60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsınız güzeller.dün akam pilatese kaydımı yaptım p.tesi başlıyorm.ayrıca akşam 45 dak yürüdüm.eve gelincede 1 dilim ekmek yedim.5-6 çilek dğradım 1 kepçe yoğurt 1 çay kaı tarçın karıştırıp yedim...

sabah erken kalktım 7:30 da 3 mil leslie yaptım...sonra duş.
kahvaltıdan önce 1 brdak maydanoz kürü 1 bardak su...

işte kahvaltım:

1 adet yağda yumurta azıcık yağla yapıldı,
2 adet közlenmiş biber,
1 demet tere otu,
2 adet zeytin,
1 t.k.peynir tam yağlı,
2 dilim k.ekmek,
2-3 kaşık yoğurt,
3 bardak çay,

kahvaltıdan sonra bütün eve makina çektim.lavabo banyo yıkadım..toz aldım.1 bardak yeşil çayımı içtim kızımı uyuttum ve şimdi burdayım...

Canımmm öncelikle hoşgeldin memlekete vatana hayırlı uğurlu olsun sağlıklı beslenmedeki ilk günün inşallahhh hepberaber kurtulucaz tüm fazla yağlardan kilolardannnnn

Gelelimm yediklerineeeeeeeeeeeeeeee

sabah kalktığından canın tatlı bişeyler isterseee güne suyunla beraber 1-2 kuru kayısı ile başlayabilirsin meselaaa ya da 1-2 hurmaaa inan hem tatlı isteğini gideriyor hem de bağırsak hareketlerine de faydalııı

Nesfitin sadesini yemeni öneririm biz genelde yoğurt-nesift ve bir portakalı güzelce harmanlayıp tarçın serpip yiyoruz tarçın da tatlı isteğini gidermeye birebir çünkü kan şekerini dengeliyorrr. Bu süreç boyunca patates, prinç,beyaz unlu gıdalarr yemeni kesinlikle önermem çünkü bunlar çabuk sindiriliyor ve kan şekeri dengesini bozduklarından hem tatlı yeme isteğini arttırıyor hem de çabuk acıkmana sebep oluyor o yüzden tam buğday unlu,kepekli,çavdarlı ekmek tüketmeye çalış, prinç pilavı yerine bulgur pilavı yersen hem daha tok tutar hem de çabuk acıkmazsın, kepekli makarna yiyebilirsin patates yeme derim çünkü dediğim gibi acıktırıyor.Çikolata çok çok yemek istersen bitter çikolata ye çünkü daha çabuk kesiyor sütlü çikolatanın devamı gelebilirr sabah kahvaltısında boll yeşillik,tam buğday unlu ekmek peynir hafatad 2-3 gün yumruta yiyebilirsin bunlar günü daha tok geçirmene fayda sağlar bu arada pilav makarna gibi yiyeceklerin 2 yemek kaşığı 1 dilim ekmeğe eş geliyor; günde 4-5 dilim ekmeğe denk gelicek şekilde karbonhidrat tüketiyoruz buna göre pilavı,makarnayı,ayarlayabilirsin. Çorbanın da 1kepçesi 1 dilimekmeğe eş,bu şekilde dnegeleyebilirsin karbonhidratları. Afiyet olsun tatlımmmmmm

canım benim tebrik ederim...

afiyet olsn kızlar...diğer kahvaltısını yapan herkese afiyet olsun....

Son düzenleme:

Güünaydın cimcime sultaaan cim sultaaaannn (annem ben küçükken beni böyle severdi deeee) süpersin bebeemmmm sporlar kahvaltı herşey çok güzel afiyet olsunnnnnn ben de birazdan platesimi yapıciiim inşallahhhhhyansınnn yağlarrrr sımsıkı fitt fıstıklar olalımm innnşallahhhh hepberaberrr:13::13:

Teşekkür ederiimm. Çok güzel bilgi vermişsiniz. Daha dikkatli olmaya çalışıcam. İnşallah sizlerin de bu şekilde yardımlarıyla yağlardan fazlalıklardan kurtulcam

