ne olduki ne kızdın burdayız sen söyle derdini bir bakalım
canım benim hoş geldin afiyet olsun..
Bu maydanoz kürü ne işe yarıyor kızlar?
Annem eve bi demet maydanoz almış bende yapıyım onlar sararıp bozulmadan bari
Bi de tadı nasıl içilebiliyor mu bari :26:
afiyet olsun canım tebrik ederimHerkese günaydınnnn ve afiyet olsunnnn
Dün akşam yemeğim 1yk sıvıyağla yapılmış mantar sote
1.5 dılım kepeklı ekmek 1.5 yk yoğurt
Sabah ise; yağsız sütle bi büyük kase nesfit....
Güzel haber: tartı bu sabah 62.3 gösterdiii
Ha gayret 60ın altına ineceğim günlerde gelicek inşallahh
afiyet olsunn fambukk.güzel kahvaltın.ne acele ediyon kız anca yetişiyom bi yandanda telefonlara bakıyom bi yandan annemi arıyom kızı soruyom nasıl diyenasılsınız bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim çok şükürrrrrrr,haftasonu hiç sebze yemedimmmmmmm:26:sporda yapmadımmmmm:26:rahatsızlığım tamamen geçsinde bu haftasonu inşallahhhhh yapmaya çalışicimmmmmmm.fazla kaçırmadım haftasonu ama çok sağlıksız saçma sapan şeyler yedimmmmmhep şu loxiiiiiinin yüzündennnnnn
sabah kahvaltımmmm şöyle olduuuu
1 dlm çok tahıllı ekmek(loxiiiiiiiiiiiiiiii)
2 zeytinn
1 kk çok yağlı peynir:26eynirim bitmiş napimmmmm
1 biber
2-3 yaprak marul
1 hurma
afiyet olsun canımgünaydın herkesegüzel bir hafta diliyorum
kahvaltıda nesfıtımı yedım
az önce yeşil çayımı içtim
kahvaltısını yapan herkese afiyet olsunnnn
afiyet olsunnnnnkahvaltım
1 yumurta
1kk az peynir
1kırmızı bıberr
2 zeytin
1 yudum sut
cimcimecim sen maydonoz kururnu sölermisin canımmmm bende yarın baslıycammmm da
günaydın yolandacım maşşallah baya yürümüşsünüzGünaydınnn kızçeler nasılsınız,
güzel bir haftasonu tatili sonrasında aranızdayımmm
güneş kendini göstermese ve arada yağmur yağsa da de havalar ısındı tamm bahar havasııı
ben her bahaaar aaaşıık olurummm
rüzgar oluuur yağmur oluruuuuummm
haftasonu bol kaçamaklı geçti düzenli sporum eşim geldiği ve ev işleri çok olduğu için yapılamadı ama ben ve göbüşlü eşim çok güzel bişi yaptık cumartesi günü.
sabah 09.30 da evden çıktık önce 1,5 porsiyon miss gibi su böyree yidik güzelim siyah çay ile ay çok güzeldisonra maltepe idealtepedeki göz merkezinden deneme lenslerimi aldım ( ben astigmatlı ve miyopili bir gözlük kullanıcısıyım ) sonra gittik eminönüne oradan sultanahmete çıktık sonra kapalıçarşu nuruosmaniye kapısından girdik mahmutpaşa kapısından çıktık mahmutpaşayı gezip sultanhamamdan sirkeciye indik
oradan hooop kadıköyeee vapurla geçtik oradan fenerbahçe sahilden göztepeye kadar yürüdük eşim toplamda 11-12 km yürümüşüzdür diyor. yani her bir adın ortalama 50-60 cm iseee 24.000 adım atmış oluyoruz.. benim gibi bir düz taban için büyük başarı. sanırım yürüdükçe daha az ağrı oluyor düztabanlarda, alışıyoruz sanırım... ama yine de akşam eve hoşafımız çıkmış vaziyette geldikben spora alışık olduğum için beni çok etkilemedi ama eşimin ayak tabanları agrıdı akşam bide ayak masajı yaptık mecburen
ama o akşam çok rahat uyudum dedi pazar günü ise ev işi ütü vs ile geçti spor yapamadım eger çıkabilsem dışarı eşim yine yürümek istiyordu çok hoşuna gitmişti buda benim çok hoşuma gitti
bu arada bişi farkettim elektrik süpürgesini hatta vileda sopasını bile tutuşum değişmiş farklı hissediyorum kendimi. yani daha bir güçlüyümeskiden yapamadığım fiziksel bazı şeyleri yapabiliyorum yaşasın sporrr
neyse yine geldik ofise yaaani kürkçü dükkanına...
