60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öfffffffffffffff herkesss ayakta uyuyoo sanırımmm,kızlaaaarrrrrrrrrrrrr kalkınsanızaaaaaaaaaaaaagidemde ders çalışammm bari bennnnngidiyom bakkkkkkkkkkkkkkkkkk,bak gidiyorummmmmmmmmmmm

tebrikler nazendecimm:92::92::92::92::92::92:

sevindim canım eşinle barışmaana inşllah bi daha hiç bozulmaz aranızz

öfffffffffffffff herkesss ayakta uyuyoo sanırımmm,kızlaaaarrrrrrrrrrrrr kalkınsanızaaaaaaaaaaaaagidemde ders çalışammm bari bennnnngidiyom bakkkkkkkkkkkkkkkkkk,bak gidiyorummmmmmmmmmmm

hangi bölumdesin famir sennnn

günaydın herkesegüzel bir hafta diliyorum

kahvaltıda nesfıtımı yedım

az önce yeşil çayımı içtim

kahvaltısını yapan herkese afiyet olsunnnn

kahvaltım

1 yumurta
1kk az peynir
1kırmızı bıberr
2 zeytin
1 yudum sut

cimcimecim sen maydonoz kururnu sölermisin canımmmm bende yarın baslıycammmm da

Nerden anladın kız kilo verdiğimi..:26:

Diyetisyen aferin, brovo deyince şımardım sanırım...

o kadar kilo verdin farkedilmiyo mu sanıyosunnnbak ne küseell olmuş kıyafetlerinn bugünntiikkaatimizden kaçmadı yaneeeeeeeeeeeeeee

Fambık fambık fambık..
Afiyet olsun Fambık...
Günaydın olsun sana Fambık...

Son düzenleme:
Günaydınnn kızçeler nasılsınız,

güzel bir haftasonu tatili sonrasında aranızdayımmm
güneş kendini göstermese ve arada yağmur yağsa da de havalar ısındı tamm bahar havasııı
ben her bahaaar aaaşıık olurummm
rüzgar oluuur yağmur oluruuuuummm

haftasonu bol kaçamaklı geçti düzenli sporum eşim geldiği ve ev işleri çok olduğu için yapılamadı ama ben ve göbüşlü eşim çok güzel bişi yaptık cumartesi günü.
sabah 09.30 da evden çıktık önce 1,5 porsiyon miss gibi su böyree yidik güzelim siyah çay ile ay çok güzeldi sonra maltepe idealtepedeki göz merkezinden deneme lenslerimi aldım ( ben astigmatlı ve miyopili bir gözlük kullanıcısıyım ) sonra gittik eminönüne oradan sultanahmete çıktık sonra kapalıçarşu nuruosmaniye kapısından girdik mahmutpaşa kapısından çıktık mahmutpaşayı gezip sultanhamamdan sirkeciye indik
oradan hooop kadıköyeee vapurla geçtik oradan fenerbahçe sahilden göztepeye kadar yürüdük eşim toplamda 11-12 km yürümüşüzdür diyor. yani her bir adın ortalama 50-60 cm iseee 24.000 adım atmış oluyoruz.. benim gibi bir düz taban için büyük başarı. sanırım yürüdükçe daha az ağrı oluyor düztabanlarda, alışıyoruz sanırım... ama yine de akşam eve hoşafımız çıkmış vaziyette geldik ben spora alışık olduğum için beni çok etkilemedi ama eşimin ayak tabanları agrıdı akşam bide ayak masajı yaptık mecburen
ama o akşam çok rahat uyudum dedi pazar günü ise ev işi ütü vs ile geçti spor yapamadım eger çıkabilsem dışarı eşim yine yürümek istiyordu çok hoşuna gitmişti buda benim çok hoşuma gitti
bu arada bişi farkettim elektrik süpürgesini hatta vileda sopasını bile tutuşum değişmiş farklı hissediyorum kendimi. yani daha bir güçlüyüm eskiden yapamadığım fiziksel bazı şeyleri yapabiliyorum yaşasın sporrr
neyse yine geldik ofise yaaani kürkçü dükkanına...
ben bi geçmişe gidem gelem

kahvaltım

1 yumurta
1kk az peynir
1kırmızı bıberr
2 zeytin
1 yudum sut

cimcimecim sen maydonoz kururnu sölermisin canımmmm bende yarın baslıycammmm da
afiyet olsun canım benim.maydanoz kürü:
15-16 dal sararmamış vede çok kalın olmayan maydanoz,
1 adet limonun suyu,
1 bardak hazır su,
hepsi bilendrda yada robotta tam 1 dak.çekilip süzülmeden içilecek.aç karnına, 15 gün içip 5 gün ara daha sonra 15 daha ve son.
afiyet olsun canım benim.
canım tambiyokimya testi dedinmi hepsi giriyor içine canım. zaten doktora dersin kio vermek istiyorum bu yüzden tam biyokimya testi istiyorum dersin o zaman yaparlar yanlız aç karnına yapılıyor canım

evet ben aradım tam biyokimya yapıyormusunuz dedim.evet ama tam olarak hangilerini istiyorsunuz dediler diyet için dedim.tamam dediler.o öyle sorunca merak ettim...zaten bugün giderdim ama kahvalrı yaptığım için gitmedim yarın artık kısmetse..

iş ortamı ne zor yaaa,
gıcık olduğun adamlardaaa sabah 8den akşam 6 ya kadarrrrrr otur durrrrrrrrrrrrrrrrboş boş muhabbetlerrrr,gereksiz esprilerrrrrrrrrrrrrr,yapmacıkkk kahkahalaaaaaaaaarrrrrrrreşimle kızımla geçireceğim vakitleriiiii burada geçirmekkkkkk,eve gidince sadece 4 saatinin en fazlaaa 2 saatini onlarla geçirmekkkkk ne kötüüüüüüömür böyle geçiyo işteeeeeee

günaydınnn kızlarrrr nasılsınız ben iyiyim hafta sonu yorucu geçti biraz .komşumuzun kızı nişanlandı cumartesi benim kız ateşlendi aşağı in yukarı çık yordu beni dünde arkadaşın düğünü vardı gündüzde ev işleri yazlıkları çıkardım derken yine pazartesiyi yaptık.
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
domates-salatalık
geçmişe gidiyorum

ahhhhh ne kadar güzel söylemişsin.evde olup çocuğumuzla vakit geçirmek varken.gereksiz bir dünya insanla birlikte değerli vakitlerimizi yok ediyoruz..

Günaydın yo yo yolanda....
Süpermiş yürüyüş olayı...
Benim haftasonum sadece kaçamaklıydı...

afiyet olsun canım,ve deçokk geçmişşş olsunn,iartık iyileşselerde bizde rahat etsekk
nugiiiiiiiiiiiiiii hügo didiki 5 zeytin 1 dlm ekmek ediyirmişşşşşaz yiyelim bundan sonraaaaaaaaa

ahhhhh ne kadar güzel söylemişsin.evde olup çocuğumuzla vakit geçirmek varken.gereksiz bir dünya insanla birlikte değerli vakitlerimizi yok ediyoruz..

en verimli saatlerimizi hemdee,eve giidncedeee yemek hazırla,sofrayı kurrr,toparla ,diğerrrr ev işlerini hallet derkennnnn koltuğa kendimizi atıyoruzzzzzz işte ancakk okadar ilgilenebiliyoruz çoluğumuzla çocuğumuzlaaaaa.öfffffffffffffff pazartesiii yaaaa,yine karamsarlığım üstümde sanıırmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…