- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
Ya aslında benim sorunum şu, atıştırmalık yemeyi daha çok seviyorum sofrayı hazırlayıp da oturup her şeyi sindire sindire güzelce yiyemiyorum bi türlü. biraz şundan biraz bundan alıyım atıyım ağzıma tamam bitiyo benm için o öğün. Mesela şu anda öğle yemeği ne yiycem kara karaa düşünüyorum :44: Neyse bi şekilde alıştırcam kendimi düzenli yemeye
Hımmmmmmmmm aynı EKSİ BEN
Canımcıım öncelikle kahvaltı çok önemli mutlaka hersabah güzel bir kahvaltı yapıyoruz bzilerin kahvaltılarına bakıp örnek alabilirsin; 3 ana öğün 3 ara öğün yiyoruzz atıştırma zevkini ara öğünlerde meyve,kuru meyve,kuru yemiş tarçınlı süt! tüketerek giderebilirsin bir ara öğünde 1 elma 4-5 badem ya daaa 1 portakal 2-3yk yoort ya daaa 2-3 kuru kayısı 4-5 badem ya daa 1 bardak tarçınlı sütt 4-5 badem yiyebilirsin meselaaa meyvelerle süt-yoort ya d akuru yemiş tüketirsen meyvenin şekerini dengeler ve uzun süre tok kalmanı sağlarrrr
Ana öğünlerde bir öğün sebze yemeği yersen bir öğün et-balık ya da tavuk tüketebilirsinnn hergün mutlaka yediklerimiz; 2 su bardağı süt ve yoort (1 sy bardağı süt 1 su bardağı yoort olabilir) 4-5 dilim tam buğday,çavdar ekmeği, 1 öğün et-balık tavuk bir öğün sebze yemeği; sebzel yemekelrini 1-2 yk sıvı yağ ile yapıyoruz, her öğün sınırsız boll salata yiyebilirsin tabii ki ana yeeğin yanındaa sadece salata olmazzz, sadece salata yemek istersen içerisine ton balığı tavuk peynir koyup yanında 1 dilim ekmekle biraz da yoortla yiyebilirsin.Her öğünde sebze ,portein,karbonhidrat mutlaka olsun beraber yemek çok daha faydalı ve doyurucu oluyor
Atıştırmak, o an doymuş gibi hissetsek de ilerleyen saatlerde daha çoka cıkıp zarralı şeyler yememize sebep olabilir
Selam kızlar nasılsınız bugün
aramıza yeni arkadaşlar katılmış galiba. Hepsine hoşgeldiniz diyeyim
dün moralim sıfırdı ama bugün çok iyiyim
çünkü dün saat 10 gibi kapı çaldı ve eşim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kaç zamandır tek başıma yemek yeyip kahvaltı yapıyordum.
gelmesi çok iyi oldu moral olcak bana.
Lakin beni hala zayıflamış bulmadı
Canım benim çok sevindim eşinin gelmiş olmasınaaa gözün aydınnn napalım yavaş yavaş da olsa gidecek bu fazla yağlar kilolarrr sabırla sporla sağlıklı beslenmeyle yola devammmmmm
ayyyy canım benim çok teşekkür ederimcanım benim çok gaza geldim ve tam gaz gayret ediyorum....nerundacığım dün pilates hocası dediki sağlıklı bir diyet ve siporla ayda normal olarak 1,5 kilo normal olanı dedi.fazlası kas kaybettirir miş...profosyanel sporcular bile 1 saat 45 dak.fazla spor yapmazmış.ısınma ve soğumayla birlikte.o yüzden 60-65 dak.geçirme dedi.
Evet canımmm gerçekten çok doğruuu en az 45dk en fazla 1 saat spor öneriyor uzmanlarrrr biz de öyle yapıciiiizzz ve gidecek inşallah tüm falza yağlarr kilolarrrrrr
evet kızlar az önce alt karın çalıştım biraz da üst karın.
ama acayip yoruldum kasıldım ..
biraz da yürürsem iyi olcak. Öğle yemeğimden sonra yürücem bantta.
Tatlım bu tür sıkılaşma egzersizleri öncesinde bi 15dk koşu bandında yürüyüp ısınıp sonra yaparsan çok daha iyi verim alırsın ve bu tür egzersilerin düzenli yapılması önemli hafatad 2-3 gün önce 15dk sınarak bunları yapıp 2-3 günde enaz 45dk en fazla 1 saat yürüyüşünü yaparsan süperrr olurrrr
Son düzenleme: