60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın ve tebrikler....

Günaydın Hugocuk... Afiyet olsun...

kahvaltımı yaptım:

1 adet domates,
1 adet minnak çerliston biber,
2 tatlı k. köy peyniri,
5 adet zeytin,2 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,

Günaydın.. Afiyet olsun.. O kadar kaçamak olsun artık yahu.. Geç saatte olması kötü olmuş sadece.. Ben hiç anlatmam bile.. Dibine vurdum kaçamağın..

günaydın canım geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar kahvaltı bir bardak ılık su
bir dilim az yağlı peynir
salatalık domates
bir dilim ekmek
kivi
şekersiz çay
3 zeytin:86::86::86:

şimdi hastaneyi aradım yarın için randevu aldım sabahtan tahlil yaptırıcam öğleden sonrada diyetisyene gidicem. yarın yokum merak etmeyin

Günaydın kızlar kahvaltı bir bardak ılık su
bir dilim az yağlı peynir
salatalık domates
bir dilim ekmek
kivi
şekersiz çay
3 zeytin:86::86::86:

günaydın canım listeme başlamışsın kolay gelsin yanlız canım zeytin yasak bana çünkü beş zeytin bir dilim ekmek yapıyormuş canım yüzden zeytin yok

Günaydın cici kızlar.. uzun bir ayrılıktan sonra sizinle olmak çok güzel
Haftasonu çoookk kaçamaklı geçti.
Hem pişmanım, hem değilim..
Diyetisyene de gittim cuma günü..
Kahvaltımı edeyim de hepsini anlatayım..

herkese günaydınnnn2saat önce kaltım bir bardak sirkeli suyumu içtim 1,2 saat içinde kızıma gideceyim hazırladıklarımı arabaya yerleştirmek kolay olsun unuttuğum olmasın diye kapının arkasına taşıdım daha kahvaltı yapmadım şimdi annem geldi bende gelmek istiyorum artık 3kişi olduk tabiki odo torununu görmek ufak bir oprasyon olsada yanında olmak istedi sanırım zaten gezmeyide çok sever cancazım hadi kızlar allah herkese iyilik ,sağlık versin:13::13::13::13::13::13::13::13::79::79::79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

yumak yaramazının kuluçkası bitmişti yuvalığı çıkartmıştım bu sefer örtülerin altına girip duruyordu dün yumurtlamış sanırm yumurtası yere düşmüş dün yerde buldum çatlamış yumurtası üzüldüm. tekrardan yuvalığı taktım bende kafeste onlar poposu şiş yine yumurtlar yarın durmadan yumurtlıyor yaw çok yaramaz
limonla minnoşu ayırdım yine limon çok meraklı yumuğa rahat vermiyor o yüzden imonla minnoşu saldım şimdi ellerime sardılar geveliyorlar çok yaramazlar sabah sabah sardılar bana üzerimden inmiyorlar

evet merakla bekliyoruz ne dedi diyetisyen canım
seni gidi yaramaz seni dimek kaçamağın dibine vurdun hee :76:

günaydın ablacım kolay gelsin blackanwhiteye selam söyle endişelenmesin korkmasın

Herkese günaydınnnn ve afiyet olsunnnn
Dün akşam yemeğim 1yk sıvıyağla yapılmış mantar sote
1.5 dılım kepeklı ekmek 1.5 yk yoğurt
Sabah ise; yağsız sütle bi büyük kase nesfit....
Güzel haber: tartı bu sabah 62.3 gösterdiii
Ha gayret 60ın altına ineceğim günlerde gelicek inşallahh

hugocuk ya bende yarın yaptıracağım ama bu biyokimyalarda tam olarak nelere bakılıyor.onları isteyeyim eksik bakmasınlar...

canım tambiyokimya testi dedinmi hepsi giriyor içine canım. zaten doktora dersin kio vermek istiyorum bu yüzden tam biyokimya testi istiyorum dersin o zaman yaparlar yanlız aç karnına yapılıyor canım

nasılsınız bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim çok şükürrrrrrr,haftasonu hiç sebze yemedimmmmmmm:26:sporda yapmadımmmmm:26:rahatsızlığım tamamen geçsinde bu haftasonu inşallahhhhh yapmaya çalışicimmmmmmm.fazla kaçırmadım haftasonu ama çok sağlıksız saçma sapan şeyler yedimmmmmhep şu loxiiiiiinin yüzündennnnnn

sabah kahvaltımmmm şöyle olduuuu
1 dlm çok tahıllı ekmek(loxiiiiiiiiiiiiiiii)
2 zeytinn
1 kk çok yağlı peynir:26eynirim bitmiş napimmmmm
1 biber
2-3 yaprak marul
1 hurma

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnntebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…