabi bana olmeyyo dimi buu şimdi sporu artırdım kırılır dimi bu dirençç ühüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?