verrdik cevap canımcanını sürekli bişeyler çekmesi normal çünkü sadece salata çorba olmaz sebze lazım protein lazım bunları yetersiz alırsan canın seksiklikten canın sürekli bişeyler ister birde light bisküvi demişsin eğer onların tatlı olanlarını yiyorsan eğer onlarda iştah açıyo
vücut normal şekerle yapay tatlandırıcı arasındaki farkı ayırt edemiyor çünkü.
canım tavsiyem bir diyetisyene git böyle bu şekilde olmaz. çorba karbonhidrat aralarda yediğin o light bisküviler karbonhidrat
karbonhidrata dayalı oluyo kas kaybedersin diyetisyene gidersen faydalı olur. şöyleki bu şekilde kilo verince sonrasında hızlı geri alıp şuankinden daha kilolu olabilirisin o yüzden ya diyetisyene git yada diyetisyen tarafından hazırlanmış sağlıklı eksiksiz bir liste uygula kolay gelsin canım
ben dört ayda verdim 10 kg lu kolay gelsin kardeşimmkızlar merhabaa aranıza yenı katıldım.68 kiloyum ve hedefim 58e inmekkk smdilik bunu 2 ay içinde basarmak istiyorum. 1 hfta önce basladm diyetee :):):)
sabahh tam tahıllı ekmekle khvaltımı ypıorm çayı şekersiz içiyorum . öğlen çorba salataa aralarda form bisküviiii akşam da yine corba salata. ve her gün 1 saat yürüyüşe cıkıoyurm tempolu olarakkkk =)
kızlar hani 3kaşık 5 kaşık diyoruz yaa bu kaşık tahta kaşık olsa olmazmı?bide kaçamak kaç kere yapıyosunuz?ben regli oldum cnm çok fena tatlı çikolata istiyor.bide kek yaptım eşime yememk için zor duruyorum.azcuk ucundan aldım ama tık yok yani yetmediii napsamkine:26::26:
hani bana gene cvp vermediniz.cvp yazmıcakmısınız
siz hatunlar nasıl diyoor. ben var spor yapmak. tv hayde bekleyin beni
canım benim hepimiz yaza incecik olmak istiyoruz.ama sağlığımızdanda olmamız lazım değilmi.hugocuk kızar bak kas kaybedersen.
kızlar ben geldim eğitim bitti.15 dk lık aralardada elmamı yidim öğlen yemeğimi yazayım size sonrada geçmişi okuyayım
öğlen
menüde nohut pilav salata turşu vardı bende nohuy pilav almadım biberiye turşusu aldım
evden getirdiğim semizotu yemeğimi ve yoğurt getirdim onları yidim 2 taneden kepek ekmeği yidim
geçmişe akıyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
cimcime kız bilmiyom buraya yazdınmı okuyacağım daha geçmişi eşinle ne yaptın durumları aklıma geldi şimdi halen limonlumusunuz kızzyoksa özür dileyip hallettinizmi problemi
yolanda tşkler cnm
KAHVALTI SAAT : 07.25
1 kk peynir 1 yumurta 1 çk
sıvıyag ile omlet
yarım salatalık iki minnak domatesle salata
2 dilim beyaz ekmek
5 adet pembe zeytin
ARA - SAAT: 10.30
1 yeşilçay 1 hurma
ARA - SAAT: 12:00
ÖGLE SAAT : 12.35
2 kepçe domatesli şehriye çorb
3 adet kadınbudu köfte
bol salata
SAAT: 14.30
1 şekersiz türk kahvesi
ARA - SAAT: 15:30
8-10 adet malta erigi
ARA SAAT : 16.30
1 ADET PORTAKAL
AKŞAM YEMEGİ : 17.30
7-8 kaşık ıspanak yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
AKŞAM ARA
büyük ihtimalle süt olur
SU: 2 LİTRE
YEŞİLÇAY 3 FİNCAN
TÜRK KAHVESİ 2 ADET ŞEKERSİZ
FORM ÇAYI 1 FİNCAN
SPOR 40 DK ELİPTİK BİSİKLET
100 TWİST
30 AR DAMBIL İLE İÇ DIŞ BACAK ÇALIŞMA
12 DK SLIM IN 6 PACK KARIN HAREKETLERİ VİDEOSU
kızlar hani 3kaşık 5 kaşık diyoruz yaa bu kaşık tahta kaşık olsa olmazmı?bide kaçamak kaç kere yapıyosunuz?ben regli oldum cnm çok fena tatlı çikolata istiyor.bide kek yaptım eşime yememk için zor duruyorum.azcuk ucundan aldım ama tık yok yani yetmediii napsamkine:26::26:
evet pembiş zeytin diyorlar yeşil degil siyah değil ikisinin ortası.. hafif morumsu da oluyopembe zeytinmi
hoşgeldinn beybiiiii
limonluuuu
hahahçok yaşa sen emi nüüüüggüüüü
hee bende merak ediyorum cimicim naptın kocaya eziyete devam mı aynen
cimcime kız bilmiyom buraya yazdınmı okuyacağım daha geçmişi eşinle ne yaptın durumları aklıma geldi şimdi halen limonlumusunuz kızzyoksa özür dileyip hallettinizmi problemi
canım benim limonlu.konuşmuyoz halen. özür dilemedi ama kendince konuşmaya çalışıyor.herşeyi yok saymamı bekliyor herhalde ama imkansız.özrünü dileyecek ve birdaha olmayacağına dair söz verecek ondan sonra...iki gecedir geliyor.sanki uyku haliyle eli üzerime gelmiş kazayla sarılmış numarası çekiyor yemezler.bende kendimi çekiyorum.yok üç kuruşuşa 5 köfte...
canım benim limonlu.konuşmuyoz halen. özür dilemedi ama kendince konuşmaya çalışıyor.herşeyi yok saymamı bekliyor herhalde ama imkansız.özrünü dileyecek ve birdaha olmayacağına dair söz verecek ondan sonra...iki gecedir geliyor.sanki uyku haliyle eli üzerime gelmiş kazayla sarılmış numarası çekiyor yemezler.bende kendimi çekiyorum.yok üç kuruşuşa 5 köfte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?