60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öncelikle herkese merhabalar.

Ben bi ay önceye diyete başlamaya niyetlenmiştim, şöyle bi 5 kilo falan vermeliyim.
Ama kendi kendime olmadı. 5'i bile veremedim. O yüzden böyle birlikte yürütmek istiyorum.

Size bi sorum olacak. Şu profillerinizin altındaki "kilo cetveli" gibi bi şey var ya. Onu nasıl ekliyorsunuz?

(Belki yeri değildir,özel mesajla sormak istedim ama mesaj sayım buna elvermedi:)

Cevabımı aldıktan sonra ilk iş aktara gidip bitki çaylık malzeme alacağım. Herkese bol şans:)

*** Cevabı buldum. Cetvelimi hazırlayıp diyet hazırlıklarıma başlıcam.

Son düzenleme:
Tünaydın herkeslere ve afiyet olsunnnnn
Sabah 1tk sıvıyağla omlet 1.5 dlm kepek ekmeği
1 parça taze kaşar 1kk b. peynir
1domates 1 tutam maydanoz yedim
öğlende 1 tabak kepekli makarna 1yk yoğurt yedim
iyi pazarlar herkeseeee....

bu hafta 500 gr daha gıttı kesınlıkle kacamak olmazsa ve spor olursa gıdıyorrrrr

sabah guzel bı kahvaltı 2 dılım ekmk 1kk peynır 1 yumurta ve sebzelerden olusan

ara 5 fındık ve 100ml sutt

simdide ton ballıgı marul ve 1.5 dılım ekmek bıber yıyorum catur cutur 1tk kusburnu recelı sekerı cok azdır.

abur cuburu bugün kestim zaten yemiyorum artık.. yemekde az az corba bakla yogurt yedim ama 2 baklava yedim çok cnm cekti yavas yavas can cekmesinie ele geçireceğim...

tebrikler canımmmmmm:92::92::92::92:

ben de sabırsızlıkla sizi bekliyorum ama bu defa korkuyorum da ameliyat olacağım için geliyorsunuz bu defa farklıııı

ben geldim a dostlar :86: napiyosunuz bakemm hee dün gezdikk bugün evv temizledim film izliyorum netten.

Bugün yediklerimi yazmaya geldiim
Öğlen 1 kepçe çorba içtim. 4 yk bulgur pilavı ve z.yağlı patlıcan yemeği yedim. Yanında da 2 yk yoğurt.
Akşam gene çorba içtim. 4 yk makarna, 3 tane küçük kıymalı pazı dolması yanında yoğurt ve bolca salata yedim.

selamlarrrr güzel kızlarrrrr:)nasılmış bakalım keyifler nasıl geçti hafta sonları?ben sürtmekten giremedim hiç nete
bugün sabah kahvaltıda dışarıdaydım şöyle deniz kıyısında keyif yaptım.dört küçük parça az yağlı beyaz peynir yanında domates salatalık ve yağsız menemen yedim.üç bardak şekersiz çay içtim.ekmek yiyesim gelmedi çok erken saat olduğu için sanırım ben de onun yerine bir minik parça börek yedim.üzerine espresso içtim.öğlen bir lahmacun ve bol yeşillik bir bardak ayran.akşam da sadece altın çilek mevyesi yedim çünkü kabızlık problemim var.sanırım kahve bana iyi gelmiyor bırakmam lazım:78:

kızlar ben yine geldim yine kilo aldım metabolizmamı hızlandırmam lazııımmm

Merhabalar herkese:)
Önümde uzuuuuun bir yol var! Umarım bu konuda birbirimize destek olabiliriz.
Yaz tatiline giderken 65 kiloydum,62 kilo ile geri döndüm.Kendi çabalarımla (aç kalarak) 57 kilo oldum sonra tekrar yemeğe başladım 61 kilo oldum bu sırada yeme bozukluğumu kabul ettim diyetisyen ve psikolog eşliğinde 55 kiloya düştüm.Tabi çok güzel spor yapıp sağlıklı şeyler tüketiyordum. Sonra sınava bir ay kala (lise sondayım) şubat tatilinde çok ama çok ufak bir şeyden dolayı hayattan koptum.Yaklaşık 15 gün sonra 9 kilo almış buldum kendimi ve bir daha da kendime gelemedim.Hala bir iki kilo verip yemeğe saldırınca dört beş kilo alıyorum.
Şu an 1 mayısın son dakikalarındayım.Bu sabah farklıydı 6 kalkıp callanetics yaptım meyveli yoğurt yedim bir sürü ara öğün tükettim kısacası akşam altıya kadar her şey güzeldi sonra koptu...her zaman ki gibi! Artık ne iradem ne şevkim ne umudum hiçbir şeyim kalmadı...Hayatımın en önemli dönemeçlerinden birindeyim ve aklımın vücudumda olmasını istemiyorum.Derslerime ,mezuniyetime, baloma odaklanmak istiyorum!
Dediğim gibi artık bu sefer cidden son şansımmış gibi hissediyorum ve hepinizi öpüyorum

günaydın herkeseeeee

sabah kalktım duşumu aldım

maydanoz kürümü içtim

hazırlanıp kahvaltı yapacağım

sabah duşa gitmeden bi tartılayım dedim

ne göreyim

65,6 şok oldummmmm

famir famir cumaya kalmadı kızzzzzzzz

65 i gördüm çok şükürrrr

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakiyim. sabah 1 dilim peynir 1 dilimde kepek ekmeği yedim acele kuşlar kalkmadan salonu silmem lazımdı salonu temizledim ancak geldim. bu hafta diyetisyen için randevu alacağım bakalım. tam biyokimya testide yaptırmam lazım yarın olsa iyi olurda bakalım artık ne olacak ne zamana alabileceğim

canım benim tebrik ederim azmin elinden kim kurtulmuş..:92::92::92:

günaydın canım benim afiyet olsun...

günaydın kızlar.herkese mutlu sağlıklı bir gün diliyorum.benim buğun böbreklerim birz ağrıyor.akşamda pilatese gidecektim ya...üffffffff inşallah azalır ağrısı..hafta sonu hiç kaçamak yapmammıştım...leslie ve yürüyüşler yaptım.taki dün gece 2 de eşim çiğ köfte getirmişti kendisi yoğurmuştu yumurtalı çok getirmişti ama 1 y.k .yedim ayrıca 1 y.k. kadarda sıcacık bol pynirli künefe yedim:5678:ama pişmanlık yediğim için duymadım ,sadece geç saatte yediğim için pişmanlık duydum.:78::78::78:
ayrıca eşimle c.tesi barıştık özür diledi.pişman mış bakalım artık....
sabah kahvaltımı henüz yapmadım.sadece maydanoz kürü içtim .çayın çıkmasını bekliyorum iş yerinde.

günaydınnnnn nazende senin adına çoook sevimdim canım inşallah bizde görürüz tebrikler canım

kahvaltımı yaptım:

1 adet domates,
1 adet minnak çerliston biber,
2 tatlı k. köy peyniri,
5 adet zeytin,2 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…