cimcimecim fazlada uzatma bence sen haklısın tabikide ama bence konuş bi eşinle benden özür ldile de bakalım senin yaptığın hataydı bence de anlat neler yaptığını sonrada birdaha böyle yapmamsı gerektiğini konuş bakalım ne diyecek erkeklerde özür dilermiki acaba çok nadirdir heralde özür dileyen erkekler:26:
cimcimecim fazlada uzatma bence sen haklısın tabikide ama bence konuş bi eşinle benden özür ldile de bakalım senin yaptığın hataydı bence de anlat neler yaptığını sonrada birdaha böyle yapmamsı gerektiğini konuş bakalım ne diyecek erkeklerde özür dilermiki acaba çok nadirdir heralde özür dileyen erkekler:26:
uşbulduk çılgın kız
canım benim limonlu.konuşmuyoz halen. özür dilemedi ama kendince konuşmaya çalışıyor.herşeyi yok saymamı bekliyor herhalde ama imkansız.özrünü dileyecek ve birdaha olmayacağına dair söz verecek ondan sonra...iki gecedir geliyor.sanki uyku haliyle eli üzerime gelmiş kazayla sarılmış numarası çekiyor yemezler.bende kendimi çekiyorum.yok üç kuruşuşa 5 köfte...
Kızlar bizim Ankara işi yattı eşim aradı kurs iptal olmuş
artı eşimde tekrar göreve gitti eve gelcekti sözde ama gelemedi..
çok üzüldüm ben
eşimin eve gelemeyişine üzüldüm yine bir sürü hayal kurdum gitti hepsi.
içime yine sıkıntı düştü herşeyde hayır vardır mutlaka kendimi teselli etmeye çalışıyorum.
nugişşş sana özelden mesaj yazcamya benim devreler yandı bide sen bak
nugişşş sana özelden mesaj yazcamya benim devreler yandı bide sen bak
çılgınımmmm
ben aşkınaaa hazırımmm
uğrunaaaa
destanlar yaazarımmmm
nügü !
süpersin cimicim valla ben olsam yelkenleri suya indirmiştim şimdiye
acayip takdir ettim seni aynen devammm
haydı kızlar güle güle
sonunda cuma geldi
en önemlisi saat 5 e geldi.
mesai sona erdi
kendinize iyi bakın
kulübe takılmayı unutmayın
tatil bizi ayıramaz
haydi kızlar iyi akşamlar
öpüldünüz bay bay....:79::79::79::80::80::80:
Sende sagolcanımmm
sporunu değiştiricem evet neruşla da konuştuk bunu. bu hafta eliptikle devam edicem haftaya start it up sonra ramp it up sonra burn it up her hafta başka spor yapacam ki erisin kilocuklar offf yaa
kaçamaga gelince ben geçen gün sen yoktun o gün sanırım neler neler yedim makarnalar dondurmalar çukular filan bi bıkkınlık gelmişti bana şaşırtmacayı hafta bi yapmak lazım dimi
bu arada ayda mı yarım kilo gitmişti senin
benim bu ay 1.4 kg gitti sadeceyani çok az değl zaten ayda en çok 2 kg gider benden
babamla konuştum şimdi geçen yaz böbrek taşı vardı ameliyatla almışlardı fakat taşı kırarken taş kırıkları kalmış dün tomografiye girmişti mayısın 10 undan sonra bidaha ameliyat olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?