60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmmmmm hugocummmsenin yurume bandın var dimim bana yardım eder misin ?bende ya yurume bandı yada elıptik yada kondisyon bisikleti almak istiyorum. ama hala alamadım leslie ile yuruyorumm ama alet olsa iyi olur diye dusunuyorum bide onda ayarlıyosun daha önce yağ yakmak icin nabız sayısı falan önemli diyodunuz ya ben sallama yapıyorum. daha iy olur sanırım alet.bende asena gibi olcammm 2 gündur girdi kafama

ayy beli oyarsa eğer bende 50 tane yapımm bari 5lt dollduruyumm iki elime

yumak yine saati düşürdü koymucam duvara saat devamlı düşürüyo bıktım takmaktan ben takıyorum o düşürüyo

kırılmıyosa canım as oynasın can can larrr

senin saatte bişey varr heraldeeee,bi kuşun gücüyle nası düşüyo yaaaa

benimkilere iyi baktım papağan gibiler uçarken gidiyo vuruyo düşürüyo işte sonrada bakıyo nereye düşrüdüm diye kafasını uzatıp uzatıp. koltuğun arkasına düştü çıkmış koltuğun üzerine arkasına arkasına kafasını uzatıp uzatıp bakıyo. bekliyo şimdi takıyım diye yine düşürecek oyun belledi iyice takmıcam artık sabah beri kaçıncı bu

bende tanıtayım kendimi kızlar

27 yasındayım aslen kayseriliyim ama şuan nevşehirde yaşıyorum.Evliyim 10 aylık bir kızım var Ve Rehber öğretmenim

ben yavaş yavaşşş kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrr.hadi görüşürüzzzzzzz:79::79:herkese iyi tatilleeeerrrr

ohhhhhhhhhhh gene sporlar yapılmış sen böyle yaptıkça ben bir imreniyorum ve gaza geliyorum...bol sporlu bir hafta sonu geçireceğim inşallah...

ben ikinize baktıkça gaza geliyorum kız

hügoom görüdn beni sonundaaa
bende sporcu bir topişim hugoummm gördün beniiiiiiiii oleeeeeeeeee
yaaa dün çok konuşuldu demir eksikliii filan benim saçlarım dökülüyo sankim on kilo verdim çıok değil ama etki eder mikiiiii
pekmezi içiyorum ama kan şurubu yada demir şurubu alacem işte fırsat bulursam bi ara kan testi yaptırıcam full'ünden

tşkler canım aşrkınıda çok begendim sagolasın beni çok duygulandırdın 33bişey degilya çıtırrız biz
tbrkeden tüm arakdaşlarıma tşkediyorum hepimiz inşşlah incecik olalım

canımmm hülyaaa
idolümsün kııızzz
o yaramz kızla deli gibi spor yaptın erdin valla muradına
benim durdu bu ara hiç gitmiyo hülya sana da oldu mu annatsana eccük bana bi bana olmeyyo dimi buu şimdi sporu artırdım kırılır dimi bu dirençç ühüüüüü

ben üzüm pekmezi içiyorum hergün 2 tatlı kaşığı aç karnına.

kızlaaar ben 2 hafta oldu hiç sigara içmedim.

böyle böyle bırakıcam İnşallahhhh

2 altın çilek ve bir adet kuru kayısı

canım şekersiz türk kahvesi istiyor yaaa

ben demin içtim bitane şekersiz türk kahvesi
her sabah bitane her ögle yemeginden sonra bitane içiyorum çok güzel şekersizi çok seviyorum artıkkk
bi siyah çayı şekersiz içmeye alışamadım ama şekeri çok azalttım ve siyah çayı da çok içmediğim için sorun olmuyor

bende şimdi 1 elma 5 antep fıstığı yiyeceğim badem bitmiş. yanında şekersiz türk kahvesi içicimm madensuyu içesim hiç yok :86:

canım benimde dökülüyodu demir eksikliği ve çinko eksikliği çıktı pekmezi bırakma ama testini ihmal etme sakın

benimki de şimdi geldi içiyorummm:126::126::126::126::126:

bende şimdi biter tadelleyedim buhafta çok kaçırdım ama şundan hem sporyapıyorum hemde evtaşıyoruzya çok iş yapıyorum canım çıkıyo ondan yiyorum kimse beni örnek almasın he haftabigüğn yiyin

çok sagol canım durmazmı canım duruyo hatta son 2aydır hep yarım yarım gitti canım yavaşlıyo spor degiştir birayvermedigimiz oldu başka spor yap canım arttırmaktansa degişik spor yapmaya çalış agırlıkla yürü mesla lesli yap degişrtiryani ve ben herhafta çok kaçamkalr yaptım şaşırtmak amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…