GünaydıınBugün diyetimin ve bu gruba katılışımın ilk günü umarım uğurlu gelir Sabah 8 gibi kalktım kalkar kalkmaz hemen suyumu içtim metabolizmamı çalıştırsın diye. kahvaltı olarak nesfit meyveliden yedim çünkü sabah kalktığımda canım çok tatlı çekiyo onun içindeki meyveler tatlı yeme isteğimi gideriyo. Biraz önce de 4-5 yemek kaşığı kadar patates salatası yedim ve gene dayanamadım küçük bi parça çikolata yedim malesefff ( Yemiycem bi daha çikolata seniiiii :84:
canım benim tebrik ederim...10 buçukta kalktım
şimdi maydanoz kürümü içtim
kahvaltmı yapacağım
spordan kaslarım şişmiştir diye bugün yine tartıldım
66,1 çıktım 100 gram daha yok yani:92::92::92::92::92::92::92:
harbıden cok gelmıs kız naptın ben eşimle sevgılıyken 425 ben 257 o ödemıstı snırı asmısız ve fazla olmustu sen naptın hı
önce bitki karışımım
kahvaltım bıraz gec oldu 10 30 da
az yağda yumurta az bı peynır 1.5 dılım ekmek salatlık domates bıber 1 catal vişne receli 1 catal kusburnu receli
Günaydınnn minnak davşanlarrrrrrrr
Dün kuli kulimleeee çok güzel bir buluşma gerçekleştirdikkkk:13:boll boll gezdikkk beraber sağlıklı bir öğlen yemeği yedikkkk birbirimiz inceledikkkkkkk lıght sütlü kafeinsiz kahvelrimizi yudumlarkennn hepinizin kulaklarını çınlattıkkkkkkkk çokk güzel geçti inşallah yine görüşücezzzzzz hatta bu kez yoliciiim de bize katılır inşallahhhh
Akşam yemeğinde
5yk taze fasulye
1pt haşlanmış boll limonlu biirokolii
1 kasee yoort yidimmm
saat 6 gibi yine 1 dilim ekmeemi yemiştimmm
kahvaltım biraz ilginç oldu ama nesfit yemek istemedim ve muz-4yk yoort ve tarçını karıştırdım yedim ama yanında 1 dilim de çavdar ekmee yedim :86::86::86:
Şimdi deee demleme yeşil çayımı içiyorummmmm
nasılsınız güzeller.dün akam pilatese kaydımı yaptım p.tesi başlıyorm.ayrıca akşam 45 dak yürüdüm.eve gelincede 1 dilim ekmek yedim.5-6 çilek dğradım 1 kepçe yoğurt 1 çay kaı tarçın karıştırıp yedim...
sabah erken kalktım 7:30 da 3 mil leslie yaptım...sonra duş.
kahvaltıdan önce 1 brdak maydanoz kürü 1 bardak su...
işte kahvaltım:
1 adet yağda yumurta azıcık yağla yapıldı,
2 adet közlenmiş biber,
1 demet tere otu,
2 adet zeytin,
1 t.k.peynir tam yağlı,
2 dilim k.ekmek,
2-3 kaşık yoğurt,
3 bardak çay,
kahvaltıdan sonra bütün eve makina çektim.lavabo banyo yıkadım..toz aldım.1 bardak yeşil çayımı içtim kızımı uyuttum ve şimdi burdayım...
