meraba canlar ortalık çok sessiz bende olamazdım yemeye misafir gelecekti işleri çıkmış bende hemen geldim ama niye bukadar sessiz kııııııız nazarmı deydi ben hızınıza yetişemiyordumhadi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:13::13::13::13::13::13::13::13:
meraba gizem bende burdayım ama ne oldu bu kızçaazzlara sesseda yok cancazım bende 9günde 600gr verdim çok zor gitmek bilmiyorben burdayım :124:
meraba gizem bende burdayım ama ne oldu bu kızçaazzlara sesseda yok cancazım bende 9günde 600gr verdim çok zor gitmek bilmiyor
bende kormaktan kurtuldum çünkü kızartmaya nasıl dayanırım diye düşündüm ooooofff neyse bizde fırıda yaparız ohhhcanımmm hoşgeldinben buradayım demek misafirlerin gelmedi..evet haftasonları pek bir sessiz olmuş topiğimiz maalesef
merhaba başlığa bir baktım burdayımm ne yazık ki.. pko luyum kilovermem okadar zorki anlatamam.. bi 70 bi 60 bi 70 bi 58 oluyorum bu kadar dengesizim işte.. şimdi gene 70 lerde yüzüyorum tam 70 yokum aslında 69 umama olsun biraz daha beklersem 70 olcam :) karar verdim kilo vermeliyim pantolonumu birgiydim giyme olaydım evdepijamalı cok iyiydim hiç bir şeyin farkında değildim.. ne yapcam nasıl yapcam bilmiyorum ama kararımı verdim.. çizelgemi yaptım başlıyorum inşallah yarınn yani sabah kahvaltıyla az emege başlıyorum.. aslına bakarsanız cok yemem ama baş düşmanım tatlı abur cubur ve pkobu pko yüzünden hızlı kilo veremiyorum aldıgım kilolara belimde ve göbeğimde birikiyo.. şuan 10 kilom bel ve göbeğimde birikmiş durumda.. pko nun etkisi.. neyse uzatmayayım umarım istikrarlı devam ederim... yarın ölcülerimide alcam bakalım nasıl gidecek.. kolay gelsin hepimze..
işe yarayan diyetler varsa bilgilendirirseniz seviirim olmazsa da canınız sağolsun.. :)
:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
meraba lagrima ben pilates veelma sirkesi kullandım işe yaradı şimdi pilates yapamıyorum belde ağrı var kiloyu çok zor veriyorum canım buarada lesli de çok faydalımerhaba başlığa bir baktım burdayımm ne yazık ki.. pko luyum kilovermem okadar zorki anlatamam.. bi 70 bi 60 bi 70 bi 58 oluyorum bu kadar dengesizim işte.. şimdi gene 70 lerde yüzüyorum tam 70 yokum aslında 69 umama olsun biraz daha beklersem 70 olcam :) karar verdim kilo vermeliyim pantolonumu birgiydim giyme olaydım evdepijamalı cok iyiydim hiç bir şeyin farkında değildim.. ne yapcam nasıl yapcam bilmiyorum ama kararımı verdim.. çizelgemi yaptım başlıyorum inşallah yarınn yani sabah kahvaltıyla az emege başlıyorum.. aslına bakarsanız cok yemem ama baş düşmanım tatlı abur cubur ve pkobu pko yüzünden hızlı kilo veremiyorum aldıgım kilolara belimde ve göbeğimde birikiyo.. şuan 10 kilom bel ve göbeğimde birikmiş durumda.. pko nun etkisi.. neyse uzatmayayım umarım istikrarlı devam ederim... yarın ölcülerimide alcam bakalım nasıl gidecek.. kolay gelsin hepimze..
işe yarayan diyetler varsa bilgilendirirseniz seviirim olmazsa da canınız sağolsun.. :)
:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
canım sence sadece pkonun suçumu. hayır...
bende pkoluyum. bende de suç var durumu bildiğim halde dikkat etmedim.
meraba lagrima ben pilates veelma sirkesi kullandım işe yaradı şimdi pilates yapamıyorum belde ağrı var kiloyu çok zor veriyorum canım buarada lesli de çok faydalı
başarırsın merak etme:79::79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?