60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hımmmmmmmmm aynı EKSİ BEN amaaaaa bu işöyle olmuyomuuuuuuuş anladık doğrusunu yapıyoruzzz vee hepberaber tüm fazla yağlardan kilolardan kurtulucazz inşallahhhh

Canımcıım öncelikle kahvaltı çok önemli mutlaka hersabah güzel bir kahvaltı yapıyoruz bzilerin kahvaltılarına bakıp örnek alabilirsin; 3 ana öğün 3 ara öğün yiyoruzz atıştırma zevkini ara öğünlerde meyve,kuru meyve,kuru yemiş tarçınlı süt! tüketerek giderebilirsin bir ara öğünde 1 elma 4-5 badem ya daaa 1 portakal 2-3yk yoort ya daaa 2-3 kuru kayısı 4-5 badem ya daa 1 bardak tarçınlı sütt 4-5 badem yiyebilirsin meselaaa meyvelerle süt-yoort ya d akuru yemiş tüketirsen meyvenin şekerini dengeler ve uzun süre tok kalmanı sağlarrrr

Ana öğünlerde bir öğün sebze yemeği yersen bir öğün et-balık ya da tavuk tüketebilirsinnn hergün mutlaka yediklerimiz; 2 su bardağı süt ve yoort (1 sy bardağı süt 1 su bardağı yoort olabilir) 4-5 dilim tam buğday,çavdar ekmeği, 1 öğün et-balık tavuk bir öğün sebze yemeği; sebzel yemekelrini 1-2 yk sıvı yağ ile yapıyoruz, her öğün sınırsız boll salata yiyebilirsin tabii ki ana yeeğin yanındaa sadece salata olmazzz, sadece salata yemek istersen içerisine ton balığı tavuk peynir koyup yanında 1 dilim ekmekle biraz da yoortla yiyebilirsin.Her öğünde sebze ,portein,karbonhidrat mutlaka olsun beraber yemek çok daha faydalı ve doyurucu oluyor yine hergün mutlaka 3 porsiyon meyve yiyoruz büyük meyveler (elma-armut-portakal-muz) 1 porsiyon oluyor minnak meyvelerden (çilek-kayısı-kiraz) 4-5 adet yiyebilirsin çilek ve kiraz daha da falza olabilir kayısı 3-4 yeterli sanırım. günde 2-2,5lt su içiyoruz gün aşırıda en az 45dk en fazla 1 saat spor yaparsan (yürüyüş-leslie gibi kardiyo yani yağ yaktırıcı sporlar) bu iş tamamdırrrr kilolara yağlara elvedaaaaaa

Atıştırmak, o an doymuş gibi hissetsek de ilerleyen saatlerde daha çoka cıkıp zarralı şeyler yememize sebep olabilir

Canım benim çok sevindim eşinin gelmiş olmasınaaa gözün aydınnn napalım yavaş yavaş da olsa gidecek bu fazla yağlar kilolarrr sabırla sporla sağlıklı beslenmeyle yola devammmmmm

Evet canımmm gerçekten çok doğruuu en az 45dk en fazla 1 saat spor öneriyor uzmanlarrrr biz de öyle yapıciiiizzz ve gidecek inşallah tüm falza yağlarr kilolarrrrrr

evet kızlar az önce alt karın çalıştım biraz da üst karın.

ama acayip yoruldum kasıldım ..

biraz da yürürsem iyi olcak. Öğle yemeğimden sonra yürücem bantta.

