60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeniden merhaba Akşam yemeğinde bugün çorba içtim bir kepçe gene. Haşlanmış brokoli ve yoğurtla meze gibi bir şey yaptım ondan yedim bi tabak. çok az da makarna yedim. makarna yediğim için ekmek yemedim. Birazdan da stepper yapıcam 45 dk. Herkese kolay gelsin

meraba canlar ortalık çok sessiz bende olamazdım yemeye misafir gelecekti işleri çıkmış bende hemen geldim ama niye bukadar sessiz kııııııız nazarmı deydi ben hızınıza yetişemiyordumhadi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:13::13::13::13::13::13::13::13:

Iyi akşamlar herkese..diyetim bozuldu bugün,akraba günümüz vardı,bir tabak pilavın üstüne tavuk,arkasından etimekli pasta..off offffffff....neden yedimki,nedennnn...ama sabah pek bişi yememiştim,akşamıda hafif tutarsam dengeler miyimki?

canımmm hoşgeldin ben buradayım demek misafirlerin gelmedi..evet haftasonları pek bir sessiz olmuş topiğimiz maalesef

Merhabaaaaaaaa:79::79::79::79:

Haftasonu çalışan arkadaşlar evlerinde olduğundan ve elşleriyle,çocuklarıyla ilgilendiklerinden ya daa hafta sonu genelde gezme zamanı olduğundan buralar daha sakin oluyor

Ben de sporumu yaptım 45dk (burn ıt up ve koşu bandı) sonra da akşam yemeğimi yedimmm

1 yemek tabağı karışık salata

2 adet haşlanmış tavuk baget

1 kaaase yoort

Şimdi de yeşil çayımı yudumluyorummmm

merhaba başlığa bir baktım burdayımm ne yazık ki.. pko luyum kilovermem okadar zorki anlatamam.. bi 70 bi 60 bi 70 bi 58 oluyorum bu kadar dengesizim işte.. şimdi gene 70 lerde yüzüyorum tam 70 yokum aslında 69 umama olsun biraz daha beklersem 70 olcam :) karar verdim kilo vermeliyim pantolonumu birgiydim giyme olaydım evdepijamalı cok iyiydim hiç bir şeyin farkında değildim.. ne yapcam nasıl yapcam bilmiyorum ama kararımı verdim.. çizelgemi yaptım başlıyorum inşallah yarınn yani sabah kahvaltıyla az emege başlıyorum.. aslına bakarsanız cok yemem ama baş düşmanım tatlı abur cubur ve pko bu pko yüzünden hızlı kilo veremiyorum aldıgım kilolara belimde ve göbeğimde birikiyo.. şuan 10 kilom bel ve göbeğimde birikmiş durumda.. pko nun etkisi.. neyse uzatmayayım umarım istikrarlı devam ederim... yarın ölcülerimide alcam bakalım nasıl gidecek.. kolay gelsin hepimze..
işe yarayan diyetler varsa bilgilendirirseniz seviirim olmazsa da canınız sağolsun.. :)
:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

boyumu kilomuda yazayım 167 69 mutsuzummmm diğer mezuro ölcümleri bana kalsın kötüüü

Slm Arkadaslar..

bende tam 4 kilo verdim 1 aydir ugrasiyorum ama:)
benim crosstrainerim var uzay bisikleti diorsunuz siz, sizin icinizden kullananlar vardi ben yaklasik 3 aydir hemen hemen haftada 3,4 gun yapiyorum bunu ama bacaklarim incelmenin aksine kalinlasti sizdede boyle oldu mu merak ediyorummm, ve ne yapabilirim sizce arkadaslar??

canım sence sadece pkonun suçumu. hayır...
bende pkoluyum. bende de suç var durumu bildiğim halde dikkat etmedim.

meraba lagrima ben pilates veelma sirkesi kullandım işe yaradı şimdi pilates yapamıyorum belde ağrı var kiloyu çok zor veriyorum canım buarada lesli de çok faydalı
başarırsın merak etme:79::79::79::79::79:

Günaydıııınn Nasılsınız kızlar? Bugün sabah kalktığımda bi tartılıyım dedim uzun süredir tartılmıyodum 70.3 çıktım off kilo almışım yani uzun süredir 68dim. Neyse nasıl olsa başladım diyetime. En kısa zamanda gidicek bu kilolar. Bugün kahvaltıda 2 dilim esmer ekmek, 1 küçük dilim beyaz peynir, 3 zeytin, domates, salatalık ve 3 adet de formun yulaflı bisküvisinden yedim.

güüünaydııııııııııııııııın herkese aydılık, neşeli, sağlıklı,mutlu,pazarlar :13::13::13::13::13::13::13::13:yarın kızama gideceyim için bugun biraz işim var gütüreceklerimi ayarlamam gerekiyor gidince unutuklarım olunca üzülüyorum en iyisi zamanında ayarla

günaydın güzeller...gene bu sabah 7 de kalktım 3 mil leslie yaptım.duş aldım..markete alışverişe gittim kahvaltı hazırladım işte kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,

3 adet zeytin,
1 tatlı kaşığı köy peyniri,
3-4 dal roka,
yarım domates,
2 adet közlenmiş biber,
yarım yağda yumurta,
1-2 kaşık yoğurt,
3 dilim kepek ekme (dilimleri küçüktü)

1 çay kaşığı çilek reçeli..

kilo vermemin zor olması evet sadece pko nun sucu.. vücudt normal dengesinde calışmıyor.. yumurtaların tembel olması hormonları etkilenmesi kilo veriminin zorlaşması ne yazıkki.. doktorum dahi dedi pko yüzünden kio vermem cok zor.. ama ne yap ne et 5 6 kilo ver dedi.. bakalım..
canım sence sadece pkonun suçumu. hayır...
bende pkoluyum. bende de suç var durumu bildiğim halde dikkat etmedim.

elma sirkesi midem benim zaten nane molla on içersem delinir.. plates olabilir de benimde belim sorunlu biraz yürüsem agrımaya başlıyor ama denemk lazım ağrırsa bırakırım.. LESLİ ne? hiç duymadım yenilirmi içilirmi :) cehaletime ver...
meraba lagrima ben pilates veelma sirkesi kullandım işe yaradı şimdi pilates yapamıyorum belde ağrı var kiloyu çok zor veriyorum canım buarada lesli de çok faydalı
başarırsın merak etme:79::79::79::79::79:

kızlar patates diyetine başladım
sabah maydanoz suyumu içtim sonrada 2 tane haşlanmış patates yediim :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…