günaydın kızlar.herkese mutlu sağlıklı bir gün diliyorum.benim buğun böbreklerim birz ağrıyor.akşamda pilatese gidecektim ya...üffffffff inşallah azalır ağrısı..hafta sonu hiç kaçamak yapmammıştım...leslie ve yürüyüşler yaptım.taki dün gece 2 de eşim çiğ köfte getirmişti kendisi yoğurmuştu yumurtalı çok getirmişti ama 1 y.k .yedim ayrıca 1 y.k. kadarda sıcacık bol pynirli künefe yedim:5678:ama pişmanlık yediğim için duymadım ,sadece geç saatte yediğim için pişmanlık duydum.:78::78::78:
ayrıca eşimle c.tesi barıştık özür diledi.pişman mış bakalım artık....
sabah kahvaltımı henüz yapmadım.sadece maydanoz kürü içtim .çayın çıkmasını bekliyorum iş yerinde.[/QUO
günaydın eşinle barıştığna sevindim canım sabır çok kapıyı açar
günaydın eşinle barıştığna sevindim canım sabır çok kapıyı açar
günaydın herkeseeeee
sabah kalktım duşumu aldım
maydanoz kürümü içtim
hazırlanıp kahvaltı yapacağım
sabah duşa gitmeden bi tartılayım dedim
ne göreyim
65,6 şok oldummmmm
famir famir cumaya kalmadı kızzzzzzzz
65 i gördüm çok şükürrrr
günaydın arkadaşlarnasılsınız bakiyim. sabah 1 dilim peynir 1 dilimde kepek ekmeği yedim acele kuşlar kalkmadan salonu silmem lazımdı salonu temizledim ancak geldim. bu hafta diyetisyen için randevu alacağım bakalım. tam biyokimya testide yaptırmam lazım yarın olsa iyi olurda bakalım artık ne olacak ne zamana alabileceğim
günaydın kızlar.herkese mutlu sağlıklı bir gün diliyorum.benim buğun böbreklerim birz ağrıyor.akşamda pilatese gidecektim ya...üffffffff inşallah azalır ağrısı..hafta sonu hiç kaçamak yapmammıştım...leslie ve yürüyüşler yaptım.taki dün gece 2 de eşim çiğ köfte getirmişti kendisi yoğurmuştu yumurtalı çok getirmişti ama 1 y.k .yedim ayrıca 1 y.k. kadarda sıcacık bol pynirli künefe yedim:5678:ama pişmanlık yediğim için duymadım ,sadece geç saatte yediğim için pişmanlık duydum.:78::78::78:
sabah kahvaltımı henüz yapmadım.sadece maydanoz kürü içtim .çayın çıkmasını bekliyorum iş yerinde.
kahvaltımı yaptım:
1 adet domates,
1 adet minnak çerliston biber,
2 tatlı k. köy peyniri,
5 adet zeytin,2 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,
sabah kahvaltımı henüz yapmadım.sadece maydanoz kürü içtim .çayın çıkmasını bekliyorum iş yerinde.
Günaydın kızlarkahvaltı bir bardak ılık su
bir dilim az yağlı peynir
salatalık domates
bir dilim ekmek
kivi
şekersiz çay
3 zeytin:86::86::86:
Günaydın.. Afiyet olsun.. O kadar kaçamak olsun artık yahu.. Geç saatte olması kötü olmuş sadece.. Ben hiç anlatmam bile.. Dibine vurdum kaçamağın..[/B]
canım benim teşekkür ederim inşallah geçer..günaydın canım geçmiş olsun canım
Günaydın kızlarkahvaltı bir bardak ılık su
bir dilim az yağlı peynir
salatalık domates
bir dilim ekmek
kivi
şekersiz çay
3 zeytin:86::86::86:
Günaydın cici kızlar.. uzun bir ayrılıktan sonra sizinle olmak çok güzel
Haftasonu çoookk kaçamaklı geçti.
Hem pişmanım, hem değilim..
Diyetisyene de gittim cuma günü..
Kahvaltımı edeyim de hepsini anlatayım..
şimdi hastaneyi aradım yarın için randevu aldım sabahtan tahlil yaptırıcam öğleden sonrada diyetisyene gidicem. yarın yokum merak etmeyin
herkese günaydınnnn2saat önce kaltım bir bardak sirkeli suyumu içtim 1,2 saat içinde kızıma gideceyim hazırladıklarımı arabaya yerleştirmek kolay olsun unuttuğum olmasın diye kapının arkasına taşıdım daha kahvaltı yapmadım şimdi annem geldi bende gelmek istiyorum artık 3kişi olduk tabiki odo torununu görmek ufak bir oprasyon olsada yanında olmak istedi sanırım zaten gezmeyide çok sever cancazım hadi kızlar allah herkese iyilik ,sağlık versin:13::13::13::13::13::13::13::13::79::79::79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
hugocuk ya bende yarın yaptıracağım ama bu biyokimyalarda tam olarak nelere bakılıyor.onları isteyeyim eksik bakmasınlar...
günaydın ablacım kolay gelsin blackanwhiteye selam söyle endişelenmesin korkmasın
günaydın herkeseeeee
sabah kalktım duşumu aldım
maydanoz kürümü içtim
hazırlanıp kahvaltı yapacağım
sabah duşa gitmeden bi tartılayım dedim
ne göreyim
65,6 şok oldummmmm
famir famir cumaya kalmadı kızzzzzzzz
65 i gördüm çok şükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?