ben bi geçmişe gidem gelem
sağol fambıkçım evet bende okudum hugonun yazdığını bilmiyodum bende .afiyet olsun canım,ve deçokk geçmişşş olsunn,iartık iyileşselerde bizde rahat etsekk
nugiiiiiiiiiiiiiii hügo didiki 5 zeytin 1 dlm ekmek ediyirmişşşşşaz yiyelim bundan sonraaaaaaaaa
Günaydın Nugi.. Afiyet olsun..
Kızına da geçmiş olsun, şimdi nasıl...
spor yapıyomusun canım
günaydııınnn dambilüüüüü gömdirik davşanlaaaaaarrıııımmmm
hrkes iyidir inş.... ben çok iyiyim Allah a şükür.cuma günü internet bağlantım kopup bir daha gelmediği için bişi yazamdan çıktım neruşcuğumla buluştuk
sağlıklı sağlık şeyler yedik içtik( ızgara köfte bol salata ayran öğle yemeği,ara ise light sütlü kafeinsiz kahve)
sooona baya bi gezdik yürüdük sizi çekiştrdikkk
hafta sonu bol kaçamaklı ...
bu gün ise kahvaltım şöle oliiii
1 kupa şekrsiz açık çay
2.5 dilim tam buğday ekmeği
2 kk light peynir
2 yk light yoort
3 zeytin
domates
maydonoz
1 tk çam balı
1 tk pekmez
1/2 tk acı sos
bugün inşallah slim in 6 e başlayacağım bir gün slim bir gün pilates yapıcığım.slim yaptığım gün ise arkasına duruma göre 10-15- 20 dk pilates ekleyeceğim inşallah.işte bööööle .geçmişe bir göz atayım bakalım neler olmuş kimler kilo vermişşş napmış
fambık ne yemişşş nugii napppmışşş ne etmişşş.cimcime pepeti sooona loxiii sona ne bilimm aklıma gelmeyen dier gombirklerrr neapmışlarr bi bakayımm
Günaydın yo yo yolanda....
Süpermiş yürüyüş olayı...
Benim haftasonum sadece kaçamaklıydı...
şu ince stic çikiketalar varya dün onların bitterinden yidim bitane :76: niden yidimse artık meyve yoktu ondan sanırım canım tatlı istedi en masumu o geldi bi tane yidim :76:
dün aslında kendime pekmezli puding yapcaktım ama eşim evdeydi ev temizliği derken vakit kalmadı yoruldum bende bitter çikileta yedim :76: pişmanmıyım hayırrrniye değilimben nugiş gibi halka yimedim halkada halka halkada halka ehehe mide bulantım oldu yedikten sonra dahada zor yerim
olsun canımcım sen süper kilo verdin o kadarı hakkın ama diyetisyenin de sözünden çıkma yani yapma derse yapma kaçamak
ayrıca yürürken cipsler kokolar filan götürdüm ayrıca bol yaglı su böyree yidim pişmanmıyım hayıııııııılll
eneee hugocuk çikiloto yimiş.
bu bir milat olmalı
canım benim olsun artık kaçamak ama benim bildiğim birşey var 1 bardak kola bir somun ekmekle eşdeğermiş.Güünaydıııınnn minnak davşanlarrrrrııımmmmmmmhepimiz için sağlıklıı,mutlu,huzurlu,bolluk bereket içinde bir hafta olsun inşallahhhhhhhh yağlarrrrrrr gitsiiiiiiiiiiinnn kaslı fit fıstıklar olalımmm tüm fazla kiloalrdan kurtulalımm inşallahhhhhhhh hepberaberrr
Güzel bir hafta sonu geçirdim çok şükürrrrcumartesi normal bir gündüü pazar günü bu hafta çok gezmedimmm erkek arkadaşımlara gittik kahvaltıyaaa akşama kadar ordaydıkk akşam da hafiffff yağmurdaaa mangal yaktıkkkk ateş bahar yağmurrr 1mayıss kutlaması oldu taammmmmm çokşükür güzeldiiii kaçamaklarım olduu ama evde olduğumuzdan çok abartmadımm en abartısı boll çekirdek çitlemek olduuuuu bir bardak da kola içtim ki sanırım 5 aydır hiç içmemiştimmmmm öğünlerim normaldii ama aralarda çekirdekkk yidimmmm neyyyseeee artık pazartesi günündeyizz ve sağlıklı beslenmeye boll spora devammmmmm havalrr ısınıyorrrrrr gidecek tüm falza yağlarrr kilolarr innşallahhhhh
gelelim bugüneeee
kahvaltımmm
1 dilim çavdar ekmeee
2kk beyaz peynir
boll salatalık
2-3 yeşil biberrrrr
2 minnak yeşil zeytünn
Şimdi de demleme yeşil çayımı yudumluyorummmmm
evet dün 3 saat yürüdüm. asansör kullanmıyorum bazen minibüs bile kullanmıyorum
Ay laf yetiştirmekten anlatacaklarımı anlatamadım yahu..