ütüye başladım kızlar

ama aklım ve kulağım burada ara ara bakıyorumm

saat 1 buçukta temizlikçi kadın gelecek o gelene kadar biraz ütü ypayım

cimcime afiyet olsun kız menün çok güzellll

Ya aslında benim sorunum şu, atıştırmalık yemeyi daha çok seviyorum sofrayı hazırlayıp da oturup her şeyi sindire sindire güzelce yiyemiyorum bi türlü. biraz şundan biraz bundan alıyım atıyım ağzıma tamam bitiyo benm için o öğün. Mesela şu anda öğle yemeği ne yiycem kara karaa düşünüyorum :44: Neyse bi şekilde alıştırcam kendimi düzenli yemeye

Selam kızlar nasılsınız bugün

aramıza yeni arkadaşlar katılmış galiba. Hepsine hoşgeldiniz diyeyim

dün moralim sıfırdı ama bugün çok iyiyim

çünkü dün saat 10 gibi kapı çaldı ve eşim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kaç zamandır tek başıma yemek yeyip kahvaltı yapıyordum.

gelmesi çok iyi oldu moral olcak bana.

Lakin beni hala zayıflamış bulmadı

ayyyy canım benim çok teşekkür ederimcanım benim çok gaza geldim ve tam gaz gayret ediyorum....nerundacığım dün pilates hocası dediki sağlıklı bir diyet ve siporla ayda normal olarak 1,5 kilo normal olanı dedi.fazlası kas kaybettirir miş...profosyanel sporcular bile 1 saat 45 dak.fazla spor yapmazmış.ısınma ve soğumayla birlikte.o yüzden 60-65 dak.geçirme dedi.

[B]Dün akşam ne yedim ben ;

1 kaşarlı - sucuklu tost ( bu arada genelde tostumu böyle yiyorum sakıncası var mı ? )
peynirli salata
tek esmer şekerli 3 bardak çay.

sabah kahvaltım ;

haşlanmış yumurtalı zeytin yağlı salata
biraz peynir
1 dilim köy ekmeği
esmer şekerli 3 bardak çay.
[/B]

ay keşke benim de seninki kadar az kilom kalmış olsa da pilatese başlasam

3 ayım var en az:97::97::97::97::97:

evet kızlar az önce alt karın çalıştım biraz da üst karın.

ama acayip yoruldum kasıldım ..

biraz da yürürsem iyi olcak. Öğle yemeğimden sonra yürücem bantta.

gözdecim diyetin ilk günleri zordur.

ben ilk 3 gün 1 dilim yaş pasta - 1 gözleme götürmüştüm.

22 Martta diyete başlamışım. henüz doğru düzgün tartılamadım.

1 hafta sonra alışmaya başlarsın.

bak aradan nasıl zaman geçti gitti kendimi ödüllendiremedim bile.

denedim ama yiyemedim garip bir durum yaneee

ben zayıflayamıyorum yaaaaaaa offffffffffff. yapamıycam heralde. gram azalmıyorum. 3-5kılo vermek bukadar zormu

E heralde zor yani canımcım..

kolay mı aylarca ye - yut. sonra kes birden hemencikte kilo verceğini zannet

böyle bişeyi rüyamda dahi görsem inanmam ben

Ah Katrem Ahh sen ne olcan böyle datlummm

şu akşam yemeğine keşke beni de koyup yeseydin olurdu yaneee ( tatlı niyetine )

sabah öğlen güzel aralarda iyi ama akşam hepten cozutmuşsun kıızzz

Evveeeet kızlar öğle yemeğimi de yidimmm ;

1 kase tarhana çorbası
4 kaşık tavuk kavurma
1 kase yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek

yediklerimi biraz sindireyim 45 dk yürüceyim

Öğle yemeğimi yedimmm
1 kepekli tost domates b.peynirli
1 ayran
yarın tartılıcam çok merak edıorum gecen hafta az yıyodum bu hafta saglıklı da olsa yedım baya
inşallah kilo almamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…