Canımmm öncelikle hoşgeldin memlekete vatana hayırlı uğurlu olsun sağlıklı beslenmedeki ilk gününinşallahhh hepberaber kurtulucaz tüm fazla yağlardan kilolardannnnn
Gelelimm yediklerineeeeeeeeeeeeeeee
sabah kalktığından canın tatlı bişeyler isterseee güne suyunla beraber 1-2 kuru kayısı ile başlayabilirsin meselaaa ya da 1-2 hurmaaa inan hem tatlı isteğini gideriyor hem de bağırsak hareketlerine de faydalııı
Nesfitin sadesini yemeni öneririm biz genelde yoğurt-nesift ve bir portakalı güzelce harmanlayıp tarçın serpip yiyoruz tarçın da tatlı isteğini gidermeye birebir çünkü kan şekerini dengeliyorrr. Bu süreç boyunca patates, prinç,beyaz unlu gıdalarr yemeni kesinlikle önermem çünkü bunlar çabuk sindiriliyor ve kan şekeri dengesini bozduklarından hem tatlı yeme isteğini arttırıyor hem de çabuk acıkmana sebep oluyor o yüzden tam buğday unlu,kepekli,çavdarlı ekmek tüketmeye çalış, prinç pilavı yerine bulgur pilavı yersen hem daha tok tutar hem de çabuk acıkmazsın, kepekli makarna yiyebilirsin patates yeme derim çünkü dediğim gibi acıktırıyor.Çikolata çok çok yemek istersen bitter çikolata ye çünkü daha çabuk kesiyor sütlü çikolatanın devamı gelebilirrsabah kahvaltısında boll yeşillik,tam buğday unlu ekmek peynir hafatad 2-3 gün yumruta yiyebilirsin bunlar günü daha tok geçirmene fayda sağlar bu arada pilav makarna gibi yiyeceklerin 2 yemek kaşığı 1 dilim ekmeğe eş geliyor; günde 4-5 dilim ekmeğe denk gelicek şekilde karbonhidrat tüketiyoruz buna göre pilavı,makarnayı,ayarlayabilirsin. Çorbanın da 1kepçesi 1 dilimekmeğe eş,bu şekilde dnegeleyebilirsin karbonhidratları. Afiyet olsun tatlımmmmmm
Güünaydın cimcime sultaaan cim sultaaaannn (annem ben küçükken beni böyle severdi deeee) süpersin bebeemmmm sporlar kahvaltı herşey çok güzel afiyet olsunnnnnn ben de birazdan platesimi yapıciiim inşallahhhhh yansınnn yağlarrrr sımsıkı fitt fıstıklar olalımm innnşallahhhh hepberaberrr :13::13:
ütüye başladım kızlar
ama aklım ve kulağım burada ara ara bakıyorumm
saat 1 buçukta temizlikçi kadın gelecek o gelene kadar biraz ütü ypayım
cimcime afiyet olsun kız menün çok güzellll
ayyyy canım benim çok teşekkür ederimcanım benim çok gaza geldim ve tam gaz gayret ediyorum....nerundacığım dün pilates hocası dediki sağlıklı bir diyet ve siporla ayda normal olarak 1,5 kilo normal olanı dedi.fazlası kas kaybettirir miş...profosyanel sporcular bile 1 saat 45 dak.fazla spor yapmazmış.ısınma ve soğumayla birlikte.o yüzden 60-65 dak.geçirme dedi.
GünaydıınBugün diyetimin ve bu gruba katılışımın ilk günü umarım uğurlu gelir Sabah 8 gibi kalktım kalkar kalkmaz hemen suyumu içtim metabolizmamı çalıştırsın diye. kahvaltı olarak nesfit meyveliden yedim çünkü sabah kalktığımda canım çok tatlı çekiyo onun içindeki meyveler tatlı yeme isteğimi gideriyo. Biraz önce de 4-5 yemek kaşığı kadar patates salatası yedim ve gene dayanamadım küçük bi parça çikolata yedim malesefff ( Yemiycem bi daha çikolata seniiiii :84:
ben zayıflayamıyorum yaaaaaaa offffffffffff. yapamıycam heralde. gram azalmıyorum. 3-5kılo vermek bukadar zormu
10 buçukta kalktım
şimdi maydanoz kürümü içtim
kahvaltmı yapacağım
spordan kaslarım şişmiştir diye bugün yine tartıldım
66,1 çıktım 100 gram daha yok yani:92::92::92::92::92::92::92:
dün neler yedim neler
sabah:
dilim k.ekmek
dilim peynir
domates
salatalık
şekersiz çay
ara öğün:
az sütlü neskafe
öğlen:
4 yk kıymalı patlıcan
4 yk pilav
yoğurt
ara öğün:
3-4 bisküvi
şekersiz çay
+
muz
akşam:
pizza
patates
tavuk
kola
:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?