60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün aslında kendime pekmezli puding yapcaktım ama eşim evdeydi ev temizliği derken vakit kalmadı yoruldum bende bitter çikileta yedim :76: pişmanmıyım hayırrr niye değilimben nugiş gibi halka yimedim halkada halka halkada halka ehehe mide bulantım oldu yedikten sonra dahada zor yerim

Bu maydanoz kürü ne işe yarıyor kızlar?
Annem eve bi demet maydanoz almış bende yapıyım onlar sararıp bozulmadan bari
Bi de tadı nasıl içilebiliyor mu bari :26:

canım benim kilo olarak etki ettimi tam bilemiyorum ama şunu söyleyeyim cilde çok iyi geliyor.15 gün yaptım 5 gün ara verdim cildim çok güzel oldu.şimdi tekrar başladım deri altındaki yağları dışarı attığı için tekrar yüzüm sivilce doldu.ama üzülmüyorum.çünkü 15 gün sonra eminim artık cildimin ne kadar güzel olacağına.tadda bildiğin limonlu maydanoz yani ben içrken zorlanmıyorum ama diğer arkadaşları bilemem.ama diğer içtiğimiz bitki çaylarından emin ol 10000 kat güzel.

afiyet olsun canım tebrik ederim
afiyet olsunn fambukk.güzel kahvaltın.ne acele ediyon kız anca yetişiyom bi yandanda telefonlara bakıyom bi yandan annemi arıyom kızı soruyom nasıl diye
günaydın herkesegüzel bir hafta diliyorum

kahvaltıda nesfıtımı yedım

az önce yeşil çayımı içtim

kahvaltısını yapan herkese afiyet olsunnnn
afiyet olsun canım
kahvaltım

1 yumurta
1kk az peynir
1kırmızı bıberr
2 zeytin
1 yudum sut

cimcimecim sen maydonoz kururnu sölermisin canımmmm bende yarın baslıycammmm da
afiyet olsunnnnn
günaydın yolandacım maşşallah baya yürümüşsünüz
afiyet olsun canım,ve deçokk geçmişşş olsunn,iartık iyileşselerde bizde rahat etsekk
nugiiiiiiiiiiiiiii hügo didiki 5 zeytin 1 dlm ekmek ediyirmişşşşşaz yiyelim bundan sonraaaaaaaaa
sağol fambıkçım evet bende okudum hugonun yazdığını bilmiyodum bende .
Günaydın Nugi.. Afiyet olsun..
Kızına da geçmiş olsun, şimdi nasıl...

günaydın ycl cim sağol canım şu anda 37.0

neruşla gezdiniz tozdunuz birbirinizi motive ettiniz hayret neruş spounu burakıp gezmeler gitmiş

Güünaydıııınnn minnak davşanlarrrrrııımmmmmmm hepimiz için sağlıklıı,mutlu,huzurlu,bolluk bereket içinde bir hafta olsun inşallahhhhhhhh yağlarrrrrrr gitsiiiiiiiiiiinnn kaslı fit fıstıklar olalımmm tüm fazla kiloalrdan kurtulalımm inşallahhhhhhhh hepberaberrr

Güzel bir hafta sonu geçirdim çok şükürrrr cumartesi normal bir gündüü pazar günü bu hafta çok gezmedimmm erkek arkadaşımlara gittik kahvaltıyaaa akşama kadar ordaydıkk akşam da hafiffff yağmurdaaa mangal yaktıkkkk ateş bahar yağmurrr 1mayıss kutlaması oldu taammmmmm çokşükür güzeldiiii kaçamaklarım olduu ama evde olduğumuzdan çok abartmadımm en abartısı boll çekirdek çitlemek olduuuuu bir bardak da kola içtim ki sanırım 5 aydır hiç içmemiştimmmmm öğünlerim normaldii ama aralarda çekirdekkk yidimmmm neyyyseeee artık pazartesi günündeyizz ve sağlıklı beslenmeye boll spora devammmmmm havalrr ısınıyorrrrrr gidecek tüm falza yağlarrr kilolarr innşallahhhhh

gelelim bugüneeee

kahvaltımmm

1 dilim çavdar ekmeee

2kk beyaz peynir

boll salatalık

2-3 yeşil biberrrrr

2 minnak yeşil zeytünn

Şimdi de demleme yeşil çayımı yudumluyorummmmm

Günaydın yo yo yolanda....
Süpermiş yürüyüş olayı...
Benim haftasonum sadece kaçamaklıydı...

olsun canımcım sen süper kilo verdin o kadarı hakkın ama diyetisyenin de sözünden çıkma yani yapma derse yapma kaçamak
ayrıca yürürken cipsler kokolar filan götürdüm ayrıca bol yaglı su böyree yidim pişmanmıyım hayıııııııılll

