bugün dışarı çıktım kendime geldim biraz cidden. iyi geldi. 2000lik puzzle ve 2 kitap aldım. spor salonu üyeliğimi yeniledim. zımba gibiyim. aldıgım seylerle ugrasmak için heyecandan ölüyorum ama sevgilim msnde kitledi resmen benibişey de diyemiyorum ayıp olmasın cocuga diye osman da serildi kaldı yanımda iyice. mutluyuz mesuduz.
babamla konuştum şimdi geçen yaz böbrek taşı vardı ameliyatla almışlardı fakat taşı kırarken taş kırıkları kalmış dün tomografiye girmişti mayısın 10 undan sonra bidaha ameliyat olacak
selam canım hangi kitapları aldın ?
slm kızlar.nerdeyse tüm öğleden sonra uyudum,dün gecenin acısını aldım
bugun öğünlere de dikkat edemedim pek,süt olsun diye zorluyorum kendimi ama kızımı doyuracak kadar olmuyor hala,mama takviyesi yapıyorum
1 saat kardıyo yaptım
1 karnıyarık
3 kasık bulgur pilavı
0.5 bardak yoort
2 yesıl biber
simdide suu bundan sonra kacamakkkkk kesınlıkle yok 1 mayıs oldu artık 2 ay var temmuza ve ben hala 64 kıloyum tanrımmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Herkese merhabaBen de ne zamandır kilo vermeye çalışıyorum ama bu aralar kendimi kontrol edemiyorum pek özellikle de tatlı konusunda 68-69 arasında gidip geliyorum hedefim 58 olmak :96: Yani 10 kilo vermem lazıımm Bu gruba katılırsam belki hedeflediğim kiloya ulaşabilirim diye düşündüm sizlerin de desteğiyle
günaydın canlarımm uzun süredir yazamıyorum pc başına geçebilecek gücü ancak toparladım hastayım 10 gündür yatıyorum.
düzenli beslenemedim hastalık yüzünden iştahım da kapandı 62,5 kiloya düşmüşüm bu sabah tartıldım. bakalım neler olucak.
canım günaydın..çoook geçmiş olsun dikkat et kendine kilo vermen iyi ama güçsüz düşme daha fazla
sağol canım.. mutfağa gidecek takatim dahi yokateşim yükseliyor geceleri mahfetti ateş beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?