60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben geldim eğitim bitti.15 dk lık aralardada elmamı yidim öğlen yemeğimi yazayım size sonrada geçmişi okuyayım
öğlen
menüde nohut pilav salata turşu vardı bende nohuy pilav almadım biberiye turşusu aldım
evden getirdiğim semizotu yemeğimi ve yoğurt getirdim onları yidim 2 taneden kepek ekmeği yidim
geçmişe akıyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

verrdik cevap canım

ben dört ayda verdim 10 kg lu kolay gelsin kardeşimm

hani bana gene cvp vermediniz.cvp yazmıcakmısınız

canım azıcık sabret yaa iki dakka .. yazıyorsunuz hemmen çatt cvp bekliyorsunuz olmuyo ama aaaa
hımm gelelim soruna. bu yemek kaşığı tabir ettiğimz kaşıkla olacak. 4-5 kaşık bakliyat 7-8 kaşık sebze yemegi ama yemeklere az yag koyuyoruz bi kilo sebzeye bir yemek kaşıgı yeterli ben evde yapıyorum eşim bile yiyo anlamıyor bile
tatlı için muzu soy üstüne tarççın dök yee tarçın tatlı istegine birebir

cimcime kız bilmiyom buraya yazdınmı okuyacağım daha geçmişi eşinle ne yaptın durumları aklıma geldi şimdi halen limonlumusunuz kızz yoksa özür dileyip hallettinizmi problemi

hoşgeldinn beybiiiii

cimcime kız bilmiyom buraya yazdınmı okuyacağım daha geçmişi eşinle ne yaptın durumları aklıma geldi şimdi halen limonlumusunuz kızz yoksa özür dileyip hallettinizmi problemi

limonluuuu
hahah çok yaşa sen emi nüüüüggüüüü
hee bende merak ediyorum cimicim naptın kocaya eziyete devam mı aynen

KAHVALTI SAAT : 07.25
1 kk peynir 1 yumurta 1 çk
sıvıyag ile omlet
yarım salatalık iki minnak domatesle salata
2 dilim beyaz ekmek
5 adet pembe zeytin

ARA - SAAT: 10.30
1 yeşilçay 1 hurma

ARA - SAAT: 12:00

ÖGLE SAAT : 12.35
2 kepçe domatesli şehriye çorb
3 adet kadınbudu köfte
bol salata

SAAT: 14.30
1 şekersiz türk kahvesi

ARA - SAAT: 15:30
8-10 adet malta erigi

ARA SAAT : 16.30
1 ADET PORTAKAL

AKŞAM YEMEGİ : 17.30
7-8 kaşık ıspanak yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

AKŞAM ARA
büyük ihtimalle süt olur

SU: 2 LİTRE
YEŞİLÇAY 3 FİNCAN
TÜRK KAHVESİ 2 ADET ŞEKERSİZ
FORM ÇAYI 1 FİNCAN
SPOR 40 DK ELİPTİK BİSİKLET
100 TWİST
30 AR DAMBIL İLE İÇ DIŞ BACAK ÇALIŞMA
12 DK SLIM IN 6 PACK KARIN HAREKETLERİ VİDEOSU

yolanda tşkler cnm

Rica ederim canımcım
seni anlıyorum bu kaşık hesabı sana eziyet gibi geliyordur doymucam diye korkarsın bana da oldu başlarda ama alışırsın ara ögünlerle desteklediğimiz için bu kaşıklar filan sorun olmucak korkma

pembe zeytinmi

canım benim kek konusunda diyiyorsan kafaya koyduysan bir ince dilim bari ye...

canım benim limonlu.konuşmuyoz halen.özür dilemedi ama kendince konuşmaya çalışıyor.herşeyi yok saymamı bekliyor herhaldeama imkansız.özrünü dileyecek ve birdaha olmayacağına dair söz verecek ondan sonra...iki gecedir geliyor.sanki uyku haliyle eli üzerime gelmiş kazayla sarılmış numarası çekiyoryemezler.bende kendimi çekiyorum.yok üç kuruşuşa 5 köfte...

cimcimecim fazlada uzatma bence sen haklısın tabikide ama bence konuş bi eşinle benden özür ldile de bakalım senin yaptığın hataydı bence de anlat neler yaptığını sonrada birdaha böyle yapmamsı gerektiğini konuş bakalım ne diyecek erkeklerde özür dilermiki acaba çok nadirdir heralde özür dileyen erkekler:26:

heyyyyyyt ulen korkun benden eşimi aradım kızı sen al ben sipor yapmaya gideceğim dedim.pilates için konuşacağım ordanda yürüyüş yapacağım ohhhhhhhhh.akşamda leslie.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…