günaydın herkeseeeee
sabah kalktım duşumu aldım
maydanoz kürümü içtim
hazırlanıp kahvaltı yapacağım
sabah duşa gitmeden bi tartılayım dedim
ne göreyim
65,6 şok oldummmmm
famir famir cumaya kalmadı kızzzzzzzz
65 i gördüm çok şükürrrr
günaydın kızlar.herkese mutlu sağlıklı bir gün diliyorum.benim buğun böbreklerim birz ağrıyor.akşamda pilatese gidecektim ya...üffffffff inşallah azalır ağrısı..hafta sonu hiç kaçamak yapmammıştım...leslie ve yürüyüşler yaptım.taki dün gece 2 de eşim çiğ köfte getirmişti kendisi yoğurmuştu yumurtalı çok getirmişti ama 1 y.k .yedim ayrıca 1 y.k. kadarda sıcacık bol pynirli künefe yedim:5678:ama pişmanlık yediğim için duymadım ,sadece geç saatte yediğim için pişmanlık duydum.:78::78::78:
ayrıca eşimle c.tesi barıştık özür diledi.pişman mış bakalım artık....
sabah kahvaltımı henüz yapmadım.sadece maydanoz kürü içtim .çayın çıkmasını bekliyorum iş yerinde.
öfffffffffffffff herkesss ayakta uyuyoo sanırımmm,kızlaaaarrrrrrrrrrrrr kalkınsanızaaaaaaaaaaaaagidemde ders çalışammm bari bennnnn gidiyom bakkkkkkkkkkkkkkkkkk,bak gidiyorummmmmmmmmmmm
canım benim bence sen kilo vermişsin ...tebrik ederim...:92::92:
evet merakla bekliyoruz ne dedi diyetisyen canım
seni gidi yaramaz seni dimek kaçamağın dibine vurdun hee :76:
Nerden anladın kız kilo verdiğimi..:26:
Diyetisyen aferin, brovo deyince şımardım sanırım...
nasılsınız bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim çok şükürrrrrrr,haftasonu hiç sebze yemedimmmmmmm:26:sporda yapmadımmmmm:26:rahatsızlığım tamamen geçsinde bu haftasonu inşallahhhhh yapmaya çalışicimmmmmmm.fazla kaçırmadım haftasonu ama çok sağlıksız saçma sapan şeyler yedimmmmmhep şu loxiiiiiinin yüzündennnnnn
sabah kahvaltımmmm şöyle olduuuu
1 dlm çok tahıllı ekmek(loxiiiiiiiiiiiiiiii)
2 zeytinn
1 kk çok yağlı peynir:26eynirim bitmiş napimmmmm
1 biber
2-3 yaprak marul
1 hurma
Fambık fambık fambık..
Afiyet olsun Fambık...
Günaydın olsun sana Fambık...
afiyet olsun canım benim.maydanoz kürü:kahvaltım
1 yumurta
1kk az peynir
1kırmızı bıberr
2 zeytin
1 yudum sut
cimcimecim sen maydonoz kururnu sölermisin canımmmm bende yarın baslıycammmm da
afiyet olsun canım benim.nasılsınız bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim çok şükürrrrrrr,haftasonu hiç sebze yemedimmmmmmm:26:sporda yapmadımmmmm:26:rahatsızlığım tamamen geçsinde bu haftasonu inşallahhhhh yapmaya çalışicimmmmmmm.fazla kaçırmadım haftasonu ama çok sağlıksız saçma sapan şeyler yedimmmmmhep şu loxiiiiiinin yüzündennnnnn
sabah kahvaltımmmm şöyle olduuuu
1 dlm çok tahıllı ekmek(loxiiiiiiiiiiiiiiii)
2 zeytinn
1 kk çok yağlı peynir:26eynirim bitmiş napimmmmm
1 biber
2-3 yaprak marul
1 hurma
canım tambiyokimya testi dedinmi hepsi giriyor içine canım. zaten doktora dersin kio vermek istiyorum bu yüzden tam biyokimya testi istiyorum dersin o zaman yaparlar yanlız aç karnına yapılıyor canım
o kadar kilo verdin farkedilmiyo mu sanıyosunnnbak ne küseell olmuş kıyafetlerinn bugünn tiikkaatimizden kaçmadı yaneeeeeeeeeeeeeee
Nerden anladın kız kilo verdiğimi..:26:
Diyetisyen aferin, brovo deyince şımardım sanırım...
