60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydınnn...
Dün korktuğum gibi kaçamak yapmadım, çok mutluyum
tavuk ızgara yedim üzeri mantar domates kaşarla kaplıydı... (Yine kalorisi vardır ama en azından hamburger fılan yemedım :78: ) yanında patates kızartması vardı hem de elma dilim bayılrım bıterım ama yemedım arkadaslara verdım.... (ben ıstedıgım kıloya ulasınca fırında yapıcam elma dılımımı )
2 dlm kepek ekmeği Bi de ayran ıctım o kadar... Bi de akşam arkadaslar alkol aldı ama ben soda ıctım
Sabahta buyuk bı kaseye sutle sade nesfıt yedım
şimdi de y.çayımı içmiş bulunmaktayımmmm..

Sana da günaydın canım çok geçmiş olsun... Vitamin al bol bol meyva ye başka türlü geçmio mu meret insan güç bulamıo... Zorla da olsa çorba fılan ıcmek gerek hasta olunca bol biberli fılan... Tekrardan çok geçmiş olsun...

kıyamam sana yaa nekadar ağır geçiriyorsun hastalığı hastayken sana bakan birileri var mı?
annem sağolsun gece gündüz ilgileniyor onsuz ne olurdum allah bilir...

çok teşekkür ederim canım.

günaydın kızlar
kimse uyanamamış gibi daha

Güünaydııın cınımmmmmmmm

Çokkk geçmişş olsun tatlımmm sütü boll karabiberle kaynat ve sıcak sıcak yana yana iç inanılmaz iyi geliyo tavsiye ederimmmmm

Çokk güzel canım tebrik ediyorum bence de patates hamburger alkoldenseeeeee yediklerin gayet güzel olmuş afiyet olsunnnnn gidecekk bu yağlar fazla kilolarrr hepberaber kurtulucazz inşallahhhhh:13::13:

Günaydınnn minnak davşanlarrrrrrrr

Dün kuli kulimleeee çok güzel bir buluşma gerçekleştirdikkkk:13: boll boll gezdikkk beraber sağlıklı bir öğlen yemeği yedikkkk birbirimiz inceledikkkkkkk lıght sütlü kafeinsiz kahvelrimizi yudumlarkennn hepinizin kulaklarını çınlattıkkkkkkkk çokk güzel geçti inşallah yine görüşücezzzzzz hatta bu kez yoliciiim de bize katılır inşallahhhh

Akşam yemeğinde

5yk taze fasulye

1pt haşlanmış boll limonlu biirokolii

1 kasee yoort yidimmm

saat 6 gibi yine 1 dilim ekmeemi yemiştimmm

kahvaltım biraz ilginç oldu ama nesfit yemek istemedim ve muz-4yk yoort ve tarçını karıştırdım yedim ama yanında 1 dilim de çavdar ekmee yedim :86::86::86:

Şimdi deee demleme yeşil çayımı içiyorummmmm

kızlar telefon faturam 562.75 tl gelmiş
görünce gözlerim fırladı ama zaman geçtikçe alışıyorum
yavrumcanın sağolsun,canına gelmesinde parayı kazanır koyarsınama gideni getiren varmı oçıkacakmış senden çok şükürkü,ki böyke çıksın bebeyim iyi olsun canım kızım:13::13::13::13::13::13:

kızlar telefon faturam 562.75 tl gelmiş
görünce gözlerim fırladı ama zaman geçtikçe alışıyorum

harbıden cok gelmıs kız naptın ben eşimle sevgılıyken 425 ben 257 o ödemıstı snırı asmısız ve fazla olmustu sen naptın hı

önce bitki karışımım
kahvaltım bıraz gec oldu 10 30 da

az yağda yumurta az bı peynır 1.5 dılım ekmek salatlık domates bıber 1 catal vişne receli 1 catal kusburnu receli

afiyet olsun canım

haklısın kaçamaklar çok etkliyorr

ben de gıdım gıdım veriyorum 2 haftadır:84::84::84:

nazendecımm haklısın bende gıdım gıdımm verıyorum ama 2 ay kaldı yazaaaa uffff

nazende neruş gunaydınnn kaaa nasılsınnnnz

Son düzenleme:

günaydınnnnn pepişşşşşşkoooooo iyiyim çokşükürrrr kahvaltımı ettimmmm yeşil çayımı içtiiiim birazdan da platesimi yapıciiiim inşallahhhhhhhhhhsen nasılsınnn cınımmmmmmm

afiyet olsun canım benimmm

oh ne güzel gezmişsiniz sevindim

günaydınnnnn

afiyet olsun canım benimmm

10 buçukta kalktım

şimdi maydanoz kürümü içtim

kahvaltmı yapacağım

spordan kaslarım şişmiştir diye bugün yine tartıldım

66,1 çıktım 100 gram daha yok yani:92::92::92::92::92::92::92:

Nice 100gr laraaa 1000gr laraaaa inşallah canımmmm hepimiz de kurtulalım tüm fazla yağlardan kilolardannnn innnşallahhhhhhhhh:92::92::92::92::92::92::92::92:

selamm kızlarrrrrr... 3 gündür üst üste spora gidiorummm.. dün resmenn canımm cıktı yanii... bugünn arkadişim evleniyor... bacaklarım et kestii.. nasıl aticem göbişleri bakalım... kendim evleniomuss gibi heyecanlandımm.. hade bakalımmm oturmaya mı geldikk

kahvaltımı yaptım

*5 tane çeri domataes

*bir salatalık

*birbuçuk kibrik kutusu peynir

*2 denge ekmek

*bir kivi

*şkersiz yeşil çay bir kupa

Günaydıın Bugün diyetimin ve bu gruba katılışımın ilk günü umarım uğurlu gelir Sabah 8 gibi kalktım kalkar kalkmaz hemen suyumu içtim metabolizmamı çalıştırsın diye. kahvaltı olarak nesfit meyveliden yedim çünkü sabah kalktığımda canım çok tatlı çekiyo onun içindeki meyveler tatlı yeme isteğimi gideriyo. Biraz önce de 4-5 yemek kaşığı kadar patates salatası yedim ve gene dayanamadım küçük bi parça çikolata yedim malesefff ( Yemiycem bi daha çikolata seniiiii :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…