Tatlım bu tür sıkılaşma egzersizleri öncesinde bi 15dk koşu bandında yürüyüp ısınıp sonra yaparsan çok daha iyi verim alırsın ve bu tür egzersilerin düzenli yapılması önemli hafatad 2-3 gün önce 15dk sınarak bunları yapıp 2-3 günde enaz 45dk en fazla 1 saat yürüyüşünü yaparsan süperrr olurrrr

Son düzenleme:
Ayy beni çok cesaretlendiriyosunuz arkadaşlar bu kilo verme konusunda çok teşşekür ederim çok güzel anlatıyosunuz her şeyi valla. Bu işi bu sefer başarıcam inşallah. Biraz önce öğle yemeğimi yedim. 1 kepçe çorba içtim. 2 tane köfte 1 dilim esmer ekmek 2 yk. yoğurt ve bolca salata yedim. nasıl sizce? :44:

ben de sınırı aşmışım canım ama hepsiburada dan telefon almıştım bikaç ay sonra imei numarası klonlanmış telefon,aldığınız yer ile görüşün telefonunuz kapatılacaktır mesajı aldım...tabi müşteri hizmetlerinin de ücretsiz olduğunu düşünüyordum saatlerce telesekreterde kalıyor, sonra açılır açılmaz meşgule düşüyor, ya da birileri birilerine yönlendirip, tekrar arayın hikayeleri ama okadar para verdim ya telefonuma şimdi daha taksitleri bitmeden elimde patladı diye hakkımı aramak için her yeri aradım telekomunikasyon birliği,tüketici hakları.tabi bunlara ulaşmak için sayısız telefon görüşmeleri....neyse davalık oldum sonunda ama bunun telefon faturama getirisi 562.75 tl oldu telefonum da elimde kaldı değiştirmediler bunun yanında telefona ödediğim kadar da faturama ödeyeceğim maalesef

aramıza hoşgeldin canım..inşallah burası herkes gibi sana da uğurlu gelir

45 dk 4.5 km hızla başlayıp yavaş yavaş çıkarak 5.1 ile yürüyüşümü bitirdim.

anladım Nerudacım önce yürüyüş sonra sıkılaşma

Selam kızlarrr :82:
yediklerimi yazmaya geldim

sabah kahvaltıda 3 dilim domates 3 dilim salatalık 5 yeşil zeytin yarım kk peynir.

ara çubuk kraker

öğlen 1 tost

şimdide yoğurt yedim

Canım afiyet olsun bence ilk gün için gayet güzel herşeyden yemişsin ama mesela ızgara et-balık-tavuk gibi besinleri avuç içi kadar 3 parça yeme hakkımız var onu yazmamıştım sanırım:26: yani 2 köftenin büyülüğü ne kadar bilemiyorum ama 2 köfte az bile olmuş bu ölçülere göre yiyebilrisin tatlım bundan sonra

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Harika bir cumartesi sabahı kızlar umarım sizinde gününüz güzel geçiyordur.....
Sonunda havalar ısınmaya başladı Çanakkale bugün baharı yaşıyorBende bugünün tadını çıkarmak için erken kalktım arkadaşlarımda deniz kenarında kahvaltı yaptık....Şimdi balkonumda kahve keyfi yapıyorum herşey çok güzel Kızlaar mutlu olmak için bu bile yetiyor insana demi
Yarında 1 Mayıs'da alanlardayız

günaydınnn canıım evet ben de bugün 05.50 de uyandım balkon kapımı açtım kuş cıvıltıları aaayyy nasıl harika hissettim anlatamam...balkonum parka bakıyor ve ben 8. kattayım her iki cephem de açık manzaralarım süper balkon da keyif yapacağım günler geldiiiii ama ben bugün çalışıyorum balkon keyfi yok...yeşil çayımı içiyorum ben de birazdan kahve keyfi yapayım özendim senden

Tamam anladım benm de yediğim köfteler yaklaşık o kadardı demek ki bundan sonra 3 tane yiyebilirim yaşasın 1 saat önce falan da bi tane elma yedim. ara öğün olarak uygun mudur bilemiyorum ama olur heralde yani. Şu rejimin ilk günlerindeki azmimi kaybetmezsem eğer bu sefer olcak gibi bakalım Eylülde arkadaşımın düğünü var o zamana kadar versem şu kiloları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…