iş ortamı ne zor yaaa,
gıcık olduğun adamlardaaa sabah 8den akşam 6 ya kadarrrrrr otur durrrrrrrrrrrrrrrrboş boş muhabbetlerrrr,gereksiz esprilerrrrrrrrrrrrrr,yapmacıkkk kahkahalaaaaaaaaarrrrrrrr eşimle kızımla geçireceğim vakitleriiiii burada geçirmekkkkkk,eve gidince sadece 4 saatinin en fazlaaa 2 saatini onlarla geçirmekkkkk ne kötüüüüüü ömür böyle geçiyo işteeeeeee
Günaydınnn kızçeler nasılsınız,
güzel bir haftasonu tatili sonrasında aranızdayımmm
güneş kendini göstermese ve arada yağmur yağsa da de havalar ısındı tamm bahar havasııı
ben her bahaaar aaaşıık olurummm
rüzgar oluuur yağmur oluruuuuummm
haftasonu bol kaçamaklı geçti düzenli sporum eşim geldiği ve ev işleri çok olduğu için yapılamadı ama ben ve göbüşlü eşim çok güzel bişi yaptık cumartesi günü.
sabah 09.30 da evden çıktık önce 1,5 porsiyon miss gibi su böyree yidik güzelim siyah çay ile ay çok güzeldisonra maltepe idealtepedeki göz merkezinden deneme lenslerimi aldım ( ben astigmatlı ve miyopili bir gözlük kullanıcısıyım ) sonra gittik eminönüne oradan sultanahmete çıktık sonra kapalıçarşu nuruosmaniye kapısından girdik mahmutpaşa kapısından çıktık mahmutpaşayı gezip sultanhamamdan sirkeciye indik
oradan hooop kadıköyeee vapurla geçtik oradan fenerbahçe sahilden göztepeye kadar yürüdük eşim toplamda 11-12 km yürümüşüzdür diyor. yani her bir adın ortalama 50-60 cm iseee 24.000 adım atmış oluyoruz.. benim gibi bir düz taban için büyük başarı. sanırım yürüdükçe daha az ağrı oluyor düztabanlarda, alışıyoruz sanırım... ama yine de akşam eve hoşafımız çıkmış vaziyette geldikben spora alışık olduğum için beni çok etkilemedi ama eşimin ayak tabanları agrıdı akşam bide ayak masajı yaptık mecburen
ama o akşam çok rahat uyudum dedi pazar günü ise ev işi ütü vs ile geçti spor yapamadım eger çıkabilsem dışarı eşim yine yürümek istiyordu çok hoşuna gitmişti buda benim çok hoşuma gitti
bu arada bişi farkettim elektrik süpürgesini hatta vileda sopasını bile tutuşum değişmiş farklı hissediyorum kendimi. yani daha bir güçlüyümeskiden yapamadığım fiziksel bazı şeyleri yapabiliyorum yaşasın sporrr
neyse yine geldik ofise yaaani kürkçü dükkanına...
ben bi geçmişe gidem gelem
günaydınnn kızlarrrr nasılsınız ben iyiyim hafta sonu yorucu geçti biraz .komşumuzun kızı nişanlandı cumartesi benim kız ateşlendi aşağı in yukarı çık yordu beni dünde arkadaşın düğünü vardı gündüzde ev işleri yazlıkları çıkardım derken yine pazartesiyi yaptık.
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
domates-salatalık
geçmişe gidiyorum
ahhhhh ne kadar güzel söylemişsin.evde olup çocuğumuzla vakit geçirmek varken.gereksiz bir dünya insanla birlikte değerli vakitlerimizi yok ediyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?