60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Nugi.. Afiyet olsun..
Kızına da geçmiş olsun, şimdi nasıl...

afiyet olsun canım tebrik ederim
günaydın balım afiyet olsun
cimcime kız geçmiş olsun ayrıca tebrik ederim seni iradenden dolayı yani ne ettin yaptın adama özür dilettin sonunda sevindim canım barışmanıza
kahvaltımı yaptım:

1 adet domates,
1 adet minnak çerliston biber,
2 tatlı k. köy peyniri,
5 adet zeytin,2 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,
afiyet olsun
Günaydın kızlar kahvaltı bir bardak ılık su
bir dilim az yağlı peynir
salatalık domates
bir dilim ekmek
kivi
şekersiz çay
3 zeytin:86::86::86:

afiyet olsun canım

anaaaaaaaaaaaaaa bana bişeyyyyyyyyyyy dimemişşşşşşşşşşşş
ben gidiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayy ne güzel söylemiş hocan valla yaa nisan ayı cumaresi itibarı ile bitti ve ben bu ay toplamda 1.7 kg vermişim. hepsinin yag olduğundan da şüphem yok. son hafta kilo vermeyince epey bi cozuttum ama bişi kaybetmiş değilim ..
bu hafta yeni bir hafta ve ben slim in six pack serisi ile spor sahalarına geri dönüyorum 1. hafta start it up 2. hafta ramp it up 3. hafta burn it up olacak
hayde bakalım metooooo bu değişimle de kilo verme bakalım

Kızlar çok tebrik ediyorummmm
ben veremesem de sizi görünce çok seviniyorum eve ben neden veremiyorum diye üzülmüyorum da değil ama seviniyorum yine de bee
bu arada yeecaalem yazmamış ama oda kilo vermiş hepiciiinizi toptan vede perakende olaraktan tebrik ediyorum canlarım
:92::92::92:
gitsin yaglar kilolarrr :92::92::92:
gelsin yazın ince ve narin kızlarıı :92::92:

kaçamakların için afiyet olsun canım o kadar geç te olsa her zaman olmadığı için bişicik olmaz
hem arada kaçamak olacak ki yaşama sevincimiz solmasın yaww. yani bende oluyor eksikli hep yapıyorum haftasonları kaçamak baştan beri hep yaptım
eşini dize getirmen konusunda tepppriikk koyuyorum ne diyeyim süpersin

Ay laf yetiştirmekten anlatacaklarımı anlatamadım yahu..
Diyetisyenle başlayayım.. 3 haftada 2 kilo 300 gr vermişim ve tamamı yağ.. Bacak ve karın bölgesinden..
Benden gayet memnun dr.um.. 55in altına inmeden alışveriş yapma sakın dedi..
3 hafta sonra tekrar gideceğim..
İşte kaçamak yapma sakın dedi, çok iyi gidiyorsun dedi..
öğlen menüme 2 tane biber dolması ya da 6 tane sarma ekledi.. Yani 1 gün peynir, 1 gün dolma, 1 gün baklagil şeklinde..
Bi dahaki sefer böyle kilo vermiş olursan pilav ve makarnaya başlayacağız dedi..
İşte böyle...
Bu arada regl olacağım, şişmiyim bilmiyorum ama sabah tartıda 57,8 gördüm.. Yavaşladı kilo vermem sanırım .. Bu hafta da sadece 300 gr vermiş oluyorum yani..
Bide pilates yapma şimdilik, sadece yürü dedi. İstediğimiz kiloya inelim ondan sonra pilates yaparsın dedi..

diledi erkeklik sözüde verdi.bakalımartık.sözü ne kadar kaliteli.tam affetmediğimi söyledim kendisine.kendimi affettirmek için elimden geleni yapacağım dedi artık göreceğiz...ben sabırlıyım beklerim değilmi nezamna affettrirse..
canım benim ben bazen hiç kızımla oynayamıyorum bile dediğin gibi yemek iş güç çamaşır bılaşık ütü.hop kız saat 10 da uyuyor eve gittiğimizde saat 18:30 oluyor.zaman akıp gidiyor çabucak kızımı evin içindeyken gene özlüyorum..

aşarı yukarı koşuşturmuşsun iyi spor olmuştur sana hee :76:

çok sevindim aferim sanada hergün biber dolması ve sarmayı nirden bulacaksın

canım benim bak kilo vermişsin demekki içime doğmuş.peşin peşin tebrik etmişim...:92::92::92::92:

günaydııınnn dambilüüüüü gömdirik davşanlaaaaaarrıııımmmm
hrkes iyidir inş.... ben çok iyiyim Allah a şükür.cuma günü internet bağlantım kopup bir daha gelmediği için bişi yazamdan çıktım neruşcuğumla buluştuk
sağlıklı sağlık şeyler yedik içtik( ızgara köfte bol salata ayran öğle yemeği,ara ise light sütlü kafeinsiz kahve)
sooona baya bi gezdik yürüdük sizi çekiştrdikkk
hafta sonu bol kaçamaklı ...
bu gün ise kahvaltım şöle oliiii

1 kupa şekrsiz açık çay
2.5 dilim tam buğday ekmeği
2 kk light peynir
2 yk light yoort
3 zeytin
domates
maydonoz
1 tk çam balı
1 tk pekmez
1/2 tk acı sos

bugün inşallah slim in 6 e başlayacağım bir gün slim bir gün pilates yapıcığım.slim yaptığım gün ise arkasına duruma göre 10-15- 20 dk pilates ekleyeceğim inşallah.işte bööööle .geçmişe bir göz atayım bakalım neler olmuş kimler kilo vermişşş napmış
fambık ne yemişşş nugii napppmışşş ne etmişşş.cimcime pepeti sooona loxiii sona ne bilimm aklıma gelmeyen dier gombirklerrr neapmışlarr bi bakayımm

şu ince stic çikiketalar varya dün onların bitterinden yidim bitane :76: niden yidimse artık meyve yoktu ondan sanırım canım tatlı istedi en masumu o geldi bi tane yidim :76:

teşekkür ederim canım benim....bende o kadar sipor yaptım.çokta dikkat ettim ama gram oynamadı malesef...ama pes etmeyeceğim kıyafetlerimde inceldiğim belli ediyor.ama bu beni sevindiriyor zaten demekli yağ kaybediyorum.kaslar kalsında bakalım gerisi önemli değil.o yüzden veremediğine üzülme.

Bu maydanoz kürü ne işe yarıyor kızlar?
Annem eve bi demet maydanoz almış bende yapıyım onlar sararıp bozulmadan bari
Bi de tadı nasıl içilebiliyor mu bari :26:

bana bakın biiiiiiiiiiiiiiii :95::95::95:
ne olduki ne kızdın burdayız sen söyle derdini bir bakalım
canım benim hoş geldin afiyet olsun..

Son düzenleme:
çok sevindim aferim sanada hergün biber dolması ve sarmayı nirden bulacaksın

Hergün değil ki anacım 3 günde bir..
sarma olmaz da biber dolmasını annem yapar artık...

canım benim bak kilo vermişsin demekki içime doğmuş.peşin peşin tebrik etmişim...:92::92::92::92:

hehe öyle valla içine doğmuş.. Teşekkür ederim canım...

Afiyet olsun canım.. Sana da günaydın koca göbüşlü ycl den...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…