kilo vermemin zor olması evet sadece pko nun sucu.. vücudt normal dengesinde calışmıyor.. yumurtaların tembel olması hormonları etkilenmesi kilo veriminin zorlaşması ne yazıkki.. doktorum dahi dedi pko yüzünden kio vermem cok zor.. ama ne yap ne et 5 6 kilo ver dedi.. bakalım..
kesinlikle verirsin pko falan suc bulma pko olupta zayıf olna ınsanlar tanıyorum ilk mesajında yazmıssın az yıyorum ama abur cubura dayanamıyorum dıye teshısını kendın koymussun bak. bende pko ve kılo veremıyorum dıyorum sureklı ama abur cubur makarna mantı börek tatlı cikolata yemeyerek hafatda 2.5 kılo gıttı 1.5 ayda ve aralarda kacamak yaptım sıksık.
burada deneyımlı arkadslarımız yanı 10 dan fazla kılo verenler var onlar dıyolarda bende dıyorum kesınlıkle abur cubur yamayarek ara öğün yaparak ve dengelı proteın yoort sur karbonhıdrat dengesıne uyarak kılo vermemek imkansız ve sunuda soluyum pko mı kılo aldırıyo yoksa kılo alıncamı pko olunuyor bu hala arstırılan bır konuymus vereceksın sadece buna ınan ve kes su abur cuburu cok basıt yıllardır yıyorsun bırak 5-6 ay yama nolcak
kesinlikle verirsin pko falan suc bulma pko olupta zayıf olna ınsanlar tanıyorum ilk mesajında yazmıssın az yıyorum ama abur cubura dayanamıyorum dıye teshısını kendın koymussun bak. bende pko ve kılo veremıyorum dıyorum sureklı ama abur cubur makarna mantı börek tatlı cikolata yemeyerek hafatda 2.5 kılo gıttı 1.5 ayda ve aralarda kacamak yaptım sıksık.
burada deneyımlı arkadslarımız yanı 10 dan fazla kılo verenler var onlar dıyolarda bende dıyorum kesınlıkle abur cubur yamayarek ara öğün yaparak ve dengelı proteın yoort sur karbonhıdrat dengesıne uyarak kılo vermemek imkansız ve sunuda soluyum pko mı kılo aldırıyo yoksa kılo alıncamı pko olunuyor bu hala arstırılan bır konuymus vereceksın sadece buna ınan ve kes su abur cuburu cok basıt yıllardır yıyorsun bırak 5-6 ay yama nolcak
[ı]bu hafta 500 gr daha gıttı kesınlıkle kacamak olmazsa ve spor olursa gıdıyorrrrr
sabah guzel bı kahvaltı 2 dılım ekmk 1kk peynır 1 yumurta ve sebzelerden olusan
ara 5 fındık ve 100ml sutt
simdide ton ballıgı marul ve 1.5 dılım ekmek bıber yıyorum catur cutur 1tk kusburnu recelı sekerı cok azdır.[/ı]
güüünaydııııııııııııııııın herkese aydılık, neşeli, sağlıklı,mutlu,pazarlar:13::13::13::13::13::13::13::13:yarın kızama gideceyim için bugun biraz işim var gütüreceklerimi ayarlamam gerekiyor gidince unutuklarım olunca üzülüyorum en iyisi zamanında ayarla
ben de sabırsızlıkla sizi bekliyorum ama bu defa korkuyorum da ameliyat olacağım için geliyorsunuz bu defa farklıııı
canım benim tebrik ederim azmin elinden kim kurtulmuş..günaydın herkeseeeee
sabah kalktım duşumu aldım
maydanoz kürümü içtim
hazırlanıp kahvaltı yapacağım
sabah duşa gitmeden bi tartılayım dedim
ne göreyim
65,6 şok oldummmmm
famir famir cumaya kalmadı kızzzzzzzz
65 i gördüm çok şükürrrr
günaydın arkadaşlarnasılsınız bakiyim. sabah 1 dilim peynir 1 dilimde kepek ekmeği yedim acele kuşlar kalkmadan salonu silmem lazımdı salonu temizledim ancak geldim. bu hafta diyetisyen için randevu alacağım bakalım. tam biyokimya testide yaptırmam lazım yarın olsa iyi olurda bakalım artık ne olacak ne zamana alabileceğim
günaydınnnnngünaydın herkeseeeee
sabah kalktım duşumu aldım
maydanoz kürümü içtim
hazırlanıp kahvaltı yapacağım
sabah duşa gitmeden bi tartılayım dedim
ne göreyim
65,6 şok oldummmmm
famir famir cumaya kalmadı kızzzzzzzz
65 i gördüm çok şükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?