günaydın canlarımm uzun süredir yazamıyorum pc başına geçebilecek gücü ancak toparladım hastayım 10 gündür yatıyorum.
düzenli beslenemedim hastalık yüzünden iştahım da kapandı 62,5 kiloya düşmüşüm bu sabah tartıldım. bakalım neler olucak.
annem sağolsun gece gündüz ilgileniyor onsuz ne olurdum allah bilir...kıyamam sana yaa nekadar ağır geçiriyorsun hastalığı hastayken sana bakan birileri var mı?
Sana da günaydın canım çok geçmiş olsun... Vitamin al bol bol meyva ye başka türlü geçmio mu meret insan güç bulamıo... Zorla da olsa çorba fılan ıcmek gerek hasta olunca bol biberli fılan... Tekrardan çok geçmiş olsun...
günaydın kızlar
kimse uyanamamış gibi daha
günaydın canlarımm uzun süredir yazamıyorum pc başına geçebilecek gücü ancak toparladım hastayım 10 gündür yatıyorum.
düzenli beslenemedim hastalık yüzünden iştahım da kapandı 62,5 kiloya düşmüşüm bu sabah tartıldım. bakalım neler olucak.
Herkese günaydınnn...
Dün korktuğum gibi kaçamak yapmadım, çok mutluyum
tavuk ızgara yedim üzeri mantar domates kaşarla kaplıydı... (Yine kalorisi vardır ama en azından hamburger fılan yemedım :78: ) yanında patates kızartması vardı hem de elma dilim bayılrım bıterım ama yemedım arkadaslara verdım.... (ben ıstedıgım kıloya ulasınca fırında yapıcam elma dılımımı)
2 dlm kepek ekmeği Bi de ayran ıctım o kadar... Bi de akşam arkadaslar alkol aldı ama ben soda ıctım
Sabahta buyuk bı kaseye sutle sade nesfıt yedım
şimdi de y.çayımı içmiş bulunmaktayımmmm..
yavrumcanın sağolsun,canına gelmesinde parayı kazanır koyarsınama gideni getiren varmı oçıkacakmış senden çok şükürkü,ki böyke çıksın bebeyim iyi olsun canım kızımkızlar telefon faturam 562.75 tl gelmiş
görünce gözlerim fırladı ama zaman geçtikçe alışıyorum
kızlar telefon faturam 562.75 tl gelmiş
görünce gözlerim fırladı ama zaman geçtikçe alışıyorum
afiyet olsun canım
haklısın kaçamaklar çok etkliyorr
ben de gıdım gıdım veriyorum 2 haftadır:84::84::84:
nazendecımm haklısın bende gıdım gıdımm verıyorum ama 2 ay kaldı yazaaaa uffff
nazende neruş gunaydınnn kaaa nasılsınnnnz
Günaydınnn minnak davşanlarrrrrrrr
Dün kuli kulimleeee çok güzel bir buluşma gerçekleştirdikkkk:13:boll boll gezdikkk beraber sağlıklı bir öğlen yemeği yedikkkk birbirimiz inceledikkkkkkk lıght sütlü kafeinsiz kahvelrimizi yudumlarkennn hepinizin kulaklarını çınlattıkkkkkkkk çokk güzel geçti inşallah yine görüşücezzzzzz hatta bu kez yoliciiim de bize katılır inşallahhhh
Akşam yemeğinde
5yk taze fasulye
1pt haşlanmış boll limonlu biirokolii
1 kasee yoort yidimmm
saat 6 gibi yine 1 dilim ekmeemi yemiştimmm
kahvaltım biraz ilginç oldu ama nesfit yemek istemedim ve muz-4yk yoort ve tarçını karıştırdım yedim ama yanında 1 dilim de çavdar ekmee yedim :86::86::86:
Şimdi deee demleme yeşil çayımı içiyorummmmm
harbıden cok gelmıs kız naptın ben eşimle sevgılıyken 425 ben 257 o ödemıstı snırı asmısız ve fazla olmustu sen naptın hı
önce bitki karışımım
kahvaltım bıraz gec oldu 10 30 da
az yağda yumurta az bı peynır 1.5 dılım ekmek salatlık domates bıber 1 catal vişne receli 1 catal kusburnu receli
nazendecımm haklısın bende gıdım gıdımm verıyorum ama 2 ay kaldı yazaaaa uffff
nazende neruş gunaydınnn kaaa nasılsınnnnz
:92::92::92::92::92::92::92:
100gr 100gr dır yanee
10 buçukta kalktım
şimdi maydanoz kürümü içtim
kahvaltmı yapacağım
spordan kaslarım şişmiştir diye bugün yine tartıldım
66,1 çıktım 100 gram daha yok yani:92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?