bak ne guzel olduuuutanıyalım birbirimizi
benimki de şimdi geldi içiyorummm:126::126::126::126::126:
bende şimdi biter tadelleyedim buhafta çok kaçırdım ama şundan hem sporyapıyorum hemde evtaşıyoruzya çok iş yapıyorum canım çıkıyo ondan yiyorum kimse beni örnek almasın he haftabigüğn yiyin
afiyet olsun topişşşş
yaaa kaçırdığın halde bu kilolar gidiyoo afiyet olsun tabi ki yiycen kız sen yemicen de ben mi yiycen afiyet olsunnnn
bi kilo kalmış valla harikaaaaaaaaaaaaa
kızlar merhabaa aranıza yenı katıldım.68 kiloyum ve hedefim 58e inmekkk smdilik bunu 2 ay içinde basarmak istiyorum. 1 hfta önce basladm diyetee :):):)
sabahh tam tahıllı ekmekle khvaltımı ypıorm çayı şekersiz içiyorum . öğlen çorba salataa aralarda form bisküviiii akşam da yine corba salata. ve her gün 1 saat yürüyüşe cıkıoyurm tempolu olarakkkk =)
kızlar merhabaa aranıza yenı katıldım.68 kiloyum ve hedefim 58e inmekkk smdilik bunu 2 ay içinde basarmak istiyorum. 1 hfta önce basladm diyetee :):):)
sabahh tam tahıllı ekmekle khvaltımı ypıorm çayı şekersiz içiyorum . öğlen çorba salataa aralarda form bisküviiii akşam da yine corba salata. ve her gün 1 saat yürüyüşe cıkıoyurm tempolu olarakkkk =)
hoşgeldin canım ama sadece çorba salata yersen kısa sürede çok kilo verirsin ancak kasların gider et sebze yoğurt süt meyve hergün yemelisin
canım benim aramıza hoş geldin fakat 2 ayda 10 kg verbileceğini sanmıyorum.birde diye ürünler den ziyade normal ürünlerden azar azar yr besin al.tek çeşit değil sağlıklı beslen.biz bu yapmaya çalışıyor.hızlı giden hızlı gelir...
doğru diyosun :) hızlı giden hızlı gelıır1 hfta oldu baslayalı ama en ufak bi kilo kaybım bile yok
ahhhhhhhhhhhh gülüm benim 1 ay tık yoktu bir hafta neyki..
çok sagol canım durmazmı canım duruyo hatta son 2aydır hep yarım yarım gitti canım yavaşlıyo spor degiştir birayvermedigimiz oldu başka spor yap canım arttırmaktansa degişik spor yapmaya çalış agırlıkla yürü mesla lesli yap degişrtiryani ve ben herhafta çok kaçamkalr yaptım şaşırtmak amaçlı
canım benim hepimiz yaza incecik olmak istiyoruz.ama sağlığımızdanda olmamız lazım değilmi.hugocuk kızar bak kas kaybedersen.hiiiii yaz da gelıyorrr aman tanrımmm :/:/ bol kıyafet yerine daracıkkkk badyler giymek istiyrm beeennnnnn( =D =D
canım benim hepimiz yaza incecik olmak istiyoruz.ama sağlığımızdanda olmamız lazım değilmi.hugocuk kızar bak kas kaybedersen.
canım herşeyi öyle çekiyor kiiiii 1 hftadır tatlı yemiyorummmm =( meyveye de agırlık veriyorum unutmşm söylemeyiiiiii ah inşallah veririm su 2 ayda 10 kilo civarııı :/:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?