60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimki de şimdi geldi içiyorummm:126::126::126::126::126:

afiyet olsun topişşşş
bende şimdi biter tadelleyedim buhafta çok kaçırdım ama şundan hem sporyapıyorum hemde evtaşıyoruzya çok iş yapıyorum canım çıkıyo ondan yiyorum kimse beni örnek almasın he haftabigüğn yiyin

yaaa kaçırdığın halde bu kilolar gidiyoo afiyet olsun tabi ki yiycen kız sen yemicen de ben mi yiycen afiyet olsunnnn
bi kilo kalmış valla harikaaaaaaaaaaaaa

afiyet olsun topişşşş

yaaa kaçırdığın halde bu kilolar gidiyoo afiyet olsun tabi ki yiycen kız sen yemicen de ben mi yiycen afiyet olsunnnn
bi kilo kalmış valla harikaaaaaaaaaaaaa

sagol canım ama ben hem paltesimi hem leslimikarın videomu yapıyorum canım çok spor varyani bide evtopla canım çıkıyo ondan

1 tane multivitamin aldım demir şurubu içtim sonrada 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi içtim :76:

bende yeşil çayımı içiyorum..iş arkadaşlarımdan birinin kızı burda netten oyun oynuyor ben o yüzden pek bakamadım.arada sırayla bekıyoruz kızla...canım benim rahatsızmış.pisikolojik daha 11 yaşında gelişimide çok yavaş.okulu bırakmış ilaçlarından dolayı...üzüldüm okulu için.gerçi sağlık herşeyden önemli...

kızlar merhabaa aranıza yenı katıldım.68 kiloyum ve hedefim 58e inmekkk smdilik bunu 2 ay içinde basarmak istiyorum. 1 hfta önce basladm diyetee :):):)
sabahh tam tahıllı ekmekle khvaltımı ypıorm çayı şekersiz içiyorum . öğlen çorba salataa aralarda form bisküviiii akşam da yine corba salata. ve her gün 1 saat yürüyüşe cıkıoyurm tempolu olarakkkk =)

hoşgeldin canım ama sadece çorba salata yersen kısa sürede çok kilo verirsin ancak kasların gider et sebze yoğurt süt meyve hergün yemelisin

canım benim aramıza hoş geldin fakat 2 ayda 10 kg verbileceğini sanmıyorum.birde diyet ürünler den ziyade normal ürünlerden azar azar yersen besin alırsın.tek çeşit değil sağlıklı beslen.biz bu yapmaya çalışıyor.hızlı giden hızlı gelir...

Son düzenleme:
hoşgeldin canım ama sadece çorba salata yersen kısa sürede çok kilo verirsin ancak kasların gider et sebze yoğurt süt meyve hergün yemelisin

canım herşeyi öyle çekiyor kiiiii 1 hftadır tatlı yemiyorummmm =( meyveye de agırlık veriyorum unutmşm söylemeyiiiiii ah inşallah veririm su 2 ayda 10 kilo civarııı :/:/

doğru diyosun :) hızlı giden hızlı gelıır 1 hfta oldu baslayalı ama en ufak bi kilo kaybım bile yok

Sende sagolcanımmm
sporunu değiştiricem evet neruşla da konuştuk bunu. bu hafta eliptikle devam edicem haftaya start it up sonra ramp it up sonra burn it up her hafta başka spor yapacam ki erisin kilocuklar offf yaa
kaçamaga gelince ben geçen gün sen yoktun o gün sanırım neler neler yedim makarnalar dondurmalar çukular filan bi bıkkınlık gelmişti bana şaşırtmacayı hafta bi yapmak lazım dimi
bu arada ayda mı yarım kilo gitmişti senin
benim bu ay 1.4 kg gitti sadece yani çok az değl zaten ayda en çok 2 kg gider benden

kızlar hani 3kaşık 5 kaşık diyoruz yaa bu kaşık tahta kaşık olsa olmazmı?bide kaçamak kaç kere yapıyosunuz?ben regli oldum cnm çok fena tatlı çikolata istiyor.bide kek yaptım eşime yememk için zor duruyorum.azcuk ucundan aldım ama tık yok yani yetmediii napsamkine:26::26:

canım herşeyi öyle çekiyor kiiiii 1 hftadır tatlı yemiyorummmm =( meyveye de agırlık veriyorum unutmşm söylemeyiiiiii ah inşallah veririm su 2 ayda 10 kilo civarııı :/:/

canını sürekli bişeyler çekmesi normal çünkü sadece salata çorba olmaz sebze lazım protein lazım bunları yetersiz alırsan canın seksiklikten canın sürekli bişeyler ister birde light bisküvi demişsin eğer onların tatlı olanlarını yiyorsan eğer onlarda iştah açıyo
vücut normal şekerle yapay tatlandırıcı arasındaki farkı ayırt edemiyor çünkü.
canım tavsiyem bir diyetisyene git böyle bu şekilde olmaz. çorba karbonhidrat aralarda yediğin o light bisküviler karbonhidrat
karbonhidrata dayalı oluyo kas kaybedersin diyetisyene gidersen faydalı olur. şöyleki bu şekilde kilo verince sonrasında hızlı geri alıp şuankinden daha kilolu olabilirisin o yüzden ya diyetisyene git yada diyetisyen tarafından hazırlanmış sağlıklı eksiksiz bir liste uygula kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…