şu ince stic çikiketalar varya dün onların bitterinden yidim bitane :76: niden yidimse artık meyve yoktu ondan sanırım canım tatlı istedi en masumu o geldi bi tane yidim :76:

eneee hugocuk çikiloto yimiş.
bu bir milat olmalı

canım benim sen bendende mahsumsun.ben dün künefe yedim 1 y.k.kadar hemde gece yarısı yetmezmiş gibi.bende pişman değilim..

nugişim kızın hala düzelmedimi canım aklın orda tabi şimdi senin. tekrardan geçmiş olsun inşallah atlatır en kısa zamanda canım

soröa kız aklıma geldikçe bile midem bulanıyo. meyve olmayınca yedim yemez olaydım

sen beniiiiiiiiiiiiiiiiii gülümseten bir meeeeeeeeeellleeeeeeeeeeksinnnnnnnnnnnnnnnnn
diyete bağlı kalmamaaaaaaaaaaaaaaaaaa tek sebepsinnnnnnnnnnnnn

canım benim olsun artık kaçamak ama benim bildiğim birşey var 1 bardak kola bir somun ekmekle eşdeğermiş.ayrıca afiyet olsun.

evet dün 3 saat yürüdüm. asansör kullanmıyorum bazen minibüs bile kullanmıyorum

spor yapıyosan ondandır canım kasın artıyodur ondan öyle çıkarsın üzülme sen sağlıklı beslen sporunuda yap zamanla gider kiloların zaten kimse çok hızlı kilo vermiyor burda yavaş yavaş gidiyo zaten

tebrik ediyorum canım ya çok güzel verıyorsun maşşllah hem hızlı istediğimiz gibi hem yağ bana bi msj atsana tam diyet listeni öncekini yani sarma olanı pek yapamam da 20 sinde bend ediyetisyene gidecem inşallah 20 gün yapım seninkini hoş et yemediğini biliyorum ama tam listeni bi at msjla canım

neruşla gezdiniz tozdunuz birbirinizi motive ettiniz hayret neruş spounu burakıp gezmeler gitmiş

evet bebişim felaket gezdik 1 e yaklaşıoken saat buluştuk 17.30 da ayrıldık neruş eve yürüyerek döndüüü 45 dk fln sürüo dedi çok süpppperr sonic bişi oldu yanii.
bende eve gelince kocişle akşam yemeği yedik yine çıktık dışarı kadıköy e ordan bahariyeden yürüyerek ordan moda ya yürüdük çay bahçesinde çay içtik.ordan tekrar yürüyerek kadıköy e ordan eve.madem yoliii anlatmış cumartesi pazar nerden nerelere yürüdüğünü ben anlatmasam çatlarımmm .kız yolii bizde cumartesi o taraflara gtmiştik ama daha uzaklara. önce pendik e gttik orda çarşıda bayaa bi dolaştık sooona ordan kadıköy e ordaan hoooooppp( yoli gibi anlatayım) karaköy ordan hoooooppp tramvayla tamsim ordan hoooood tünelden doğğrruu istklal mağazalara gire çıka istiklal de zikzaklar yapa yapaorayı yürüdük ordan hoooooppp beşiktaşa sooona üsküdarr sona ev.öğlen 2 de çıkmıştık akşam 10.30 da döndük eve.

bu kadar yürüdüm gezdim tozdum ama bu kadar da kaçamak yaptım yaz derdseniz yazarım da:26:
sonra pazar günü önce libadiye ye sonra hooooop kadıköy sonra bahariye sooona hooopppkozyatağı carefour orda allışveriş soona ordan yürüyerek ev.çok fena yürüdük gezdik.

günaydın 60-69 topiği sakinlerim..nasılsınız bakalım.bn bu hafta iyiyim.geçen hafta psikolojim bozuktu .hafta sonu tamirciye verdim bozulan psikolojimi bu hafta daha iyiyim inşallah...

Günaydın Neruş.. Afiyet olsun...

Sağol canım benim.. Birazdan yolluyorum...

şu ince stic çikiketalar varya dün onların bitterinden yidim bitane :76: niden yidimse artık meyve yoktu ondan sanırım canım tatlı istedi en masumu o geldi bi tane yidim :76:

ana ne geziyo senin evde öleee sağlıksız şeyler bakimmmmmmmmmmmm,enee benimde yemem lazımmm idolümm çiko yimişşşşş

ohh be sonunda gördü biri benii

kilo almışm diyoruuummmm
hemde tam 900gram :95::95::95:

patates diyeti gibi sağlıksız diyetlereeee yöneldiğin için olabilir miiii:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…