Diyetisyenle başlayayım.. 3 haftada 2 kilo 300 gr vermişim ve tamamı yağ.. Bacak ve karın bölgesinden..
Benden gayet memnun dr.um.. 55in altına inmeden alışveriş yapma sakın dedi..
3 hafta sonra tekrar gideceğim..
İşte kaçamak yapma sakın dedi, çok iyi gidiyorsun dedi..
öğlen menüme 2 tane biber dolması ya da 6 tane sarma ekledi.. Yani 1 gün peynir, 1 gün dolma, 1 gün baklagil şeklinde..
Bi dahaki sefer böyle kilo vermiş olursan pilav ve makarnaya başlayacağız dedi..
İşte böyle...
Bu arada regl olacağım, şişmiyim bilmiyorum ama sabah tartıda 57,8 gördüm.. Yavaşladı kilo vermem sanırım .. Bu hafta da sadece 300 gr vermiş oluyorum yani..
Bide pilates yapma şimdilik, sadece yürü dedi. İstediğimiz kiloya inelim ondan sonra pilates yaparsın dedi..
neruşla gezdiniz tozdunuz birbirinizi motive ettiniz hayret neruş spounu burakıp gezmeler gitmiş
Güünaydıııınnn minnak davşanlarrrrrııımmmmmmmhepimiz için sağlıklıı,mutlu,huzurlu,bolluk bereket içinde bir hafta olsun inşallahhhhhhhh yağlarrrrrrr gitsiiiiiiiiiiinnn kaslı fit fıstıklar olalımmm tüm fazla kiloalrdan kurtulalımm inşallahhhhhhhh hepberaberrr
Güzel bir hafta sonu geçirdim çok şükürrrrcumartesi normal bir gündüü pazar günü bu hafta çok gezmedimmm erkek arkadaşımlara gittik kahvaltıyaaa akşama kadar ordaydıkk akşam da hafiffff yağmurdaaa mangal yaktıkkkk ateş bahar yağmurrr 1mayıss kutlaması oldu taammmmmm çokşükür güzeldiiii kaçamaklarım olduu ama evde olduğumuzdan çok abartmadımm en abartısı boll çekirdek çitlemek olduuuuu bir bardak da kola içtim ki sanırım 5 aydır hiç içmemiştimmmmm öğünlerim normaldii ama aralarda çekirdekkk yidimmmm neyyyseeee artık pazartesi günündeyizz ve sağlıklı beslenmeye boll spora devammmmmm havalrr ısınıyorrrrrr gidecek tüm falza yağlarrr kilolarr innşallahhhhh
gelelim bugüneeee
kahvaltımmm
1 dilim çavdar ekmeee
2kk beyaz peynir
boll salatalık
2-3 yeşil biberrrrr
2 minnak yeşil zeytünn
Şimdi de demleme yeşil çayımı yudumluyorummmmm
tebrik ediyorum canım ya çok güzel verıyorsun maşşllah hem hızlı istediğimiz gibi hem yağ bana bi msj atsana tam diyet listeni öncekini yani sarma olanı pek yapamam da 20 sinde bend ediyetisyene gidecem inşallah 20 gün yapım seninkini hoş et yemediğini biliyorum ama tam listeni bi at msjla canım
şu ince stic çikiketalar varya dün onların bitterinden yidim bitane :76: niden yidimse artık meyve yoktu ondan sanırım canım tatlı istedi en masumu o geldi bi tane yidim :76:
ohh be sonunda gördü biri benii
kilo almışm diyoruuummmm
hemde tam 900gram :95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?